Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Yucca
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Yucca » 01 avg 2013, 18:19

Pogba@ igramo sa porazenim Real/Galaxy i poslije toga igramo jos jednu za 7 ili 5 mjesto u SAD smo do 6 augusta e sad ako se u toj sedmici moze naci jos jedan protivnik da odigramo u SAD bilo bi odlicno :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 avg 2013, 18:21

Evo i slika koja to potvrđuje :mrgreen:

slika
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 01 avg 2013, 18:30

Juventus - Everton 31.07.2013 05:00 ujutro po nasem vremena

Juventus - Real Madrid/Los Angeles Galaxy 03.08.2013 02:00 po nasem vremenu

Juventus - Inter/Chelsea/Valencia/Milan 6 ili 7.08.2013 00:30 ili 03:00 po nasem vremenu

NEILA
Kontakt:

Post Postao/la NEILA » 01 avg 2013, 19:16

citam ove smjesne negativne komentare od smjesnih navijaca tz,jedna utakmica sa skoro rezervnim igracima i par novajlija koji trebaju jos da se uklope,vi takozvani navijaci jedva ste cekali ovo pa da saspete paljbu,tekmu sam gledao everton je jedino na pocetku nadigrao ostalo je pripalo nama,koliko znam igrali su u najjacem sastavu,a sta bi bilo da je konte icveo prvu postavu pa sta bi imm onda ucinili,jedva cekam pocetak seyone pa kad pocnju razvaljivati da cujem onda tz navijace juventusa
Vatra

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 avg 2013, 19:18

L'Avvocato@ TOP PLAYER- nije to bila kritika za Llorentea znam da se nije uklopio i da jos mora raditi itd...

ali vidim nisi spomenuo Ogbonnu koji je daleko bio najbolji uz Asamou ;)

Peluso,De Cegie ja ne znam sta oni rade u klubu uopste,Marrone na posudbu treba obavezno....Matri i Quagliarella bi trebali otici suvisni su....

I normalno da ce biti nekih ludih komentara u afektu utakmice kada te neko iznervira nekim svojim glupostima(kao Peluso levat) ;)

Mogu reci da smo sa Ogbonnom zacementirali odbranu i uz njega smo dobili jos 30% kvaliteta u odbrani...Mislim da je vrijeme i da se lijevi bocni dovede jer ocigledno Peluso i De ceglie nisu sposobni uraditi posao kako treba....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 01 avg 2013, 19:30

Ma bjezi ba jarane, popljuvao si ekipu zbog 1:1 u prijateljskoj. I to jos izmiksan sastav, bez kljucnih igraca prakticno. Nema potrebe, znam i ja nekad reagovati burno, ali kad je neka bitna utakmica. Jutros se nisam nimalo nervirao. Pa ni kad su bili penali.

Sabura ba malo, sabura. I za Nanda, i za Teveza i sve ostale. Pa ako nas u prethodne dvije sezone nisu ispostovali ne znam kad ce. Momci se trude, ginu na terenu, daju sve od sebe tako da ne vidim zasto bi ih kritikovali kao da su dno dna.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 01 avg 2013, 19:32

Nekima izgleda treba crtati za sta sluze PRIPREMNE utakmice!
Ja opusten nek se oni spreme za prvenstvo i ligu prvaka
1946

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 avg 2013, 19:33

L'Avvocato je napisao/la:Ma bjezi ba jarane, popljuvao si ekipu zbog 1:1 u prijateljskoj. I to jos izmiksan sastav, bez kljucnih igraca prakticno. Nema potrebe, znam i ja nekad reagovati burno, ali kad je neka bitna utakmica. Jutros se nisam nimalo nervirao. Pa ni kad su bili penali.

Sabura ba malo, sabura. I za Nanda, i za Teveza i sve ostale. Pa ako nas u prethodne dvije sezone nisu ispostovali ne znam kad ce. Momci se trude, ginu na terenu, daju sve od sebe tako da ne vidim zasto bi ih kritikovali kao da su dno dna.
pa sto si onda ovako burno reagovao na moj post :lol: :lol: ;) ;)

jbg ja se nerviram i kad igraju sa Carpijem a ne sa Evertonom,takav sam...Mrzim greske a pogotovo one koji nece da se bore....Vidim VIdala,Asamoaha,Ogbonnu,Lihcta kako se lome i onda vidim panja Pelusa i De Cegliea i onda mi mrak na oci padne kad pocnu gluposti praviti....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 01 avg 2013, 19:36

Znam da je calciomercato.com pouzdan k'o i Avaz, ali govori se da ponovo želimo Kondogbiu.

Dovedi ga Marotta i sve ti je oprošteno, ne moraš ni beka dovoditi. :)
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 01 avg 2013, 19:47

Pogba je napisao/la:Znam da je calciomercato.com pouzdan k'o i Avaz, ali govori se da ponovo želimo Kondogbiu.

Ta vest je Di Marzio sinoc preneo..
Nasi spremni u napad po Kondogbiu ukoliko Real ne zavrsi posao

http://www.tuttojuve.com/calciomercato/ ... ari-150284" onclick="window.open(this.href);return false;
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 01 avg 2013, 19:56

Može postati veliki igrač
Ja te volim, volim Željo..

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 01 avg 2013, 20:07

Pogba je napisao/la:Znam da je calciomercato.com pouzdan k'o i Avaz, ali govori se da ponovo želimo Kondogbiu.

Nisam pratio Kondogbiu vidim da je mald a koju poziciju igra i kolika traze za njega :?:

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 01 avg 2013, 20:11

Yucca je napisao/la:

Nisam pratio Kondogbiu vidim da je mald a koju poziciju igra i kolika traze za njega :?:
20 god. veznjak , mislim da Sevilla trazi oko 10tak mils. za njega. Uh kako bi nam dobro dosao.. :o
slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 01 avg 2013, 20:12

Igrač i pol, kada smo ga trebali dovesti nismo to uradili, bio je nepoznat fudbalskoj javnosti i nismo reagovali.

Sada vjerovatno košta 10-12M, a Real ga želi, mada mislim da bi to mogli završiti bez problema da se ima namjere dovoditi veznjak, ali po meni ne, ipak su prioriteti drugi.

A i Sevilla je prodala Navasa i Negreda, tako da sumnjam da žele i njega prodati.

Možda di im damo 2 napadača, Pelusa, PDC-a, sve nek' nose. :mrgreen:

Kondogbia, Verratti, Pogba, zamislite to sljedeće godine, uz Vidala i Marchu. :shock:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 01 avg 2013, 20:19

Stvarno mi nije jasno zasto je Conte toliko tvrdoglav oko Pelusa ili PDC ni jedan nije dorastao Juveu pokloniti ih nekome :D :D jos mi otkupismo Pelusa ua 5 milona sinoc je bio smijesan covjeg izbaci lagano varkom i zabio gol :lol: :lol: :oops:

Znaci Kondogbia je ekstra vidim da je reprezentativni kolega sa Pogbom ako ga Marrotta dovede ima li bi u buducnosti strasan vezni red :D :D tu jos dodati Verrattia :D :D auuuuuuuuuuuu :D :D

Edit: Pogba@ uze mi rijec iz usta :lol: :lol: ;) :D

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 01 avg 2013, 20:26

Zamisli dovedemo Kondogbiu, onda smo rjesili pitanje sredine terena za narednih 10 godina.
Asamoah, Vidal, Pogba, Kondogbia i Marchisio koji je stariji al jos jedno pet godina moze hladno igrat.

p.s. Kondogbia je bio pred dolaskom u Juve prosle sezone, medjutim momak se predomislio i rekao da u Juventusu ne bi mnogo igrao i odlucio se za tim gdje ce imat minutazu da se razvija.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 01 avg 2013, 20:46

Arturo Vidal će do kraja augusta potpisati novi ugovor sa Juventusom koji će trajati do 2018. godine.

Za Čileanca su ovog ljeta interes iskazali Real Madrid, PSG i Bayern ali je Juventus odbio sve pristigle ponude te će produžiti ugovor sa igračem.

Fernando Felicevich, igračev agent, trebao bi iduće sedmice doputovati u Italiju kako bi se sastao sa predstavnicima Juventusa te dogovorio novi ugovor.

On će trajati do 2018. godine te će Vidal dobiti veću platu, zarađivat će 4 miliona € godišnje za razliku od dosadašnjih 2.7 miliona €.

Juventus također radi na produženjima ugovora Pogbe (2016.), Chiellinia (2015.), Marchisia (2016.), Giovinca (2015.) i Lichtsteinera (2015.).

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 01 avg 2013, 20:48

Ah lijepa utakmica Engleska-Švicarska, dan kad smo odustali od Inlera jer se nije uklapao u stil veznjaka kojeg Conte trazi, onda Marotta predlozi Vidala i ostalo je istorija :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 01 avg 2013, 21:29

Sad samo cekam komentar @Capitana kako je Muriel fenomenalan igrac :mrgreen:
Alessandro Del Piero !

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 01 avg 2013, 21:40

Svaki komentar je suvišan, Luis neodoljivo podsjeća na originalnog Ronalda, i građom i stilom igre. 8-)
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.