Stole iz Bora je napisao/la:Eto, rekao nam je @don Ciro sve. Barca dobija utakmicu a glavni igrac ce biti Iturralde Gonzales ...
VILLARATO naravno kako ce drukcije
Više nego ikad očekujem podršku sudija
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
ne znam ali zabrinut sam po pitanju ove utakmice s obzirom na silne povrede smjesi nam se poraz..nadam se da sam u krivu...ako osvojimo tri boda bice ko kuca
losmi je napisao/la:voleo bih da igra albert dalmau,ima 17 godina ,strasan je igrac
prije bi reko da je strasan talenat...
sigurno jedan od vecih talenata Barcine skole...
a sta je sa Montoyom, i on je bek i po meni najtalentovaniji na bekovskoj poziciji u Barceloni...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Saurman je napisao/la:ne znam ali zabrinut sam po pitanju ove utakmice s obzirom na silne povrede smjesi nam se poraz..nadam se da sam u krivu...ako osvojimo tri boda bice ko kuca
dali neko zna kolko godina ima ovaj decko
christian ceballos
to je zlo od igraca,strasan talenat,nzn barcin je igrac al neznam dal igra tamo il je negde na pozajmici!
ima ga na manageru...
16-17, nije stariji, igra krilo...a nisam ga nikad gledo, pa ne mogu govoriti nista...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
losmi je napisao/la:dali neko zna kolko godina ima ovaj decko
christian ceballos
to je zlo od igraca,strasan talenat,nzn barcin je igrac al neznam dal igra tamo il je negde na pozajmici!
U mladjim kategorijama je..sad ima 16 godina
[youtube][/youtube] ovdje je imao 12
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Čestitke košarkašima na pobjedi...Prolazimo dalje ako Bog da...Što se tiče Atletica nešto se ne sekiram.Znam i da remiziramo ili izgubimo(što je teško očekivat)ćemo igrati našu lijepu igru.Vidim da je Krkić optimistićan pa nema razloga da ni mi ne budemo.Samo lagano i bit će to kako treba.Teško da možemo primiti dva gola a da isto toliko minimalno ne zabijemo.Mi smo Barca i nema žaljenja.
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
losmi je napisao/la:posto se ovih dana mnogo polemise ko ce doci u barcu
ja vas sad pitam koga biste vise voleli da dodje ribery ili fabregas
Fabregas, kakav Ribery, kosta puno, star igrac
Fabregas, hocu Fabregasa...
Meho Kodro
Mes Que Un Club