RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 mar 2019, 17:20

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Velez najstrasnije pokraden!!! Ali, za 24 h politicke partije se solidarisale s Velezom wtffff :urnebes: :rol: Ovo je najvisi stepen ironije. Ironija level Bosna i Hercegovina :puke:
Daj ba ogradite se od podrske kartel kriminalaca i nastavite s lijepom pricom :thumbup:
Razbucajte kriminal pravdom i istinom i atomskim fudbalom, a ne priklanjanjem drugoj struji krimosa
Ovdje se ne radi o jednoj politickoj partiji da bi mogao reci da joj je klub naklonjen. Ovdje su cetri vladajuce partije u drzavi koje su na vlasti u Mostaru i svi zajedno zive za Velez. Ne mogu da vjerujem da si tako patecan na nesto sto drzava ne moze ujediniti a FK Velez je ujedinio svojim postenim radom. I svaka cast za njih. Nisam naklonjen ni jednoj partiji ali bog dao zdravlje svakome ko stane u zastitu postenja i pravde. A za fudbalom smo pokusali u subotu eto imas snimak citave utakmice pa reci jeli se moglo ista uraditi na taj nacin.
Kupe jeftine poene preko vas zar ne vidis to? ...
ovako cistom projektu veleza ne treba ova politicka bagra. Jer vjeruj mi TESKO ONOM KOGA ONI BUDU 'VADILI I POMAGALI'.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 mar 2019, 17:22

FrancescoTotti je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Velez najstrasnije pokraden!!! Ali, za 24 h politicke partije se solidarisale s Velezom wtffff :urnebes: :rol: Ovo je najvisi stepen ironije. Ironija level Bosna i Hercegovina :puke:
Daj ba ogradite se od podrske kartel kriminalaca i nastavite s lijepom pricom :thumbup:
Razbucajte kriminal pravdom i istinom i atomskim fudbalom, a ne priklanjanjem drugoj struji krimosa
Ovdje se ne radi o jednoj politickoj partiji da bi mogao reci da joj je klub naklonjen. Ovdje su cetri vladajuce partije u drzavi koje su na vlasti u Mostaru i svi zajedno zive za Velez. Ne mogu da vjerujem da si tako patecan na nesto sto drzava ne moze ujediniti a FK Velez je ujedinio svojim postenim radom. I svaka cast za njih. Nisam naklonjen ni jednoj partiji ali bog dao zdravlje svakome ko stane u zastitu postenja i pravde. A za fudbalom smo pokusali u subotu eto imas snimak citave utakmice pa reci jeli se moglo ista uraditi na taj nacin.
De bola Toti preko koga. Znaci ovdje se ne radi o jednoj stranci da bi mogao to reci. Ko kupi poene svi zajedno sda sdp df i sbb. Ko je pokupio poene tacno? Svi? Naklonit cu je jednim od njih? Kome brato? Ne kontam
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 mar 2019, 17:30

NeretvanskaPastrmka je napisao/la: De bola Toti preko koga. Znaci ovdje se ne radi o jednoj stranci da bi mogao to reci. Ko kupi poene svi zajedno sda sdp df i sbb. Ko je pokupio poene tacno? Svi? Naklonit cu je jednim od njih? Kome brato? Ne kontam
Bas tako, svi kupe poene! Daju lafo podrsku Velezu, fudbalu, pravdi a oni su krivcu na prvom mjestu sto u ovoj zemlji nema ni fudbala a kamoli pravde, kako u fudbalu tako van njega. Zakon o sportu nisu u stanju donijet al kad im se ukaze prilika da izdaju saopstenje tu su saglasni svi...
Al vjerujem da su vasi ljudi u klubu dovoljno pametni i da ce drzat bagru na dovoljnoj distanci.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 11 mar 2019, 17:32

ovako cistom projektu veleza ne treba ova politicka bagra. Jer vjeruj mi TESKO ONOM KOGA ONI BUDU 'VADILI I POMAGALI'.
Brato realno ne mogu 4 stranke jednim saopstenjem kupiti poene nikako. To je nemoguce. Da su oni svi zasebno nesto htjeli uraditi, pa bi se onda i moglo. Ovako je u pitanju nesto drugo

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 mar 2019, 17:38

NeretvanskaPastrmka je napisao/la: De bola Toti preko koga. Znaci ovdje se ne radi o jednoj stranci da bi mogao to reci. Ko kupi poene svi zajedno sda sdp df i sbb. Ko je pokupio poene tacno? Svi? Naklonit cu je jednim od njih? Kome brato? Ne kontam
Bas tako, svi kupe poene! Daju lafo podrsku Velezu, fudbalu, pravdi a oni su krivcu na prvom mjestu sto u ovoj zemlji nema ni fudbala a kamoli pravde, kako u fudbalu tako van njega. Zakon o sportu nisu u stanju donijet al kad im se ukaze prilika da izdaju saopstenje tu su saglasni svi...
Al vjerujem da su vasi ljudi u klubu dovoljno pametni i da ce drzat bagru na dovoljnoj distanci.
Toti Velez je ujedinio politicke partije koje ne moze narod ni drzava i koji nisu ovo izdali da kupe poene nego da zastite interese kluba a to je posteni i nesmetani rad,regularnost takmicenja i zastita od onoga sto se radilo u subotu. Procitaj jos jednom saopstenje :!:

A evo ti video od ljetos kada su se svi zajedno (isti ovi sto su izdali saopstenje) skupili na crvenoj noci i zajedno sa legendama i rajom na obicnoj veceri skupili oko 250 hiljada za tribinu. Sve u cilju svog Veleza. Brato 2 miliona bosnjaka u drzavi ovo ne moze uraditi a Velez je uradio
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 mar 2019, 17:44

Ok brate. Ti smatras da je to dobro i pozitivno meni je ironicno da oni koji su krivi za trenutno stanje u sportu izdaju saopstenja o pravdi i sl...
Te iste politicke stranke su FKS dovele skoro do propasti pa poucen tim iskustvima sam skeptican. Al ako vi mislite da je dobro ja vam zelim svu srecu :bih:

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 11 mar 2019, 17:50

Ja se izvinjavam sto sam nisam vidio da su politicke partije stale u odbranu postenog rada i zastitu regularnosti takmicenja, vec nesto sasvim drugo.
Ovo je onda jos jedna divna prica. Zadnje sto sam mislio jeste skrenuti pricu sa sudijske lakrdije. Pozdrav

PS Velez na svim nivoima !
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 mar 2019, 17:51

FrancescoTotti je napisao/la:Ok brate. Ti smatras da je to dobro i pozitivno meni je ironicno da oni koji su krivi za trenutno stanje u sportu izdaju saopstenja o pravdi i sl...
Te iste politicke stranke su FKS dovele skoro do propasti pa poucen tim iskustvima sam skeptican. Al ako vi mislite da je dobro ja vam zelim svu srecu :bih:
Ne trazi niko niti zeli politicku partiju u klubu samo zastitu regularnosti.
Ko ce te zastititi,ko je na vlasti. Kome da se obratis? Mao ce Tungu? Samo trazimo posteno i regularno prvenstvo i tako ce biti do kraja jer se vec kakaju u gace i prebacuju krivice nisam ja nisam ja :lol: Brato ne razumijes ali dobro :thumbup: dodji na otoku 24.03. Dolazi nas preko 2000 ima da ludaru napravimo kad ih nabusimo :thumbup:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 11 mar 2019, 17:52

Nema plakanja ba,dobro znate kakva je to liga i sta se u njoj radi.Glavu gore i petardu na Otoci onim jazavcima. :thumbup: :thumbup:
!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 mar 2019, 17:53

bambus je napisao/la:Nema plakanja ba,dobro znate kakva je to liga i sta se u njoj radi.Glavu gore i petardu na Otoci onim jazavcima. :thumbup: :thumbup:
Bit ce brato akogbogda. Brojka kop u Gorazdu ?
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 mar 2019, 17:54

FrancescoTotti je napisao/la:Ok brate. Ti smatras da je to dobro i pozitivno meni je ironicno da oni koji su krivi za trenutno stanje u sportu izdaju saopstenja o pravdi i sl...
Ne trazi niko niti zeli politicku partiju u klubu samo zastitu regularnosti.
Ko ce te zastititi,ko je na vlasti. Kome da se obratis? Mao ce Tungu? Samo trazimo posteno i regularno prvenstvo i tako ce biti do kraja jer se vec kakaju u gace i prebacuju krivice nisam ja nisam ja :lol: Brato ne razumijes ali dobro :thumbup: dodji na otoku 24.03. Dolazi nas preko 2000 ima da ludaru napravimo kad ih nabusimo :thumbup:
Jedna dobra ekipa sa kosevskog istoka vec dolazi da vas podrzi :bih:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 mar 2019, 17:55

Svaka cast za bordo raju i istinske prijatelje FKV :bih:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 11 mar 2019, 17:56

NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Bit ce brato akogbogda. Brojka kop u Gorazdu ?
Fino je izgledalo.
Vidi se razlika ultra fazona i mjesavina "simpatizera".
:salut:
!

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 11 mar 2019, 18:04

Sve su indicije da Velez iduce sezone nece pustiti Zrinjskom za titulu, vec Vijetnamcima.

A digli se sa ovim saopstenjima, rekao bi covjek pet penala i tri gola ofsajda bila. Jeste navlacio sudija, ali sta bi sa "ne moze nam niko nista" u ligi?
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 mar 2019, 18:04

bambus je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Bit ce brato akogbogda. Brojka kop u Gorazdu ?
Fino je izgledalo.
Vidi se razlika ultra fazona i mjesavina "simpatizera".
:salut:
Vidi se na transovima ali opet kop strasan. Druga liga,udaljeno Gorazde,oko 200 ljudi. Strasna ekipa bilo i stare garde. Na grobare bi udario onaj sastav kad sam se okrenuo na tribini u neko doba i vidio ko je sve na njoj. Armija opet u vrhu :bih:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 11 mar 2019, 18:09

NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Vidi se na transovima ali opet kop strasan. Druga liga,udaljeno Gorazde,oko 200 ljudi. Strasna ekipa bilo i stare garde. Na grobare bi udario onaj sastav kad sam se okrenuo na tribini u neko doba i vidio ko je sve na njoj. Armija opet u vrhu :bih:
Zbog tog hrabro do kraja,agresivno hercegovacki,jel. :D
Zivio. ;)
!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 mar 2019, 18:10

Dokoljenko je napisao/la:Sve su indicije da Velez iduce sezone nece pustiti Zrinjskom za titulu, vec Vijetnamcima.

A digli se sa ovim saopstenjima, rekao bi covjek pet penala i tri gola ofsajda bila. Jeste navlacio sudija, ali sta bi sa "ne moze nam niko nista" u ligi?
Haj ostavit cemo i vas u ligi ako bude trebalo kao 1981 i 1989. Sigurno si dijete ali pitaj tatu ko mu je dva puta Zelju ostavljao u ligi :wave:

Bambus moramo :salut:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 11 mar 2019, 18:21

Dokoljenko je napisao/la:Sve su indicije da Velez iduce sezone nece pustiti Zrinjskom za titulu, vec Vijetnamcima.

Haj ostavit cemo i vas u ligi ako bude trebalo kao 1981 i 1989. Sigurno si dijete ali pitaj tatu ko mu je dva puta Zelju ostavljao u ligi :wave:

Bambus moramo :salut:
Vi cete ostaviti nas u ligi?

Ako ne udjete ove godine u plbih, glavni i jedini razlog ce biti to vase bahato ponasanje. Niste se digli nego parate nos nebom, pa ako se spotaknete to je zato jer niste gledali gdje hodate.

Spustite se na zemlju.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 mar 2019, 18:24

Velez leti, Velez ne hoda, to je nase prirodno stanje, prvi put nakon rata pa vam neobično. Nismo zaboravili letjeti, češemo vas iz prve federacije, jos nismo usli.. polako..
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 11 mar 2019, 18:25

Amaw morž svim silama upro u 9 bodova protiv olimpića dogodine. Čak se i ovi sendvičari što su otjerali čovjeka koji im je napravio stadion po dekretu počeli skupljati na pdf-u Prve lige. Top

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.