Odlično pojačanjesvrakino1921 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 20:04
𝐕𝐞𝐥𝐢𝐤𝐨 𝐩𝐨𝐣𝐚𝐜̌𝐚𝐧𝐣𝐞 𝐮 𝐫𝐞𝐝𝐨𝐯𝐢𝐦𝐚 "𝐁𝐨𝐬𝐧𝐞"
𝐀𝐦𝐞𝐫𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐤𝐨𝐬̌𝐚𝐫𝐤𝐚𝐬̌ 𝐃𝐢𝐦𝐢𝐭𝐫𝐢𝐮𝐬 𝐏𝐚𝐮𝐥 𝐔𝐧𝐝𝐞𝐫𝐰𝐨𝐨𝐝 𝐳𝐚𝐝𝐮𝐳̌𝐢𝐨 𝐣𝐞 𝐝𝐫𝐞𝐬 𝐒𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐚𝐭𝐚 𝐳𝐚 𝐧𝐚𝐫𝐞𝐝𝐧𝐮 𝐬𝐞𝐳𝐨𝐧𝐮
Ovaj polivalentni košarkaš pokriva pozicije 1 i 2, a u Sarajevo dolazi iz rumunske ekipe "Targu Jiu". Iza njega je sjajna sezona u kojoj je prosječno ubacivao 19.6 poena po utakmici, uz 7.4 skokova, 6.6 asistencija i skoro 2 ukradene lopte....
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Royal
Evo i Anesa Podojaka . Sretno momcini
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- svrakino1921
- Kontakt:

𝐀𝐧𝐞𝐬 𝐏𝐨𝐝𝐨𝐣𝐚𝐤, 𝐣𝐞𝐝𝐚𝐧 𝐨𝐝 𝐧𝐚𝐣𝐛𝐨𝐥𝐣𝐢𝐡 𝐦𝐥𝐚𝐝𝐢𝐡 𝐢𝐠𝐫𝐚𝐜̌𝐚 𝐏𝐫𝐯𝐞𝐧𝐬𝐭𝐯𝐚 𝐁𝐢𝐇, 𝐨𝐳𝐯𝐚𝐧𝐢𝐜̌𝐢𝐨 𝐣𝐞 𝐬𝐚𝐫𝐚𝐝𝐧𝐣𝐮 𝐬𝐚 𝐬𝐚𝐫𝐚𝐣𝐞𝐯𝐬𝐤𝐢𝐦 𝐒𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐦𝐚, 𝐝𝐨𝐝𝐚𝐭𝐧𝐨 𝐨𝐬𝐧𝐚𝐳̌𝐢𝐯𝐬̌𝐢 "𝐁𝐨𝐬𝐧𝐢𝐧𝐮" 𝐛𝐞𝐤𝐨𝐯𝐬𝐤𝐮 𝐥𝐢𝐧𝐢𝐣𝐮
Iza Anesa je sjajna sezona, u kojoj je noseći dres "Orlovika" prosječno ubacivao 17.3 poena po utakmici, uz procenat šuta za tri poena od 42%. Statistika bilježi i 3.5 skokova, 2.9 asistencije i 1.4 ukradenu loptu po utakmici.
Rođen je 2000. godine, a u karijeri je nastupao za KK "Kakanj", OKK "Čelik", OKK "Spars", HKK.
Evo Anesu prilike na vecoj sceni. Ako se pokaze dobro u Aba2 ligi treba ga gurnuti u reprezentaciju.
Koga je Bosna do sad dovela ?
Koga je Bosna do sad dovela ?
Došli: H. Delalić, West, Underwood, Podojak
Otišli: Ilić, Božović, Verlašević, Mašić
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Pretpostavljam da ce otici i ova dva amera iz prošle sezone.
Under, Podojak
West, X
Delalic, Jure
X, Hadzifejzovic
X, Salic
West, X
Delalic, Jure
X, Hadzifejzovic
X, Salic
Još 4 pojačanja trebaju doći
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ma ne barata nicim, vec on misli da toliko treba doci. Vidis da i gore navodi igrace za ciji status se uopste ne zna i plus ovima koji su vec tu fula pozicije. Pretpostavljam da ce u vezi Curevca, Hadzifejzovica, Salica i Pasalica uskoro izaci u javnost, tj. saopstit ce da li su produzili saradnju ili ce im se zahvaliti. Pasalic treba ostati kao treci plej, a za ovu trojicu treba pokusati pronaci bolje zamjene. Sejo mi je drag igrac i igrao je solidno, ali sam iskreno ocekivao bar malo vise od njega. Sva trojica bi sigurno bili od koristi i ne bi bio smak svijeta ako ostanu, ali bih iskreno volio da dovedu kvalitetnije igrace.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ma znam Ghuraba brate imena me zanimaju i ja isto imam zelje, cestitke, pozdraveGhuraba je napisao/la: ↑29 jun 2024, 16:27Ma ne barata nicim, vec on misli da toliko treba doci. Vidis da i gore navodi igrace za ciji status se uopste ne zna i plus ovima koji su vec tu fula pozicije. Pretpostavljam da ce u vezi Curevca, Hadzifejzovica, Salica i Pasalica uskoro izaci u javnost, tj. saopstit ce da li su produzili saradnju ili ce im se zahvaliti. Pasalic treba ostati kao treci plej, a za ovu trojicu treba pokusati pronaci bolje zamjene. Sejo mi je drag igrac i igrao je solidno, ali sam iskreno ocekivao bar malo vise od njega. Sva trojica bi sigurno bili od koristi i ne bi bio smak svijeta ako ostanu, ali bih iskreno volio da dovedu kvalitetnije igrace.
Meni se ovo ne svidja, da ti budem iskren, citira me ovaj i kaze sta bi ja Kevina Puntera u ABA 2, ne nikako al u ovome rosteru nemas igraca da odskace od tog nivoa, dok kad pogledas proslogodisnje finaliste ABA 2 lige vidis bar po tri takva igraca u oba rostera. Ja sam vec dvije godine ukljucen u rad jednog kolektiva i iz stecenog iskustva vam govorim da ukoliko postoje uslovi, za korak naprijed a ne ide se ka tome da nisu cista posla.
Otom potom, ja subjektivno govorim da meni ovo nisu igraci po ukusu, to opet ne znaci da nisu pojacanja, Delalic nema konstantnost i na trenutke ni ne gleda kos, a kamoli da razmislja da ga napada, i to tokom citave karijere, onda suprotno tome ima trenutke kad se pretvara u LeBrona i i sili, definitivno je pojacanje ali se ne mozes na njega osloniti do te mjere da bude lider ekipe.
West je dobar suter, al ujedno i divljak po onome sto sam ja gledao i zbog toga procenti
Cekamo jos pojacanja kako su krenuli u ova dva-tri dana cemo sve znati i to je jedan veliki plus za upravu
p.s vidices sta ce Kuridza raditi ispod kosa pratimo ti i ja tokom sezone
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ti se javi u pp da ti kažem s kim se pregovara a ovom propalom pokušaju od doktora bi bolje bilo da se knjige hvata.
- svrakino1921
- Kontakt:
Eno Memić dogovoren, brutalno pojacanje pod košem.
-
Gargamel22
- Kontakt:
Ne znam da li mislimo na istog, ali ako govorimo o Enisu Memiću ne smatram baš da je brutalno pojačanje. Dok je bio u Bosni prilično spor, leđna tehnika karakteriše svaki put polazak isključivo u desno, a jedina prednost je snaga. Iskustvo ima igrajući za Sparse u ABA 2 ali čovjek je igrao u nižem rangu prošle godine za Burch i ako ima istine u tvojoj priči Memića vidim kao rotaciju. Pozz
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
-
Gargamel22
- Kontakt:
Da li ima neko informacije o Arslanagiću, znam da je trenutno na odmoru kod kuće u Sarajevu a zanima me da li je opcija za pojačanje i kakav je njegov status sa ugovorom u Iliriji. Imao je prilično solidnu sezonu tamo i dobio poziv repke a vjerujem da može konkretno doprinijeti a domaći je dečko ima iskustvo
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
- svrakino1921
- Kontakt:
Enis Memić je Željovac
Sin našeg Šefa Almira Memića - Mene
Treba da igra za ovu Bosnu jer je ova Bosna nastala na temeljima K.K.Željezničar - Sarajevo
Treba da igra za ovu Bosnu jer je ova Bosna nastala na temeljima K.K.Željezničar - Sarajevo
Almir Memic voli samo lovu, na šuplju je uzeo stotine hiljada KM iz Zelje i na kraju je tužio klub radi bijednih 10 000 KM.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:23Enis Memić je Željovac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.