Koje sranje

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
TheManiacs je napisao/la:Jesam Bogami i to dobroMadafaka je napisao/la:Jeste li osjetili zemljotres? (Sarajevo)...
SELJACI, valja ici 5 subota u skolu, kako cu odmoriti, smo nedjelja preostala, hayvani.
Brate veruj mi ja sam isao sigurno 10-ak subota u skolu,uglavnom ti bude zezancije od nas 25 ne dodje 15-ak u skolu i nista ne radis citav dan posto mora biti makar pola razreda tu da bi se moglo ista raditi.Nije to nista strasno.A i ovi iz I.Sarajeva koliko ja znam su prosle godine isli nekoliko subota u skolu zbog pomeranja zimskog raspusta zbog nekih nepogoda.QUARESMA 18<<< je napisao/la:SELJACI, valja ici 5 subota u skolu, kako cu odmoriti, smo nedjelja preostala, hayvani.
ovo je protuzakonito, mozda i ne bude ovoga.
Nisam to čuo. Šta kažu, zbog čega mu je zabranjen nastup?rob do bagro je napisao/la:Sta je ovo zabranjen nastup Cox-a u Rajvosa, a pa jbt led.
Ako bude tako jos veci merakDevil je napisao/la:Brate veruj mi ja sam isao sigurno 10-ak subota u skolu,uglavnom ti bude zezancije od nas 25 ne dodje 15-ak u skolu i nista ne radis citav dan posto mora biti makar pola razreda tu da bi se moglo ista raditi.Nije to nista strasno.A i ovi iz I.Sarajeva koliko ja znam su prosle godine isli nekoliko subota u skolu zbog pomeranja zimskog raspusta zbog nekih nepogoda.QUARESMA 18<<< je napisao/la:SELJACI, valja ici 5 subota u skolu, kako cu odmoriti, smo nedjelja preostala, hayvani.
Zabranjen nastup Carla Coxa u Sarajevualan_kardec je napisao/la:Nisam to čuo. Šta kažu, zbog čega mu je zabranjen nastup?rob do bagro je napisao/la:Sta je ovo zabranjen nastup Cox-a u Rajvosa, a pa jbt led.
QUARESMA 18<<< je napisao/la:Jel ko gledo "Nasa mala klinika" na FTV, ja crko od smijeha, Šemso je najjači
hahaha si vidio semse i nijemca, najjaci je onaj dio kad kaze, "de ti meni sad reci, zasto ste vi nas napali 2 puta" a nijemac suti hahahahThe Game je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:Jel ko gledo "Nasa mala klinika" na FTV, ja crko od smijeha, Šemso je najjači
Hoces da ja izvadim ubodnu pilu pa da te otvorim.
Toga sam se sjetio oko 9 h, i smijao se 5 minuta bez prestanka, suze su mi krenule![]()
![]()
![]()
QUARESMA 18<<< je napisao/la:SELJACI, valja ici 5 subota u skolu, kako cu odmoriti, smo nedjelja preostala, hayvani.
Ma ja uzivam dok jos mogu.Vec kad dodje fax, pa posao, pa porodica nema te slobode kao sad.Valja izdrzavati porodicu u ovim teskim vremenima.Neutral je napisao/la:Ja sam jednom išao i jednu nedelju na faks. I u nas je štrajkova u srednjoj bilo, tako da smo i mi mnogo puta išli subotom u školu, to je baš čudo. Srednje škola je nešto nezaboravno, kada se samo sjetim tih lijepih neobaveznih vremena.
Nemas reprize od ovih novih epizoda koje idu nedeljom....samo mozes naletiti na one epizode iz proslih sezone koja se ponavljajuadnan_nanda je napisao/la:Znal neko kad i ukolko je repriza serije "Lud zbunjen normalan" sad sam gledao na teletextu ali nesto mi nije jasno
miky_hz je napisao/la:Nemas reprize od ovih novih epizoda koje idu nedeljom....samo mozes naletiti na one epizode iz proslih sezone koja se ponavljaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.