Manchester City FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Ajde sada iskreno koliko vas je odigrao prolaz Citya na kladionici ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Bravo Mancini jbo li ti Baloteli mamu seljacku, sad ce ubacit Dzeku koji nece nista napravit i opet ce dobit losu ocjenu i krenut ce price kako je najgori... cccc
Bas tako - cirkusNail for Real je napisao/la:Gled'o sam City mozda 5-6 puta ove sezone i svaki put sam vidio istu dosadnu, bezidejnu igru koja se bazira na bljeskove individualaca.
Sto se mene tice, nek Mancini ostane dugo na klupi a ozbiljniji igraci nek pocnu traziti neki drugi angazman, u ovom cirkusu je nemoguce funkcionisati.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
0 suteva u okvir gola govori dovoljno o ovoj ekipi.
Mancini ostavi djojstik,neide ti kume,neide...
ja prolaz sportinga ali mi treba salke 1 i besiktas psElegant je napisao/la:Ajde sada iskreno koliko vas je odigrao prolaz Citya na kladionici ?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Na bluemoon-u forum se pocelo raspravljati o Manciniju, ne gine mu otkaz.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja igrao hendikep na City, samo će me oni povaliti za 50 KM.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Mamu mu idijotsku. Dzeko ih treba zatjerat sve u 3pm i otici iz ove ekipe. Nek njemu ona budaletina nesposobna i nekorektna igra a Dzeko da dobija lose ocjene. Nikad vise dok igra u ovoj smece ekipi dijamant ne moze biti los.AboveTheLaw je napisao/la:Bravo Mancini jbo li ti Baloteli mamu seljacku, sad ce ubacit Dzeku koji nece nista napravit i opet ce dobit losu ocjenu i krenut ce price kako je najgori... cccc
p.s. al ako mi je ista bilo drago kad je pao ovaj prvi gol je to sto je direktni krivac za to bio budalas - zakletva Mancinija.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ma zaboli nas. Dzeko pod hitno treba da ide. Ne interesuje nas vise ova debilska nesposobna ekipa....Elegant je napisao/la:Na bluemoon-u forum se pocelo raspravljati o Manciniju, ne gine mu otkaz.
Nasri i Džeko se zagrijavaju, a De Jong ulazi u igru
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ovo je tragi-komedija

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ovo je tragi-komedija
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Nail for Real
- Kontakt:
Gdje logika prestaje, tu Mancinijeva taktika pocinje. De Jong
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Bravo Mancini, uvijek si bio strateg, sad treba da čuvaš rezultat....

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
@Tevezito, zovi seika neka salje ljudima pare sto su ih otresli na kladioniciBianconeri1988 je napisao/la:Ja igrao hendikep na City, samo će me oni povaliti za 50 KM.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nije city kita od ekipe, on je jednostavno drugi gradski klub, nešto poput sarajeva.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Tu je De jong ,mancini treba cuvat rezultat i msm. da ce uspjet

- Omerbavarac
- Kontakt:
Mozda ce zvucati suludo i smijesno ali ovo je moglo biti i ocekivano. United je ispao i City sigurno ne vidi razlog da nastavi takmicenje u EL-i, jer se sa gradskim rivalom bori za titulu prvaka Engleske a to je u ovom trenutku najbitnije i za jedne i za druge.
Da su Djavoli prosli, ne sumnjam da bi i Gradjani puno bolje odradili vecerasnju utakmicu.
Da su Djavoli prosli, ne sumnjam da bi i Gradjani puno bolje odradili vecerasnju utakmicu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hehe napokon neki fin komentar da se malo i nasmijemo.Nek posalju slike tiketa u Inbox.rio_Ferdy88 je napisao/la:@Tevezito, zovi seika neka salje ljudima pare sto su ih otresli na kladioniciBianconeri1988 je napisao/la:Ja igrao hendikep na City, samo će me oni povaliti za 50 KM.![]()
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
England je napisao/la:Nije city kita od ekipe, on je jednostavno drugi gradski klub, nešto poput sarajeva.
Ovaj City je jad i cemer od ekipe, njima ni Mourinho ne bi pomogao. Mancini se nafuro sto je sa Interom nesto osvajao kad je Juventus bio izbacen iz lige, a Milan kaznjen sa -1000 bodova...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.