Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

bavarian_bk
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la bavarian_bk » 19 mar 2010, 09:44

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 19 mar 2010, 12:04

TheManiacs je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:Jeste li osjetili zemljotres? (Sarajevo)...
Jesam Bogami i to dobro :mrgreen:

I ja osjetio zemljotres iz Sarajeva-450 km dalje..u Buzimu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 19 mar 2010, 14:13

Thierry Henry je u vezi sa bosanskom manekenkom!

Barcelona je u utorak pobijedila Stuttgart u osmini finala Lige prvaka, a igrač Barce Thierry Henry (32) slavio je u zagrljaju bosanke manekenke Andree Rajačić! Francuski reprezentativac i 23-godišnja manekenka upoznali su se u katalonskoj prijestolnici još u kolovozu 2008. godine, piše alo.co.yu.

Henry je već bio u braku četiri godine sa engleskom manekenkom Claire Merry s kojom ima i petogodišnju kćer. Henry je za razvod bivšoj ženi 'isplatio' osam milijuna funti. Sadašnja djevojka, mlada Andrea, kći je poznatog sarajevskog kirurga. U nedjelju su viđeni i na test vožnji Luisa Hamiltona u Bahreinu.
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 19 mar 2010, 14:22

bavarian_bk je napisao/la:http://bhportal.net/usk-nakon-strajka-u ... u-skou.php
Koje sranje :x
SELJACI, valja ici 5 subota u skolu, kako cu odmoriti, smo nedjelja preostala, hayvani.
ovo je protuzakonito, mozda i ne bude ovoga.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 mar 2010, 14:52

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:http://bhportal.net/usk-nakon-strajka-u ... u-skou.php
SELJACI, valja ici 5 subota u skolu, kako cu odmoriti, smo nedjelja preostala, hayvani.
Brate veruj mi ja sam isao sigurno 10-ak subota u skolu,uglavnom ti bude zezancije od nas 25 ne dodje 15-ak u skolu i nista ne radis citav dan posto mora biti makar pola razreda tu da bi se moglo ista raditi.Nije to nista strasno.A i ovi iz I.Sarajeva koliko ja znam su prosle godine isli nekoliko subota u skolu zbog pomeranja zimskog raspusta zbog nekih nepogoda.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 mar 2010, 15:31

Sta je ovo zabranjen nastup Cox-a u Rajvosa, a pa jbt led.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 19 mar 2010, 18:05

Evo mene na forumu nakon krace pauze,prvo da cestitam kolegi Neutralu rodjendan,izvinjenje na zakasnjenju nisam mogao ranije ;) Puno srece,zdravlja i para i da dozivis jos minimala 90 :D i rip za onog patuljka i Kseniju Pajcin ....jest da su joj pjesme da te Bog sacuva ali eto red je da iskazem sucut ;)
A C A B !

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 mar 2010, 18:57

rob do bagro je napisao/la:Sta je ovo zabranjen nastup Cox-a u Rajvosa, a pa jbt led.
Nisam to čuo. Šta kažu, zbog čega mu je zabranjen nastup?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 19 mar 2010, 19:37

Devil je napisao/la:
Brate veruj mi ja sam isao sigurno 10-ak subota u skolu,uglavnom ti bude zezancije od nas 25 ne dodje 15-ak u skolu i nista ne radis citav dan posto mora biti makar pola razreda tu da bi se moglo ista raditi.Nije to nista strasno.A i ovi iz I.Sarajeva koliko ja znam su prosle godine isli nekoliko subota u skolu zbog pomeranja zimskog raspusta zbog nekih nepogoda.
Ako bude tako jos veci merak :lol:
Imam pitanje u vezi Mozzile ! Kada pisem nesto ,bilo na FB ili na SS.ba podcrtavaju se slova . NEsto mi je Mozzila bila u kvaru pa sam je brisao i skidao novu i od tada je ovako i veoma je spora :?

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 mar 2010, 20:22

alan_kardec je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Sta je ovo zabranjen nastup Cox-a u Rajvosa, a pa jbt led.
Nisam to čuo. Šta kažu, zbog čega mu je zabranjen nastup?
Zabranjen nastup Carla Coxa u Sarajevu

Agencija "Sine Qua Non", kao zastupnik autora iz cijelog svijeta na teritoriji BiH, saopćila je danas da je dobila zabranu nastupa Carla Coxa u Sarajevu, najavljenog za 16. april ove godine.

U saopćenju Agencije se navodi da je organizator nastupa Carl Coxa u Sarajevu - "Pro Lux" d.o.o. iz Sarajeva, te da je direktor te firme Klaus Mekić obaviješten da neće dobiti dozvolu za održavanje nastupa zbog nepoštivanja autorskih prava i preuzetih obaveza putem ranijih ugovora sa "Sine Qua Non" agencijom.

Taj je organizator od 2008. do 2010. godine zaključio deset ugovora sa "Sine Qua Non" agencijom kojima su regulisana autorska prava za izvođenja koncerata, ali niti jedan ugovor nije ispoštovao, navode u Agenciji.

Navodi se da je takvim ponašanjem "Pro Lux-a" i Klausa Mekića nanesena šteta autorima od oko 30.000 KM.

Iz Agencije poručuju da će, s obzirom da nisu ispunjene zakonske obaveze u vezi s autorskim pravima, narednih dana biti upućen Zahtjev za zabranu održavanja pomenutog nastupa nadležnoj policijskoj upravi, što znači da najavljeni nastup neće biti održan.

Carl Cox je poznati DJ, producent, umjetnik, remikser, radijski DJ.

Poserem ti organizatore ovakve, propade party, propade mi karta :evil:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 19 mar 2010, 23:19

Jel ko gledo "Nasa mala klinika" na FTV, ja crko od smijeha, Šemso je najjači :mrgreen:

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 19 mar 2010, 23:21

QUARESMA 18<<< je napisao/la:Jel ko gledo "Nasa mala klinika" na FTV, ja crko od smijeha, Šemso je najjači :mrgreen:

Hoces da ja izvadim ubodnu pilu pa da te otvorim.

Toga sam se sjetio oko 9 h, i smijao se 5 minuta bez prestanka, suze su mi krenule :D :D :D :D

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 19 mar 2010, 23:31

The Game je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:Jel ko gledo "Nasa mala klinika" na FTV, ja crko od smijeha, Šemso je najjači :mrgreen:

Hoces da ja izvadim ubodnu pilu pa da te otvorim.

Toga sam se sjetio oko 9 h, i smijao se 5 minuta bez prestanka, suze su mi krenule :D :D :D :D
hahaha si vidio semse i nijemca, najjaci je onaj dio kad kaze, "de ti meni sad reci, zasto ste vi nas napali 2 puta" a nijemac suti hahahah :mrgreen:

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 19 mar 2010, 23:34

Glavni ste, majke mi. :P :lol: :lol:
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 mar 2010, 23:36

Ja sam jednom išao i jednu nedelju na faks. I u nas je štrajkova u srednjoj bilo, tako da smo i mi mnogo puta išli subotom u školu, to je baš čudo. Srednje škola je nešto nezaboravno, kada se samo sjetim tih lijepih neobaveznih vremena. :roll:

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 19 mar 2010, 23:42

Neutral je napisao/la:Ja sam jednom išao i jednu nedelju na faks. I u nas je štrajkova u srednjoj bilo, tako da smo i mi mnogo puta išli subotom u školu, to je baš čudo. Srednje škola je nešto nezaboravno, kada se samo sjetim tih lijepih neobaveznih vremena. :roll:
Ma ja uzivam dok jos mogu.Vec kad dodje fax, pa posao, pa porodica nema te slobode kao sad.Valja izdrzavati porodicu u ovim teskim vremenima.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 19 mar 2010, 23:43

Znal neko kad i ukolko je repriza serije "Lud zbunjen normalan" sad sam gledao na teletextu ali nesto mi nije jasno :mrgreen:
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 mar 2010, 23:45

adnan_nanda je napisao/la:Znal neko kad i ukolko je repriza serije "Lud zbunjen normalan" sad sam gledao na teletextu ali nesto mi nije jasno :mrgreen:
Nemas reprize od ovih novih epizoda koje idu nedeljom....samo mozes naletiti na one epizode iz proslih sezone koja se ponavljaju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 mar 2010, 23:46

Vjeruj mi faks je meni nešto neozbiljno, makar za mene. Više preferiram raditi , jeste da je teško, ali mora se. Idem i na faks, riješajem malo po malo, no ne vidim neku budućnost u tome u skorijoj budućnost. Poznajem dva strana jezika aktivno, pa još znam mnogo toga u vezi Informatike, pa još mnogo toga, ali šta će ti to kada čovjek nema "štele". Zato ja lagano idem ako Bog da sa faksom, druga sam godina, neka se samo riješaje malo po malo.

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 19 mar 2010, 23:49

miky_hz je napisao/la:Nemas reprize od ovih novih epizoda koje idu nedeljom....samo mozes naletiti na one epizode iz proslih sezone koja se ponavljaju
:( nisam gledao proslu a izgleda necu ni ovu sledecu, moram javit onim u primeri da ne stavljaju utakmicu nedeljom u 19:00 :mrgreen:
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.