Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Benficaaaaaaa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Toooooooooo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Hahahahhah
Najbolje smo prosli
seks
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Prvi meč u gostima, u polufinalu, ako prodajemo, na Bayern / Villarrwal
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nema ni Citya ni Chelsea ako prodjemo do finala, hvala Bogu odlican zrijeb 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zadnji put kad smo igrali protiv Portugalaca u 1/4 i osvojili smo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bez obzira na ishod ove LŠ City pred utakmicu s nama u ligi ima Atletico a mi Benficu, nadam se da će ih cholomajmuni bar izmoriti.
Izgleda Trent nece biti spreman za prvu utakmicu protiv Benfice
koliko je bilo glupo pustit Necoa na posudbu u sred sezone..

Nek bude spreman za city **** benficu
Zdrijeb je super. U finalu cekati City koji ce biti poljuljan gubitkom titule.
Za Trenta se ne sikiram, ovo je pred repku povreda, taman na vrijeme se vraca...
Za Trenta se ne sikiram, ovo je pred repku povreda, taman na vrijeme se vraca...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Samo da bude spreman za City. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ovi inside klipovi su umjetnost.
Odjednom idu navodi da je upitno igranje samo prvog meča protiv Benfice

Uvjeren sam da samo hoće da izbjegne repku i Watford iz "kulture".
Jao, tema Lige prvaka izaziva rak. Najgori forumaši foruma se tamo skupljaju.
City će imati problema sa Atleticom, kao i svako, ali mislim da mentalno nisu spremni za ono što ih čeka u dvomeču od strane Atletica. Za nas idealno, Atletico ih mentalno izbaci nakon prvog meča i Ox samo riješi utakmicu u ligi.
Nisam bas siguran, mi smo ih poprilicno lako pomeli u obje utakmice ove sezone. Zavisi da li ce im Savic i Gimenez biti u komadu, ako budu igrali glup gluplji Hermoso i Felipe nemaju se cemu nadati protiv Citya.Otelo je napisao/la: ↑18 mar 2022, 14:02Odjednom idu navodi da je upitno igranje samo prvog meča protiv Benfice![]()
Uvjeren sam da samo hoće da izbjegne repku i Watford iz "kulture".
Jao, tema Lige prvaka izaziva rak. Najgori forumaši foruma se tamo skupljaju.
City će imati problema sa Atleticom, kao i svako, ali mislim da mentalno nisu spremni za ono što ih čeka u dvomeču od strane Atletica. Za nas idealno, Atletico ih mentalno izbaci nakon prvog meča i Ox samo riješi utakmicu u ligi.

Watford
Benfica
City
Benfica
FA Kup 1/4 ili Villa ako ispadnemo
United
Everton
To nam je raspored nakon pauze. Koliko nam je ždrijeb Lige prvaka pomogao

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.