Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Gennaro Ivan Gattuso (Corigliano Calabro, 9 gennaio 1978) è un allenatore di calcio ed ex calciatore italiano, di ruolo centrocampista, tecnico del Milan. È stato campione del mondo con la Nazionale italiana nel 2006. Famoso per aver regalato il primo punto stagionale al Benevento.
Ma nidje veze kakav crni Gatuso, mogli su komotno Brokija vratit ionako ce i ovaj dobit otkaz za 6 mjeseci.
Umalo da leteci magarci povedu,za Inter ce izgleda Ranokija da zabije stalno je u nekim sansama..
Umalo da leteci magarci povedu,za Inter ce izgleda Ranokija da zabije stalno je u nekim sansama..
Al mu se neda jbt 
I drugi milanski klub mi mogao kiksati danas.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Evo ga 1:0 Perisic.
Bravo.
Bravo.
Najbolji napadac u Italiji bez ikakve sumnje.
Maurito Icardi.
Lakse od ocekivanog,bar za mene. 2:0.
Candreva jedan od najboljih,steta sto Joao Mario nije zabio iz jedne od one 2 sanse puno bi mu znacio taj gol.
U drugom poluvremenu treba ocekivat jos 1 gol i zatvaranje utakmice.
Maurito Icardi.
Lakse od ocekivanog,bar za mene. 2:0.
Candreva jedan od najboljih,steta sto Joao Mario nije zabio iz jedne od one 2 sanse puno bi mu znacio taj gol.
U drugom poluvremenu treba ocekivat jos 1 gol i zatvaranje utakmice.
Zadnja izmjena: Dzoni, dana/u 03 dec 2017, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
Nadam se da je Bonucci gladni nego ikad 
Jbg_forzamilan_ je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:s obzirom tko ih vodi to ne bi bilo ni najmanje iznenađenje.
Nek proba Florentino.Dzoni je napisao/la:Najbolji napadac u Italiji bez ikakve sumnje.
Maurito Icardi.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Gotovo imamo novog lidera,bar do iduceg kola..
Odlicno igra Inter bit ce dobar derbi u subotu.
@puma to je moja najveca zelja.
Da se mene pita ja bih dao Benzemu i 100 miliona za njeg.
Al sumnjam da ce bit ista od toga.
Odlicno igra Inter bit ce dobar derbi u subotu.
@puma to je moja najveca zelja.
Da se mene pita ja bih dao Benzemu i 100 miliona za njeg.
Al sumnjam da ce bit ista od toga.
Jasno je da od Napolija (i Rome) nema hljeba, ako se mi ne uključimo Juveta niko drugi neće zaustavit na putu do nove titule.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
benevento’s last minute equalizer against milan
- theboss_RD07
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Ne blamiraj seinvincible1921 je napisao/la:Spavas li mirno titulo![]()
- invincible1921
- Kontakt:
Ma malo zajebancijeVrebac je napisao/la:Ne blamiraj seinvincible1921 je napisao/la:Spavas li mirno titulo![]()
=\_1921_/=
Pa dobro, ako cemo gledati realno Inter ove sezone ima vecu sansu za titulu, nego naredne, prije svega jer igraju samo Seriji A ikup u kojem vecinom igraju II sastavi.
Svakako da pametno rezonuju da je cilj LP, skidaju pritisak i za sad su to mogli lagano, jer je Napoli vodio kolo, ali ako izbiju na vrh pristisak ce biti mnogo veci.
Svakako da pametno rezonuju da je cilj LP, skidaju pritisak i za sad su to mogli lagano, jer je Napoli vodio kolo, ali ako izbiju na vrh pristisak ce biti mnogo veci.
Već su na vrhu.
- LegendKiller
- Kontakt:
ti pravo optimističan. Doveli ga da nešto promijeni, a on izveo isti sastav u istoj formaciji kao i MontelaDzoni je napisao/la:Ma nidje veze kakav crni Gatuso, mogli su komotno Brokija vratit ionako ce i ovaj dobit otkaz za 6 mjeseci.
U neku ruku mi ga je i žao, jer mi je bio drag kao igrač. Ako ovako nastave za ovih 6 mjeseci, osim trenera, mogli bi letiti i Fasone i Mirabeli, sumnjam da će kinez dati 200 mil. i trpiti njihove pogrešne poteze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.