Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
I po toj izjavi se vidi koliko Mourinho gotivi pirgave, nije ni spomenuo Isca koji, vec sada, jedan od vaznijih igraca.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Isco nije limitiran igrac. Gringo nastavlja lupati evo sad se prebacio na ovaj pdf sa svojim budalastinama.
Da, vec je sad WC igrac, ali ono sto je Emir rekao je da bi mogao postati najbolja 8-ica ikada, je tesko. Pored Inieste, prakticno nemoguce. Znaci ne pricam o usporedbi njih dvojice u ovom trenutku, nego o najboljem Iniesti i najboljem Iscu.
Iniesta je virtuoz i fudbalski genije kakav Isco nikad nece biti. Ne zato sto je los, nego zato sto je Iniesta kao ta 8-ica jednostavno nenadjebiv. To naravno ne umanje kvalitete Isca, ali ne moze se niko porediti sa Iniestom.
I meni je takodjer on jedini igrac Barce koji mi nije mrzak, i jedini od njih kojeg bih volio vidjeti u Realovom dresu. Ma da, naravno, to je nemoguce.
Da, vec je sad WC igrac, ali ono sto je Emir rekao je da bi mogao postati najbolja 8-ica ikada, je tesko. Pored Inieste, prakticno nemoguce. Znaci ne pricam o usporedbi njih dvojice u ovom trenutku, nego o najboljem Iniesti i najboljem Iscu.
Iniesta je virtuoz i fudbalski genije kakav Isco nikad nece biti. Ne zato sto je los, nego zato sto je Iniesta kao ta 8-ica jednostavno nenadjebiv. To naravno ne umanje kvalitete Isca, ali ne moze se niko porediti sa Iniestom.
I meni je takodjer on jedini igrac Barce koji mi nije mrzak, i jedini od njih kojeg bih volio vidjeti u Realovom dresu. Ma da, naravno, to je nemoguce.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ma Real je komercijalni klub u kojem su titule nebitne. 20 i nešto plaćenika se skupilo da prodaju što više dresova i zadovolje svog šefa.
Zato titula ni nema.
Zato titula ni nema.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Ma sad je on idijot kao i Iker.nedim1993 je napisao/la:jel sad ozil polovnjak il dobar igrač ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
idiot*bparena je napisao/la:Ma sad je on idijot kao i Iker.nedim1993 je napisao/la:jel sad ozil polovnjak il dobar igrač ?
inače kad bi i onaj debeli guzonja iz napada otiš'o, niko sretniji od mene.
naprijed rejal
Banuj se sam, pravi ajvar, radi nesto...Amar Dzeko je napisao/la:Isco nije limitiran igrac. Gringo nastavlja lupati evo sad se prebacio na ovaj pdf sa svojim budalastinama.
Najboljem Iniesti.
I najboljem Iscu , koji je baj de vej 92 godiste i kako znamo sta je najbolji Isco uopste ?
Mislim dok se prica o Iniesti(poslije Zidana meni najboljem u tom opisu posla) je dobra stvar.
Al nije Isco jedan od talenta , Isco je momak koji na debiu pred 80 000 ljudi daje asistenciju i zabija za pobjedu.
Koji i sljedecu utakmicu na Bernabeu bidne najbolji.
Isto onaj momak od 20 godina koji je bio glavni saraf Malage do 1/4(a mozes rec komotno i 1/2).
I nek sam cuo da je frajer limitiran sa 21
U cemu ? osim promjeni pravca , tehnici overall , sutu sa distance ili utrcavanju iz drugog plana etc.
Svasta..
I najboljem Iscu , koji je baj de vej 92 godiste i kako znamo sta je najbolji Isco uopste ?
Mislim dok se prica o Iniesti(poslije Zidana meni najboljem u tom opisu posla) je dobra stvar.
Al nije Isco jedan od talenta , Isco je momak koji na debiu pred 80 000 ljudi daje asistenciju i zabija za pobjedu.
Koji i sljedecu utakmicu na Bernabeu bidne najbolji.
Isto onaj momak od 20 godina koji je bio glavni saraf Malage do 1/4(a mozes rec komotno i 1/2).
I nek sam cuo da je frajer limitiran sa 21
U cemu ? osim promjeni pravca , tehnici overall , sutu sa distance ili utrcavanju iz drugog plana etc.
Svasta..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
vidjecemo isca kad bude el classico, kako ce izgledati pored inieste i ostalih nasih veznjak, vidjecemo tu borbu za prevlast na sredini terena, mnoge ste svoje igrace tako dizali i pricali da se mogu nosti s nasim veznim redom, a godinama ste igrali autobuse i onda na kontre, ni blizu se vas vezni red nije mogao nosati s nasim, jedino u ovoj zadnjoj sezoni jeste kad je kod nas bio totalni odron svega
i ozil kojeg sad hvale i govore kako nije trebao biti prodan je tako igrao dosta el classica u kojima se nije vidio, jedino xabi alonso je nesto radio, svi ostali sto su prosli kroz real i koji su jos tu, nisu mogli ni prismrditi, a isto tako kao isco izgledali su mocno protiv neki slabijih ekipa
to vam je najveci problem i u predstojecoj sezoni, krila imate prejaka, al ako se ne budete kako tako mogli nosti na sredini terena, ronaldo i bale nece vidjeti loptu i bice totalno neupotrebljivi, svoje kontre i fantastricno trcanje nece ni docekati jer dzaba je trcati bez lopte prema golu
i ozil kojeg sad hvale i govore kako nije trebao biti prodan je tako igrao dosta el classica u kojima se nije vidio, jedino xabi alonso je nesto radio, svi ostali sto su prosli kroz real i koji su jos tu, nisu mogli ni prismrditi, a isto tako kao isco izgledali su mocno protiv neki slabijih ekipa
to vam je najveci problem i u predstojecoj sezoni, krila imate prejaka, al ako se ne budete kako tako mogli nosti na sredini terena, ronaldo i bale nece vidjeti loptu i bice totalno neupotrebljivi, svoje kontre i fantastricno trcanje nece ni docekati jer dzaba je trcati bez lopte prema golu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Jesil ti prespavao citavu proslu godinu jebote ?
Ono 5 utakmica bez pobjede barcelona u Klasiku ?
Normalno da Isko tesko moze biti neki faktor u Klasiku zbog nacina igre obje ekipe.
Vidjet cemo kako ce biti ove , al ako bude opet klasicni dupli blok
jedini igaci koji se mogu istaci u Realu su Ronaldo i Bale(protiv Barcelone).
Dovoljno je ako Isko moze igrati velike utakmice protiv Juventusa i slicno.
Nijednom veznjaku nije potvrda klase utakmica protiv barcelone jer tu imaju najmanje lopte u nogama.
Ono 5 utakmica bez pobjede barcelona u Klasiku ?
Normalno da Isko tesko moze biti neki faktor u Klasiku zbog nacina igre obje ekipe.
Vidjet cemo kako ce biti ove , al ako bude opet klasicni dupli blok
jedini igaci koji se mogu istaci u Realu su Ronaldo i Bale(protiv Barcelone).
Dovoljno je ako Isko moze igrati velike utakmice protiv Juventusa i slicno.
Nijednom veznjaku nije potvrda klase utakmica protiv barcelone jer tu imaju najmanje lopte u nogama.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- KapioFootball
- Kontakt:
Ako ne bude to moglo, opet se mozemo osloniti na kontre iz odbraneRomariooo je napisao/la:vidjecemo isca kad bude el classico, kako ce izgledati pored inieste i ostalih nasih veznjak, vidjecemo tu borbu za prevlast na sredini terena, mnoge ste svoje igrace tako dizali i pricali da se mogu nosti s nasim veznim redom, a godinama ste igrali autobuse i onda na kontre, ni blizu se vas vezni red nije mogao nosati s nasim, jedino u ovoj zadnjoj sezoni jeste kad je kod nas bio totalni odron svega
HALA MADRID!!!
- KapioFootball
- Kontakt:
Isco: "Para los que me preguntáis si he cambiado de número tengo que decir que no, que voy a seguir con el 23! Un saludo a todos y buenas noches"
HALA MADRID!!!
Nego ko je ono u maju napisao da će Isco i Bale doći i da će Ozil zbog toga ići? 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa Ozil je bio zreliji i 3 puta bolji igrac u Realu nego u WerderuSveti je napisao/la:ja smiješan čovjek a ti mi daješ kao argument ezilove igre u timu za kojim mi puca qracleorey je napisao/la:
Sveti ti si smijesan covjekDa si ga pratio u Werderu kad je igro, znao bi da mu je prosjek 9km po tekmi.I da je prelazio 3km, bio vam je uvjerljivo najbolji igrac sa zadnjim pasom, to ce se osjetit vec ove sezone, kad Messi ostavi ronalda ja jedno 20-30 golova. Zivi bili pa vidjeli
![]()
čovjek spominje da je u werderu trč'o po devet kilometara, a ja kažem da je u madridu bio trut. Znam jer sam za razliku od svih vas koji ga branite odgledao svaku utakmicu prethodne sezone, stoga te slike sa smiješno glupom i neistinitom statistikom zabijte si u pakash
Jednostavno se poboj'o ikerove sudbine da će da sjedi na klupi i pobjegao, čisti kukavičluk.
Istina da je zakazao u nekim tekmama, ali koji to igrac igra svaku tekmu na vrhuncu ?
Kada procitam komentare pojedinih osoba, shvatim da ovdje ima ljudi koji imaju 14-15 godina i koji ga "bacaju" na kikija i njegov friz. Ozil je jedini igrac u Realu koji je "sutio" i "igrao".Zasto da bude na klupi, kad on to svojim igrama jednostavno nije zasluzio? E sad druga je stvar ako je tebi on mrzak igrac.Zalit cete za njim vec ove sezone, kao sto sam rekao, imate bolji napad nego prosle sezone, mozda i najbolji na svijetu, ali necete zabiti vise golova nego prosle 2 sezone, ovo boldaj i zapamti pa me prozovi na kraju sezone ne bude li tako.
Zivi bili pa vidjeli, toliko od mene
27.10.2020
- ronweasley
- Kontakt:
@LBJ MVP To se hvališ, jel? 
A ne znam, Bale još mora da dokaže svoju vrijednost u Madridu, još mora da opravda one silne pare. Niko od njega ne očekuje da bude kao Ronaldo, ali nešto će ipak morati prikazati i na terenu.
Moguće da će biti 3X bolje pojačanje od Ozila, moguće da će nositi klub do trofeja. Ali dok se to ne desi, Ozil je bolji igrač za Real Madrid i zasad je njegova prodaja najveća glupost koju je Realov predsjednik mogao uraditi. Kratko jasno.
A ne znam, Bale još mora da dokaže svoju vrijednost u Madridu, još mora da opravda one silne pare. Niko od njega ne očekuje da bude kao Ronaldo, ali nešto će ipak morati prikazati i na terenu.
Moguće da će biti 3X bolje pojačanje od Ozila, moguće da će nositi klub do trofeja. Ali dok se to ne desi, Ozil je bolji igrač za Real Madrid i zasad je njegova prodaja najveća glupost koju je Realov predsjednik mogao uraditi. Kratko jasno.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
Al nećemo ni primit.Ok je kad su tu Ronaldo i napadač da ne igraju odbranu,al kad im se i Ozil doda...leorey je napisao/la:Pa Ozil je bio zreliji i 3 puta bolji igrac u Realu nego u WerderuSveti je napisao/la:ja smiješan čovjek a ti mi daješ kao argument ezilove igre u timu za kojim mi puca qracleorey je napisao/la:
Sveti ti si smijesan covjekDa si ga pratio u Werderu kad je igro, znao bi da mu je prosjek 9km po tekmi.I da je prelazio 3km, bio vam je uvjerljivo najbolji igrac sa zadnjim pasom, to ce se osjetit vec ove sezone, kad Messi ostavi ronalda ja jedno 20-30 golova. Zivi bili pa vidjeli
![]()
čovjek spominje da je u werderu trč'o po devet kilometara, a ja kažem da je u madridu bio trut. Znam jer sam za razliku od svih vas koji ga branite odgledao svaku utakmicu prethodne sezone, stoga te slike sa smiješno glupom i neistinitom statistikom zabijte si u pakash
Jednostavno se poboj'o ikerove sudbine da će da sjedi na klupi i pobjegao, čisti kukavičluk.
![]()
Istina da je zakazao u nekim tekmama, ali koji to igrac igra svaku tekmu na vrhuncu ?
Kada procitam komentare pojedinih osoba, shvatim da ovdje ima ljudi koji imaju 14-15 godina i koji ga "bacaju" na kikija i njegov friz. Ozil je jedini igrac u Realu koji je "sutio" i "igrao".Zasto da bude na klupi, kad on to svojim igrama jednostavno nije zasluzio? E sad druga je stvar ako je tebi on mrzak igrac.Zalit cete za njim vec ove sezone, kao sto sam rekao, imate bolji napad nego prosle sezone, mozda i najbolji na svijetu, ali necete zabiti vise golova nego prosle 2 sezone, ovo boldaj i zapamti pa me prozovi na kraju sezone ne bude li tako.
Zivi bili pa vidjeli, toliko od mene
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
pa sva krila na svijetu igraju odbranu, nije tu Ozil kriv kriv je Ronaldo 
Vođa zna.
Trebali smo vam možda Ronalda prodatnedim1993 je napisao/la:pa sva krila na svijetu igraju odbranu, nije tu Ozil kriv kriv je Ronaldo
pa ne znam sad ionako ih ima dosta povrijeđenih
.
Kako god te destke imaju free role na terenu i ne učestvuju aktivno u odbrani, nije Ozil kriv što Ronaldu puca qurac za odbranom, krilo zatvara protivničke bekove da bi bekovi mogli čuvat protivnička krila. simple, znači problem je u Ronaldu

Kako god te destke imaju free role na terenu i ne učestvuju aktivno u odbrani, nije Ozil kriv što Ronaldu puca qurac za odbranom, krilo zatvara protivničke bekove da bi bekovi mogli čuvat protivnička krila. simple, znači problem je u Ronaldu
Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.