UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Pa zna se po onome što je donirao on licno šta ti imaš od njega što on pije i psuje na koji nacin to utice na tebe?
To što Khabib vjeruje u boga koji ne postoji ga ne cini boljim covjekom ili stvarno misliš da su vjernici automatski bolji ljudi od nevjernika?
To što Khabib vjeruje u boga koji ne postoji ga ne cini boljim covjekom ili stvarno misliš da su vjernici automatski bolji ljudi od nevjernika?
- wadethegreat
- Kontakt:
Tezi protivnik na dan borbe 6 7 kila i veci reach je imao **** iznenadi te to nekada. Strategija im je isto bila prelosa priznao je to poslije meca poslije 7 runde se vidjela razlika u kvaliteti ali bilo prekasno.zagor1987 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 01:36Ne pratim boks ponekad pogledam mislim da je sad zijanio Lomacenko zadnji mecwadethegreat je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:53Pa bilo je dominantnih perioda u drugim sportovima.
U timskim sportovima Brady Jordan ovako na prvu Ronaldo sa Realom itd.
Individualno odmah mi Nadal i Federer padaju na pamet ali tesko je porediti ove sportove sa borilackim dva svijeta razlicita.
Sto se borilackih sportova tice cistije i dominantije karijere nema trenutno barem.
Borio se uvijek protiv number 1 contendera nije bilo izbjegavanja kazem samo ta Ferguson borba fali za jedan strasan rezime ali i ovako je to prejako.
Floyd jeste 50 0 ali bilo je tu svega od izbjegavanja Mannya dok je bio u primeu preko njegovog stila borbe itd.
Jedan borac koji bi mogao da bude u rangu ako ne i veci od khabiba samo ga koci to sto nema medijske paznje je Lomachenko.
Plus prljavi borci mu znaju zadati probleme.
Sto se tice tehnike kretnje i inteligencije u ringu mislim da se nije rodio takav borac. Za mene savrsenstvo boksa i generalno stand up borbe.
Steta sto nije u tezim kategorijama.
- wadethegreat
- Kontakt:
Izgleda da je Khabib imao slomljeno stopalo prije 3 sedmice.
Barem tako svi prenose.
Barem tako svi prenose.
-
- Kontakt:
Kolega, dva savjeta. Prvi, pogledaj fight jos jednom.Bundesliga je napisao/la: ↑24 okt 2020, 22:53Kad bi se ovako upustio u standup sa McGregorom mogao bi ga uzeti Irac. Njegov najtezi protivnik je McGregor iako to mnogi nece priznati. Gaethje ima snagu ali box ni blizu McGregorovog.
Drugi savjet, drzi se ti Cvajte.
I, za 90 minut korisnika.
Kolega, upratio sam da ne mirises Khabiba i to je ok.
Al, stvarno, ohladi malo sa glupostima.
I za tebe savjet isti. Uzmi si pola sahata i pogledaj borbu jos jedno ....
Citaj ponovo levatu ništa ti upratio nisi.Swanfilter je napisao/la: ↑25 okt 2020, 02:10Kolega, dva savjeta. Prvi, pogledaj fight jos jednom.Bundesliga je napisao/la: ↑24 okt 2020, 22:53Kad bi se ovako upustio u standup sa McGregorom mogao bi ga uzeti Irac. Njegov najtezi protivnik je McGregor iako to mnogi nece priznati. Gaethje ima snagu ali box ni blizu McGregorovog.
I za tebe savjet isti. Uzmi si pola sahata i pogledaj borbu jos jedno ....

-
- Kontakt:
90minut je napisao/la: ↑25 okt 2020, 02:14Citaj ponovo levatu ništa ti upratio nisi.Swanfilter je napisao/la: ↑25 okt 2020, 02:10Kolega, dva savjeta. Prvi, pogledaj fight jos jednom.Bundesliga je napisao/la: ↑24 okt 2020, 22:53Kad bi se ovako upustio u standup sa McGregorom mogao bi ga uzeti Irac. Njegov najtezi protivnik je McGregor iako to mnogi nece priznati. Gaethje ima snagu ali box ni blizu McGregorovog.
I za tebe savjet isti. Uzmi si pola sahata i pogledaj borbu jos jedno ....![]()
Kolega, pazi na jezik. Nisi u stali. Sutra tatu uz kafu pocasti tim nedoraslim pridjevima.
Naporan si veoma u tim kvazi pokusajima argumentiranja O'jazavca.
Ne obracaj mi se vise!
Ti si taj koji ima potrebu da se obrati. 

- Juventinisimo
- Kontakt:
Hvala vam sto niste poceli o ratu Azera i Armena...ali nikad nije kasno..opletite..
Kojih pacijenata ovdje ima...
Bosnje vole Khabiba, ali ga zato ne vole ostali..jedni druge "ubjedjuju" ko je GOAT...Khabib pomlatio sve sto se pomlatiti moglo, i to sa kojom lakocom..naravno da je GOAT u UFC, u svojoj kategoriji...
Neki napominju po 100 puta kako Bosnje vole Khabiba samo zato sto je musliman, a oni ga ne vole samo zato sto je musliman, koja li je razlika..
Znate li, da se GOAT iz jednog sporta, ne moze porediti sa nekim iz drugog sporta??.. kosarkas sa plivacem, bokser sa golferom, teniser sa vaterpolistom...
A vi i dalje poredite...i ne posustajete, sve do sudnjeg dana

Kojih pacijenata ovdje ima...

Neki napominju po 100 puta kako Bosnje vole Khabiba samo zato sto je musliman, a oni ga ne vole samo zato sto je musliman, koja li je razlika..

Znate li, da se GOAT iz jednog sporta, ne moze porediti sa nekim iz drugog sporta??.. kosarkas sa plivacem, bokser sa golferom, teniser sa vaterpolistom...

A vi i dalje poredite...i ne posustajete, sve do sudnjeg dana

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Stvarno ste gomilu gluposti ispisali, pogotovo par vas sto ste se uhvatili Conora i te jedne izmitizirane runde koja je u sustini bila remi maksimalno. Prebio ga covjek, neka se potrudi i dobije Dustina prvo.
Ocekivao sam da ga Justin dobije, navijao za to tacnije. Razlog je jasan, dosta te vise covjece, izgubi i ti nekada. Ali nema sanse, Khabib je masina i borac/sportista kakav se dugo nije pojavio na sceni.
Iskreno se nadam da se nece oprostiti jos jer je premlad, ali trenutno ga nema ko izazvati, sve ih je namlatio. Prica o Conoru ne pije vode, drag je on i meni itekako alI ni po cemu nije Khabibov nivo.
Jedino da bude povratak za mec sa GSPom jer je i njegov otac vise puta ponavljao da bi to bila najveca borba svih vremeba. Usman ga jedini moze dobiti ali ne vidim razlog da se Khabib upusta u tu avanturu.
Ocekivao sam da ga Justin dobije, navijao za to tacnije. Razlog je jasan, dosta te vise covjece, izgubi i ti nekada. Ali nema sanse, Khabib je masina i borac/sportista kakav se dugo nije pojavio na sceni.
Iskreno se nadam da se nece oprostiti jos jer je premlad, ali trenutno ga nema ko izazvati, sve ih je namlatio. Prica o Conoru ne pije vode, drag je on i meni itekako alI ni po cemu nije Khabibov nivo.
Jedino da bude povratak za mec sa GSPom jer je i njegov otac vise puta ponavljao da bi to bila najveca borba svih vremeba. Usman ga jedini moze dobiti ali ne vidim razlog da se Khabib upusta u tu avanturu.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 25 okt 2020, 08:04, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ma gotovo je sa Khabibom, nema tih para i zlata koje ce ga vratiti natrag na scenu. On nije šarlatan tipa Cejuda koji se i bi oprostio a i ne bi. On je svoj zadnji nastup odradio, sad lagano penzionerski, ahmedija, tespih, 5 namaza i šah ispred mjesne zajednice.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ne znam samo kako jos uvijek nesto diskutujete sa dokazanim neznalicama. Samo ih ignore.
Prelazi u parteru nevidjeni na ovom nivou, uzivancija gledat, nebitno za koga je ko navijao.
Prelazi u parteru nevidjeni na ovom nivou, uzivancija gledat, nebitno za koga je ko navijao.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Dobio bi ga Conor.

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Kakva penzija, sad bih i ja pristao ja toalex1991 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 07:56Ma gotovo je sa Khabibom, nema tih para i zlata koje ce ga vratiti natrag na scenu. On nije šarlatan tipa Cejuda koji se i bi oprostio a i ne bi. On je svoj zadnji nastup odradio, sad lagano penzionerski, ahmedija, tespih, 5 namaza i šah ispred mjesne zajednice.
U tom.mecu Konor, hvata za sorc, hvata za rukavice drži se nogama za žicu, udara u potiljak glave i opet na kraju izgubi. Izdominiran lik do kraja.
Moram uzdizat malo brata "mumina"

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Pa zamisli kad je to slamka za koju se hvataju. Jedna runda, koja i ako je izgubljena, to je bilo veoma tijesno. Ne znam sto se uopste spominje Conor kada nije relevantan jos od tog poraza. Jednostavno nije ista klasa kao Khabib. On moze biti samo prvi medju jednakima u toj klasi ispod, dok je Khabib klasa za sebe. Pokazao je to i sinoc kad je bez da se posteno oznoji rijesio Gaethjea, koji je onako brutalno unistio Fergusona.Rooney88 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 07:04Stvarno ste gomilu gluposti ispisali, pogotovo par vas sto ste se uhvatili Conora i te jedne izmitizirane runde koja je u sustini bila remi maksimalno. Prebio ga covjek, neka se potrudi i dobije Dustina prvo.
Jos jednom, velika steta za sport sto se covjek povukao.. Ali i da je ostao, jednostavno ne znam koga bi mu mogli dati a da to bude zanimljiva borba.
Ma ja jos vjerujem da ovo nije njegov definitivni kraj. Prosao je, i jos prolazi, kroz emotivan i tezak period u zivotu, odluke koje donosi se mogu mijenjati kada se glava ohladi malo. Iako on bas i ne djeluje kao tip koji bi ovaj oprostaj koristiou pregovorima npr. Vidjet cemo sta vrijeme nosi, sada neka odmori malo.
A borbi ima par, uvijek Conor moze zaredati pobjedu-dvije i eto ti laznog legitimiteta za revans, prevelika bi to lova bila da se tek tako ignorise. Usman bi bila neka ludacka prica gdje Khabib mijenja kategoriju i ide na Usmana koji meni djeluje kao Khabib na staroidima. I, na kraju, uvijek ima taj potencijalni super mec sa GSPom koji bi sigurno prekucao svaki PPV.
Opcija nekoliko ima, ali je svaka limitirana. Jbga, kada ovako pocistis diviziju i svakog borca na putu do pojasa problem i jeste manjak izazivaca.
A borbi ima par, uvijek Conor moze zaredati pobjedu-dvije i eto ti laznog legitimiteta za revans, prevelika bi to lova bila da se tek tako ignorise. Usman bi bila neka ludacka prica gdje Khabib mijenja kategoriju i ide na Usmana koji meni djeluje kao Khabib na staroidima. I, na kraju, uvijek ima taj potencijalni super mec sa GSPom koji bi sigurno prekucao svaki PPV.
Opcija nekoliko ima, ali je svaka limitirana. Jbga, kada ovako pocistis diviziju i svakog borca na putu do pojasa problem i jeste manjak izazivaca.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 25 okt 2020, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma kakvi, mentalitet je drugaciji nego kod ostalih boraca, ovo je njegov kraj. Ja sam to rekao i prije borbe da je vrlo moguce ovo njegova zadnja borba. Prosetao se divizijom, najveci ikad u toj diviziji i kraj. Jedna od najboljih karijera ikad. Meni je krivo sto vise puta nije odbranio titule i sto nije imao neke revanse. Fight protiv Fergusona sam cekao deceniju hahah, steta sto se nece desiti.
I ja mislim da je ovo definitivno kraj. Jedino što mislim da ga može vratiti u oktagon je GSP. Jer je to meč koji je htio i njegov otac. Sa Conorom je isto završena priča još od onda Khabib ne pomišlja da mu da revanš.
Sinoć se vidjelo da je Khabib želio da završi posao što prije, nije bilo mrcvarenja. U prvoj rundi je isto odmah pokušao da ga završi čim ga je imao na podu ali nije bilo vremena.
Teško je sad naći motivaciju za neku sledeću borbu. Biće zanimljiva kategorija sad posle Khabiba, koliko će i Conor biti motivisan bez njega.
Sinoć se vidjelo da je Khabib želio da završi posao što prije, nije bilo mrcvarenja. U prvoj rundi je isto odmah pokušao da ga završi čim ga je imao na podu ali nije bilo vremena.
Teško je sad naći motivaciju za neku sledeću borbu. Biće zanimljiva kategorija sad posle Khabiba, koliko će i Conor biti motivisan bez njega.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ono sinoc bas i nije game plan na koji smo navikli od Khabiba tokom karijere, mene je iznenadio, pozitivno. Onako stajati cijelo vrijeme protiv borca koji je maltretirao Tonija je za svaku pohvalu. Mozda njegova najbolja borba tokom cijele karijere.
Divizija ostaje u dobrim rukama, Conor, Toni i Dustin, Justin, bice tu svega. Jos dolazi dobrih klinaca. Uff.
Divizija ostaje u dobrim rukama, Conor, Toni i Dustin, Justin, bice tu svega. Jos dolazi dobrih klinaca. Uff.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.