AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Meni ce ovaj prelazni rok razjasniti nedoumice da li postoje kinezi [emoji6]
Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Ma gdje će ba bit Sosa dobro pojačanje, tip se već jednom nije snašao u Italiji i da se sad u tridesetim snađe kad dolazi iz nekakve turske lige. Ma jašta. A i muka mi je više od ovih "makar je bolji od Polija" igrača.
nikad se neću načudit odakle njegovo ime iskopaše, stvarno. misterija.
i to bi bilo to što se pojačanje tiče, eventualno da još nekog iskopaju iz naftalina
e neka im je bog na pomoći ove sezone, još gore što su se svi odlično pojačali pa će biti još veće brukanje kad budu desetak bodova ispod petoplasiranog.
nikad se neću načudit odakle njegovo ime iskopaše, stvarno. misterija.
i to bi bilo to što se pojačanje tiče, eventualno da još nekog iskopaju iz naftalina
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Objavljen službeni dokument od strane Fininvesta, pa i od strane Kineza.Vidjeli smo slike skoro svih članova konzorciuma.Berlusconi potvrdio prodaju. I opet ne vjerujete? Okej je imati manjak povjerenja u dvojac na čelu kluba, jer u zadnjih 4-5 godina su upropastili sve što se moglo upropastiti, ali ne vjerovati svojim očima u ušima je ipak pretjerivanje.muxa je napisao/la:Meni ce ovaj prelazni rok razjasniti nedoumice da li postoje kinezi [emoji6]
Druga je stvar što se sve kasno završilo, pa će novac biti dostupan tek od Januara.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Ma izgleda Quadrado ce u Juve, sinoc valjda nije bio ni na klupi Chelsea. Juve ne da ce biti jak, nego ce sramotiti protivnicke odbrane. Ne mora da znace nista njihove pare i pojacanja, ali mene ce biti stig gledati utakmicu protiv njih.muxa je napisao/la:Nekako sam mogao podnijeti da se to zadnje non EU mjesto potroši na Bentacura koji je talentovan i mlad igrač. Al brate ako već ne možeš njega dovesti onda to mjesto iskoristi i dovedi Quadrada na krilo a u vezu dovedi nekog na posudbu iz Reala, ManUTD ili Citya, npr. Kovačića ili Švajnija
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- muha milanez
- Kontakt:
Heh izgleda da je Sosa ipak dogovoren, joj sramote sunce ti poljubim
Najbolje ne igrat ništa do početka ove nove lige prvaka od 2018 sto kreće, svakako imamo zagarantovano mjesto hahahah
Najbolje ne igrat ništa do početka ove nove lige prvaka od 2018 sto kreće, svakako imamo zagarantovano mjesto hahahah
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
gambler1899
- Kontakt:
Hebo im Sosa sve nesposobno...muka vi vise bilo šta procitati u vezi Milana i transfera..od 100 000 igraca koji su bolji od navedenog oni za njega zapeli....pogledajte koga smo mi sve doveli, pa to jedna Genoa ne bi ni razmišljala da dovede, a ovi se kao ponose tim pojacanjima..I ovi kinezi ne znam kako mogu gledati da im neko dodatno uništava investiciju?
Vidio sam ja i Biabianija svojim očimaRomagnoli13 je napisao/la: Objavljen službeni dokument od strane Fininvesta, pa i od strane Kineza.Vidjeli smo slike skoro svih članova konzorciuma.Berlusconi potvrdio prodaju. I opet ne vjerujete? Okej je imati manjak povjerenja u dvojac na čelu kluba, jer u zadnjih 4-5 godina su upropastili sve što se moglo upropastiti, ali ne vjerovati svojim očima u ušima je ipak pretjerivanje.
Druga je stvar što se sve kasno završilo, pa će novac biti dostupan tek od Januara.
Samo pokušavam realno sagledati stvari.
Ako je to sve gotova stvar zašto se ne dovedu igrači u ovom prelaznom roku na posudbu uz obavezu otkupa???
Kakva je svrha sav budzet potrošiti u januarskom prelaznom roku, a do tada ti ekipa ni na šta ne liči???
Dajte mi imena tih investitora da vidim koliko su "teški" jer ja još nisam uspio skontati ko je sve u tom konzorciju.
Možda je do mene, a možda ne razumijem kineski
Al kao što sam i rekao, sačekat ću kraj prelaznog roka koji će mi puno toga reći.
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa nije niko kriv u Milanu sto je momak u tom trenutku nije mogao proći ljekarski, poređenje ti je niđe veze.A čuj zašto se ne dogovore igrači sa posudbom uz obavezu otkupa, pa šta ti misliš da svaki klub jedva čeka da nekom dadne igrača i da čeka na pare? Ne ide to tako jednostavno.A uostalom Galliani je odavno izgubio razum kad su transferi u pitanju.Čak je možda i bolje da on nema tih 100M na raspolaganju ovo ljeto.muxa je napisao/la:Vidio sam ja i Biabianija svojim očimaRomagnoli13 je napisao/la: Objavljen službeni dokument od strane Fininvesta, pa i od strane Kineza.Vidjeli smo slike skoro svih članova konzorciuma.Berlusconi potvrdio prodaju. I opet ne vjerujete? Okej je imati manjak povjerenja u dvojac na čelu kluba, jer u zadnjih 4-5 godina su upropastili sve što se moglo upropastiti, ali ne vjerovati svojim očima u ušima je ipak pretjerivanje.
Druga je stvar što se sve kasno završilo, pa će novac biti dostupan tek od Januara.![]()
Samo pokušavam realno sagledati stvari.
Ako je to sve gotova stvar zašto se ne dovedu igrači u ovom prelaznom roku na posudbu uz obavezu otkupa???
Kakva je svrha sav budzet potrošiti u januarskom prelaznom roku, a do tada ti ekipa ni na šta ne liči???
Dajte mi imena tih investitora da vidim koliko su "teški" jer ja još nisam uspio skontati ko je sve u tom konzorciju.
Možda je do mene, a možda ne razumijem kineski![]()
Al kao što sam i rekao, sačekat ću kraj prelaznog roka koji će mi puno toga reći.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nažalost još jedna sezona za bacit i sezona u kojoj ni jednu tekmu Milana neću pogledati 
Forza Milan!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Istog sam razmišljanja, jer ako u narednih 15 dana ne dovedu barem 3 respektabilna pojačanja, niti jednu utakmicu ne planiram gledati.Jer ekipa koja je ista(možda i lošija) kao lani, ne može ponuditi ništa novo i samo se mogu blamirati.
Romagnoli13 je napisao/la:Objavljen službeni dokument od strane Fininvesta, pa i od strane Kineza.Vidjeli smo slike skoro svih članova konzorciuma.Berlusconi potvrdio prodaju. I opet ne vjerujete? Okej je imati manjak povjerenja u dvojac na čelu kluba, jer u zadnjih 4-5 godina su upropastili sve što se moglo upropastiti, ali ne vjerovati svojim očima u ušima je ipak pretjerivanje.muxa je napisao/la:Meni ce ovaj prelazni rok razjasniti nedoumice da li postoje kinezi [emoji6]
Jest njemu( berliju) tesko napraviti "sluzbeni dokument"od finiinvesta( njegove firme) ....i trebamo vjerovati tako sto smo vidjeli slike clanova konzorcijuma,,,Berli potvrdio prodaju...mislim stvarno
Druze jel' tebi 12 godina? Koliko se sjecam Inter kada je se prodao posao zavrsen za 6 sati , nama treba koliko ono bi, 5 godina? Sve dok Celavi ima funkciju u klubu klub nije prodat ,,,tacka...Ja samo ne mogu da vjerujem da su ljudi tako lakovjerni.. ogotovo kada je u pitanju osudjivani pedofil i jedan od najkontreverznijih likova u Europi...Samo zdrav razum moze zakljuciti , sta ce Berliju 740m Eura? Mislim da je njemu vaznija titula presjednika Milana nego tih za njega pisljivih 740M eura...Realno ovde jedino ko pretjeruje to si ti . Pozz
- Beduin
- Kontakt:
Umjesto Cityja i PSG mi cemo postati Malaga, sve upucuje na to.
Ispostovase Montelu i dovesose mu Sosu izgleda, on ga je htio.
Daj El Ghazija, popravite mi dan.
Po svemu sudeci:
Bona-Bacca-Niang
Sosa-Monto-Kucka
Antonelli-Romagnoli-Gomez-Abate
Donnaruma
Mozda da Kucka ispadne i tu uleti Sosa, a lijevo ode Bertolaci, iako bih volio da igramo kao gore sto sam postavio.
Ispostovase Montelu i dovesose mu Sosu izgleda, on ga je htio.
Daj El Ghazija, popravite mi dan.
Po svemu sudeci:
Bona-Bacca-Niang
Sosa-Monto-Kucka
Antonelli-Romagnoli-Gomez-Abate
Donnaruma
Mozda da Kucka ispadne i tu uleti Sosa, a lijevo ode Bertolaci, iako bih volio da igramo kao gore sto sam postavio.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa ne mora brate da znači. Biće uigraniji, svježiji, voljni momenat zbog novog trenera jači itd. itd.Romagnoli13 je napisao/la:Istog sam razmišljanja, jer ako u narednih 15 dana ne dovedu barem 3 respektabilna pojačanja, niti jednu utakmicu ne planiram gledati.Jer ekipa koja je ista(možda i lošija) kao lani, ne može ponuditi ništa novo i samo se mogu blamirati.
Ne vjerujem da ćete biti lošiji u odnosu na proteklu sezonu.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Jose Sosa to Milan is a done deal, according to Sky Italia. Both clubs have signed the contract. Player to have his medical soon
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- nextterrain
- Kontakt:
Mislim da sam jedini koji je optimističan pred ovu sezonu 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ekipa nije ništa bolja nego lani, i to je moje mišljenje, ali opet se nekako nadam da će Montella uspjeti izvući maksimum od igrača koji imaju kvalitet, a njih je možda 4-5. Po meni je bolji trener od Siniše, ali sa ovim timom ako bude u top 5, to se može smatrati uspjehom.L'Avvocato je napisao/la:Pa ne mora brate da znači. Biće uigraniji, svježiji, voljni momenat zbog novog trenera jači itd. itd.Romagnoli13 je napisao/la:Istog sam razmišljanja, jer ako u narednih 15 dana ne dovedu barem 3 respektabilna pojačanja, niti jednu utakmicu ne planiram gledati.Jer ekipa koja je ista(možda i lošija) kao lani, ne može ponuditi ništa novo i samo se mogu blamirati.
Ne vjerujem da ćete biti lošiji u odnosu na proteklu sezonu.
Sosa je jedan od onih Gallianijevih poteza, kojih smo se nagledali u zadnjih par godina.Da budem precizniji, nije to loš igrač, lani je pokidao u Turskoj.Ali opet smo u situaciji da pišemo-hajde neka ga, bolje on nego Poli ili Bertalocci.Naravno, bolji je igrač od obojice kao i od Montoliva, ali dosta je više takvih pojačanja.
Sassuolo announce the signing of Matri from Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- nextterrain
- Kontakt:
milanist je napisao/la:Sassuolo announce the signing of Matri from Milan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

nextterrain je napisao/la:milanist je napisao/la:Sassuolo announce the signing of Matri from Milan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najbolja vijest u zadnjih par mjeseci
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- muha milanez
- Kontakt:
Definitivno

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.