Covjek koji vise mrzi Sarajevo nego sto voli Zelju.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Onda si i ti takav sine moj , ako nisi zaboravio ja sam tvoj otac . Mamu sam ti znaš već šta i došao ti debil jbg , al to ti je do mame nisu moji geni
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Zategnut ce to dudara, mislim da je i on svjestan gdje skripi. Ali vidi se da ekipa ima karakter, izdobrice ovo.
-
- Kontakt:
Žao mi na kraju Dudića.
Cemu cudjenje ? neodgojeni velezovci yebavaju majku i tek ukopanog oca svom treneru, a da ne psuju protivnickom.
I sad neko iscudjavanje tome
I sad neko iscudjavanje tome

Zadnja izmjena: let3, dana/u 19 sep 2022, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Steta sto pite izjednacise, realno su trebali zijanit danas.
Navijaci veleza najveca seljadija u ligi, sve vise razumijem epitet koji su im dali zrinjevci, pijacari.
Navijaci veleza najveca seljadija u ligi, sve vise razumijem epitet koji su im dali zrinjevci, pijacari.
I ovakve ekstreme pustiti u Europu bože saćuvaj.opalaopala je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:06Onda si i ti takav sine moj , ako nisi zaboravio ja sam tvoj otac . Mamu sam ti znaš već šta i došao ti debil jbg , al to ti je do mame nisu moji geni
Zamislite kojim slučajem da Europu igraju u vrapčićima...
sarajevski gol je jos samo u bih gol.
-
- Kontakt:
Najjači su ovi sto se čude tribinama .
A svako malo suspendovane ili zbog rasističkih izljeva ili drugih orgijanja .
Al vazda je bilo Ko o čemu , .....
Gledajte šah ili tavlu mazlumi jedni niste za fudbal
A svako malo suspendovane ili zbog rasističkih izljeva ili drugih orgijanja .
Al vazda je bilo Ko o čemu , .....
Gledajte šah ili tavlu mazlumi jedni niste za fudbal
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Uvijek je bolje biti u plusu, sad nazad među svoje u Zenicu

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Daleko najveća stoka. Doduše kad vidiš njihove predstavnike po forumu, jasno je.elevenblues je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:09Navijaci veleza najveca seljadija u ligi, sve vise razumijem epitet koji su im dali zrinjevci, pijacari.
generalno takozvani navijaci u BiH su stoka nekulturna; jedina razlika je sto u Tuzli ne dodje dovoljno navijaca pa se lakse cuju urlici, ali evo sad smo imali priliku to cuti u Gabeli.. isto tako bi bilo u Sarajevu, isto tako je i u Banja Luci (uz dodatak nacionalizma/fasizma)... jedino za sada eventualno Posusje mi djeluje poprilicno mirno i koliko toliko normalno
Ako je ovakav tretman trenera koji im je poslije rata najvece uspjehe donio , kakav ce biti za sve ostale trenere ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Opala izdrži....
Eto na Grbavici i Koševu nikad niko nikome nije psovao majku. Ista stvar za ubacivanje predmeta. Šta vam je ba, gdje ste to vi gledali utakmice?
Velež me iznenadio dobrom igrom ali teško se moglo očekivati da će dobiti ovo. Za Sarajevo nikad nisam skontao šta im ne štima ove sezone, šta se dešava s tom ekipom. Možda sam ja loše vidio ali po meni faula stvarno nije bilo, mislim da je to dobro procjenio Peljto, za razumjeti je ljude sa tribina odatle bi svima nama izgledalo ko faul i ja bi svašta opsovo sudiji.
Velež sa ovakvom igrom može imati bolje rezultate nego do sad sigurno, a za Sarajevo ne znam šta da kažem, jednostavno ne kontam šta im ne štima u ekipi, vjerovatno će im dobro doći ova sad pauza da se presaberu. Nije Velež lagan protivnik nikome svakako, nego za inače govorim.

Velež me iznenadio dobrom igrom ali teško se moglo očekivati da će dobiti ovo. Za Sarajevo nikad nisam skontao šta im ne štima ove sezone, šta se dešava s tom ekipom. Možda sam ja loše vidio ali po meni faula stvarno nije bilo, mislim da je to dobro procjenio Peljto, za razumjeti je ljude sa tribina odatle bi svima nama izgledalo ko faul i ja bi svašta opsovo sudiji.
Velež sa ovakvom igrom može imati bolje rezultate nego do sad sigurno, a za Sarajevo ne znam šta da kažem, jednostavno ne kontam šta im ne štima u ekipi, vjerovatno će im dobro doći ova sad pauza da se presaberu. Nije Velež lagan protivnik nikome svakako, nego za inače govorim.
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 19 sep 2022, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
Kakva stoka prati Veleža fuj, ovako od njih ponašanje, obična stoka seljačka iz okoline Mostara.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Standardno se ofiraš paša neka te
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ma dobro, ovih se stide i njihovi navijači. Jedino ih opala , opala pravda.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Kolko su vam bgt suspendovane tribine bile zbog rasističkih izljeva ?
Mrs u pionirsku stoko sitnog zuba .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, antisisoja1919, Balorda, CAZIN, Fudo, Giuseppe1, Guest1945, Kaunas, OsmanhodzicBuco, perodeformero, Proximic, supervizor, Vanja8, Varijantas8, Venom, xinxee i 81 gost.