Ne dam se ja tako lako zastrašitilegenda reala je napisao/la:eto otjerali ste curu![]()
Tako je sugrađaninerishaaa je napisao/la:Nikad mi iz Zenice nismo bili strašljiviA TROLERI SE PONADALI
Postavljanje normalnih pitanja - pljuvanje... Papelogika!bordobijeli je napisao/la:koji li ce novinar veceras biti ikona na forumu jel je popljuvao papetaSlevinKelevra je napisao/la:Hoce li zvati Papeta u Pariz? Zadnji put nije imao strpljenja za nasu javnost..DragonGirl je napisao/la:Na Tv PinkBH, večeras u 22:00 emituje se Zabranjeni forum, a tema je nogometna reprezentacija BiH![]()
Dokazi...daj transparent uslikan na zadnjoj utakmici repke...PAPE ODLAZI...rishaaa je napisao/la:Ja Boga mi samo za sebe mogu tvrdit da sam iz Republike CrkviceA ko god se osjeća kao pripadnik uzavrelog grada,bujrum
Nes *ebat.rishaaa je napisao/la:Sheyi eh Allaha mi propade ti tipovanjeRepublika Crkvice
Dragon Girl nek otkrije lokaciju ako zeli
ma ne smiju ti ništa dok sam ja tuDragonGirl je napisao/la:Ne dam se ja tako lako zastrašitilegenda reala je napisao/la:eto otjerali ste curu![]()
Ako te baš zanima, iz Zenice sam
jel ti Belmin komšijarishaaa je napisao/la:Hahaha eto Dragon Girl iz moje mahaleJoš napiši da si iz Sunčane,to bi tek show bio
Znaš li Emira iz Zenice![]()
Nit poznajem puno Emira nit imam komšiju Belminajel ti Belmin komšija
HahahaHahaha eto Dragon Girl iz moje mahaleJoš napiši da si iz Sunčane,to bi tek show bio
u MitaluVirtu4l je napisao/la:legendo, reci joj gdje radiš
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.