AferimCitizen-X je napisao/la:alal vera šinko.....bart je napisao/la:EH NAPOKON SAM PRELOMIO, SUTRA PODIŽEM SAV NOVAC SA RAČUNA U PREMIERU I DEFINITIVNO PRESTAJEM SA KLAĐENJEM, SRETNO VAMA OSTALIM KOJI NASTAVLJAJU SA KLAĐENJEM
gudlakiram

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
AferimCitizen-X je napisao/la:alal vera šinko.....bart je napisao/la:EH NAPOKON SAM PRELOMIO, SUTRA PODIŽEM SAV NOVAC SA RAČUNA U PREMIERU I DEFINITIVNO PRESTAJEM SA KLAĐENJEM, SRETNO VAMA OSTALIM KOJI NASTAVLJAJU SA KLAĐENJEM
gudlakiram

Dnipro - Zakarpatia 4:1Bradonja je napisao/la:Dnipro - Zakarpatia over @ 1,65
SAD - Brazil 1 @ 1,30
UKUPNO: 2,15 (Premier kladionica)
Dnipro jako efikasan 10:2 u 4 kola, Zakarpatia 4:10 u istom broju kola.
Amerikanke u zadnjih pet mečeva nisu izgubile niti jedan set. Nemaju niti jedan poraz na OI. Amerikanke dobile već jednom Brazilke 3:1 (na OI), Brazilke imaju poraz od SAD i J. Koreje na igrama. Mučile se Kinom 3:2 i iznenadile Ruskinje isto 3:2. Zadnjih pet mečeva između ova dva tima dobile Amerikanke.
Mozda je razlog sto su jucer igrali Beko-Supercup finale protiv Poljske a vec danas igraju prijatelju to im je treca utakmica u tri dana.salebl je napisao/la:Moze li neko naci sastave Gruzije i Njemacke (kosarka) za danasnji mec?
Ne znam sta je razlog tako visoke kvote na Njemacku(1,50)...ima li neko vise info?
vecaveca je napisao/la:Mozda je razlog sto su jucer igrali Beko-Supercup finale protiv Poljske a vec danas igraju prijatelju to im je treca utakmica u tri dana.salebl je napisao/la:Moze li neko naci sastave Gruzije i Njemacke (kosarka) za danasnji mec?
Ne znam sta je razlog tako visoke kvote na Njemacku(1,50)...ima li neko vise info?
Njemacka:Benzing , Bastian Doreth, Per Gunthera , Jan-Hendrik Jagla,Mathis Mönninghoff , Philipp Neumann (, Tim Ohlbrecht , Tibor Pleis, Heiko Schaffartzik, Philipp Schwethelm , Andreas Seiferth, Lucca Staiger , Karsten Tadda, Maik Zirbes, Filip Zwiener.
Gruzija:Corey Fisher, Jakov puleni ,Tsintsadze, Manuchar Markoishvili , Beso Lezhava, Viktor Sanikidze (, Anatolij Boisa, Levan Patsatsia, Tornike Shengelia, A. Dvalishvili, Nick Metreveli, Zaza Pachulia, George Shermadini, Richard Matiashvili.
ma, Portsmouth se raspada. Igrace im juniori vjerovatno...tepsija je napisao/la:Plymouth- Portsmouth!
Jučer je na Plymouth kvota bila 2,30,danas 1,65
Razlog ne znam.
Odigrao sam keca,hladno,pa šta bude.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.