E ovako,prvo očekivao sam vecu posjetu ali 5 poraza iz 6 utakmica ,bezidejna i agonicna igra + Denis su
otjerali par hiljada sa Tusnja.
Sto se tice igre nema se sta napisati sto nije vec receno ,solidno prvo poluvrijeme a onda GROZAN start drugog,ja ne znam stvarno o cemu oni pricaju na pauzi i sta rade ali svaki put dosad su druga ekipa posle odmora

.
Fino se kombinovalo u prvih 45 min ali jednostavno fali zavrsni pas ,fali igrac tipa Redzepi ,nema ko podvaliti loptu ,ide se ili na preskakanje prema napadacima pa ako se ishrvaju ishrvaju ali do sad to nije dalo rezultata ili preko krila i bekova kada se otvaraju naprijed ali i to zavrsi ili izgubljenom loptom ili vracanjem veznim igracima i opet sve iznova.
Zeljeznicar iz dvije sanse dao dva gola i cao đaci ,posle prekida smo postigli taj jedan ali znao sam da je posle prvog zeljinog gola prica gotova ,PRITISAK je ogroman i ovi igraci s ne mogu nositi s tim,padnu psihicki i nema tu vise ni igri nit ista.
Ovako vise ne ide,nesto promijeniti dok kola nisu otisla nizbrdo totalno ,mislim da to zna i Azmir i potreban nam je pozitivan sok sto prije ,kako ekipi tako i tribini ali o tome drugom prilikom i na drugom mjestu.
Sezona se ne zavrsava ovom utakmicom ,osim Radnika vecinom smo gubili od ekipa koje su iznad nas na tabeli Slavija,Olimpic,Zeljeznicar,Siroki ,sad nam idu dva gostovanja i tu moramo uzet 3b inace je tekma kuci nakon te dvije opet ogroman PRITISAK i imperativ a vidimo da se igraci ne nose bas najbolje s tim .