Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
A Ozil je htio grijati klupu i primati manju platu nego sto prima sad. Yeah right.
P.S. Modric je sad 8, Isco 10.
P.S. Modric je sad 8, Isco 10.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
taman, jedna utakmica je pobila moju teoriju, izvinjavam se, ezil je izvanredan trkač.Consigliere je napisao/la:Evo, potpuno slucajno odabrana statistika iz jednog El Clasica, ne znam ni koji jeSveti je napisao/la:čovjek bi reko Ozil je svaku utakmicu pravio višak i nio najbolji igrač madridskog giaganta![]()
![]()
daj ba bijelonje pustite šta vam prezentuju ovi ljubomorni ugursuzi koji plaču jer je bejl doveden, pa kao gdje
će pustiti Ozila koji je tobože bolji igrač. Koji crni bolji igrač kad je čovjek bio proziran ko jutarnja rosa, a na terenu je jedva prelazio po 3 km po utakmici, šta vam je?
Mest Ozil vs Barcelona:
10.9km covered
4 tackles (equal most in the game)
7 interceptions (most in the game)
3 key passes (most in the game)
26 passes@70%
7 crosses (most in the game)
2 long balls
1 through-ball
3 successful dribbles
and 49 touches on the ball (the most for Real Madrid)
Zatim vs Uniteda prosle godine..
Sami Khedira also put in a hard shift alongside Alonso in midfield, and was the player who covered the most distance in the encounter – 11,820 metres. The German’s fellow countryman, midfielder Mesut Özil, was the second player in terms of how much he ran. Özil has proved in games like the one against the Premier League leaders that there is more to his game than the quality deft touches he is known for. The Real flair player covered an impressive 11,396 metres and was exhausted when the final whistle came.
Pljus, pljus...
I gdje je onaj da mi objasni zasto je Perez uspjesan predsjednik, osim prodaje dresova?
naprijed rejal
izgubili smo najboljeg igraca real madrida, otisao u arsenal 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
real je uz bayern najozbiljniji kandidat za finale LP imate beron momcad jos da je mesut ezil ostao mega ekipa.Ali eto i vako ste jaki
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
U prevodu nije imao zagarantovano mjesto u prvih 11,nije mi drago što je otišao ali ako nije bio spreman poneku odsjedit na klupi ili bilo šta za dobrobit kluba neka je otišao,što reče Monolog na poziciji krila Bale je ubitačniji od njeg a dio asista će sigurno preuzet Isco.Ma na kraju ko god misli da mu je negdje drugo bolje neka ide.Raul_64 je napisao/la:Özil: "I realized that I could not enjoy the confidence of the coach"
U prvih 11 siguran je samo Ronaldo,kao npr.u gigantu iz Minkena,ne vjerujem da osim Bilala ima i jedan koji je zagarantovan u prvih 11(dobro i Neuer).
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Nemas ti veze s mozgom.Sveti je napisao/la:čovjek bi reko Ozil je svaku utakmicu pravio višak i nio najbolji igrač madridskog giaganta![]()
![]()
daj ba bijelonje pustite šta vam prezentuju ovi ljubomorni ugursuzi koji plaču jer je bejl doveden, pa kao gdje
će pustiti Ozila koji je tobože bolji igrač. Koji crni bolji igrač kad je čovjek bio proziran ko jutarnja rosa, a na terenu je jedva prelazio po 3 km po utakmici, šta vam je?
Ozil je bolji igrac od Balea i to je pokazao. Dobro, Bale ima jednu fantasticnu sezonu iza sebe, Ozil takvih ima vec 2-3. Tako da ne laprdaj. Koliko je covjek uradio za Real, a sad je kao proziran igrac. Manite se takvih gluposti.
otiso si mesute, ostala je tuga...
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Ne , Mesut nije pola Bale na desnom krilu
gdje ce igrati drugi a gdje je pokusavao igrati prvi
kad se prica iz guzice

kad se prica iz guzice
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ne, mi pricamo o tome ko je bolji igrac. Naravno da je Bale bolji krilni igrac jer u biti i jest krilo, a Ozil "desetka".Raul_64 je napisao/la:Ne , Mesut nije pola Bale na desnom krilu
kad se prica iz guzice![]()
Nebitno jel igraju u Realu, Arsenalu ili ne znam gdje. Jest malo tesko usporedit, ali gledam sta je sve Ozil radio dok je bio tu. Znaci poslije Ronalda najbolji igrac. Bale to nece biti jer je vec Isco tu
RIP CITY!
Pa dobro , za mene je Gareth bolji al to nije bitno.
Pricamo o sistemu , gdje nema mjesta za njega pa moras gurati na krilo gdje nije dobar , uopste.
Nek bude Ihko bolji od njega , a onda gledaj na njega kao zamjenu za Mesuta.
A na Bale kao zamjenu za Angela u prvoj postavi , iako je koncepcijski drugacije jer na terenu nece biti klasicne desetke (kao sto je nema barcelona , juventus , united i mnogi drugi).
A ne znam sta bi to toboze trebao Ezel uradit , da se zažali 50 miliona za njega.
Pricamo o sistemu , gdje nema mjesta za njega pa moras gurati na krilo gdje nije dobar , uopste.
Nek bude Ihko bolji od njega , a onda gledaj na njega kao zamjenu za Mesuta.
A na Bale kao zamjenu za Angela u prvoj postavi , iako je koncepcijski drugacije jer na terenu nece biti klasicne desetke (kao sto je nema barcelona , juventus , united i mnogi drugi).
A ne znam sta bi to toboze trebao Ezel uradit , da se zažali 50 miliona za njega.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Šta planira Real sa Di Marijom
racuna li Karlo na njega ozbiljnije ove sezone ili ga planira negdje uvaliti kao i Coentraoa 
Sveti je napisao/la:čovjek bi reko Ozil je svaku utakmicu pravio višak i nio najbolji igrač madridskog giaganta![]()
![]()

Ne provaljuj se života ti.Već 2 dana pišeš nebuloze o Ozilu.
Ne možeš porediti Ozila koji nije krilo niti će ikad biti sa klasičnim krilom kao što je klempavi iz Welsa.
Ozil je uz Ronalda u zadnje 3 sezone bio najbolji igrač Reala i ko to nije vidio ili je slijep ili nema blage veze o fudbalu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Consigliere
- Kontakt:
Diego Lopez pretrcao skoro k'o Benzema! 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
svako ko napise da je Ozil bolji igrac od Balea nema veze s nogometom :kava:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jako argumentovano, objektivno i psiho-poznavalački iznesenoDamian je napisao/la: Nemas ti veze s mozgom.
Ozil je bolji igrac od Balea i to je pokazao. Dobro, Bale ima jednu fantasticnu sezonu iza sebe, Ozil takvih ima vec 2-3. Tako da ne laprdaj. Koliko je covjek uradio za Real, a sad je kao proziran igrac. Manite se takvih gluposti.
otiso si mesute, ostala je tuga...
Ezil bolji od bejla? Ne znam po kojim ti aršinima uspoređuješ igrače, ali da ti kažem odmah da si daleko od istine. Dovoljno je reći da nisi gledao niti jednu utakmicu bejla, koji je bio najbolji igrač premier lige u daleko više ograničenoj ekipi nego što je ezil, koji niti ima bilo kakvu nagradu niti je ikad bio igrač koji bi riješio utakmicu. Sve ove tabele asistenata su nerealne, i svako imalo pametan i upućen to zna.
naprijed rejal
- Consigliere
- Kontakt:
'Navijaci' Reala slave igraca koji je tek dosao i nije odigrao ni minute za sada, a pljuju igraca koji je zadnje 3 godine branio boje kluba i bio jedan od najboljih igraca... 
Fit Tony: I keep my friends close...
- ronweasley
- Kontakt:
Consigliere je napisao/la:'Navijaci' Reala slave igraca koji je tek dosao i nije odigrao ni minute za sada, a pljuju igraca koji je zadnje 3 godine branio boje kluba i bio jedan od najboljih igraca...
Svaka čast za ovo. Objasnio.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
Ma j3bo vas vala vise i bejl i ozil.
Neki mi se napuse kurrca obojica.
Za 24 sata napisano 20 stranica o bejlu j3benom.
Neki mi se napuse kurrca obojica.
Za 24 sata napisano 20 stranica o bejlu j3benom.
Dzoni ovdje su pljuvači napisali više od madridista,izgleda da je Bale dolaskom u Madrid nekima duboko gurnuo ljutu papričicu u stražnjicu.Mene što se tiče neki drugi klub može dovesti Supermena boli me qrac i da ga plate 500 miliona ali neki izgleda ne mogu prebolit zadnji Madridov transfer pa to pokušavaju obezvrijednit preko Ozilovog odlaska.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Centre forward
- Kontakt:
Slažem se, za Ozila i Bejla je sve napisano al' eto, Švabo je bio ili žrtva sistema ili Pereza. Vjerujem da nije htio da ide iz Reala. Gledajući tekme Primere čini mi se da je par put' poljubio grb Reala il' sam nešto pobrk'o
. Benz ove godine mora proradit' il' nikad, al' ono baš. Iza sebe ima možda i najbolju ofanzivnu trojku na svijetu (Bayinu ne računamo, naravski, oni su bRez konkurencije
), te ako i ove godine zakaže ni njemu ne gine noga. Još kad bi doš'o Suarez (možda već u januaru
) o'šlo bi se do kraja na svim turnirima, siguran sam.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- tyler durden
- Kontakt:
Niko njega ne pljuje, nego ti pod uticajem svog krembilizma, ocekujes da ga ovdje svi zale i da svi pisemo kako nam je krivo, zao, kako placemo , radi toga sto je otisao. I kako nam je zao sto se dalo 100 milja za Balea, i kako uopste Bale nije trebao doci. I kako je za sve to Pero kriv, jer je nula od predsjednika.Consigliere je napisao/la:'Navijaci' Reala slave igraca koji je tek dosao i nije odigrao ni minute za sada, a pljuju igraca koji je zadnje 3 godine branio boje kluba i bio jedan od najboljih igraca...
I naravno da treba slavit igraca kada dode i bit sretan jer ti pojacao ekipu, nije ovdje niko lud da tuguje 40 dana radi toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.