BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
da li se već zna koji bi bili parovi u polufinalu? koga bi mogli dobiti i zanima me koga priželjkujete?
Agieren statt reagieren
U subotu na ZDF u emisiji Sportstudio (23h) live izvlačenje.Pale_Companion je napisao/la:da li se već zna koji bi bili parovi u polufinalu? koga bi mogli dobiti i zanima me koga priželjkujete?
Svejedno je ko će biti protivnik
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Lagano, rutinski. Nema se sta vise napisati.
U polufinalu koga god, samo da se igra kod kuce
U polufinalu koga god, samo da se igra kod kuce
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Semir bvb je napisao/la:U subotu na ZDF u emisiji Sportstudio (23h) live izvlačenje.Pale_Companion je napisao/la:da li se već zna koji bi bili parovi u polufinalu? koga bi mogli dobiti i zanima me koga priželjkujete?
Svejedno je ko će biti protivniknemam nekih želja, ali eto volio bih izbjeći BMG
iskreno
hvala na infu
polako, mi tek trebamo da uđemo u polufinale
Agieren statt reagieren
Super prosli smo . Lucas Ramon Barrios el Phanteros opet zabio ! Super smo odigrali bas ono koliko je trebalo ali ne treba se nesto bog zna osvrtati na ovu utakmicu ipak je upitanju slab protivnik . Kagawa Shinji nastavlja i nastavlja to japaneru nas samo da te ne ureknemo . Cudno mi je bilo sto Santana nije mogo igrat ovu utakmicu nije to Felipe zasluzio jbg. Kuba je poceo da opada malo i zadnja utakmica i ova su dosta slabije nego prve dvije nadam se podizanju formu protiv apotekara . Igrali smo sa 80 do 90 % snage ! Nismo se danas istrosili bog zna .
Slijedi tezak mec protiv apotekara i mog legendarnog jednog jedinog neponovljivog kapitena Ballacka koji ce po svemu sudeci presjedit 90 minuta na klupi hoblajuci je . No o toj utakmici drugi put malo detaljnije . U svakom slucaju do sad nas je zdrijeb u kupu pomazio treba ocekivat sad malo da nam se to vrati i da izvucemo Bayern . Stuttgart ce sutra bit kannonfutter za Bayern onaj labadia je glup ko noga ! Ima da ih crveni rastave na faktore jer Stuttgart je katastrofalan osim ako se sutra ne desi kakvo cudo . Ali Gomez zabija 100%. Dakle ja ocekujem da cemo izvuc Bayern . Bilo bi lijepo osvojit kup ali od tog nas djele jos samo 2 pobjede ali ali ali ... Kako god bilo ja se nadam i pjevam Berlin Berlin wir fahren nach Berlin !
Nur der BvB !
Slijedi tezak mec protiv apotekara i mog legendarnog jednog jedinog neponovljivog kapitena Ballacka koji ce po svemu sudeci presjedit 90 minuta na klupi hoblajuci je . No o toj utakmici drugi put malo detaljnije . U svakom slucaju do sad nas je zdrijeb u kupu pomazio treba ocekivat sad malo da nam se to vrati i da izvucemo Bayern . Stuttgart ce sutra bit kannonfutter za Bayern onaj labadia je glup ko noga ! Ima da ih crveni rastave na faktore jer Stuttgart je katastrofalan osim ako se sutra ne desi kakvo cudo . Ali Gomez zabija 100%. Dakle ja ocekujem da cemo izvuc Bayern . Bilo bi lijepo osvojit kup ali od tog nas djele jos samo 2 pobjede ali ali ali ... Kako god bilo ja se nadam i pjevam Berlin Berlin wir fahren nach Berlin !
Nur der BvB !
BvB Echte Liebe !!!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
al ovaj zadnji Perišićev gol ; indirekt
+ živi zid

" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Agieren statt reagieren
Kagawa lobt Zusammenspiel mit Barrios
Für Joker Lucas Barrios fand der Japaner unterdessen nur lobende Worte: „Wir arbeiten sehr gut zusammen, ob wir ein Tor erzielen oder nicht. Er kann viele Treffer erzielen und ich hoffe, wir spielen noch sehr oft zusammen und machen es noch besser als bislang ohnehin schon.“
Dakle ko je.be lewu to kaze Kagawa
Für Joker Lucas Barrios fand der Japaner unterdessen nur lobende Worte: „Wir arbeiten sehr gut zusammen, ob wir ein Tor erzielen oder nicht. Er kann viele Treffer erzielen und ich hoffe, wir spielen noch sehr oft zusammen und machen es noch besser als bislang ohnehin schon.“
BvB Echte Liebe !!!

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Heh...davno sam pisao o tome kako Kagawina igra trpi kad igra u paru sa Lewom..Damir_BvB je napisao/la:Kagawa lobt Zusammenspiel mit Barrios
Znam opet cu ispast kao priticar Lewata...ali NIJE NI BITNO !!!
Kagawa definitivno izrasta u superstara
Imam osjecaj da je iz utakmice u utakmicu sve bolji.Postao je pravi iskusnjak,nema vise nekih prebrzih reakcija,svaki mu je potez dobro promisljen,jednostavno dominira veznim redom.
Bila bi odlicna stvar da se produzi ugovor jer u suprotnom nas napusta na ljeto...steta bi bilo da ne vidimo kombinaciju Reus-Kagawa-Gotze(i u napadu Lucas)...to ce biti jedan od najboljih napada na svijetu.(Ruku na srce ali tako je
)
Bila bi odlicna stvar da se produzi ugovor jer u suprotnom nas napusta na ljeto...steta bi bilo da ne vidimo kombinaciju Reus-Kagawa-Gotze(i u napadu Lucas)...to ce biti jedan od najboljih napada na svijetu.(Ruku na srce ali tako je
Beim BVB trifft Robert Lewandowski derzeit, wie er will. Nun hat sich sein Berater Cezary Kucharski über Wechselgerüchte geäußert. Auch der FC Bayern spielt dabei eine Rolle: "Ein Wechsel zu den Bayern würde Roberts Marke stärken. Die Borussia ist sportlich gesehen ein guter Klub, aber in der Popularität wird sie nie den Bayern gleichkommen," sagte er der Sporttageszeitung "Przeglad Sportowy". Harter Tobak für BVB-Fans. Kucharski weiter: "Es stimmt, dass die Dortmunder immer wiederholen, dass Robert nicht zum Verkauf steht. Aber im Endeffekt ist alles eine Frage des Preises. Aktuell ist Robert zwischen 15 und 20 Millionen Euro wert. Ich hoffe, dass die Europameisterschaft sein großer Erfolg wird."
Kehl: "Ich habe ein gutes Gefühl"
Bald könnte sich wohl Sebastian Kehl zu diesem Kreis gesellen. Der Kontrakt des Routiniers, derzeit in bestechender Form und endlich dauerhaft gesund, läuft am Saisonende aus.
Kehl bestätigte bereits, dass man sich in "guten Gesprächen" befinde: "Beide Seiten würde gerne weiter zusammenarbeiten", sagt Kehl. Gut möglich, dass bald Vollzug gemeldet werden kann.
Der "Kicker" berichtet nämlich, dass der neue Vertrag wohl eine Dauer bis 2013 beinhalten wird. Zudem soll es eine Option auf ein weiteres Jahr geben. Inwiefern Kehl dabei Gehaltseinbußen hinnehmen muss, ist nicht bekannt, gilt aber als wahrscheinlich.
"Ich fühle mich hier wohl und möchte weiter an der Entwicklung der Borussia mitarbeiten. Ich habe ein gutes Gefühl", zeigt sich der 31-Jährige optimistisch.
Kehl: "Ich habe ein gutes Gefühl"
Bald könnte sich wohl Sebastian Kehl zu diesem Kreis gesellen. Der Kontrakt des Routiniers, derzeit in bestechender Form und endlich dauerhaft gesund, läuft am Saisonende aus.
Kehl bestätigte bereits, dass man sich in "guten Gesprächen" befinde: "Beide Seiten würde gerne weiter zusammenarbeiten", sagt Kehl. Gut möglich, dass bald Vollzug gemeldet werden kann.
Der "Kicker" berichtet nämlich, dass der neue Vertrag wohl eine Dauer bis 2013 beinhalten wird. Zudem soll es eine Option auf ein weiteres Jahr geben. Inwiefern Kehl dabei Gehaltseinbußen hinnehmen muss, ist nicht bekannt, gilt aber als wahrscheinlich.
"Ich fühle mich hier wohl und möchte weiter an der Entwicklung der Borussia mitarbeiten. Ich habe ein gutes Gefühl", zeigt sich der 31-Jährige optimistisch.
BvB Echte Liebe !!!
Lewandowski i njegove vještine
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Znači po riječima njegovog menadžera mogli bi dobit oko 15-20 mil eura za Roberta. A možda i više poslije EP. Dobar je to keš. Možda to i nije loša ideja, da uzmemo dobar keš i da Lucas ostane. To bi bilo idealno (naravno ako neko već mora ićiDamir_BvB je napisao/la: Kucharski weiter: "Es stimmt, dass die Dortmunder immer wiederholen, dass Robert nicht zum Verkauf steht. Aber im Endeffekt ist alles eine Frage des Preises. Aktuell ist Robert zwischen 15 und 20 Millionen Euro wert. Ich hoffe, dass die Europameisterschaft sein großer Erfolg wird."
Ako mi uzmemo za Roberta 20 mil ja mislim da bi to bila veca prevara od one kad je Bosko Balaban otisao u Aston VilluSemir bvb je napisao/la:Znači po riječima njegovog menadžera mogli bi dobit oko 15-20 mil eura za Roberta. A možda i više poslije EP. Dobar je to keš. Možda to i nije loša ideja, da uzmemo dobar keš i da Lucas ostane. To bi bilo idealno (naravno ako neko već mora ićiDamir_BvB je napisao/la: Kucharski weiter: "Es stimmt, dass die Dortmunder immer wiederholen, dass Robert nicht zum Verkauf steht. Aber im Endeffekt ist alles eine Frage des Preises. Aktuell ist Robert zwischen 15 und 20 Millionen Euro wert. Ich hoffe, dass die Europameisterschaft sein großer Erfolg wird."onda Robert
za dobre pare).
PS: Sto se mene tice samo da Kagawa ostane a ako treba nek se kupe i Barrios i Lewandowski...igrat ce Perisa u spicu
Evo pogledajte opušteni razgovor s igračima BvB-a u srijedu, u BvB trening centru
(Langerak,Kevin,Robert,Weidi,Kuba,Leitner,Bender,Kehl)
http://www.meinbvb.de/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.meinbvb.de/" onclick="window.open(this.href);return false;
Lewatinu prodavati!!!
Nemoj da bijem!!
Radije Gotzea, ioanko nam ne fali.
@Ha(De)Ze
Ne smeta Lewat Kagawi, vec Gotze.
Najbolje igra kad ima potpunu slobodu, ili ti ga kad nema Mariofila. Jes', jes'.
Forma mu se drasticno popravila otkako Gotzea nema (kraj polusezone i dosad u 2012.). Takodje, protiv H96 je odigrao odlicno, a gle cuda, Gotzea ni tad nije bilo.
Cuj Lewat mu smeta, pa 10 puta ga je petom gurnuo 1 na 1 s golmanom u prvom dijelu sezone, samo sto Japaner okean nije mogao pogoditi.
Manje-vise sad me i boli qrac ko ce otici, ionako se nece toliko osjetiti.
Imamo Kloppa = imamo sistem. Otislo je i ono prevarantsko gofno, pa se ekipa nije sunovratila kao sto su mnogi predvidili. 
@Ha(De)Ze
Ne smeta Lewat Kagawi, vec Gotze.
Cuj Lewat mu smeta, pa 10 puta ga je petom gurnuo 1 na 1 s golmanom u prvom dijelu sezone, samo sto Japaner okean nije mogao pogoditi.
Manje-vise sad me i boli qrac ko ce otici, ionako se nece toliko osjetiti.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

P.S. Kehl izabran za igrača 20.kola s 39,35 % glasova na oficijalnoj stranici bundeslige.
jooj Ha-De-Ze hahah koji si ti majmunHare_BvB je napisao/la:Lewatinu prodavati!!!Nemoj da bijem!!
Radije Gotzea, ioanko nam ne fali.
![]()
@Ha(De)Ze![]()
Ne smeta Lewat Kagawi, vec Gotze.Najbolje igra kad ima potpunu slobodu, ili ti ga kad nema Mariofila. Jes', jes'.
Forma mu se drasticno popravila otkako Gotzea nema (kraj polusezone i dosad u 2012.). Takodje, protiv H96 je odigrao odlicno, a gle cuda, Gotzea ni tad nije bilo.
![]()
Cuj Lewat mu smeta, pa 10 puta ga je petom gurnuo 1 na 1 s golmanom u prvom dijelu sezone, samo sto Japaner okean nije mogao pogoditi.![]()
Manje-vise sad me i boli qrac ko ce otici, ionako se nece toliko osjetiti.Imamo Kloppa = imamo sistem. Otislo je i ono prevarantsko gofno, pa se ekipa nije sunovratila kao sto su mnogi predvidili.
Sad ti dajem vremena odnosno jedan post gdje ces sve lijepo da povuces to sto si rekao za Kagawa-Gotze najjaci tandem u Bundi....
Mozete vi pricat sta hocete ali SVI VOLE LUCAS-a
Poceo je i zabijati ponovo ( na karakteristican nacin, IZ NICEG ) to ce ga vratit u prvih 11 a Lewi sretan put
PS: Pa opce je poznato ko propusta 100% prilike....cccc Hoces Lewine orahe
Jedina 100% prilika koju je promasio Kagawa i koja nas kostala bodova je ona protiv Stuttgart-a i to je sam se izborio ...( prosao 5 igraca
HzBvB je napisao/la:jooj Ha-De-Ze hahah koji si ti majmun![]()
ismija se !!

Znaci, tako me zamisljas.
Ne, opcepoznato je da su on i Grossonja uvijek dezurni krivci. Otkako je Kevin u timu, ekipa ne zna za poraz, dok je Lewat nas najkonstantniji i najbolji igrac ove sezone. Brojke i Kloppovo povjerenje su na njegovoj strani. Ne biti nerealan.HzBvB je napisao/la:PS: Pa opce je poznato ko propusta 100% prilike....cccc Hoces Lewine oraheda gurnes Kagawi u dzep...nece moci ove noci
![]()
![]()
Masio je zicere i protiv Guzena.HzBvB je napisao/la:Jedina 100% prilika koju je promasio Kagawa i koja nas kostala bodova je ona protiv Stuttgart-a i to je sam se izborio ...( prosao 5 igraca![]()
)
Da i...sta.HzBvB je napisao/la:Jooj kad me krenuloda ti dodam jos nesto , da si bio jedan od zagovornika da Lewat igra iza Barriosa, uuu Boze Boze ko to jos jednom kaze aBd da mu jezik otpadne !!!
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Mogu oni igrati i zajedno dobro. Nema to nikakve veze. Sjeti se samo hinrunde prošle sezone kad su igrali zajedno. Kagawa je rekao da je uvijek igrao bolje ruckrundeHare_BvB je napisao/la: Ne smeta Lewat Kagawi, vec Gotze.Najbolje igra kad ima potpunu slobodu, ili ti ga kad nema Mariofila. Jes', jes'.
![]()
Ovo mu je ionako prva ruckrunde u BVB dresu, jer prošle sezone je istu propustio. Šteta pa nema Gotzea pa da zajedno deru.
Vjerujem da je ipak rekaoHare_BvB je napisao/la: Cuj Lewat mu smeta, pa 10 puta ga je petom gurnuo 1 na 1 s golmanom u prvom dijelu sezone, samo sto Japaner okean nije mogao pogoditi.![]()
Lucas-Kagawa nego Lewat-Kagawa.
Hare_BvB je napisao/la:HzBvB je napisao/la:jooj Ha-De-Ze hahah koji si ti majmun![]()
ismija se !!
Znaci, tako me zamisljas.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.