Aco doktor, samo u kost hehe jesmo vam trn u ocima Boze ti dragiiiii. Dodjite malo na pravi stadion, osjetite atmosferu, pravo navijanje, ljubav prema klubu, necemo se mi ljutit... NA GRBAVICI SE SLAVI STOTINU I PRVI!!!!!!!!!!!!!!
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
- Shategabri
- Kontakt:
još pakaš lego lafo on povrijeđen
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Crveni i 5 utakmica suspenzije za klocinu.
Zamisljam samo kolektivnu sizofreniju da neki igrac Borca ovo napravi na terenu. Al ajd...djeca ko djeca.
Zamisljam samo kolektivnu sizofreniju da neki igrac Borca ovo napravi na terenu. Al ajd...djeca ko djeca.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Ovaj krkanluk Kosorića je učinio da nakratko zaborave koliki su im dugovi. Žive svoje snove, iznad Sarajeva su na tabeli, makar u septembru. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Morat ćemo uključit Beus mode meščini
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Pa i ti si opsjednut Željkanom, lijepi moj s Kobillje Glave uhhhh. Zamisli imaš 15 bodova i kasniš 4 boda za ekipom koja ima milionski dug, s tim da je ekipa s dugom imala 5 put teži raspored, a jake utakmice za malo nanjajevo tek slijede. Zbog toga je ŽELJO najveći klub u BiH, radnička klasa, u kojoj se igra za dres i grb a ne za 15.000 mjesečno. Selam pitarčiću, u rupu

-
- Kontakt:
Ne pokusavaj, Borac se ne moze izjednaciti sa bilo cime u svijetu sporta.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑19 sep 2022, 12:20Crveni i 5 utakmica suspenzije za klocinu.
A lažeš

Jao drvosječe, pa ovo nema u Gvineji hahahahahahahah
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Satnice:
Zeljeznicar - Sloga 19:00
Siroki Brijeg - Posusje 19:05
Savez nastimao da Zeljeznicar bar 5 minuta bude prvi. Golem si Vico.
Zeljeznicar - Sloga 19:00
Siroki Brijeg - Posusje 19:05
Savez nastimao da Zeljeznicar bar 5 minuta bude prvi. Golem si Vico.
Koliko ono suspendiranih sudija?Bojudaosinebu je napisao/la: ↑19 sep 2022, 12:30Ne pokusavaj, Borac se ne moze izjednaciti sa bilo cime u svijetu sporta.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑19 sep 2022, 12:20Crveni i 5 utakmica suspenzije za klocinu.

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Poslije teške sudijske pljačke i protiv Leotara u prvom kolu i prošlo kolo protiv Slobode gdje su izjednačili golom iz ofsajda od najmanje metar, uz diskutabilno suđenje protiv Borca, meni je smiješno da se priča o bilo kakvom štimanju Želji i to nakon utakmice koja je 100% zasluženo dobijena. Ni ja nikad ne pričam o penalu za Zrinjski 2017. zato što prije toga nismo pobjedili Krupu na Vrbasu i još smo izgubili od haman nikad goreg Sarajeva. Tu ti ne može sudija bit kriv, šta god uradio, imali smo titulu u rukama i izgubili jer smo imali nesposobnu ekipu sa šlagirantom Kerlom u prvom planu koju je vodila čelava ubleha.
Meni evo nije jasno ni zašto je Gigović i dalje u bilo kakvom izboru za utakmice, a da Bog da da je jedini za kojeg se to treba pitati. Pa opet sam krivio naše igrače ako nisu dobili utakmicu koju su morali.
Samo mi je smiješno da se poslije svega što se dešavalo svih ovih godina priča o suđenju u korist Želje. Kosorić je kažnjen žutim kartonom isto kao i njihov igrač koji je sa leđa uletio kramponima u noge Mekiću. Grešaka je bilo na obje strane, Kulenović i Kosorić su se svađali zadnjih deset minuta utakmice, sve je to bilo obostrano. Bili smo bolji i pobjedili, nismo najavljivali nikakve titule niti bilo šta, pa eto tu smo gdje jesmo i zadovoljni smo, ne blistamo ali imamo neku pozitivnu atmosferu što bi svako normalan trebao priznati da je pohvalno.
Pogotovo mi nije jasno kada se navijači kluba kojem su dodijeljenje/poklonjene 2 titule (onu iz 1999 čak ni uefa nije priznala) od strane saveza žale na suđenje, samo jedna najmanja greška u korist Želje koja ne utiće na rezultat je dovoljna da se čitava frka oko nas digne. I hajde što vam je savez poklonio titulu, dok se u svim normalnim državama normalno odigrao ostatak sezone, svakome odgovara titula kako god došla, nego što ste svojom proslavom pokazali da ste najgora vrsta Bošnjaka koja postoji na svijetu, da ne opisujem šta ste izvodili na toj proslavi (+ papanske objave na fb stranici kluba), tobe ya Rabbi, poslije onoga ne zaslužujete da postojite iskreno, onakve komplekse i seljakluk ni kod bh separatista nisam vidio. Pa opet, krivio sam našu ekipu i Osima što su te sezone bacili bodove u utakmicama koje bi svako normalan dobio, a vi biste dan danas patetiku prosipali da se nama onako dodijelila titula. Došli bi i do toga da je pokojni Ivica kriv i da je on nešto "završio". Śedi đe si, ni za đe si nijesi.
Meni evo nije jasno ni zašto je Gigović i dalje u bilo kakvom izboru za utakmice, a da Bog da da je jedini za kojeg se to treba pitati. Pa opet sam krivio naše igrače ako nisu dobili utakmicu koju su morali.
Samo mi je smiješno da se poslije svega što se dešavalo svih ovih godina priča o suđenju u korist Želje. Kosorić je kažnjen žutim kartonom isto kao i njihov igrač koji je sa leđa uletio kramponima u noge Mekiću. Grešaka je bilo na obje strane, Kulenović i Kosorić su se svađali zadnjih deset minuta utakmice, sve je to bilo obostrano. Bili smo bolji i pobjedili, nismo najavljivali nikakve titule niti bilo šta, pa eto tu smo gdje jesmo i zadovoljni smo, ne blistamo ali imamo neku pozitivnu atmosferu što bi svako normalan trebao priznati da je pohvalno.
Pogotovo mi nije jasno kada se navijači kluba kojem su dodijeljenje/poklonjene 2 titule (onu iz 1999 čak ni uefa nije priznala) od strane saveza žale na suđenje, samo jedna najmanja greška u korist Želje koja ne utiće na rezultat je dovoljna da se čitava frka oko nas digne. I hajde što vam je savez poklonio titulu, dok se u svim normalnim državama normalno odigrao ostatak sezone, svakome odgovara titula kako god došla, nego što ste svojom proslavom pokazali da ste najgora vrsta Bošnjaka koja postoji na svijetu, da ne opisujem šta ste izvodili na toj proslavi (+ papanske objave na fb stranici kluba), tobe ya Rabbi, poslije onoga ne zaslužujete da postojite iskreno, onakve komplekse i seljakluk ni kod bh separatista nisam vidio. Pa opet, krivio sam našu ekipu i Osima što su te sezone bacili bodove u utakmicama koje bi svako normalan dobio, a vi biste dan danas patetiku prosipali da se nama onako dodijelila titula. Došli bi i do toga da je pokojni Ivica kriv i da je on nešto "završio". Śedi đe si, ni za đe si nijesi.
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 19 sep 2022, 12:43, ukupno mijenjano 3 puta.
Slažem se ja da je loše s naše strane što smo se doveli u takvu situaciju, ali kad vidiš koliko to znači našem Željkanu da makar u septembru bude iznad FKS, pa onda nekako i osabura čovjek. Ja uvijek ovim našim navijačima govorim, nemojte agresivno i drsko u ove rasprave sa navijačima našeg Željkana, nikad ne znaš koliko će još postojati Željkan sa ovim stečajem iznad glave. Znam da pišem puno o Željkanu, ali evo zamisli sutra se ugasite, što nije nerealno, jer nema Diklizića ni bilo kakvih spasioca, a ja nisam dovoljno o vama pisao i onda mi bude krivo kad budete rahmetli.riGonTM je napisao/la: ↑19 sep 2022, 12:28Pa i ti si opsjednut Željkanom, lijepi moj s Kobillje Glave uhhhh. Zamisli imaš 15 bodova i kasniš 4 boda za ekipom koja ima milionski dug, s tim da je ekipa s dugom imala 5 put teži raspored, a jake utakmice za malo nanjajevo tek slijede. Zbog toga je ŽELJO najveći klub u BiH, radnička klasa, u kojoj se igra za dres i grb a ne za 15.000 mjesečno. Selam pitarčiću, u rupu![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Znamo da bi vi prvi voljeli da se ugasimo, mi se po vama gasimo evo 7 godina, pa stojimo u mjestu, ustvari ispred vas smo. Na svaku našu pobjedu se radujemo među sobom, mi nismo kao vi, prvaci svemira. Zar vi niste imali ekipu prošle godine koja bi lagano igrala grupnu fazu europskih takmičenja? Zar vi niste ekipa koja ste se nakon pobjede protiv Posušja proglasili prvacima? Zar vi niste ekipa koja imate milionski budžet, zvijezde svjetske klase, a u posljednjih 7 utakmica imate jednu pobjedu? I ako niko ne dođe, klub će spasit navijači, koji su tu i kad su najteža vremena. Mi nismo vi, koji nakon svakog kola yebete mater igračima i treneru, dođite malo na Grbavicu da vas emancipujemo, šta znači ljubav prema klubu, igračima i svemu ostalom. Uživaj mi, i ajd valjda nas pobijedite nekad u derbiju s tim svjetskim zvijezdamajoker90 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 12:37Slažem se ja da je loše s naše strane što smo se doveli u takvu situaciju, ali kad vidiš koliko to znači našem Željkanu da makar u septembru bude iznad FKS, pa onda nekako i osabura čovjek. Ja uvijek ovim našim navijačima govorim, nemojte agresivno i drsko u ove rasprave sa navijačima našeg Željkana, nikad ne znaš koliko će još postojati Željkan sa ovim stečajem iznad glave. Znam da pišem puno o Željkanu, ali evo zamisli sutra se ugasite, što nije nerealno, jer nema Diklizića ni bilo kakvih spasioca, a ja nisam dovoljno o vama pisao i onda mi bude krivo kad budete rahmetli.riGonTM je napisao/la: ↑19 sep 2022, 12:28Pa i ti si opsjednut Željkanom, lijepi moj s Kobillje Glave uhhhh. Zamisli imaš 15 bodova i kasniš 4 boda za ekipom koja ima milionski dug, s tim da je ekipa s dugom imala 5 put teži raspored, a jake utakmice za malo nanjajevo tek slijede. Zbog toga je ŽELJO najveći klub u BiH, radnička klasa, u kojoj se igra za dres i grb a ne za 15.000 mjesečno. Selam pitarčiću, u rupu![]()

brat bratu suspenzija do juna, šta je bolan ovo tek sad vidim?
NEMA NAZAD
joker90 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 12:37Slažem se ja da je loše s naše strane što smo se doveli u takvu situaciju, ali kad vidiš koliko to znači našem Željkanu da makar u septembru bude iznad FKS, pa onda nekako i osabura čovjek. Ja uvijek ovim našim navijačima govorim, nemojte agresivno i drsko u ove rasprave sa navijačima našeg Željkana, nikad ne znaš koliko će još postojati Željkan sa ovim stečajem iznad glave. Znam da pišem puno o Željkanu, ali evo zamisli sutra se ugasite, što nije nerealno, jer nema Diklizića ni bilo kakvih spasioca, a ja nisam dovoljno o vama pisao i onda mi bude krivo kad budete rahmetli.riGonTM je napisao/la: ↑19 sep 2022, 12:28Pa i ti si opsjednut Željkanom, lijepi moj s Kobillje Glave uhhhh. Zamisli imaš 15 bodova i kasniš 4 boda za ekipom koja ima milionski dug, s tim da je ekipa s dugom imala 5 put teži raspored, a jake utakmice za malo nanjajevo tek slijede. Zbog toga je ŽELJO najveći klub u BiH, radnička klasa, u kojoj se igra za dres i grb a ne za 15.000 mjesečno. Selam pitarčiću, u rupu![]()

zato je kod vas nana Fatima i njena ekspertiza novo pojačanje za prvi tim Sarajeva

Mogli bi i vi o tome razmisliti. Nije malo 10 godina ili ti 20 Bajrama.Robust je napisao/la: ↑19 sep 2022, 12:44joker90 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 12:37Slažem se ja da je loše s naše strane što smo se doveli u takvu situaciju, ali kad vidiš koliko to znači našem Željkanu da makar u septembru bude iznad FKS, pa onda nekako i osabura čovjek. Ja uvijek ovim našim navijačima govorim, nemojte agresivno i drsko u ove rasprave sa navijačima našeg Željkana, nikad ne znaš koliko će još postojati Željkan sa ovim stečajem iznad glave. Znam da pišem puno o Željkanu, ali evo zamisli sutra se ugasite, što nije nerealno, jer nema Diklizića ni bilo kakvih spasioca, a ja nisam dovoljno o vama pisao i onda mi bude krivo kad budete rahmetli.riGonTM je napisao/la: ↑19 sep 2022, 12:28
Pa i ti si opsjednut Željkanom, lijepi moj s Kobillje Glave uhhhh. Zamisli imaš 15 bodova i kasniš 4 boda za ekipom koja ima milionski dug, s tim da je ekipa s dugom imala 5 put teži raspored, a jake utakmice za malo nanjajevo tek slijede. Zbog toga je ŽELJO najveći klub u BiH, radnička klasa, u kojoj se igra za dres i grb a ne za 15.000 mjesečno. Selam pitarčiću, u rupu![]()
zato je kod vas nana Fatima i njena ekspertiza novo pojačanje za prvi tim Sarajeva![]()
![]()
![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
svako ima svoju FatuRobust je napisao/la: ↑19 sep 2022, 12:44joker90 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 12:37Slažem se ja da je loše s naše strane što smo se doveli u takvu situaciju, ali kad vidiš koliko to znači našem Željkanu da makar u septembru bude iznad FKS, pa onda nekako i osabura čovjek. Ja uvijek ovim našim navijačima govorim, nemojte agresivno i drsko u ove rasprave sa navijačima našeg Željkana, nikad ne znaš koliko će još postojati Željkan sa ovim stečajem iznad glave. Znam da pišem puno o Željkanu, ali evo zamisli sutra se ugasite, što nije nerealno, jer nema Diklizića ni bilo kakvih spasioca, a ja nisam dovoljno o vama pisao i onda mi bude krivo kad budete rahmetli.riGonTM je napisao/la: ↑19 sep 2022, 12:28
Pa i ti si opsjednut Željkanom, lijepi moj s Kobillje Glave uhhhh. Zamisli imaš 15 bodova i kasniš 4 boda za ekipom koja ima milionski dug, s tim da je ekipa s dugom imala 5 put teži raspored, a jake utakmice za malo nanjajevo tek slijede. Zbog toga je ŽELJO najveći klub u BiH, radnička klasa, u kojoj se igra za dres i grb a ne za 15.000 mjesečno. Selam pitarčiću, u rupu![]()
zato je kod vas nana Fatima i njena ekspertiza novo pojačanje za prvi tim Sarajeva![]()
![]()
![]()

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Aco kapitenski! Raznosi gamad. Leotar