Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
nek neko javi Allegriju on ga ocekuje na treningu 

Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 07 avg 2016, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Zna li ko kako ide ona pjesma, tačnije stihovi, što su se vrtili za Pogbu na početku ove sage, zaboravio sam na to al´ je bilo odlično 

Pa ček, zar ovo ne znači da ostaje u Juventusu?

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Simpaticno je kako su u par navrata ismijavali onog nekog frizera sto je sisao Pogbu pa rekao da ovaj ide u United a evo kace ovu sliku kao argument da ostaje. xDNitro je napisao/la:
Pa ček, zar ovo ne znači da ostaje u Juventusu?kuknjava
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
https://twitter.com/ManUtds_News/status ... 4402364416
Policeman ili neko - prebacite nam ovo u video da ovdje možemo gledati direktno

Pitanje je gledas li ti sad drugacije na UnitedRooney88 je napisao/la: A nadam se da I ti sada drugacije gledas na United. Koliko se ja sjecam vas par je brutalno ismijavalo United na pocetku ove sage kao da Southampton pokusava dovesti Pogbu. Unaprijed se izvinjavam ako nisi bio jedan od tih. Za @sisoka, @kapitana I @jellea (tako nekako) sam siguran.
100% sportski i krajnje opušten potpis
RiNo je napisao/la:Pitanje je gledas li ti sad drugacije na UnitedRooney88 je napisao/la: A nadam se da I ti sada drugacije gledas na United. Koliko se ja sjecam vas par je brutalno ismijavalo United na pocetku ove sage kao da Southampton pokusava dovesti Pogbu. Unaprijed se izvinjavam ako nisi bio jedan od tih. Za @sisoka, @kapitana I @jellea (tako nekako) sam siguran.

Septerra ja to ne znam
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Ja nas kao klub nikada nisam minimizirao u smislu degradiranja velicine na osnovu 3 sezone. Uvijek sam govorio da ne vjerujem Edu ali ne I da ne vjerujem u klub I njegovu moc da privuce ono najbolje.RiNo je napisao/la:Pitanje je gledas li ti sad drugacije na UnitedRooney88 je napisao/la: A nadam se da I ti sada drugacije gledas na United. Koliko se ja sjecam vas par je brutalno ismijavalo United na pocetku ove sage kao da Southampton pokusava dovesti Pogbu. Unaprijed se izvinjavam ako nisi bio jedan od tih. Za @sisoka, @kapitana I @jellea (tako nekako) sam siguran.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Medikament
- Kontakt:
Saljite infuziju za Torino 

sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Neka hvala, vise nego dovoljno je ovih 120 milioncica
Don't believe the hype.
Taman da čitav Torino budi opremljen finom količinom medikamenata. Zabrinuti smo.akisarajevo92 je napisao/la:Neka hvala, vise nego dovoljno je ovih 120 milioncica

Going on up to a spirit in the sky...
I sam znas da ste vec najveci dio potrosili na Higuaina. Sjecam se dobro pocetka sage, vama ne trebaju te pare I vi ste uvjereni kako United nema sanse da dovede Pogbu. Pa onda ona patetika kada se Real umijesao "prodaji Realuu, prodaji Realu odmaaah" samo da ne morate progurati tako gorku pilulu.akisarajevo92 je napisao/la:Neka hvala, vise nego dovoljno je ovih 120 milioncica
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Mozda i ti dobijes za Bajram 200eura od togaakisarajevo92 je napisao/la:Neka hvala, vise nego dovoljno je ovih 120 milioncica
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja mislim da Rooney88 i dalje ne vjeruje da ce Pogba doci.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Septerra je napisao/la:https://twitter.com/ManUtds_News/status ... 4402364416

100% sportski i krajnje opušten potpis
- 10DelPiero
- Kontakt:
Kakva djecija prepucavanja, pa ne raspada se Juventus prodajom Pogbe kakve infuzije i aparate spominjete sta vam je.
Ovo je strasna ekipa, meni iskreno zao sto vec ove sezone se ne igra liga prvaka nego je tu nekakav Leicester, Arsenal, Tottenham ne znam ko je gori ali eto nema sumnje da ce se vec naredne sezone igrat. Sretno Pogbi a i vama sa njim pa da se gigant vrati gdje mu je mjesto
Ovo je strasna ekipa, meni iskreno zao sto vec ove sezone se ne igra liga prvaka nego je tu nekakav Leicester, Arsenal, Tottenham ne znam ko je gori ali eto nema sumnje da ce se vec naredne sezone igrat. Sretno Pogbi a i vama sa njim pa da se gigant vrati gdje mu je mjesto

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ja sam znao odavno

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sa transferom Higuaina smo bili u minusi nekih 50-60 miliona, koje bh lagano pokrili prodajom Zaze, Pereyre, Hernanesa...Rooney88 je napisao/la:I sam znas da ste vec najveci dio potrosili na Higuaina. Sjecam se dobro pocetka sage, vama ne trebaju te pare I vi ste uvjereni kako United nema sanse da dovede Pogbu. Pa onda ona patetika kada se Real umijesao "prodaji Realuu, prodaji Realu odmaaah" samo da ne morate progurati tako gorku pilulu.akisarajevo92 je napisao/la:Neka hvala, vise nego dovoljno je ovih 120 milioncica
Juve ne zadrzava igrace koji izraze zelju da idu kao sto je Pogba. Ono sto je bilo ruzno je nacin na koji se ponio prema navijacima sa ovom transfer sagom, ali hvala mu za 9 trofeja koje je osvojio sa nama u prethodne cetiri sezone, tako da sretno Unitedu i njemu.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 07 avg 2016, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Kad se kupio ili kad se razgovaralo sa Napolijem oko Higuaina tad je vec bilo jasno da je Pogba igrac Mancestera. Samo su se kasnije dogovarali detalji, bonusi, agent i sl sto je i oduzelo dosta vremena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.