Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Emir Spahić
Kakav je ovo igrac,kakva ce to samo biti kruna na karijeru igranje u brazilu. Istina zasluzio je on to mnogo ranije al sigurno njemu ce to bit nesto najvece. Veliki covjek i najveci kapiten...
A pojedini forumasi ga tjerali u Arabiju, kazu zavrsio je on svoje. Vjerujem da ce nas Spaha predvodit i na EP-u 2016. godine. 
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne znamda li je to samo do mene ili ima vas jos koji se tako osjecaju, ali ja se za Spahu nikad brinuo nisam. Koliko god malo on igrao za klub, u koliko god losoj formi u klubu bilo, ja za Spahu znam da ce ginuti za repku i da nas nece ostaviti na cjedilu. Sta god se njemu u klubu desavalio njemu je repka uvijek svetinja bila i za nju se borio momacki. I povrijeden je igrao i koliko god bolova on bio, za repku se borio. On je za mene ikona ove repke i meni ga niko pokvariti ne moze. Pravio je i on greske naravno, ali Boze ljudi smo svi. Grijesimo. Ja se nadam da ce Spaha docekati da u Brazilu pokaze i dozivi ono o cemu cjeli zivot sanja i da svi zajedno metemo sve redom na svijetskom prvenstvu. NEma za naseg Spahu zime

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Njegov igrački kvalitet je uvijek bio neupitan. Pomalo je krivo što nije zaigrao za nekog velikana evropskog fudbala jer je zaista imao taj potrebni potencijal. Mogao je imati klupsku karijeru kao Nemanja Vidić, ali eto i ovako je odlično. Za repku sve sjajno do jednog nesmotrenog starta, no Bože moj, ljudi smo, griješimo.
Tu se nikad nisam slagao sa tim komentarima da je zbog njega propala sansa da se direktno plasiramo na EP. Momak je uvijek ostavljao srce na terenu i to sto je dosudjen penal nije njegova krivica. Mozete vi razglabat koliko hocete da je trebao ovako ili onako, eto trebao je pustiti Nasrija da se useta u 16-erac. Uopste nije pogrijesio i glupost je da mu se uopste daje krivica ili pripisuje greska neka. Ispade da samo radi njega samo isli u baraz. Ako cete vec nekoga kriviti, sto ne krivite onda reprezentaciju sto je igrala u Albaniji 1:1? Meni je licno to nejasnije nego 1:1 sa francuzima tj. krivica koja se daje Spahicu radi penala.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Mogao je izbiti loptu, no nebitno sada.
Nisu njeg aforumasi tjerali u Arabiju nego je u medijima bio natpis da ga trazi Arapsi klub i bilo je svima bezveze da bude kapiten standardan u rep i naprimjer da ide u Brazil,a da igra u jednom Al AHilu bez jakih utakmica ko MIsimovic..Cartman je napisao/la:A pojedini forumasi ga tjerali u Arabiju, kazu zavrsio je on svoje. Vjerujem da ce nas Spaha predvodit i na EP-u 2016. godine.![]()
Bilo je pisanja u medijima, ali su pojedini govorili da je to jedini pravi potez za njega, jer eto kao nema vise kvalitet za Evropu i treba da se nakupi para pred kraj karijere. A Spahic malo kasnije potpise za klub koji igra LP.zgembo89 je napisao/la:Nisu njeg aforumasi tjerali u Arabiju nego je u medijima bio natpis da ga trazi Arapsi klub i bilo je svima bezveze da bude kapiten standardan u rep i naprimjer da ide u Brazil,a da igra u jednom Al AHilu bez jakih utakmica ko MIsimovic..Cartman je napisao/la:A pojedini forumasi ga tjerali u Arabiju, kazu zavrsio je on svoje. Vjerujem da ce nas Spaha predvodit i na EP-u 2016. godine.![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Upravo se o tome radi.... "Mog'o je ovo, mog'o je ono". Lako je biti analiticar kad prodje voz, tad svi vidimo i pametujemo, a da smo mi bolji od njega, nebi ovde pricali, vec bi igrali umjesto njega ili nekog 5-og i 10-og i onda bi mi ispucavali te lopte u sta ne sumnjam, jer mi znamo sve. Jedan covijek ne pobijedjuje ili gubi utakmice, radi se o kolektivu.
Ma ja bgm o tome nisam ni razmisljao govorim ovako ponekad greskice na tekmi koje ponekad napravi ali svakako se za repku ne stedi.Murga je napisao/la:Tu se nikad nisam slagao sa tim komentarima da je zbog njega propala sansa da se direktno plasiramo na EP. Momak je uvijek ostavljao srce na terenu i to sto je dosudjen penal nije njegova krivica. Mozete vi razglabat koliko hocete da je trebao ovako ili onako, eto trebao je pustiti Nasrija da se useta u 16-erac. Uopste nije pogrijesio i glupost je da mu se uopste daje krivica ili pripisuje greska neka. Ispade da samo radi njega samo isli u baraz. Ako cete vec nekoga kriviti, sto ne krivite onda reprezentaciju sto je igrala u Albaniji 1:1? Meni je licno to nejasnije nego 1:1 sa francuzima tj. krivica koja se daje Spahicu radi penala.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
To postujem, objektivno govoris u cijelini onako i slazem se sa tobom. Vise sam mislio na komentar od Neutrala jer je on ocigledno nabio Spahi taj penal na nos. Samo ne volim kad raja nadje nekoga tako pa ga lincuju kao sto su Spahu i daju mu krivicu za penal i svasta mu govore kao da je sve do njega bilo. Ali eto bice bolje
Pozdrav!

Pozdrav!
Pravi si Murga drot, slazem se da su svi kolektiv ali je on totalno glupo pogrijesio, i mozda nas je kostao direktnog plasmana, cistu situaciju je zezno ali hajde hele nejse, niej nam bilo sudjeno, sada nas vodi u Brazil i to je to.Murga je napisao/la:Upravo se o tome radi.... "Mog'o je ovo, mog'o je ono". Lako je biti analiticar kad prodje voz, tad svi vidimo i pametujemo, a da smo mi bolji od njega, nebi ovde pricali, vec bi igrali umjesto njega ili nekog 5-og i 10-og i onda bi mi ispucavali te lopte u sta ne sumnjam, jer mi znamo sve. Jedan covijek ne pobijedjuje ili gubi utakmice, radi se o kolektivu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Zar jos uvijek mozete biti toliki panjevi pa i dalje kriviti spahica sto je napravio taj nepostojeci penal ? Ne mogu da vjerujem u pm..pa messi za argentinu za citavu karijeru nije dao 3 gola, a da igra i 20% kao za barcu, dosad bi argentinci u najmanju ruku igrali finale SP-a, pa mu niko ne prigovara, a gledaj sta nasi dusmani rade kapitenu...koji nehljebovici **** te oltar
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Spaha jest pogrijesio al ne zaboravimo da je prije toga bio faul nad njim samo sto Skot nije zelio da vidi... A vjerujem da tad nije dosudio penal da bi se utakmica igrala kao ona u Spaniji prije par godina tj dok Francuzi ne daju gol... Spaha je momak ziva legenda i ja licno koliko god sam ranije volio i gotivio Barbareza toliko sad volim i gotivim Spahica jer i bolestan igra svim bicem za repku a to bi malo ko htio ruku na srce...
kao prvo faul je bio van kaznenog prostora , al nema veze to , čuj izbit loptu ? pogledaj klip opet , spahino cijelo tijelo je bilo u totalno neprirodnom položaju jer ga je Nasri blago odgurivao s leđa i nijedna noga mu nije mogla izbiti loptu , osim da se baci na zemlju i napuca loptu , međutim pošto ga je pomenuti Nasri držao na leđima , on bi defintivno isfolirao nešto kao da je povučen , pao bi , i penal bi i ovako bio .
Nisam gledao tekmu, al mi je drago da nas kapiten vec sada medju prvih 11 u Leverkusenu...nadam se da ce tako i biti u buducnosti.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-
- Kontakt:
Nemojte smarati sa tim sta bi bilo kad bi bilo..Meni samo moze biti zao zbog toga kako se ta situacija odvila ali njemu kao vodji i vec sad legendi ove reprezentacije ne mogu i ne zelim nista zamjeriti, pa sve i da je pogrijesio.
Zamislite da se Spaha pamti po tom da smo "zbog njega" propustili Euro, sto neki ovdje govore. Sramota !
Zamislite da se Spaha pamti po tom da smo "zbog njega" propustili Euro, sto neki ovdje govore. Sramota !

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
ja tu grešku njemu nikako ne uzimam na zlo jer nisam cjepidlaka i uvijek se sjećam dobroga .. ali smiješno mi je kad netko kaže da se u toj situaciji moglo uraditi nešto drugačije 

Ma citava situacija je smijesna jer se po nekima citave kvalifikacije svode na to i taj penal. Ja opet kazem, zar moramo cekati do zadnje tekme da znamo gdje smo i sta smo? Da smo Albaniju pobijedili, taj gol kritike uopste nebi spominjali jer bi bili prvi u grupi i nebi to niko gledao vise. Ovako je Spaha kriv sto smo ostali bez direktnog plasmana jer je to bio odlucujuci momenat pri kraju kvalifikacija...... djecija posla. Ja ni reprezentaciju ne krivim a kamoli nekog individualca jos koji daje sve od sebe.
Koga ces kriviti majke ti? Jesi ti napravio faul il Spahic i koga briga sto je bilo van 16 mi smo primili go iz ciste situacije i nismo otisli direkt vec u baraz, kraj price.Papastathopoulos je napisao/la:Zar jos uvijek mozete biti toliki panjevi pa i dalje kriviti spahica sto je napravio taj nepostojeci penal ? Ne mogu da vjerujem u pm..pa messi za argentinu za citavu karijeru nije dao 3 gola, a da igra i 20% kao za barcu, dosad bi argentinci u najmanju ruku igrali finale SP-a, pa mu niko ne prigovara, a gledaj sta nasi dusmani rade kapitenu...koji nehljebovici **** te oltar
Da je ispravio taj kiks u ovim kvalama jeste i to ne treba spominjati, ali ne treba ni zaboraviti da je on kriv za taj penal, jer je loptu ondje kao najiskusniji trebao nabiti na Ajfela a ne praviti se pametan.
@murga, jbg jarane oni da su dobilli bjeloruse, djaba nam albanija ne bi imali sansi, kontas?
14 minuta nas je djelilo do EP, ali nema veze sada idemo ko prvi aBd, opet kazem nije bilo sudjeno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.