Safet Sušić - Pape

haris92
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la haris92 » 23 okt 2014, 16:35

Jedino dobro u svom ovom haosu je činjenica da mi vise ni jednog protivnika ne podcjenjujemo tipa :' ta će Nigerija, ' ta će kipar. Mi se sada bojimo i Izraela i strah je potpuno opravdan sa obzirom ko nam sjedi na klupi.Ni protiv Andore nama neće biti lako :(
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 23 okt 2014, 16:38

haris92 je napisao/la:Jedino dobro u svom ovom haosu je činjenica da mi vise ni jednog protivnika ne podcjenjujemo tipa :' ta će Nigerija, ' ta će kipar. Mi se sada bojimo i Izraela i strah je potpuno opravdan sa obzirom ko nam sjedi na klupi.Ni protiv Andore nama neće biti lako :(
Jedno je reći da nikoga ne potcijenimo, ali drugo je reći da se nekoga bojimo. Mi ne trebamo ni da se bojimo Španije a kamoli Izraela.
Respektovat protivnika makar to bio Vatikan i reprezentacija obućara, ali bojati se nekoga je van svake pameti.

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 23 okt 2014, 16:46

HariTz je napisao/la:
haris92 je napisao/la:Jedino dobro u svom ovom haosu je činjenica da mi vise ni jednog protivnika ne podcjenjujemo tipa :' ta će Nigerija, ' ta će kipar. Mi se sada bojimo i Izraela i strah je potpuno opravdan sa obzirom ko nam sjedi na klupi.Ni protiv Andore nama neće biti lako :(
Jedno je reći da nikoga ne potcijenimo, ali drugo je reći da se nekoga bojimo. Mi ne trebamo ni da se bojimo Španije a kamoli Izraela.
Respektovat protivnika makar to bio Vatikan i reprezentacija obućara, ali bojati se nekoga je van svake pameti.
Mislim da je riječ "bojati "previše jaka ali svakako da sam htio reci da vise nema onog našeg bosanskog potcjenljivanja suparnika uz istovremeno nerealna dizanja u nebesa nasih igrača
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 23 okt 2014, 16:54

Na Tv PinkBH, večeras u 22:00 emituje se Zabranjeni forum, a tema je nogometna reprezentacija BiH :)

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 23 okt 2014, 16:56

DragonGirl je napisao/la:
harixs je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:
Mene zanima dokad mi to imamo pravo na kiks? Meni se čini da smo to pravo ispucali već protiv Kipra, ali onda je došlo jedno bonus pravo na kiks i protiv Velsa, kažem kiks jer su ekipa koja je objektivno slabija od nas, pa ako izgubimo u Izraelu, kao da gledam da ćemo dobiti još jedno bonus pravo i na taj kiks iz određenog razloga. Kao kad djeca kažu: Mama, još samo ovaj put, i tako unedogled... :roll:
@DragonGIRL

Jeli ti stvarno mislis da mi trebamo da gazimo sve pred sobom sa ovim postojecim kadrom? Varas se ako mislis da je Vels amaterski tim. Samo podsjecanja radi, isto se govorilo i za Slovacku pa oni sad lupaju Spanjolce i druge jace timove.
Niti smatram da treba da gazimo sve pred sobom, niti da je Vels amaterski tim, ja ne idem u takve krajnosti. Ali itekako smatram, a vjerujem i većina, kako smo objektivno ipak jači tim od Velsa i da smo ih sa malo drugačijom postavkom i samim tim bolje iskorištenim određenim pozicijama na terenu mogli pobijediti ;)
Objektivno je i Belgija jaca od nas pa su uz malo srece i kiks Begovica prosli neporazeni. ;) To i jest car fudbala da male nijanse mogu odlucivat pobjednika. Nas jedini kiks se desio protiv Kipra i to ce Pape morat negdje nadoknadit ako hoce jednu od prve dvije pozicija.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 23 okt 2014, 17:04

DragonGirl je napisao/la:Na Tv PinkBH, večeras u 22:00 emituje se Zabranjeni forum, a tema je nogometna reprezentacija BiH :)
Moglo bi biti zanimljivo.Mozda i jedina emisija u kojoj je javljanje gledalaca uzivo u program dupusteno,emisija bez cenzure misljenja i bez dovodjenja podobnih gostiju,ponavljam,mozda i jedina takva u drzavi.

Osim ako u medjuvremenu nisu kupili i Hršuma :mrgreen:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 23 okt 2014, 17:39

Neki dan ti je Ivica Osim pricao o ovome , nas niko vise ne cjeni kao prije, izgubili smo ugled koji je danas u sportu medju bitnijim stavkama.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 23 okt 2014, 17:44

DragonGirl je napisao/la:Na Tv PinkBH, večeras u 22:00 emituje se Zabranjeni forum, a tema je nogometna reprezentacija BiH :)
Ovo ima da bude vruće. Kad Hršum krene sa neugodnim pitanjima. Još ako je uspio da dobije selektorovo javljanje u emisiju, biće spuštanja slušalice. :D
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 23 okt 2014, 17:46

zovite obavezno ako bude na pinku, nemojte dati da se javljaju seljačine i da se stekne pogrešan dojam!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 23 okt 2014, 17:49

jesam protiv teleta, ali ako će Anel svaku tekmu odigarti kao onu protiv Belgije, zaslužuje poziv :!:
Za Tina je druga priča, momak je odličan, nadam se da će kritičarima brzo zatvoriti usta.

Pape ne griješi (za sada) što njih zove, ali griješi pri odabiru formacije, gdje poyebe sve moguće, tako da ni jedan igrač ne zna šta da igra
Mi bi dobili Nigeriju da smo igrali 4-5-1 i da su igrali navedena dvojica 100% :!:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la velez_mostar » 23 okt 2014, 17:53

Virtu4l je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Virto??? Hahaha, pocela raja tepati po forumu!
To je taj zapadnohercegovački predstavnik forumaške svite koja godinama čeka (za njih) dobre vijesti iz Ferhadije br. 30, ali neće moći :nene:
Pojasni!
Je li to navijaca Veleza nazivas zapadnohercegovcem!?
Ili ti geografija, pa i historija slabo idu, ili si samo prirodno zatucan?
A, mozda se radi o pokusaju podmetanja nekih gluposti..vjeruj da ti slabo ide.

Velez=Mostar=Rodjeni=petokraka=antifasizam=BiH patriotizam=otpor secesionistima (ovdje se zapadna Hercegovina, Boban, Susak i skripari ne uklapaju sine).

U Susica vjeruju samo "Mujo i Suljo iz gluhe Bukovice" (znas onu pricu: nedaamo Hodzuu), to su oni profili koji skandiraju Susicu.
Proces je da se otvore oci takvima, ali kad vidimo koliko ih je samo na forumu promjenilo misljenje, moze se konstatovati da idemo naprijed.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 okt 2014, 18:25

Kako je SIPA krenula, nadam se da je familija Susic tu negdje u planovi da ih pohapsi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 okt 2014, 18:43

BIHfan je napisao/la:Kako je SIPA krenula, nadam se da je familija Susic tu negdje u planovi da ih pohapsi.
Zbog cega bi ih pohapsili?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 23 okt 2014, 19:12

Ajax je napisao/la:Juventusovac ova zadnja slikovnica koju radis sam ili nekom platis da ti je napravi za 20-30 KM stvarno kandiduje za najglupji post godine. Nikom nije zanimljiva osim vas desetak ljudi ovdje od kojih se vecina i najvjerovatnije licno poznajete pa bodrite jedan drugoga i branite jedno te istu stvar na isti nacin. Na drugoj strani Juventusovac ( osim par provokatora ) imas sigurno preko sto ljudi ili vise stotina ljudi koji vise manje kritikuju tvog idola zbog opravdanih razloga odnosno frustracija sta taj covjek radi od reprezentacije. Vecina njih odustane ili je odustala kada krenu vase licne uvrede ili pokupe ban jer ih se isprovocira. Sa ovom slikovnicom si stvarno pokazao koliko si nenormalno sujetan ili sta god to bilo to je nenormalno. Pogledaj samo komsije ogromna vecina javnosti je kritikovala Mihajlovica i to kako. Niku Kovaca ogromna vecima poslje SP. Cak i sada kada je osvojio 9 od 9 bodova i skoro garantuje EP jos uvijek ga ljudi kritikuju ( bar 1/3 navijaca zbog taktike na SP govore da nije dorastao zadatku ) a tvog idola ( kojega brani vas par ovdje na nacin koje tamo niko ne brani svog selektora - bukvalno kao da vam je rod ili da vas neko placa za to ) koji je napravio jedno more krivih poteza i zasluzuje ogromne kritike.

* i to sve od covjeka koji je napisao na ovom forumu da je Papetova taktika protiv Nigerije nesto najgore sto je ikad vidio od kada prati fudbal. Svaka cast na dosljednosti :thumbdown: :thumbdown: Neka te je stid i sramota da ti i tebi slicni govorite da ljudi navijaju protiv ove selekcije a znate da to nije istina. Radi se o ljudima koji su odgledali vecinu utakmica i iskreni su navijaci. Kritike su plod frustracija iskrenih navijaca zbog realne sumnje da covjek ne vuce najbolje poteze. Od taktike, pripreme utakmica, skautinga protivnika, pozivanja i nagovaranja u tom trenutku najboljih novih igraca Njegove izjave daju ljudima materijal za opravdanu kritiku ili bi trebali mozda lagati sami sebe kao sto se je to radilo u diktaturama u proslom stoljecu. Prijedlog da se igra vise po krilima i sa samo jednim napadace je sasvim opravdana i logicna kritika cak i ako zanemarimo uspjehe pod tom taktikom. Radi se o daleko najpopularnijoj i najzastupljenijoj taktici u svijetu fudbala.

Koje nase licne uvrede??? Jedini koji vrijedjate i ponasate se kao kocijasi ste VI...
Mi vas vrijedjamo,jer ne mislimo isto kao VI?? :crazy:

Slikice vam ne odgovaraju?? Zafrkancija na vas racun vam ne odgovara?? Gdje su ti Bosanci,gdje su oni kod kojih je humor uvijek bio prisutan?? Odakle ste vi?? Ja takve Bosance ne poznam...
Vi bi da ubijate radi nekih slicica?? :crazy:
Sta vama nije glupo?? Postovi tipa PAPE ODLAZI,PAPE UBLEHO,PAPE TELECA GLAVO...to su sve hit do hita postovi...yebo ti.
Da sam kojim slucajem popljuvao Papeta,napisao nekoliko puta umjesto 4-2-3-1,PAPE UMRI...bio bi najveci Gazija na forumu..svi bi :tokralju:
Ima li sta da vama ne smeta???

Papeta kritikovati je sasvim ok...ali vrijedjati NIJE...sto ga vise vrijedjate,ja cu ga vise braniti..

Tino izgide na terenu...nema dana da ga niste pljuvali... :thumbdown:
Hadzic,momak odigrao jako dobro...opet ga pljujete...ma bjezi ba... :thumbdown:
Vedu pljujete,Dzeku pljujete.... :thumbdown:

Onaj dodje na forum,svaki dan...sve i jedan post vrijedjanje Papeta..na kraju moja slikica najgluplja na svijetu..naravno da jeste...tako to u Bosni,srcu Balkana fercera... :crazy:

Jeste li se ikada zapitali,ovo je najveca sportska stranica na Balkanu...postoji li mogucnost da nasi igraci ponekad i posjete ovu stranicu,dodju na forum,procitaju... :?:
Pa i oni su zivi ljudi,koju mogu priustiti comp,ZIVI LJUDI...koji grijese,bas kao i mi..
Na svakoj temi ima VRIJEDJANJA tih ljudi...a ti koji vrijedjaju,za vas su BOGOVI...
I meni pricate o moralu....e yebem ti onda moral...

PS.ovo se i ne odnosi toliko na tebe,ti si donekle i korektan...a ovi ostali :puke:
I ne ljuti se dzaba,4-2-3-1 je i meni najbolja taktika,ti si moj taxista.. ;)
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 okt 2014, 19:39

DonCorleone je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Lijep pozdrav svima :)
Pošto znam da je ova tema jedna od najposjećenijih, odlučila sam da ovdje napišem svoj prvi post. Dugo vremena sam već na ovom forumu, ali u svojstvu čitaoca i manje više sam upoznata sa svim o čemu se priča i piše. Pratim reprezentaciju također odavno, i protiv ovog čovjeka stvarno, ali stvarno nemam ništa, niti mu želim bilo šta loše u životu kao ni njegovoj porodici, daleko bilo, ali odluke koje on donosi i ono što on čini ovoj reprezentaciji zaista je davno zavrijedilo da bude sankcionisano i zasigurno bi bilo sankcionisano da živimo u iole ozbiljnom društvu i to će reći svako onaj ko objektivno sagleda stvari. Svim čudnim potezima koje (ni)je povukao, iz samo njemu znanih razloga: novokomponovanim taktikama, čudnom selekcijom igrača, diskutabilnim izjavama, ponašanjem na utakmicama, dobrobit ove reprezentacije je, nažalost, odavno narušena i i dalje nastavlja da se ruši i žalosno je što, po svemu sudeći, tome neće doći kraj dok se ne izgube šanse za plasman na Europsko prvenstvo, a pitanje je da li će i tada, jer kao što svi znamo, ipak živimo u Bosni i Hercegovini. Mogla bih napisati još svašta, ali ne bih da ponavljam ono što je već odavno napisano ovdje i čega su svjesni svi, pa i oni koji to ne žele priznati javno. ;)
Dobrodosla medju pravu raju :bih: .
Čuvaj se ovih sumnjivih tipova kao što su Corleone, Virtu4l i sl, ako ti budu smetali, meni se obrati :mrgreen: :bih:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 okt 2014, 19:48

legenda reala je napisao/la:Čuvaj se ovih sumnjivih tipova kao što su Corleone, Virtu4l i sl, ako ti budu smetali, meni se obrati :mrgreen: :bih:
Kasno Marko na Kosovo stiže :rol: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 okt 2014, 19:53

ma ovo neka ufurana :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 okt 2014, 19:56

legenda reala je napisao/la:ma ovo neka ufurana :mrgreen:
Meni bas fina :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 okt 2014, 19:58

Nema veze legendo, doći će neka druga :rol: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 okt 2014, 20:01

Oprosti mi Pape sve te grube riči :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.