Evo doš'o je Bale.Možda on i Di Maria poćeraju Ronu na klupunedim1993 je napisao/la:pa ne znam sad ionako ih ima dosta povrijeđenih.
Kako god te destke imaju free role na terenu i ne učestvuju aktivno u odbrani, nije Ozil kriv što Ronaldu puca qurac za odbranom, krilo zatvara protivničke bekove da bi bekovi mogli čuvat protivnička krila. simple, znači problem je u Ronaldu![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ma zato je Bale i doveden , i on i Di Maria radilice tako će se Ronaldo otjerat iz prve postave i onda neće biti više neradnika na terenu 
Vođa zna.
jezik pregrizo bezobraznice, benzema ce ove sezone biti najbolji napadac svijetaSveti je napisao/la:idiot*bparena je napisao/la:Ma sad je on idijot kao i Iker.nedim1993 je napisao/la:jel sad ozil polovnjak il dobar igrač ?
inače kad bi i onaj debeli guzonja iz napada otiš'o, niko sretniji od mene.
ti ces vidit samo udaranje po stranama u reziji dva najbolja igraca na svijetu, ronaldo i bale kad vas pocnu samarati necete znati gdje vam je guzica a gdje glava, dodaj jedan redovni gol benzeme uz to, pique, koji vam je jedini vrijedan spomena u odbrani da uradi klizeci van stadiona po utakmici i jos mnoge stvari, pa imas apsolutno pravo sto u zadnje vrijeme dolazis pisati romane, lijepi strahRomariooo je napisao/la:vidjecemo isca kad bude el classico, kako ce izgledati pored inieste i ostalih nasih veznjak, vidjecemo tu borbu za prevlast na sredini terena, mnoge ste svoje igrace tako dizali i pricali da se mogu nosti s nasim veznim redom, a godinama ste igrali autobuse i onda na kontre, ni blizu se vas vezni red nije mogao nosati s nasim, jedino u ovoj zadnjoj sezoni jeste kad je kod nas bio totalni odron svega
i ozil kojeg sad hvale i govore kako nije trebao biti prodan je tako igrao dosta el classica u kojima se nije vidio, jedino xabi alonso je nesto radio, svi ostali sto su prosli kroz real i koji su jos tu, nisu mogli ni prismrditi, a isto tako kao isco izgledali su mocno protiv neki slabijih ekipa
to vam je najveci problem i u predstojecoj sezoni, krila imate prejaka, al ako se ne budete kako tako mogli nosti na sredini terena, ronaldo i bale nece vidjeti loptu i bice totalno neupotrebljivi, svoje kontre i fantastricno trcanje nece ni docekati jer dzaba je trcati bez lopte prema golu
Zadnja izmjena: LenBias, dana/u 04 sep 2013, 08:09, ukupno mijenjano 1 put.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ko ce docekati 14 da vidi najbolji napad u historiji na djelu.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 04 sep 2013, 08:47, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- tyler durden
- Kontakt:
emir18 je napisao/la:Ko ce docekati 14 da vidi nakbolji napad u historiji na djelu.
Mala ispravka.emir18 je napisao/la:Ko ce docekati 14 da vidi nakbolji napad u historiji Real Madrida na djelu.
konacna ispravkaemir18 je napisao/la:Ko ce docekati 14 da vidi najnizi napad u historiji fudbala, koji jos koji ne placa poreze, protiv Real Madrida na pokusaju nekog nazovimo ga djela.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
HAHA moze i takoLenBias je napisao/la:konacna ispravkaemir18 je napisao/la:Ko ce docekati 14 da vidi najnizi napad u historiji fudbala, koji jos koji ne placa poreze, protiv Real Madrida na pokusaju nekog nazovimo ga djela.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Kako jedan deda ovamo u gradu kaže, e sad ga zasra'. 
Mudar deda nema stamandraX je napisao/la:Kako jedan deda ovamo u gradu kaže, e sad ga zasra'.

Toliko i o sirovom kapitalizmu
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Kasiljas treba da brani makar kad bi kroz noge primo golove. Sta je za nas uradio u karijeri sve bi mu oprostio.
Ne opraštam nikome ništa,ko je najspremniji nek igra ,protivnici su nemilosrdni i ne štede Madrid stoga priče o starim zaslugama me ne interesuju,svaka zasluga svakog igrača je uzvraćena od strane kluba što sa milionima eura što sa statusom legendi koje igrači drugih klubova sa manjom bazom navijača mogu samo sanjati.
Klub i njegovo dobro ispred svakog igrača i njegovog ega.
Klub i njegovo dobro ispred svakog igrača i njegovog ega.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ronaldo - "Odlazak Ozila je loša vijest. On je bio igrač koji je najbolje razumio moje kretanje ispred protivničkog gola i uvijek je znao gdje se nalazim. Prilično sam iznenađen i ljut zbog ovakvog poteza kluba"
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Niko njega nije otjerao iz kluba,šta je htio Carlovu napismenu garanciju da će igrat u prvih 11, vala dosta više i Ozila i Ronalda i pm,ko god hoće neka ide iz kluba vrijeme je da se počne igrat i igrom govorit a ne srat preko medija.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Navijaš li za Real?leorey je napisao/la: Pa Ozil je bio zreliji i 3 puta bolji igrac u Realu nego u Werderu![]()
Istina da je zakazao u nekim tekmama, ali koji to igrac igra svaku tekmu na vrhuncu ?
Kada procitam komentare pojedinih osoba, shvatim da ovdje ima ljudi koji imaju 14-15 godina i koji ga "bacaju" na kikija i njegov friz. Ozil je jedini igrac u Realu koji je "sutio" i "igrao".Zasto da bude na klupi, kad on to svojim igrama jednostavno nije zasluzio? E sad druga je stvar ako je tebi on mrzak igrac.Zalit cete za njim vec ove sezone, kao sto sam rekao, imate bolji napad nego prosle sezone, mozda i najbolji na svijetu, ali necete zabiti vise golova nego prosle 2 sezone, ovo boldaj i zapamti pa me prozovi na kraju sezone ne bude li tako.
Zivi bili pa vidjeli, toliko od mene
naprijed rejal
Iskreno mislim da Romario pretjeruje sa ovim veznim redom i to , Ozil nas je poderao u zadnjim tekmama , da nije bilo njega , njegovih ubacaja i lucidnih "kljucnih dodavanja" zajedno sa Ronaldovim trkovima iza ledja odbrane , los potez je prodaja Ozila , trenutno je on bolji nego Isco , ali vjerujte mi kad kazem da ce Isco biti puno bolji od Ozila , mozda ne brojkama , ali igrom definitivno hoce . Isco se dokazao i u LP i u utakmicama protiv Barce , bio je ponajbolji u Malagi svaku utakmicu , tako da Romario tu pricu macku o rep okaci . Pratim Isca par godina , momak je ogroman talent i mislim da ce na kraju sezone 50% navijaca Madrida tvrditi da je bolji od Ronalda . Zivili
- Consigliere
- Kontakt:
Ma daj Ronaldo, bolje znaju forumasi SS.ba od tebe... Ozil je samo smetao na terenu.
Vijest o senzacionalnom transferu Ozila u redove engleskog Arsenala posljednjeg dana prijelaznog roka Portugalac je saznao na okupljanju reprezentacije u Obidosu.
"Odlazak Ozila je loša vijest. On je bio igrač koji je najbolje razumio moje kretanje ispred protivničkog gola i uvijek je znao gdje se nalazim. Prilično sam iznenađen i ljut zbog ovakvog poteza kluba", rekao je na večernjem treningu napadač Real Madrida.
A kako i ne bi bio kada je Ozil bio najbolji asistent za portugalskog asa u cijeloj njegovoj karijeri. Nijemac je asistirao za 27 Ronaldovih pogodaka, dok je Karim Benzema na drugom mjestu sa tek 17 asistencija, a Ryan Giggs (Manchester United) treći sa 16.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Jok, eto on će izać pred novinare i citirat mene i reći da je krampa. Jao razmišljat majko mila, isto djeca.
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.