Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Drago mi zbog Beneventa a pogotovo sto su u 100-oj minuti dosli do boda i to na kakav način. Kaze komentator danas, ovo je bilo u stilu van Bastena
haha
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Samo u seriji AChinaglia je napisao/la:hahahahahahaha Benevento historijski bod osvaja protiv Milana hahahahahhahahahah
i to im golman zabi gol u 95 min hahahahahahahahahaha pa ovo je nadrealno![]()
![]()
![]()
Milan prop’o k’o kauč
Poslije derbija sam mislio, u narednom periodu...SiamoNoi je napisao/la:Već su na vrhu.
Simone Inzaghi, laziale do kosti :tokralju:

Sergente igracina :kafa:

-
BIHpatriota
- Kontakt:
Kakvu lik ima tehniku za tu visinu 
Jel' moguće da Andre Silva kojeg su čini mi se platili 40 mil još nije dao gola u ligi. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- akisarajevo92
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la:Sladak je pa mu to niko nece zamjeriti
244 minute odigrao covjek.Svasta.
ima oko 450 minuta, ali uvijek guran u vatru u nezgodnim utakmicama i to nakon što poveže niz od 3-4 utakmice gdje presjedi na klupi.
treba momka pustiti da igra i stiče iskustvo, pa bi i pročepio konačno.
zato u ostalim takmičenjima ima 8 golova što ga čini najefikasnijim igračem.
treba momka pustiti da igra i stiče iskustvo, pa bi i pročepio konačno.
zato u ostalim takmičenjima ima 8 golova što ga čini najefikasnijim igračem.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Austria Bec, Rijeka, AEK
Vise bi mu vrijedila 3 gola u Serie A nego tih 6 u EL. Potencijala ima, ne moze se etiketirati flopom ali ne pokusavaj ga oprati ucinkom u nebitnom takmicenju.
Vise bi mu vrijedila 3 gola u Serie A nego tih 6 u EL. Potencijala ima, ne moze se etiketirati flopom ali ne pokusavaj ga oprati ucinkom u nebitnom takmicenju.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
protiv grka nema golove 
nije to nikakvo pranje, činjenica je da momak ima njuh za gol i odlično se snalazi u šesnatercu što dokazuje tih 8 golova, ali smiješno i suludo je očekivati golove u ligi kad uopšte... ni ne igra.
kada dobije pravu priliku i uhvati kontinuitet, onda ću donijeti neki sud mada vjerujem da ćemo pravog silvu tek iduće sezone vidjeti kada sazrije i adaptira se na ligu.
nije to nikakvo pranje, činjenica je da momak ima njuh za gol i odlično se snalazi u šesnatercu što dokazuje tih 8 golova, ali smiješno i suludo je očekivati golove u ligi kad uopšte... ni ne igra.
kada dobije pravu priliku i uhvati kontinuitet, onda ću donijeti neki sud mada vjerujem da ćemo pravog silvu tek iduće sezone vidjeti kada sazrije i adaptira se na ligu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
akisarajevo92 je napisao/la:Sladak je pa mu to niko nece zamjeriti
Odlican strijelac, da je presao u inter i juve drugacije bi se pricalo. Podsjeca stilom na Icardia sto ce reci da kad bude imao zdravu sredinu i povjerenje golovi ce doci.
I jedan Dzeko bi bio flop da su ga nakon prve sezone prodali. A ovaj i ne igra prakticno jer je Montela genijalac, vidimo kako je i zavrsio.
I jedan Dzeko bi bio flop da su ga nakon prve sezone prodali. A ovaj i ne igra prakticno jer je Montela genijalac, vidimo kako je i zavrsio.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Treba biti realan i priznati da je Milanova sezona propala, jednosatvno nema šanse da izbore CL ove godine, pogotovo sa Rinom trenerom. Tako da bi im sada bilo najpametnije da ostatak sezone forsiraju klince (počevši sa Silvom i Cutroneom), rezultati neće biti lošiji a barem će sezonu iskoristit da afirmišu još kojeg mladog igrača i onda naredne sezone imat jaču podlogu. Ovo sam isto pisao prethodnih par sezona da smo mi u Interu trebali radit ali valjda genijalci iz uprave ne razmišljaju tako.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Neka se Milan baci na EL, jedino tako mogu do LP
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.