Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
doro sto 1-2 pocnu s tom :kava:, ali kad svi to rade nidje veze. pustite ove sto znaju 
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Sindrom Enza Giovannija.Damian je napisao/la:doro sto 1-2 pocnu s tom :kava:, ali kad svi to rade nidje veze. pustite ove sto znaju
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
[youtube][/youtube]
Hvala Ozil! steta sto smo ga pustili,genijalac sa fenomanelanim zadnjim pasom
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Izgleda da ce Cristiano najvise plakat' za Mesutom.emir18 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ma namjestio mu je bar 50 golova odokativno.savrseno su se razumjeli.darker10 je napisao/la:Izgleda da ce Cristiano najvise plakat' za Mesutom.emir18 je napisao/la:[youtube][/youtube]
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Govorite da Ozil nije trcao a virtuoz kao sto je Isco ce derati guzicu i trcati 10+ km po utakmici 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Isco igra u oba pravca.Amar Dzeko je napisao/la:Govorite da Ozil nije trcao a virtuoz kao sto je Isco ce derati guzicu i trcati 10+ km po utakmici
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
- RickBlaine
- Kontakt:
Jes' ko sto je plako za Fletcherom i Carrickom. Ide preko 50 i ove sezone Apolon svejedno.darker10 je napisao/la:Izgleda da ce Cristiano najvise plakat' za Mesutom.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Isco igra u oba pravaca , vraca se i zna se poziconirati.
Nece se traziti od njega da oduzima lopte , al ce uvijek duplati bokove il srednji blok.
Nece se traziti od njega da oduzima lopte , al ce uvijek duplati bokove il srednji blok.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Boli me briga,samo kazem ono sto vidim.RickBlaine je napisao/la:Jes' ko sto je plako za Fletcherom i Carrickom. Ide preko 50 i ove sezone Apolon svejedno.darker10 je napisao/la:Izgleda da ce Cristiano najvise plakat' za Mesutom.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
A Mesut igra samo na protivnickoj polovini? Ispast ce da je Isco za Ozila Makelele sto se tice trke 
Ronaldo - Isco - Bale
Da.Amar Dzeko je napisao/la:A Mesut igra samo na protivnickoj polovini?
Zbog toga je inace Mourinho igrao sa duplim blokom Khedirom + Xabiem i Angelom koji je popunjavao svaki brisani prostor.
Carlo igra sa jednim blokom (Baskom ili Kejdruom) , i Ihketom + Modricem na pivotu.
Jer obojica mogu nazad pokrivati rupe a naprijed pruziti lopte do Apolona i Karima.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Znaci Modric i Isco kod Carla imaju istu ulogu, tj. igraju istu poziciju? To otprilike govoris?Raul_64 je napisao/la:Da.Amar Dzeko je napisao/la:A Mesut igra samo na protivnickoj polovini?
Zbog toga je inace Mourinho igrao sa duplim blokom Khedirom + Xabiem i Angelom koji je popunjavao svaki brisani prostor.
Carlo igra sa jednim blokom (Baskom ili Kejdruom) , i Ihketom + Modricem na pivotu.
Jer obojica mogu nazad pokrivati rupe a naprijed pruziti lopte do Apolona i Karima.
Ronaldo - Isco - Bale
Cinjenica je da smo izgubili najbolju 10-tu na svijetu,mogu sam zamislit kako bi slao lopte Bale i Ronaldu sad je sve na Iscu a ima sve predispozicije da postane bolji od Mesuta i vjerovatno da bude najbolja 8-ca spanje ikada.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Isco je uzeo ceneraemir18 je napisao/la:Cinjenica je da smo izgubili najbolju 10-tu na svijetu,mogu sam zamislit kako bi slao lopte Bale i Ronaldu sad je sve na Iscu a ima sve predispozicije da postane bolji od Mesuta i vjerovatno da bude najbolja 8-ca spanje ikada.
Ali vidim na sta ciljas. Nikad nece biti bolji od Inieste, i ne samo on, niko.
Ronaldo - Isco - Bale
Zašto Isco ne bih bio bolji od Inieste? Dečko ima potencijal da bude vođa reprezentacije Španije, to pokazuje svojim partijama na terenu 
Stand your ground and never back down!
Niko nema bukvalno istu poziciju , al nije klasicnih 4-2-3-1 kao kod Mourinha.Znaci Modric i Isco kod Carla imaju istu ulogu, tj. igraju istu poziciju? To otprilike govoris?
Ako bi graficki crtao ;
-----------------Bask/Kejdrua-------
-------------Modric------------
--------------------------Isco-----------------
Ihko ima malo vise slobode od Luke da ide prema naprijed , al kada protivnik drzi loptu , on drzi svoje mjesto na lijevom pivotu gdje ispomoze Marcelu.
Prostor u sredini ove sezone vise uzima Ronalda jer nema "desetke" kao Mesuta , a jos ce tog prostora uzimati Bale jer je tu igrao vecinu prosle polusezone kao "segundo punta" , neka vrsta poluspica.
Eh to jednostavno ne znas.Amar Dzeko je napisao/la:Isco je uzeo cenera
Isco pokazuje sve osobine Inieste upravo , jos sa boljim osjecam za gol.
Necu govorit to da je sa 20,21 god. bio na vecem nivou jer nikad ne znas kako ce se do kraja razviti
ali ako bilo koji igrac trenutno ce biti novi Iniesta , onda je to Isco.
Ima potencijala to da bude,a cim dres izadje u prodaju uzimam gaAmar Dzeko je napisao/la:Isco je uzeo ceneraemir18 je napisao/la:Cinjenica je da smo izgubili najbolju 10-tu na svijetu,mogu sam zamislit kako bi slao lopte Bale i Ronaldu sad je sve na Iscu a ima sve predispozicije da postane bolji od Mesuta i vjerovatno da bude najbolja 8-ca spanje ikada.![]()
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Pogledaj to gdje si stavio Isca. Mesut to ne bi mogao igrati?Raul_64 je napisao/la:-----------------Bask/Kejdrua-------
-------------Modric------------
--------------------------Isco-----------------
Ronaldo - Isco - Bale
Za svoje 24 godine nije pokazao da moze , uz svu ovu protekciju sa duplim blokom i Angelom i prepustanjem samo ofanzivnih zadataka znao je vecinu meceva biti gotov do 70 minute.
Tjeraj ga da trci , jos manje ce moci ponuditi naprijed a jos prije ce biti mrtav igrac.
A ocigledno to misle Carlo i Zidan dok ga citave pripreme guraju na desno krilo , gdje ga je Angel jos uzimao.
A sa dolaskom Bale je sve bilo jasno.
Tjeraj ga da trci , jos manje ce moci ponuditi naprijed a jos prije ce biti mrtav igrac.
A ocigledno to misle Carlo i Zidan dok ga citave pripreme guraju na desno krilo , gdje ga je Angel jos uzimao.
A sa dolaskom Bale je sve bilo jasno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.