Extra

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ih kad bi mi tako dovodili ja bi bio najsretniji, mislim da je to rezervna opcija ako nekog drugog(boljeg) ne uspiju dovest, ali uglavnom sa Slobom je gotovo...hordasDoboj je napisao/la: ↑20 feb 2021, 13:13Ma jest sigurno bolji nego Bobo, al onda treba gledat jel bolji od svih nasih krila ili mlad. Za klupe moze biti i Resic, Dervisagic pa evo i Cmiljanic, tu je i Heba i Velkoski.Denchi je napisao/la: ↑20 feb 2021, 13:08Pa ne znam koliko je Hiros krilo zaista, uglavnom je u sredini igrao ovo sto je zapazeno odigrao...ima borbenosti neke u njemu nekog mangupluka vise nego iceg....ne vjerujem da ce dalje od klupe kod nas ali bi bolji bio od milanovica sigurno za nashordasDoboj je napisao/la: ↑20 feb 2021, 13:01Nadam se da nema istine u tome da dolazi Hiros. Igrac koji je sa 24 tek proigrao ove polusezone. Sto smo onda ostavili Dervisagica ako cemo dovoditi vise krila?
A ako nije krilo onda jos gore na 10 smo popunjeni, mada meni vise je on krilo ali se uvlaci unutra nesto kao sto je Tatar radio.
Ne moze
Ne bih to.
Kao i Milanovicu
Ma ovo je PL, lahko je to rijesiti a i posaljes im Milanovica i zavrsis posao
Brate ide EP, valjat ce nam par stotina tisuca evrica
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee, Rodman i 19 gostiju.