RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

alacious
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la alacious » 11 mar 2019, 12:28

shaman7 je napisao/la:
Sramota. Ovo go*no treba doživotno otjerati sa terena

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 11 mar 2019, 12:29

Nevjerovatno, ovo je strasno. Majku mu raspalu.
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 11 mar 2019, 12:36

Tzv987 je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:
Sramota. Ovo sudijsko **** s bradicom je sudilo i nama protiv plasticara u Tesnju i isto je srao do bola ali sreca oni nisu znali dati gol iako im je on navlacio faulove i kornere bezbroj puta. Cak je i nakon utakmice izjavio" on je svoje uradio a oni neznaju gola zabiti". Sretno vama i aBd da udjete u Pl.
Pozdrav
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :puke:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 mar 2019, 12:55

I kaze ulazi u nas fudbal, treniraj, ostani u Bosni. Nema pametnijih ljudi na svijetu od onih koji su 92' opalili za bijeli svijet i djeci ne daju da dolaze u Bosnu ni na odmor.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

FSB

Post Postao/la FSB » 11 mar 2019, 14:38

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 04:59, ukupno mijenjano 1 put.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 mar 2019, 14:57

Bio sam u Gorazdu i preko pedeset godina gledam fudbal. Bio sam na hiljadama utakmica ali ono jos nisam u zivotu vidio. Nikada ni u snovima nisam mogao vjerovati da se onako sudi protiv glavnog pretendenta za povratak u premijer ligu. Cim smo dosli i kad sam vidio onu ogradu do pasa i nikoga od policije i redara znao sam za kuhaniju. Svaka cast raji sto se suzdrzala od svega i istrpila onaj zlocin,svaka cast raji koja je ispala pametna i kojoj je Velez bio na prvom mjestu. Najlakse je bilo uletit u teren i raskomadat ona tri go.vneta. RAja moja fina,rodjeni moji,braco moja dirnuli su u osinjak i nisu svjesni koja se sila digla nakon onoga. Krv smo pisali radi ovoga sto imamo i necemo dopustiti da neka seljadija ako misli da je na funkciji moze srat po tome. Na nama je da dolazimo na utakmice i damo sto vecu podrsku. Imamo sada ove dvije domace protiv Jedinstva i Olimpika i tu moramo dati nevidjenu podrsku momcima i upravi koji casno i posteno nose grb kluba grb naseg Veleza. Otoka je prioritet i nemaju pojma koji je inat i prkos proradio zbog ovih nepravdi. Sila nas ide na tu utakmicu. Uprava i ljudi u klubu su tu da ga pravno zastite i ne sumnjajte u to

Molim jos jednom sve normalne forumase i normalne postene ljude da izdvoje 10 minuta i pogledaju ovaj zlocin. Dan nisam bio dobar nakon one nepravde Zelji kad im je u Bijeljini Bandic nepostojecim penalom izbio titulu iz ruke i zamislite kako je sada navijacima Veleza ili igracima Veleza koji posteno igraju i zele dobro nasem fudbalu. Gov.no nece razumjeti nikada go.vno je vazda ****
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 mar 2019, 15:18

Kakva lakrdija, ovaj snimak boli mene gledat a mogu mislit kako je vama. NE DAJTE SE RODJENI !!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 mar 2019, 15:28

Jbt pa ja osjećam neki stid, šta je ba ovo?!
Ovo u životu nisam vidio. Sad sam pregledao 10 minuta ovoga (ne znam kako ovo nazvati) i sjebao sam se u život znači.. odvratno!

''Dan nisam bio dobar nakon one nepravde Zelji kad im je u Bijeljini Bandic nepostojecim penalom izbio titulu iz ruke i zamislite kako je sada navijacima Veleza ili igracima Veleza koji posteno igraju i zele dobro nasem fudbalu. Gov.no nece razumjeti nikada go.vno je vazda ****''

Brato, u posljednjih 7 utakmica prvenstva, 6 sudija je suspendovano radi ogromnih grešaka u korist Željezničara, 4 direktno radi njih a 2 radi grešaka na obje strane. Razumijem ja šta ti želiš reći ali u takvom kontekstu se ne može gledati samo posljednja utakmica.
Živ bio i dalje se nadam da ćemo se sresti u ligi, u kupu smo se već sreli. :tralala:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Enigma
Kontakt:

Post Postao/la Enigma » 11 mar 2019, 15:38

Selimoticu rah.babo bi te se odrekao da zna sta radis Velezu
MUSVDG

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 11 mar 2019, 15:46

Enigma je napisao/la:Selimoticu rah.babo bi te se odrekao da zna sta radis Velezu
Jeli on od Zeke rahmetli sin?

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 11 mar 2019, 16:01

Žao mi je navijača Goražda koji misle da njihov klub nema ništa s ovom pljačkom. Ovi su im bodovi obećani još nakon 2.kola. Kažem žao mi je jer su goraždani fenomenalni ljudi. Imamo li ikakva pravna sredstva da na osnovu ovih snimaka tražimo ponavljanje meća ?

StarmoCity
Kontakt:

Post Postao/la StarmoCity » 11 mar 2019, 16:16

ra1981 je napisao/la:
Enigma je napisao/la:Selimoticu rah.babo bi te se odrekao da zna sta radis Velezu
Jeli on od Zeke rahmetli sin?
Jest

lile
Kontakt:

Post Postao/la lile » 11 mar 2019, 16:22

StarmoCity je napisao/la:
ra1981 je napisao/la:
Jeli on od Zeke rahmetli :tralala: sin?
Jest
Nije on Zekin sin, Narcis advokat i Mika sto u skoli radi su Zekina djeca

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 11 mar 2019, 16:24

MortemHz je napisao/la:Jbt pa ja osjećam neki stid, šta je ba ovo?!
Ovo u životu nisam vidio. Sad sam pregledao 10 minuta ovoga (ne znam kako ovo nazvati) i sjebao sam se u život znači.. odvratno!

''Dan nisam bio dobar nakon one nepravde Zelji kad im je u Bijeljini Bandic nepostojecim penalom izbio titulu iz ruke i zamislite kako je sada navijacima Veleza ili igracima Veleza koji posteno igraju i zele dobro nasem fudbalu. Gov.no nece razumjeti nikada go.vno je vazda ****''

Brato, u posljednjih 7 utakmica prvenstva, 6 sudija je suspendovano radi ogromnih grešaka u korist Željezničara, 4 direktno radi njih a 2 radi grešaka na obje strane. Razumijem ja šta ti želiš reći ali u takvom kontekstu se ne može gledati samo posljednja utakmica.
Živ bio i dalje se nadam da ćemo se sresti u ligi, u kupu smo se već sreli. :tralala:
Ti sad kao pao s marsa i ne znas da se ovo desava. Gledam ovu ligu 20godina i nagledao sam se gorih sudjenja koje mozes naci na yt. Velez evo dvije,tri godine ovo gleda skrstenih ruku, i tek kad se njima desilo hampu su napravili. Ibro je jednom rekao nesto na ligu pa se brzo usutio, kao sto baka rece, ne talasaj Ibro. Davno je Velez trebao reagovat a ne sad kad je sve gotovo i izrezirano.
Max Allegri

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 11 mar 2019, 16:30

Mig_Mig je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Jbt pa ja osjećam neki stid, šta je ba ovo?!

Ti sad kao pao s marsa i ne znas da se ovo desava. Gledam ovu ligu 20godina i nagledao sam se gorih sudjenja koje mozes naci na yt. Velez evo dvije,tri godine ovo gleda skrstenih ruku, i tek kad se njima desilo hampu su napravili. Ibro je jednom rekao nesto na ligu pa se brzo usutio, kao sto baka rece, ne talasaj Ibro. Davno je Velez trebao reagovat a ne sad kad je sve gotovo i izrezirano.
Nemoj da seres puno, Ibro kad je progovorio znas li koliku je kaznu dobio?
Pa nama su prekidali utakmicu zbog podrske drugim klubovima. Kacili se transparenti,nije sudija htio da nastavi utakmicu dok se ne uklone. Zaboravljate izgleda. Naravno da cemo biti najglasniji kad se radi o nasoj glavi.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 11 mar 2019, 16:31

Samo smece od ovog portala nije objavilo video. Da se mene pita, sve sto bi smecari odavde saznali bilo bi preko VelezTV, pristup stadionu zabranit.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 11 mar 2019, 16:53

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:

Bio sam u Gorazdu i preko pedeset godina gledam fudbal. Bio sam na hiljadama utakmica ali ono jos nisam u zivotu vidio. Nikada ni u snovima nisam mogao vjerovati da se onako sudi protiv glavnog pretendenta za povratak u premijer ligu. Cim smo dosli i kad sam vidio onu ogradu do pasa i nikoga od policije i redara znao sam za kuhaniju. Svaka cast raji sto se suzdrzala od svega i istrpila onaj zlocin,svaka cast raji koja je ispala pametna i kojoj je Velez bio na prvom mjestu. Najlakse je bilo uletit u teren i raskomadat ona tri go.vneta. RAja moja fina,rodjeni moji,braco moja dirnuli su u osinjak i nisu svjesni koja se sila digla nakon onoga. Krv smo pisali radi ovoga sto imamo i necemo dopustiti da neka seljadija ako misli da je na funkciji moze srat po tome. Na nama je da dolazimo na utakmice i damo sto vecu podrsku. Imamo sada ove dvije domace protiv Jedinstva i Olimpika i tu moramo dati nevidjenu podrsku momcima i upravi koji casno i posteno nose grb kluba grb naseg Veleza. Otoka je prioritet i nemaju pojma koji je inat i prkos proradio zbog ovih nepravdi. Sila nas ide na tu utakmicu. Uprava i ljudi u klubu su tu da ga pravno zastite i ne sumnjajte u to

Molim jos jednom sve normalne forumase i normalne postene ljude da izdvoje 10 minuta i pogledaju ovaj zlocin. Dan nisam bio dobar nakon one nepravde Zelji kad im je u Bijeljini Bandic nepostojecim penalom izbio titulu iz ruke i zamislite kako je sada navijacima Veleza ili igracima Veleza koji posteno igraju i zele dobro nasem fudbalu. Gov.no nece razumjeti nikada go.vno je vazda ****
Pa ovo je katastrofa. Užas. Tačno da ne povjeruješ.

Ali nema veze, jaki ste vi i previše da vas ovo dotakne. Samo jako do kraja.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 11 mar 2019, 17:04

Velez najstrasnije pokraden!!! Ali, za 24 h politicke partije se solidarisale s Velezom wtffff :urnebes: :rol: Ovo je najvisi stepen ironije. Ironija level Bosna i Hercegovina :puke:
Daj ba ogradite se od podrske kartel kriminalaca i nastavite s lijepom pricom :thumbup:
Razbucajte kriminal pravdom i istinom i atomskim fudbalom, a ne priklanjanjem drugoj struji krimosa
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 mar 2019, 17:17

JohnCleese je napisao/la:Velez najstrasnije pokraden!!! Ali, za 24 h politicke partije se solidarisale s Velezom wtffff :urnebes: :rol: Ovo je najvisi stepen ironije. Ironija level Bosna i Hercegovina :puke:
Daj ba ogradite se od podrske kartel kriminalaca i nastavite s lijepom pricom :thumbup:
Razbucajte kriminal pravdom i istinom i atomskim fudbalom, a ne priklanjanjem drugoj struji krimosa
Ovdje se ne radi o jednoj politickoj partiji da bi mogao reci da joj je klub naklonjen. Ovdje su cetri vladajuce partije u drzavi koje su na vlasti u Mostaru i svi zajedno zive za Velez. Ne mogu da vjerujem da si tako patecan na nesto sto drzava ne moze ujediniti a FK Velez je ujedinio svojim postenim radom. I svaka cast za njih. Nisam naklonjen ni jednoj partiji ali bog dao zdravlje svakome ko stane u zastitu postenja i pravde. A za fudbalom smo pokusali u subotu eto imas snimak citave utakmice pa reci jeli se moglo ista uraditi na taj nacin.
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.