Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Nisu trebali davati portugalca na posudbu.
Ovo mi bas nidje veze.Sta ako se Marcelo povrijedi?
Nacho.Dzoni je napisao/la:Nisu trebali davati portugalca na posudbu.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Zidan i PavonsiDzoni je napisao/la:Nisu trebali davati portugalca na posudbu.
Bale i Nachosi
majkumu , sad smo tanki ko barcelona.
zanimljivo.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ne znam koji su ga q ikako i dovodiliRomariooo je napisao/la:ode vam i coentrao
Prevoditelj uhljebio svog zemljaka, portugalska šema.
Perez je povukao pravo dobrih poteza ovo ljeto...skinuo je sa klupske sise nekoliko parazita tipa Coentrao, Callejon, Albiol itd
Ma tanak je Nacho.Barem prema onome sto sam ja gledao.Korinov je napisao/la:Nacho.Dzoni je napisao/la:Nisu trebali davati portugalca na posudbu.
Moze i Bejl to odigrati ako bas bude frka.Dzoni je napisao/la:Ma tanak je Nacho.Barem prema onome sto sam ja gledao.Korinov je napisao/la:Nacho.Dzoni je napisao/la:Nisu trebali davati portugalca na posudbu.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Nacho je bolji od Coentraa.
Savršen prelazni rok
Savršen prelazni rok
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Zaboravio si onog najveceg , Isusa od 10 milionaPerez je povukao pravo dobrih poteza ovo ljeto...skinuo je sa klupske sise nekoliko parazita tipa Coentrao, Callejon, Albiol itd
Sam Kaka = plata Baleta i Ihka
ha ja
- 40 mil. na transferima
i dosta manje para za plate ..
mada jest tanko , al furaju se na barcelonu.
A dobro , par zvjezdica + cantera Jese,Morata,Carvajal,Nacho
bas se furamo na vas.
ma ima svemocni arbeloa igrace lijevog beka ako zatrebaDzoni je napisao/la:Nisu trebali davati portugalca na posudbu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Ili to, ili Nacho, koji umije sasvim solidno da pokrije beka, mozda i bolje nego stopera na vrhunskom nivou.barca_87 je napisao/la:ma ima svemocni arbeloa igrace lijevog beka ako zatrebaDzoni je napisao/la:Nisu trebali davati portugalca na posudbu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Mozda Garetha doveli da igra lijevog beka 

Brao , backup na obje pozicijebarca_87 je napisao/la:ma ima svemocni arbeloa igrace lijevog beka ako zatreba
Dobro si, njega sam skroz zaboravio u ovoj frci prelaznog rokaRaul_64 je napisao/la:Zaboravio si onog najveceg , Isusa od 10 milionaPerez je povukao pravo dobrih poteza ovo ljeto...skinuo je sa klupske sise nekoliko parazita tipa Coentrao, Callejon, Albiol itd![]()
Sam Kaka = plata Baleta i Ihka
ha ja
- 40 mil. na transferima
i dosta manje para za plate ..
mada jest tanko , al furaju se na barcelonu.
A dobro , par zvjezdica + cantera Jese,Morata,Carvajal,Nacho
bas se furamo na vas.
Slican potez je i Barca napravila sa Villom.
koji je perez levatina to je nevjerovatno
plati coentrao-a 30 miliona,da bi bio na klupi,da bi ubrzo poslao na posudbu
plati kaku 60 miliona, najskuplji grijač u istoriji covjecanstva, pa ga dzaba vrati onima kojima je platio 60 miliona
dva krila plati skoro 200 miliona
sad kad vidimo postavu reala benzema 30,ronaldo i bejl skoro po 100 miliona, isco 30 miliona ili koliko vec, lukica 35, alonso 30,pepe 30, ramos 30,marcelo ne znam al cini mi se i on tako nekako,te jos nekoliko skupih igraca, i onda kao on dobar pregovarach, pa ovako se ekipa ni na manageru na najmanjem levelu ne moze sabrati
plati kaku 60 miliona, najskuplji grijač u istoriji covjecanstva, pa ga dzaba vrati onima kojima je platio 60 miliona
sad kad vidimo postavu reala benzema 30,ronaldo i bejl skoro po 100 miliona, isco 30 miliona ili koliko vec, lukica 35, alonso 30,pepe 30, ramos 30,marcelo ne znam al cini mi se i on tako nekako,te jos nekoliko skupih igraca, i onda kao on dobar pregovarach, pa ovako se ekipa ni na manageru na najmanjem levelu ne moze sabrati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
To su mutnje radnje Joze i Jose Mendoza.Romariooo je napisao/la:plati coentrao-a 30 miliona,da bi bio na klupi,da bi ubrzo poslao na posudbu
Isti **** za Vilju,Romariooo je napisao/la:plati kaku 60 miliona, najskuplji grijač u istoriji covjecanstva, pa ga dzaba vrati onima kojima je platio 60 miliona
UStedilo se 20 miliona NETO plate samo bez poreza i slicno.
a dobit ce se 8/10 miliona za bonuse(Milan prva tri , prodje grupnu fazu LP):
- Nail for Real
- Kontakt:
A ono, Higuain 40, Ozil 50 i tako to. Ne brini ti za Pereza, poceo bih se znojiti zbog te slabe odbrane koju Barca ima da sam na tvom mjestu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Consigliere
- Kontakt:
Ured Predsjednika Pereza na Santiago Berbabeu
Perez: Udji, Carlo! Kako si?
Ancelotti: Dobro je, predsjednice. Kako kod vas?
Perez: Znas sto sam te zvao? Ipak cu kupiti Balea!
Ancelotti: Ali, predsjednice, mislio sam da smo vec razgovarali...
Perez: Znam, znam.. Ali iskreno, ne mogu odoliti! Moram ga uzeti! On je trenutno najtrazeniji igrac, a mi najbolji klub... Logicno je da dodje!
Ancelotti: Ali, predsjednice, on nama, realno ne treba! Imamo vec sjajne igrace u vezi. Nama bi puno bolje dosao jedan dobar napadac za pola tih novaca.
Perez: Nista od toga! Ja sam vec odlucio. Na tebi je da treniras igrace koji su u ekipi i to je to... Za to si placen!
Ancelotti: Dobro... Sta da se radi? Ako je tako, tako je... Probat cemo nesto smisliti...
Perez: E, ima jos nesto!
Ancelotti: Sta?
Perez: Neko mora da ide. Odlucio sam se za Ozila.
Ancelotti: STA! Ali, predsjednice, molim vas nemojte... Pa, to nam je jedan od najboljih igraca... U zadnje 3 sezone stvorio je vise sansi i imao vise asista od bilo kojeg igraca na svijetu.
Perez: A, sta mu ja mogu? Jednostavno, ne svidja mi se. Nizak je, ima cudne oci, sutljiv,nigdje ga nema u zutoj stampi, i dresovi mu se slabo prodaju... Bogami, nije on za Reala!
Ancelotti: Ali, predsjednice...
Perez: Carlo, hvala ti na vremenu. Vidimo se na prezentaciji sutra...
Perez: Udji, Carlo! Kako si?
Ancelotti: Dobro je, predsjednice. Kako kod vas?
Perez: Znas sto sam te zvao? Ipak cu kupiti Balea!
Ancelotti: Ali, predsjednice, mislio sam da smo vec razgovarali...
Perez: Znam, znam.. Ali iskreno, ne mogu odoliti! Moram ga uzeti! On je trenutno najtrazeniji igrac, a mi najbolji klub... Logicno je da dodje!
Ancelotti: Ali, predsjednice, on nama, realno ne treba! Imamo vec sjajne igrace u vezi. Nama bi puno bolje dosao jedan dobar napadac za pola tih novaca.
Perez: Nista od toga! Ja sam vec odlucio. Na tebi je da treniras igrace koji su u ekipi i to je to... Za to si placen!
Ancelotti: Dobro... Sta da se radi? Ako je tako, tako je... Probat cemo nesto smisliti...
Perez: E, ima jos nesto!
Ancelotti: Sta?
Perez: Neko mora da ide. Odlucio sam se za Ozila.
Ancelotti: STA! Ali, predsjednice, molim vas nemojte... Pa, to nam je jedan od najboljih igraca... U zadnje 3 sezone stvorio je vise sansi i imao vise asista od bilo kojeg igraca na svijetu.
Perez: A, sta mu ja mogu? Jednostavno, ne svidja mi se. Nizak je, ima cudne oci, sutljiv,nigdje ga nema u zutoj stampi, i dresovi mu se slabo prodaju... Bogami, nije on za Reala!
Perez: Carlo, hvala ti na vremenu. Vidimo se na prezentaciji sutra...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Stajalo bi to, ali da nije 4 godine vremenskog razmaka....Kaka je bio promašena akvizicija još od njegove druge sezone u Realu (prvu je odigrao sasvim dobro)....mogao je davno tražiti transfer da ima imalo natjecateljskog duha u sebi, ali brazilski ciganski karakter je presudio....što bi igdje išao , kad može sjediti na klupi i mlatiti pare zagarantovane ugovorom.Romariooo je napisao/la:koji je perez levatina to je nevjerovatno
Klasicni parazit zadnje 2 godine.
Pero ga je konacno skinuo s qrca.
haman coentraa nisu uspjeli prodati ,ko nije se mogo obaviti transfer nije bilo vremena a i siquiera ne predje u benficu jer real se kasno ukljucio u trku za njega,kad je bio na korak od potpisa za benficu kad je cuo da ga real trazi onda je htio za real al posto coentraa ne uspjedose uvalit manci siqueira na kraju se vratio u granadu .sjebo se lik sad
,bolje mu je bilo da je potpisao za benficu odma ne predomisljo se dzaba 
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.