Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal
Zirokoptor utisao nevjerne tome, kakva majstorska zavrsnica neki eksperti ce reci samo zabija iz peterca ali onako otvoriti prostor za Walnuta koji bi bio u ofsajdu da francuz nije navukao Dawsona a onda majstorski zavrnuti u blizi ugao fenomenalnog Lorisa moze samo vrhunski napadac. A o zracnim duelima i prekidima da ne pricam. Fenomelna utakmica Girouda.
Takodjer kriticari Sczecznya nemaju sta da prigovaraju, golman nam ne treba.
Takodjer kriticari Sczecznya nemaju sta da prigovaraju, golman nam ne treba.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 01 sep 2013, 18:59, ukupno mijenjano 2 puta.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
sve je dobro, kad se dobro svrsi. trebali bi uvaliti ovom mrtvom penaltthamu jos makar 2 gola, al ybg nije bilo srece. Bilo kako bilo, 3 boda u kesi, moral boost na nasoj strani, jack se izkenjo, spreman za daljne pohode! Flamini dosta dobar!
COYG!
COYG!
oko 110 miliona funti ja mislim :ugeek:dr.van nostrand je napisao/la:Kol`ko je ono zidov potrosionedim1993 je napisao/la:znači yebo titule yebo pare, yebo transfere, ovo je za mene veći užitak od svega
Vođa zna.
Joj brate jest mi drago ocm baš što Nedo kaže ovo je užitak
Giroud strašan Allaha mi prvi put da je moj stari pohvalio nekog igrača Arsenala, u šoku sam bio, onda Ramsey odličan, odbrana dobra, na momente konfuzna, ali kako neće bit kad ih je 18ero u 16m, Flamini iskusnjara, sve super. Aferim momčiluci još jednom.
Giroud strašan Allaha mi prvi put da je moj stari pohvalio nekog igrača Arsenala, u šoku sam bio, onda Ramsey odličan, odbrana dobra, na momente konfuzna, ali kako neće bit kad ih je 18ero u 16m, Flamini iskusnjara, sve super. Aferim momčiluci još jednom.
da se nadovezem na prosli post, ziru za mene igrac utakmice, mada je i ramsey odigrao dosta dobro (navikli vec u ovoj sezoni), kao i cazorla. Odlicna partija dvojca mert kos, gibbs solidan. Nadati se da cemo dovesti nekoga sutra, jer nam treba sirina.
Svaka cast momcima,a i Vođi na fenomenalno taktički postavljenoj utakmici,opet je zajebo Boasa...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Pa kralju ovo si prije dva dana napisao:ennis je napisao/la:Znaci potpisujemnedim1993 je napisao/la:znači yebo titule yebo pare, yebo transfere, ovo je za mene veći užitak od svega
Arsene Wenger neznalice kazu da ga je pregazilo vrijeme,ali jedan od rijetkih fudbalskih radnika koji vjeruje da se uspjeh moze napraviti i bez miliona i zbog toga vrijedi gledati Arsenal i bez trofeja,uzitak je veliki...
PostPostao/la ennis dana 30 aug 2013, 23:12
![]()
![]()
![]()
bas,upravu si.
Uvijek sam bio za Wengera ali ovo nema smisla vise,kad ovi zidovi komsije mogu ovakav prelazni rok imati sta je s nama.
Treba bar dovesti na klupu 3 igraca ako nece vec neko pravo ime.
Daj Kaku,Richardsa...samo dovedi vise nekoga![]()
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Danas stoperski dvojac fenomenalan,Soldado se nije vidio Ramsey i Giroud standardno dobri u zadnje vrijeme ali jedno ime bih naglasio Flamini kako covjek igra na DMF strasno..uglavnom nece popunjavati samo mjesto bice pojacanje,kao da je sad sazrio pod stare dane 
SLOBODA NAVIJAČIMA
i ja htjedo da kažem pa budala vidi da ovoj ekipi treba širina. nemamo koga uvest istog kvaliteta a koliko smo mi peh ekipa to će nam se obit od glavu kad tad. Giroud je igrač utakmice al po meni je ramsey, tobe jarabi nije frajer normalan koliko se zalaže i zna igrat
.
Flamini mi se svidio takođe, kako je ono fino pogledat, negdje na oko 30 metara od gola ko osica se pribija uz igrača, nećeš dalje majstore
. Ubio se za ovih utakmica. Sve 5. osim rasipanja mlijeka u napadu, nije nam se to dešavalo ove sezone al Bože moj, biće bolje sljedeći put, ipak su ovo kandidati za titulu 
@Henderson pa pobjeda je pobjeda al ako si gledao utakmicu vidio si da treba širina, a Kaka je free navodno, richards je sića tako da
Flamini mi se svidio takođe, kako je ono fino pogledat, negdje na oko 30 metara od gola ko osica se pribija uz igrača, nećeš dalje majstore
@Henderson pa pobjeda je pobjeda al ako si gledao utakmicu vidio si da treba širina, a Kaka je free navodno, richards je sića tako da
Vođa zna.
- Consigliere
- Kontakt:
A Arsenal je svoje igrace doveo za 2 kila brasna...nedim1993 je napisao/la:oko 110 miliona funti ja mislim :ugeek:dr.van nostrand je napisao/la:Kol`ko je ono zidov potrosionedim1993 je napisao/la:znači yebo titule yebo pare, yebo transfere, ovo je za mene veći užitak od svega
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Walcott vrlo dobar, zasad redovno učestvuje u igri i asistira, zreli smo za titule, stvaramo šanse ali nam fali i kvalitet i kvalitet, mislim da će Wenger pametne transfere odraditi.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pojacanja su prijeko potrebna taman da smo ove pacijente 5-0 dobili. Napad na trofej je moguc samo sa pojacanjima ovako 3. mjesto u vrh glave.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 01 sep 2013, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
ovaj prijelazni rok nije dao ni kile brasna 
najveći transfer Aršavin za oko 17 miliona funti
. Ne sviđa mi se jer smo propustili neke dobre igrače za 20-30 miliona al bože moj, spram ostalih i jesu koštali 2 kile brašna.
Da ovo ne ode u off moj post se odnosio da mi ova pobjeda znači više nego bilo šta, znaš i sam šta znači pobjeda u derbiju užitak najveći, dalje pričam o totenhemu koje neki najavljuju kao kontedere za titulu (ko zna možda i budu) i kao takve mi sa 0 funti potrošenih dobijamo ovu utakmicu. Poveži malo majka mu stara
Da ovo ne ode u off moj post se odnosio da mi ova pobjeda znači više nego bilo šta, znaš i sam šta znači pobjeda u derbiju užitak najveći, dalje pričam o totenhemu koje neki najavljuju kao kontedere za titulu (ko zna možda i budu) i kao takve mi sa 0 funti potrošenih dobijamo ovu utakmicu. Poveži malo majka mu stara
Vođa zna.
@Henderson
Znaci impresioniran sam tvojim pracenjem ove teme,a posebno sto si zapazio moj post
A da si malo podrobnije procitao oba posta kazalo bi ti se,s ovom ekipom Arsenal je osudjen na borbu za 4 mjesto,i nista vise a sa igracima koje je doveo zidov bili bi sigurno u borbi za naslov i zbog toga je frustriran svaki navijac Arsenala,zbog netrosenja postojeceg novca
A danasnji post se odnosio na to da ce svaki navijac Arsenala i dalje naavijati za svoj klub sa istim zarom bez obzira na sve frustracije...mnogi bi odustali
Znaci impresioniran sam tvojim pracenjem ove teme,a posebno sto si zapazio moj post
A da si malo podrobnije procitao oba posta kazalo bi ti se,s ovom ekipom Arsenal je osudjen na borbu za 4 mjesto,i nista vise a sa igracima koje je doveo zidov bili bi sigurno u borbi za naslov i zbog toga je frustriran svaki navijac Arsenala,zbog netrosenja postojeceg novca
A danasnji post se odnosio na to da ce svaki navijac Arsenala i dalje naavijati za svoj klub sa istim zarom bez obzira na sve frustracije...mnogi bi odustali
SLOBODA NAVIJAČIMA
Koliko je Reyes placen?nedim1993 je napisao/la:najveći transfer Aršavin za oko 17 miliona funti. Ne sviđa mi se jer smo propustili neke dobre igrače za 20-30 miliona al bože moj, spram ostalih i jesu koštali 2 kile brašna.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Reyes je trebao biti isto negdje oko 17 miliona ali sa bonusima, posto nije imao ucinak koji bi ispunili uslov za te bonuse transfer je ostao na nekih 12 miliona.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 01 sep 2013, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sad ce standardna prica, oni nisu igrani, oni su igrali u gostima, oni su ovo, oni su ono.
Samo jedna stvar mora biti jasna, imali vise loptu u nogama, stvorili jednu priliku. I tu jednu nakon prekida, znaci nije iz igre. Na drugoj strani situacija mnogo drugacija, mnogo prilika, losa realizacija.
Samo jedna stvar mora biti jasna, imali vise loptu u nogama, stvorili jednu priliku. I tu jednu nakon prekida, znaci nije iz igre. Na drugoj strani situacija mnogo drugacija, mnogo prilika, losa realizacija.
Celik!3,2,2.
Vjeruj mi nece biti price. Ne morate se dizati do nebesa, ocajni smo i znao sam da cemo izgubiti. Ali hajde da ne serem. Cestitam na pobjediAllGunsBlazing je napisao/la:Sad ce standardna prica, oni nisu igrani, oni su igrali u gostima, oni su ovo, oni su ono.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.