NK Zvijezda Gradačac

KB-TM87
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la KB-TM87 » 14 avg 2011, 14:03

Koliko je bila posjeta ?
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 14 avg 2011, 15:28

KB-TM87 je napisao/la:Koliko je bila posjeta ?
3000

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 14 avg 2011, 15:33

Vec godinu dana pratim ovaj forum al nisam bio registrovan i danas prvi put pisem....
Stvarno kakvih sam se komentara sve nacito, to je da sjedes na guzicu od gluposti...
Jeb..te ponasate se ko da je zvijezda svjetski sampion pa nesmije izgubit, stante malo, mozda je ovo i dobro sto su porazeni,neka se spuste na zemlju, onaj bod iz leotar i gradnja stadiona svakog je u nebesa digla pa i igrace. Sad ce odma bit nema nista od zvijezde, ispade, ovo je katastrofa, dno dna, joj kako mi ide na zivce pogotovo na tribinama kad ljudi pocnu govorit one djedice koje su dosad samo pratile saban ligu gdje domacin pobjedjuje sa 5-6 golova razlike.... katastrofa, ponekad pomislim da za nas grad nije premijer liga zbog onakvih ljudi... zlo mi dodje :mrgreen:

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 14 avg 2011, 15:38

fukara87 je napisao/la:Sta je komsije, nesto ste mi se usutili pravo , sta ne stima :?
a vi to ko nesto dobro uradili, pobijedili kozaru 1:0.... Vasi gradski portali ismijavaju i tu pobjedu i jadnu igru, cak je i kozara imala jedan dio inicjativu, sreca za vas pa mujicu treba 5-6 prilika da postigne gol...
a plus sto ste stadion natapali vodom dva dana prije utakmice da se nemoze normalno igrat....

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 14 avg 2011, 15:41

sramota je da se za djecu i zene naplacuje ulaz....pa gdje to u svijetu ima....a i one reklame ispod velike tribine su bas ameterske uradjenje...zar se ono nemoze malo kulturnije napravit.... :?: :?:

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 14 avg 2011, 15:50

moranjak je napisao/la:sramota je da se za djecu i zene naplacuje ulaz....pa gdje to u svijetu ima....a i one reklame ispod velike tribine su bas ameterske uradjenje...zar se ono nemoze malo kulturnije napravit.... :?: :?:
cuj bogati sramota... to se samo u bosni ne naplacuje zenama i djeci da bude vise svijeta na tribinama... djeci treba napravit neki popust a zena je odrasla osoba, bore se za neku ravnopravnost sa muskracima eh eto im sad ravnopravnost u gradaccu...

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 14 avg 2011, 15:58

ljudi mi nemamo napadaca nemoze ristic sam...jasno ko dan
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 14 avg 2011, 16:51

Treba stavit malo nižu cijenu za djecu, a stvarno je sramota da naplaćuju karte i od djece koja treniraju u Zvijezdi i koja daju svaki mjesec članarinu.
Što se tiče utakmice, pa Široki je za klasu bolji od Zvijezde, a mi smo u Gradačcu puni trenera , juče sam se uvjerio bilo je preko 2000 trenera prisutno na utakmici :shock:
Svakake se gluposti valjaju sa tribina, puno toga što nam ne ide u prilog kao domaćinu jedne PL utakmice
Dragon Town

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 avg 2011, 08:14

Pozdrav za sve navijace i simpatizere zvijezde,pratim dugo forum al od danas sam se regisrovo,pa cu i ja malo da pisem i komentarisem. Cuo sam da ce od sad biti zatvoreni treninzi ,znal neko jel to istina.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 15 avg 2011, 08:22

astra1922 je napisao/la:Pozdrav za sve navijace i simpatizere zvijezde,pratim dugo forum al od danas sam se regisrovo,pa cu i ja malo da pisem i komentarisem. Cuo sam da ce od sad biti zatvoreni treninzi ,znal neko jel to istina.
za treninge će povremeno biti otvorena samo jedna kapija

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 avg 2011, 08:28

ma bolje ista nego nista.volio sam cesto otic na treninge,uvijek cujes neke nove informacijevezane za nas klub :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 15 avg 2011, 10:21

imal tko izvjestaj sa utamice ..... :?: :?: :?:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 avg 2011, 10:38

BranaVidara je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Sta je komsije, nesto ste mi se usutili pravo , sta ne stima :?
a vi to ko nesto dobro uradili, pobijedili kozaru 1:0.... Vasi gradski portali ismijavaju i tu pobjedu i jadnu igru, cak je i kozara imala jedan dio inicjativu, sreca za vas pa mujicu treba 5-6 prilika da postigne gol...
a plus sto ste stadion natapali vodom dva dana prije utakmice da se nemoze normalno igrat....
Mi makar pobjedili kako god,a vi nikako :mrgreen:

Ne vidim da iko ismijava,Sloboda se nalazi u problemima,tim se krpi kako stigne,ali opet se pobjedjuje,bez pravog treninga odrzanog,kasnjenja isplata,ne potpisivanje ugovora sa mnogim igracima itd.. zato bolje ti je da sutis,kad nista ne znas ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 15 avg 2011, 12:02

harry_90 je napisao/la:
BranaVidara je napisao/la:
Mi makar pobjedili kako god,a vi nikako :mrgreen:

Ne vidim da iko ismijava,Sloboda se nalazi u problemima,tim se krpi kako stigne,ali opet se pobjedjuje,bez pravog treninga odrzanog,kasnjenja isplata,ne potpisivanje ugovora sa mnogim igracima itd.. zato bolje ti je da sutis,kad nista ne znas ..
hahahahahhaha opet se podjeduje pobijedili bijednu Kozaru koja najvjerovatnije ove godine ispada i nesto si naso pricat aj razguli sa ove teme

zuckerberg
Kontakt:

Post Postao/la zuckerberg » 15 avg 2011, 12:33

Ne vidim da iko ismijava,Sloboda se nalazi u problemima,tim se krpi kako stigne,ali opet se pobjedjuje,bez pravog treninga odrzanog,kasnjenja isplata,ne potpisivanje ugovora sa mnogim igracima itd.. zato bolje ti je da sutis,kad nista ne znas ..[/quote]
hahahahahhaha opet se podjeduje pobijedili bijednu Kozaru koja najvjerovatnije ove godine ispada i nesto si naso pricat aj razguli sa ove teme[/quote]

Mislim da nije lijepo ismijavati pobjedu bilo koje ekipe u ovoj ligi. Sloboda se muči sa svim i svačim ali je uspjela pobijediti i na tome im treba čestitati. Mi, prema prikazanoj igri u Subotu, se nećemo boriti za evropu nego će to prije biti borba za opstanak. Ponavljam, prema prikazanoj igri u Subotu da ne bi bilo zabune. Iskreno se nadam da će me trener i igrači razuvjeriti u slijedećoj domaćoj utakmici, čini mi se Travnik. Kažem, domaćoj jer očito da Zvijezda ima problema sa igrom kod kuće.

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 15 avg 2011, 12:58

zuckerberg je napisao/la:Ne vidim da iko ismijava,Sloboda se nalazi u problemima,tim se krpi kako stigne,ali opet se pobjedjuje,bez pravog treninga odrzanog,kasnjenja isplata,ne potpisivanje ugovora sa mnogim igracima itd.. zato bolje ti je da sutis,kad nista ne znas ..
hahahahahhaha opet se podjeduje pobijedili bijednu Kozaru koja najvjerovatnije ove godine ispada i nesto si naso pricat aj razguli sa ove teme[/quote]

Mislim da nije lijepo ismijavati pobjedu bilo koje ekipe u ovoj ligi. Sloboda se muči sa svim i svačim ali je uspjela pobijediti i na tome im treba čestitati. Mi, prema prikazanoj igri u Subotu, se nećemo boriti za evropu nego će to prije biti borba za opstanak. Ponavljam, prema prikazanoj igri u Subotu da ne bi bilo zabune. Iskreno se nadam da će me trener i igrači razuvjeriti u slijedećoj domaćoj utakmici, čini mi se Travnik. Kažem, domaćoj jer očito da Zvijezda ima problema sa igrom kod kuće.[/quote]

cestito bi da on prvi nije bocno, citiram "sta je komsije nesto ste se usutili".... a kako su pobijedili to ni oni sami neznaju, sreca pa Mujic fula prazne golove.

FMBosnia Admin
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia Admin » 15 avg 2011, 13:04

Ma dajte ljudi nemojte se svadjat, vi ste komsije. :(

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 15 avg 2011, 13:29

cestitke slobodi ali ovo nije njena tema nema potrebe da onaj provocira a nema potrebe ni da ko komentarise njega sta se odma lozite napadate pa neka ga dosadit ce mu kad niko ne ulazi u raspravu sa njime aj da cujemo prognoze za rudar prijedor

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 15 avg 2011, 13:30

pokoriti Prijedor i to je to

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 15 avg 2011, 13:35

seven je napisao/la:pokoriti Prijedor i to je to
heheh kako lako receno a ko ce dat gol al mislim da ce nam se djoric slatko osvetit

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.