AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Mangala, Badelj/Kovačić, Bentancur, za ovo ljeto i više nego dovoljno, s' obzirom šta se sve dešavalo.A u Januaru onda pridodati 2-3 nova igrača i eto respektabilne ekipe.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Ako se dovedu Bentacur, Mangala i Badelj/Kovacic eto odmah price kako je Galiani i dalje znalac. 
Ne mogu reci da nije, ali da je isprdio vala jeste. Dovodjenje Bertolacija za 20mil mu nikad ne mogu halaliti. Polija i joa mnostvo njih i razumijem, mladi igraci koji su obecavali a nisu toliko preplaceni, ali ovo govedo je neobjasnjivo skupo.
Hajde Gale, obraduj nas ko onomad sa Ibrom i kompanijom pa titulu klepismo.
Ne mogu reci da nije, ali da je isprdio vala jeste. Dovodjenje Bertolacija za 20mil mu nikad ne mogu halaliti. Polija i joa mnostvo njih i razumijem, mladi igraci koji su obecavali a nisu toliko preplaceni, ali ovo govedo je neobjasnjivo skupo.
Hajde Gale, obraduj nas ko onomad sa Ibrom i kompanijom pa titulu klepismo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
A navodno je Valensija zagrijana da kupi Mangalu jer im je Mustafi otisao u Arsenal.Bacca has decided to remain at Milan. His objective to is score 20 goals this season. [GdS]
Bentancur's entourage are surprised and disappointed at Boca's tardiness in closing the deal. The player has an agreement with Milan. #MN
It is now almost certain that Bacca will stay at Milan. He now has to adapt to Montella's playing style and be involved more [GdS]..
Probable XI vs Freiburg (4-3-3): Donnarumma; Abate, Paletta, Antonelli, De Sciglio; Kucka, Montolivo, Bertolacci; Honda, Bacca, Bonaventura.
Takodjer da Fiorentina ne zeli da pusti Badelja.
Cak i razumijem ove timove u Seria A, pa i Juve, jer znaju da vec od naredne godine necemo imati nikakvog duga i bicemo plodno tlo za jos jace sponzore, a tako i za igrace, a za koju godinu cemo se i za titulu boriti. Nema veze, sad cemo morati preplacivati igrace dok ne stanemo na noge i rezultatski. Iskreno se nadam Mangali i Bentacuru, dovoljno za pocetak.
075 ❤
075 ❤
A i vi ste se raspali braco moja, milanski divovi ko capljin i brotnjo. Hehe
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- Beduin
- Kontakt:
Ipak izgleda Adriano, Bacca i Honda zajedno.
Ima li neko link za mobitel?
Ima li neko link za mobitel?
075 ❤
075 ❤
- IlProfessore
- Kontakt:
Joj kakav uvod u tekmu, vidi se da im je ovo praznik fudbala, dolazi im jedan velikan
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- Beduin
- Kontakt:
Na yt prenos je uzasan, prekida... 'bem ti 21. stoljece
075 ❤
075 ❤
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
fukare jedne prikljucite bolji internet, meni ovaj preko jutjuba dobro funckionise 
ovo je stvaaaarno negledljivo, znaci kolje me ova utakmica
jos ovih petnaestak minuta i odoh gledat liverpul, greota propustit radi ovog antifudbala.
ovo je stvaaaarno negledljivo, znaci kolje me ova utakmica
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Kreativni smo ko' osrednji sedmoligas 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jako loše je ovo zasad.Već i zabrinjavajuće jer sezona samo što nije počela, a nikakav napredak u odnosu na lani se ne vidi.Doduše dobro igraju oni od kojih smo i navikli, ovi ostali po običaju katastrofa.Barem 3 pojačanja Milan treba do kraja augusta da bi to na nešto ličilo tokom sezone.Sredina je naravno najkritičnija.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
evo ga honda-adriano, solidna akcija 
ovdje ne postoji nijedan igrac koji bi u tebi probudio zelju da gledas utakmicu, toliko su svi glupi, bezvezni, ocajni, znaci fuj.
njima i pejgambera da dovedes, ne vrijedi...
jos kad vidim siljkana kapitena opaaa
ovdje ne postoji nijedan igrac koji bi u tebi probudio zelju da gledas utakmicu, toliko su svi glupi, bezvezni, ocajni, znaci fuj.
njima i pejgambera da dovedes, ne vrijedi...
jos kad vidim siljkana kapitena opaaa
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Rutinski 2 komada
Zna ovaj Adriano zabijat,samo mu treba lopti
Zna ovaj Adriano zabijat,samo mu treba lopti
Adriano je uvijek bio solidan napadač,samo mu treba lopti a to u Milanu nikad nije imao.
Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
Sasvim nerealan rezultat, malo je reci da smo ocajni bili, negledljivi, sramota za klub, a nije da se ne navikavamo na ovakvo sramocenje.
Adriano zna dati gol, on se uvijek bori, trci i prati igru, steta sto nema s kime igrati, a daleko je motivisaniji od Bacce.
Ne mogu izdvojiti svijetlu tacku, osim nas koji i dalje imamo snage da ih pratimo.
Posljednja pripremna utakmica i Montela ponovi nesto kombinuje, sastav nidje veze. Formacija mi je i vise nego smijesna, raspored igraca grrr
Adriano zna dati gol, on se uvijek bori, trci i prati igru, steta sto nema s kime igrati, a daleko je motivisaniji od Bacce.
Ne mogu izdvojiti svijetlu tacku, osim nas koji i dalje imamo snage da ih pratimo.
Posljednja pripremna utakmica i Montela ponovi nesto kombinuje, sastav nidje veze. Formacija mi je i vise nego smijesna, raspored igraca grrr
075 ❤
075 ❤
- nextterrain
- Kontakt:
Ma ne može se od govana pita pravit, čast izuzecima u ovom oronulom našem MIlanu
Koliko bi ova ekipa zivnula sa samo 2 veznjaka, to nije realno
nama su veznjaci uzrok svih problema, sa samo dva igraca bi se kvalitet igre digao za 70%.
montela citavo vrijeme igra 433 i bas sad covjek nasao mjenjati u tatinu formaciju, sedmicu dana prije pocetka lige, zanimljivo
nama su veznjaci uzrok svih problema, sa samo dva igraca bi se kvalitet igre digao za 70%.
montela citavo vrijeme igra 433 i bas sad covjek nasao mjenjati u tatinu formaciju, sedmicu dana prije pocetka lige, zanimljivo
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Rekao je da je razlog tomu to što ne igraju Suso i Niang, sad mogao je Bonu staviti na krilo, ali hajde ko će mu znatirope11 je napisao/la:Koliko bi ova ekipa zivnula sa samo 2 veznjaka, to nije realno![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.