Safet Sušić - Pape

DragonGirl
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la DragonGirl » 23 okt 2014, 15:22

Rusilac je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Imamo tri opcije : Pred utakmicu sa Izraelom + buduscnost kvafikacija !

1. Poraz - Susic bi otisao i dosao bi drugi selektor. U slucaju poraza kvalfikacije bi bile gotovo izgubljene, a onda sa novim selektorom preostaje se boriti za baraž ili ako bude moguce drugo mjesto. Tek tada ce biti tesko, jer nema prava na kiks.

2. Nerjeseno - opet se dovode kvalfikacije u pitanje, ako bi Susic ostao opet sljedi borba za baraž bez prava na kiks ili eventualno ako bude sanse za drugo mjesto. Ili ako kojim slucajem ode opet preostaje borba za drugo/trece mjesto sa novim selektorom.

3. Pobjeda - stvari ostaju iste, vracamo se u igru za prva dva mjesta, Susic nastavlja svoju politiku. Vise manje nista se ne mjenja.

Moze li ovo da se stavi kao anketa na ovoj temi ?
Mene zanima dokad mi to imamo pravo na kiks? Meni se čini da smo to pravo ispucali već protiv Kipra, ali onda je došlo jedno bonus pravo na kiks i protiv Velsa, kažem kiks jer su ekipa koja je objektivno slabija od nas, pa ako izgubimo u Izraelu, kao da gledam da ćemo dobiti još jedno bonus pravo i na taj kiks iz određenog razloga. Kao kad djeca kažu: Mama, još samo ovaj put, i tako unedogled... :roll:
Svako pravo na kiks mi smo vec ispucali.Izgubili smo 7 bodova,3 od Kipra i 2 od Velsa ako uzmemo da je remi sa Belgijom na domacem terenu realan rezultat(meni nije,ja smatram da smo i Belgiju mogli otresti da je sve bilo kako treba).U cijelom proslom ciklusu smo izgubili 5 bodova,Grcka koja je bila druga imala je isto bodova kao i mi,ko je normalan i ko zna racunati jasno mu je da ako zelimo direktan plasman nema vise prava na kikseve,eventualno samo u Belgiji.
Ali tu su spineri koji kazu da ce biti dovoljno 18 bodova,kad izgubimo sanse i za toliko onda ce reci da je dovoljno 15 pa 14 a kad ne bude nista od toga onda ce reci,pa dobro,jaka grupa,dobro je i cetvrto mjesto.
Sve je vec sto puta vidjeno,kad god smo isli u matematicare i racunali ,ako ovaj ovoga i ako onaj onoga popusili smo(oprosti ali nema prikladnijeg izraza).
To je upravo ono što možda najviše i frustira u svemu, što se za sve pronalazi neko opravdanje i ide dalje kao da ništa nije bilo, bez da se nešto pokuša promijeniti ako se već vidi da tako stvari ne funkcionišu :roll:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 23 okt 2014, 15:22

Ma, ljudi, na stranu sve rasprave, bitno je samo jedno pitanje: da li je ugrozen nastup na EP na kojem se samo nespobni nece plasirati? Ako je odgovor da ( a jeste!) selektor je prvi na liniji odgovornosti. I to je to. Ove rasprave o nekim lijevim stvarima se ne bi ni potezale da imamo 7 ili 9 bodova. Yebiga, sad mu je sve doslo na naplatu...
Ako nakon Izraela ne budemo imali vise od 3 boda na kontru treba mu otkaz uruciti u avionu i naci nekog ko ima znanja i kvalitete da ovo nekako izvuce... Pa cemo na osnovu njegovog prvog spiska puno toga moci zakljuciti :salut:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 okt 2014, 15:29

Ajax je napisao/la:Tako da dijelim tvoje misljenje ako se ne kvalifikujemo na EP ( sto se nadam se nece desiti ) da ce Virto puno prije kritikovati Papeta nego neki ovdje koji brane njegov svaki potez u to nimalo ne sumnjam i to zestoko. Najgorih je ovih par forumasa sa oko 50 ili 100 postova od par recenica koji ciljano provociraju i nemaju skoro nikakave argumente osim licnih provokacija.
Papeta je najlakše kritikovati, materijala ima sasvim dovoljno, ali treba ga kritikovati zbog onoga što se (ne)dešava na terenu, jer to je jedino što je konkretno i relevantno, i što se ne svodi na 'rekla-kazala'.

Što se tiče drugog dijela tvog posta, to je još jasnije. Takve forumaše samo treba pustiti da se uguše u svojim nebulozama. Lako ih je pročitati, jer kad vide da ima matrica ne prolazi onda postaju agresivniji, ne moram ni napominjati da pišu na samo 2-3 teme, a sve su na ovom podforumu. Volio bih nekad nekoga od njih vidjeti da proslave uspjeh rukometne ili košarkaške reprezentacije, uspjeh Damira Džumhura ili Jusufa Nurkića. Dakle, to je ono što razlikuje kako Džeko reče 'prave' od onih drugih navijača.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 23 okt 2014, 15:32

@Girl pa da,tu se opet vracamo na sustinu a sustina su privatni interesi koji su vazniji i od rezultata i od svega.To je uzelo maha i svi relevantni faktori,ukljucujuci i novinare,su kupljeni da nam pamet razvlace i da nam dokazuju da je sve super i da ima jos bodova.Ima bodova ali kako ih osvojiti kad ne mozes Kipar pobijediti i to kod kuce.

U ovoj zemlji skoro da nema vise ljudi koji igraju za raju,svako igra za sebe i to je uzrok svih nasih problema

Najjednostanije receno,izlevatili su nas a nije bas da nismo zasluzili.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 23 okt 2014, 15:33

Mene zanima dokad mi to imamo pravo na kiks? Meni se čini da smo to pravo ispucali već protiv Kipra, ali onda je došlo jedno bonus pravo na kiks i protiv Velsa, kažem kiks jer su ekipa koja je objektivno slabija od nas, pa ako izgubimo u Izraelu, kao da gledam da ćemo dobiti još jedno bonus pravo i na taj kiks iz određenog razloga. Kao kad djeca kažu: Mama, još samo ovaj put, i tako unedogled... :roll:
Realno gledajući, mi više nemamo nikakvo pravo na kiks, zapravo smo u Walesu napravili i kiks previše, ali zahvaljujući novom sistemu takmičenja, nismo van igre. Sve do kraja jednostavno moraju biti pobjede ili eventualno protiv Belgije da bude neriješeno. Svaka druga opcija nas vjerojatno vodi u baraž ili još gore. Naš selektor pravi veliku grešku jer kalkulira sa rezultatima drugih ekipa u grupi, što je krajnje nezahvalno. Treba ići sa pretpostavkom da nam drugi rezultati neće ići na ruku, pa ako se šta poklopi, odlično, ali prvenstveno gledati da se sve do kraja uzmu bodovi. Uostalom takvo razmišljanje nas je i odvelo na SP. Znalo se da nema prava na grešku ako želimo direktan plasman i u utakmice se ulazilo ozbiljno, posebno prije prve Slovačke.

Sada je selektor u igrače izgleda usadio vjerovanje da će biti lakše jer imaju dva direktna mjesta, a možda čak i tri. Kada se to spoji sa lošom taktikom, dobijemo 2/9. Ako je Sušiću doista cilj plasman a ne da samo sačuva svoju poziciju što duže i uzme što više novca, igračima će jasno reči da nema više alibija zvanog "jedan bod" iz bilo koje utakmice, da se mora ići na tri, a i on će sam prestati forsirati taktiku i igrače koji očito ne funkcioniraju kako treba. Teško da će se to dogoditi i protiv Izraela ćemo vjerojatno gledati opet istu patnju kao i u ove tri utakmice. Ipak bih opet glasovao za pobjedu, jer niti jedan čovjek nije dovoljno značajan da se zbog njega žrtvuje rezultat.

@Vitu4l nema niko pravo drugom govoriti je li on 'pravi' navijač. To je vrhunac prepotencije. Ne znamo ti ili ja šta nekome u srcu leži i povlačiti takva pitanja i ulaziti u takve rasprave nije mudro. I što se tiče tema, evo ja konkretno komentarišem na tri-četiri teme, ne više. Ne zato što ne volim košarkašku ili rukometnu reprezentaciju ili što imam neku vendettu protiv Safeta, nego jednostavno što nemam vremena da pratim detaljno te reprezentacije. Zbog toga se ne smatram kompetentnim da pišem na tim temama. Pogledam utakmice i kao i svakom ko ovu zemlju voli, bude mi drago zbog uspjeha i tužan sam zbog neuspjeha, ali za dublje diskusije nemam sve činjenice. Ne treba praviti stereotipe i generalizirati, nego svakoga ponaosob gledati isključivo na osnovu njegovih postova.
Zadnja izmjena: revan, dana/u 23 okt 2014, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la velez_mostar » 23 okt 2014, 15:37

Ajax je napisao/la:
rishaaa je napisao/la: Evo brate ja i ti da se kladimo u što god hoćeš!!! Eto dobar si s Virtom koji cijelo vrijeme predstavlja Papetovog branioca zajedno s tom ekipicom,da se kladimo ja i ti,ako Pape ode nakon Izraela prvi će ga Virto popljuvat ! Mi ćemo biti male mace u odnosu na ono što će on napisat,i još će te na kraju ubjeđivat da je cijelo vrijeme razmišljao kao ti i da je bio na pravoj strani !
Nisam ja dobar sa Virtom. Jedino cijenim kod njega sto se ne sluzi niskim provokacijam i izmisljanjima. A i dijeluje mi bar kao covjek kojem je pod broj jedan interes reprezentacije a pod broj dva selektor i sve ostalo. A ovdje imas par njih kojima je selektor ili neki igraci iznad reprezentacije. Tako da dijelim tvoje misljenje ako se ne kvalifikujemo na EP ( sto se nadam se nece desiti ) da ce Virto puno prije kritikovati Papeta nego neki ovdje koji brane njegov svaki potez u to nimalo ne sumnjam i to zestoko. Najgorih je ovih par forumasa sa oko 50 ili 100 postova od par recenica koji ciljano provociraju i nemaju skoro nikakave argumente osim licnih provokacija.
Virto??? Hahaha, pocela raja tepati po forumu!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 23 okt 2014, 15:39

Pape će sa Izraelom postaviti normalnu formaciju, sa jednim napadačem,krilima, trojcem Pjanic,medo besic u veznom redu (bez amidzica) jer gori i njemu pod nogama, stolica se opasno klima, dakle Izrael nije sporan, mene vise brinu utakmice nakon Izraela gdje će on opet postaviti nakaradnu formaciju jer mi ćemo tad tobože imati 5 bodova, moći ćemo se igrati sa ostalim konkurentima za drugo mjesto,dakle ponovit će se septembarski kipar :(
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 23 okt 2014, 15:43

revan je napisao/la:
Realno gledajući, mi više nemamo nikakvo pravo na kiks, zapravo smo u Walesu napravili i kiks previše, ali zahvaljujući novom sistemu takmičenja, nismo van igre. Sve do kraja jednostavno moraju biti pobjede ili eventualno protiv Belgije da bude neriješeno. Svaka druga opcija nas vjerojatno vodi u baraž ili još gore. Naš selektor pravi veliku grešku jer kalkulira sa rezultatima drugih ekipa u grupi, što je krajnje nezahvalno. Treba ići sa pretpostavkom da nam drugi rezultati neće ići na ruku, pa ako se šta poklopi, odlično, ali prvenstveno gledati da se sve do kraja uzmu bodovi. Uostalom takvo razmišljanje nas je i odvelo na SP. Znalo se da nema prava na grešku ako želimo direktan plasman i u utakmice se ulazilo ozbiljno, posebno prije prve Slovačke.

Sada je selektor u igrače izgleda usadio vjerovanje da će biti lakše jer imaju dva direktna mjesta, a možda čak i tri. Kada se to spoji sa lošom taktikom, dobijemo 2/9. Ako je Sušiću doista cilj plasman a ne da samo sačuva svoju poziciju što duže i uzme što više novca, igračima će jasno reči da nema više alibija zvanog "jedan bod" iz bilo koje utakmice, da se mora ići na tri, a i on će sam prestati forsirati taktiku i igrače koji očito ne funkcioniraju kako treba. Teško da će se to dogoditi i protiv Izraela ćemo vjerojatno gledati opet istu patnju kao i u ove tri utakmice. Ipak bih opet glasovao za pobjedu, jer niti jedan čovjek nije dovoljno značajan da se zbog njega žrtvuje rezultat.
Pred pocetak kvalifikacija za SP Safet je poceo pricati kako je cilj jedno od prva dva mjesta,poslije se oglasio Ivica Osim i prilicno ostro porucio da nikakvi barazi ne dolaze u obzir,da nam je dosta baraza i da ljestvicu ovaj put treba podici vise i ici na prvo mjesto.
Kad je Osim prilicno ostro postavio prvo mjesto kao cilj tad su svi,ukljucujuci i Papketa govorili isto.
I kad smo se tako pravilno postavili cilj smo i ostvarili.

Sad je odmah pocelo sa opravdanjima i kalkulacijama,te cilj je jedno od prva dva mjesta,te idu dvije ekipe,te ima bodova.Evo sad ce poceti prica ako ovi sa ovima odigraju ovako nama odgovara,eto dokle smo stigli.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 23 okt 2014, 15:47

adoo11 je napisao/la:Pape će sa Izraelom postaviti normalnu formaciju, sa jednim napadačem,krilima, trojcem Pjanic,medo besic u veznom redu (bez amidzica) jer gori i njemu pod nogama, stolica se opasno klima, dakle Izrael nije sporan, mene vise brinu utakmice nakon Izraela gdje će on opet postaviti nakaradnu formaciju jer mi ćemo tad tobože imati 5 bodova, moći ćemo se igrati sa ostalim konkurentima za drugo mjesto,dakle ponovit će se septembarski kipar :(
Ne vjerujem da bi se vraćao eksperimentiranju ukoliko postavi normalnu formaciju i pobijedi Izrael. Jednostavno bi nakon Izraela opet bio Izrael. Drugim riječima, njemu svaka slijedeća utakmica znači biti ili ne biti. Čak štaviše, ukoliko bi ih pobijedio i vratio se staroj taktici, bio bi na još većem udaru na slijedećoj utakmici. Ali poznavajući njegovo razmišljanje, on će u novembu izvesti identičnu postavku i Formaciju kao protiv Walesa i Belgije, ako ništa samo da dokaže kako je u pravu i da njegov način donosi rezultate.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 23 okt 2014, 15:49

adoo11 je napisao/la:Pape će sa Izraelom postaviti normalnu formaciju, sa jednim napadačem,krilima, trojcem Pjanic,medo besic u veznom redu (bez amidzica) jer gori i njemu pod nogama, stolica se opasno klima, dakle Izrael nije sporan, mene vise brinu utakmice nakon Izraela gdje će on opet postaviti nakaradnu formaciju jer mi ćemo tad tobože imati 5 bodova, moći ćemo se igrati sa ostalim konkurentima za drugo mjesto,dakle ponovit će se septembarski kipar :(
To smo mislili i protiv Velsa, pa je ponovo izveo amidzica i Ibisevica na teren. :roll:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 okt 2014, 15:49

Vidis @adoo11 tu grijesis po meni. Osim u slucaju povreda igrati ce po meni isti tim kao protiv Belgije. Jedino umjesto Hadzica ce poceti ili Spahic ili Bicakcic najvjerovatnije. Postoji doduse mala sansa da zaigraju i Hajrovic i Salihovic sto bi samo po sebi donjelo vjerovatno promjenu taktike ali samo pod uslovom da njih dvojica pocinu pruzati odlicne partije standardno posebno Hajrovic. Sto se tice Ibisevica misljenja sam da on ostaje u prvom timu cak i ako ne zabije gol/ove za svoj klub. Tako mislim iz razloga jer od Argentine Pape nije uigravao momcad sa krilima i jednim napadacem. Tako da je mozda ipak kasno sada za te stvari odnosno promjene formacije. Mislim da ce Pape ici na "oprobanu" taktiku zadnjih par utakmica u nadi da ce individualni kvalitet Dzeke i Pjanica ipak napraviti prevagu. To je neko moje misljenje bar.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 23 okt 2014, 15:52

Grdno se varas druze.U Izraelu igra Tino taman kad bi time rizikovali plasman na narednih 10 prvenstava.Pa ljudi,kako ste tako naivni?
Ne samo da ce igrati Tino nego ce,ako Emir Spahic ne bude igrao stopera igrati Hadzic bez obzira bio Bicakcic zdrav ili ne.Citiraj me slobodno kad dodje utakmica.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 23 okt 2014, 15:54

revan je napisao/la:

Slažem se, teško da će doći do nekih promjena u utakmici sa Izraelom, i isto tako bih i ja naravno uvijek glasala za pobjedu, prvenstveno zbog toga što igra moja domovina kojoj nikada ne mogu željeti neuspjeh a također i zbog toga što smatram da je zajednički cilj i dobrobit uvijek ispred pojedinca, ma ko god on bio, i zato se iskreno nadam kako će ekipa koja izađe na teren u Izraelu, ko god bude igrao, i kako god bude postavljena (iako objektivno vjerovatno niti jedno niti drugo neće biti zadovoljavajuće), uspjeti osvojiti ta 3 boda koja su nam toliko potrebna ;)

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 23 okt 2014, 15:54

Elegant je napisao/la:Imamo tri opcije : Pred utakmicu sa Izraelom + buduscnost kvafikacija !

1. Poraz - Susic bi otisao i dosao bi drugi selektor. U slucaju poraza kvalfikacije bi bile gotovo izgubljene, a onda sa novim selektorom preostaje se boriti za baraž ili ako bude moguce drugo mjesto. Tek tada ce biti tesko, jer nema prava na kiks.

2. Nerjeseno - opet se dovode kvalfikacije u pitanje, ako bi Susic ostao opet sljedi borba za baraž bez prava na kiks ili eventualno ako bude sanse za drugo mjesto. Ili ako kojim slucajem ode opet preostaje borba za drugo/trece mjesto sa novim selektorom.

3. Pobjeda - stvari ostaju iste, vracamo se u igru za prva dva mjesta, Susic nastavlja svoju politiku. Vise manje nista se ne mjenja.

@DragonGIRL

Jeli ti stvarno mislis da mi trebamo da gazimo sve pred sobom sa ovim postojecim kadrom? Varas se ako mislis da je Vels amaterski tim. Samo podsjecanja radi, isto se govorilo i za Slovacku pa oni sad lupaju Spanjolce i druge jace timove.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 23 okt 2014, 16:02

Pape ce protiv Velsa postaviti normalnu formaciju!
Pape ce protiv Belgije postaviti normalnu formaciju, pa sad i protiv Izraela, dok je sve dosad postavljao nenormalne formacije nebi li sebi skocio u grlo. Koja logika tito stomak. :lol:
Zadnja izmjena: harixs, dana/u 23 okt 2014, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 23 okt 2014, 16:06

harixs je napisao/la:

@DragonGIRL

Jeli ti stvarno mislis da mi trebamo da gazimo sve pred sobom sa ovim postojecim kadrom? Varas se ako mislis da je Vels amaterski tim. Samo podsjecanja radi, isto se govorilo i za Slovacku pa oni sad lupaju Spanjolce i druge jace timove.
Niti smatram da treba da gazimo sve pred sobom, niti da je Vels amaterski tim, ja ne idem u takve krajnosti. Ali itekako smatram, a vjerujem i većina, kako smo objektivno ipak jači tim od Velsa i da smo ih sa malo drugačijom postavkom i samim tim bolje iskorištenim određenim pozicijama na terenu mogli pobijediti ;)

Virtu4l
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 23 okt 2014, 16:12

velez_mostar je napisao/la:Virto??? Hahaha, pocela raja tepati po forumu!
To je taj zapadnohercegovački predstavnik forumaške svite koja godinama čeka (za njih) dobre vijesti iz Ferhadije br. 30, ali neće moći :nene:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 23 okt 2014, 16:19

@ Ajax, ukoliko se desi da se Salihovic vrati mislim da ce ga staviti u prvih jedanaest, isto tako mislim da ce se i Hajrovic naći u početnom sastavu.Sto se Ibisevica tice, mislim da je i Sušić svjestan da Vedo i nije u najboljoj formi tako da se formacija ipak mijenja - po meni nabolje. Tu je naravno i Bicakcic,dakle bit će nekih značajnijih varijacija u postavci u odnosu na Vels i Belgiju Jedino je dakle dilema Tino-Medunjanin, mada tu formacijski ne bi bilo previše odstupanja :)
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 okt 2014, 16:28

adoo11 je napisao/la:@ Ajax, ukoliko se desi da se Salihovic vrati mislim da ce ga staviti u prvih jedanaest, isto tako mislim da ce se i Hajrovic naći u početnom sastavu.Sto se Ibisevica tice, mislim da je i Sušić svjestan da Vedo i nije u najboljoj formi tako da se formacija ipak mijenja - po meni nabolje. Tu je naravno i Bicakcic,dakle bit će nekih značajnijih varijacija u postavci u odnosu na Vels i Belgiju Jedino je dakle dilema Tino-Medunjanin, mada tu formacijski ne bi bilo previše odstupanja :)
U slucaju jako dobre forme Salihovica on bi trebao da se vrati. Ako se to desi on ce igrati beka a Lulic pravo krilo. Sto se tice Hajrovica on ce morati pruziti bukvalno odlicne partije da selektor bar razmisli o njemu mada mislim da je on daleko od toga. Potpuno nebitne su Ibiseviceve partije i golovi za svoj klub. Tako da sve je otvoreno. Ista formacija kao protiv Belgije ( daleko najrealnija mogucnost po Papetu ). Ili Lulica na krilo a Vedo kao lazno desno krilo sto je isto puno puta igrao ( malo vjerovatno jer mu Salihovic nije igrao zadnju protiv Kipra ni kad je bio zdrav ) ili Vedo i TSS van a Salihovic i Hajrovic unutra i igra sa pravim krilima i samo jednim napadacem ( jako malo vjerovatna mogucnost ). Znaci sve ce zavisiti od partija Salihovica i Hajrovica ovih par zadnjih utakmica za klubove ako uopste budu igrali. Prije bi rekao da ce Pape tvrdoglavo forsirati svoje nego da slusa necije kritike, savjete osim ako se ne radi o osobama kao sto su gospodin Ivica Osim naprimjer.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 okt 2014, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 23 okt 2014, 16:31

DragonGirl je napisao/la:Niti smatram da treba da gazimo sve pred sobom, niti da je Vels amaterski tim, ja ne idem u takve krajnosti. Ali itekako smatram, a vjerujem i većina, kako smo objektivno ipak jači tim od Velsa i da smo ih sa malo drugačijom postavkom i samim tim bolje iskorištenim određenim pozicijama na terenu mogli pobijediti ;)
Objektivno jesmo jači i tu nema dileme. U Zenici kada budemo igrali revanš, vraćaju im se neki standardni prvotimci, među kojima treba istaći Allena i Ramseya. Biće mnogo teško opravdati ulogu favorita i to dokazati na terenu. Dolaze nabrijani kao nikada jer vide svoju šansu među prva 3 mjesta, a mi smo im direktni konkurenti za to.
Slažem se da sa pravom postavkom i bolje iskorištenim pozicijama bi trebali upisati 3 boda. Kako će to izgledati na terenu, to je tek pred nama.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: ultrazonfa, zaostrog i 4 gosta.