FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ajla
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ajla » 08 jul 2010, 20:09

harry_90 je napisao/la:Javi nam sta je za Milosevica,i hocel biti jos pojacanja :?: Ma dobro je ste je skinuo gips,nece ga najmanje jos biti 2-3 mjeseca,al bitno je da se oporavi :!:

pokusat cu saznati za Milosevica i za ta pojacanja hocel ko dolaziti....ja sam se obradovala sto je Tare skinuo gips...drag je on meni.... :D :D :D
FKR 1987..

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 08 jul 2010, 20:41

harry_90 je napisao/la:@ultrasstyle_tz

Krasic je otisao iz time,Milosevic male sanse da se vrati,Almir Bekic ima ponude sa strane,volio bih da ode,da napreduje..Saranovic i Borogovac su dosli,dobro bi bilo da Milosevica sacuvaju..U napadu imamo Saranovica i Smajlovica,tu bi jos jednog trebali dodat,Mujic jos nista nije sigurno,moze se vratit ako mu isplate dugovanja ..Sta je sa Smigalovicem ? Ima i Boric je doveden,samo neznam sta igra ..
Boric je takodjer napadac,dijete Slobode. Kako cujem, dobro radi na treninzima i Glavas ga hvali, zato mislim da ce ostati. :D

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 08 jul 2010, 20:43

Sloboda u subotu putuje na turnir u Slavonski Brod. To ce nam biti prve dvije provjere pa cemo vidjeti na cemu smo.

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 08 jul 2010, 20:59

solar je napisao/la:Sloboda u subotu putuje na turnir u Slavonski Brod. To ce nam biti prve dvije provjere pa cemo vidjeti na cemu smo.
sretno :!:
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jul 2010, 21:02

solar je napisao/la:Sloboda u subotu putuje na turnir u Slavonski Brod. To ce nam biti prve dvije provjere pa cemo vidjeti na cemu smo.
Protiv kojih ekipa igramo,ako slucajno znas :?:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jul 2010, 21:05

Tarik Okanović skinuo gips i krajem avgusta počinje igrati

Napadač Slobode Tarik Okanović danas je na Klinici za ortopediju i traumatologiju UKC Tuzla skinuo gips.

Snimak krajem maja ozlijeđenog gležnja pokazao je da su kosti srasle i da oporavak teče željenom dinamikom, kazao je dr. Kasim Salković, liječnik Slobode i hirurg koji je operirao Okanovića.

Ovih dana popularni Tare počet će sa fizikalnim vježbama, a nakon toga petnaestak dana provesti će na rehabilitaciji u banji.

- Osjećam se odlično, sve je prošlo na najbolji način i radujem se skorom povratku na Tušanj – rekao je Okanović.

Okanović bi mogao početi trenirati krajem avgusta, nakon završetka postupka cjelokupne rehabilitacije.

Podsjećamo, Okanovića je u 2. minuti utakmice Sloboda – Velež grubo faulirao Mirnes Salihović, izazvaši mu napuknuće gležnja desne noge.

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 08 jul 2010, 21:08

harry_90 je napisao/la:
Tarik Okanović skinuo gips i krajem avgusta počinje igrati

Napadač Slobode Tarik Okanović danas je na Klinici za ortopediju i traumatologiju UKC Tuzla skinuo gips.

Snimak krajem maja ozlijeđenog gležnja pokazao je da su kosti srasle i da oporavak teče željenom dinamikom, kazao je dr. Kasim Salković, liječnik Slobode i hirurg koji je operirao Okanovića.

Ovih dana popularni Tare počet će sa fizikalnim vježbama, a nakon toga petnaestak dana provesti će na rehabilitaciji u banji.

- Osjećam se odlično, sve je prošlo na najbolji način i radujem se skorom povratku na Tušanj – rekao je Okanović.

Okanović bi mogao početi trenirati krajem avgusta, nakon završetka postupka cjelokupne rehabilitacije.

Podsjećamo, Okanovića je u 2. minuti utakmice Sloboda – Velež grubo faulirao Mirnes Salihović, izazvaši mu napuknuće gležnja desne noge.
Sve je ovo super samo da bude ko prije....da ovo sho je pauzirao da ga ne zezne u kondiciji a pogotov ne na terenu... :mrgreen:
FKR 1987..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jul 2010, 21:13

Ja mislim da bi se jos samo trebalo sacuvat Milosevica,pa mozda i vratit Karadzu,jer negdje sam procitao,da ga je Celik otpisao zbog povrede,ne bi to bilo lose,stim da bi mozda trebao se oporavit do pocetka lige,i povuci nekog iz nase skole na pozicijama koje nam trebaju,ne bi bilo lose ..

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 08 jul 2010, 22:51

CrnoCrveni je napisao/la:
sretno :!:
Hvala :)

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 08 jul 2010, 22:57

harry_90 je napisao/la:
Protiv kojih ekipa igramo,ako slucajno znas :?:
Ekipe koje ucestvuju su: Marsonija, Varteks, Karlovac i Sloboda...a s kim ce igrat ne znam.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 jul 2010, 01:19

hmm nisam znao da je krasic otisao,steta...kako god onda racunaj da za vrh tabele treba po jedan igrac umjesto svakog narednog koji ode plus napadac i veznjak
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jul 2010, 01:21

ultrasstyle_tz je napisao/la:hmm nisam znao da je krasic otisao,steta...kako god onda racunaj da za vrh tabele treba po jedan igrac umjesto svakog narednog koji ode plus napadac i veznjak
A sta vam je sa onim gavricem zbog kog se ona prasina digla?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 jul 2010, 01:37

nego Saranovica poznajem jos iz vremena kada je bio u Tosku i kada je razvaljivao, a zatim je presao u Sarajevo gdje je nastavio razvaljivati.On je inace jos te godine prvo pregovarao sa nama oko moguceg dolaska u Slobodu, ali je na kraju avrsio u Sarajevo.Sada neznam kakav je igrac i koliko nam moze pomoci, ali ne sumnjam da je puno bolji od Mujica i slicnih kojeg smo imali....

Posto ja ne posjecujem previse ove druge dijelove foruma drugih ekipa, jeste li se raspitlai na ovom dijelu foruma namjenjen za Olimpik kakav je bio kod njih i dali nam zaista moze pomoci?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 09 jul 2010, 01:49

Gde se slike sa gradilista stadiona mogu videti? Hvala

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 09 jul 2010, 02:01

pile87 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:hmm nisam znao da je krasic otisao,steta...kako god onda racunaj da za vrh tabele treba po jedan igrac umjesto svakog narednog koji ode plus napadac i veznjak
A sta vam je sa onim gavricem zbog kog se ona prasina digla?
Tu je, ostao je

@SaltCity

Bio je standaradan prošle sezone tamo čini mi se dao go Sarajevu :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 jul 2010, 02:14

ja mislim da je Saranovic profulo onu cistu priliku protiv Sarajeva koju je valjda bilo smjesno gledat jer je izgledalo kao da ga nije ni zelio dati, ali opet neznam ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 jul 2010, 11:34

SaltCityAttack je napisao/la:ja mislim da je Saranovic profulo onu cistu priliku protiv Sarajeva koju je valjda bilo smjesno gledat jer je izgledalo kao da ga nije ni zelio dati, ali opet neznam ebiga
Nadam se da nece i kod nas tako biti,da profula,ono sto bi slijep pogodio..

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 09 jul 2010, 12:01

solar je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:@ultrasstyle_tz

Krasic je otisao iz time,Milosevic male sanse da se vrati,Almir Bekic ima ponude sa strane,volio bih da ode,da napreduje..Saranovic i Borogovac su dosli,dobro bi bilo da Milosevica sacuvaju..U napadu imamo Saranovica i Smajlovica,tu bi jos jednog trebali dodat,Mujic jos nista nije sigurno,moze se vratit ako mu isplate dugovanja ..Sta je sa Smigalovicem ? Ima i Boric je doveden,samo neznam sta igra ..
Boric je takodjer napadac,dijete Slobode. Kako cujem, dobro radi na treninzima i Glavas ga hvali, zato mislim da ce ostati. :D
ŠMIGALOVIĆ ostaje kod nas...bolji uslovi ;) ;)
1947!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 jul 2010, 12:06

Haj nema veze,dovescemo boljeg ;)

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 09 jul 2010, 12:09

heheeh..bolje da cuvaju pare..pa da telefon plate :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1947!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.