Navijaci..
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Navijaci..
Razumijem da postavis slike ali da se smijes a prije par dana pricas kako nam ovi mladji navijaci nemaju trunke mentaliteta je fakat komicno ali boze moj. Donji Vakuf rulz.
Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2
Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2
- IlProfessore
- Kontakt:

Pa kao prvo smijem se konkretno tim izvikanim drezdenovcima koji su kao strah i trepet na njemačkoj sceni a i sugrađani koji su otišli u njemačku su klasični navijači i ultrasi a ne porodice sa djecom koji dolaze kao turisti da obiđu grad i pojedu ćevape. U tome je stvar.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
IlProfessore je napisao/la:
Pa kao prvo smijem se konkretno tim izvikanim drezdenovcima koji su kao strah i trepet na njemačkoj sceni a i sugrađani koji su otišli u njemačku su klasični navijači i ultrasi a ne porodice sa djecom koji dolaze kao turisti da obiđu grad i pojedu ćevape. U tome je stvar.
Nisi upravu kada kazes da su samo ultrasi otisli, znam dosta momaka sa istoka koji su otisli u Gladbah a druga stvar koliko vidim ovdje dva-tri nasa sala a nisam siguran da su HZ a takodjer se znalo da ce nas oni šmekati tamo a usput mi smo isli potpuno raštrkano i neorganizovano tako da ti to dodje na penal sto se tice oduzimanja stvari.
Dresdenovci jesu babuke u Njemackoj i tu nema mjesta za polemiku par palih salova ne moze to promjeniti.
- IlProfessore
- Kontakt:
Pa vjerovatno i jeste ista stvar koja se dešavala i kod nas gdje su se mlađi momci željeli dokazati jezgru grupe i početi graditi neko svoje ime u navijačkom svijetu, al' i dalje ostajem pri tome da su hz bili spremniji i bili jači za svoju braću iz drezdena, to potenciram. A što se tiče skidanja obilježja u navijačkom svijetu uvijek ih je bilo, i biće dok je organizovanog navijanja i navijačkih grupa.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
mainz II-hansa

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- gerdmuller
- Kontakt:
http://www.germanijak.hr/vijesti/video- ... ijace/1111" onclick="window.open(this.href);return false; 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Evo i video... Aferim
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Odavno nisam čuo nešto bolje,
Odavno nisam čuo nešto bolje,
[youtube][/youtube]
- IlProfessore
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Prekinuli tekmu u 70. i nekoj minuti
Prekinuli tekmu u 70. i nekoj minuti
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Nema postavljanja na ovoj temi navijaca iz okruzenja, pa to je davno receno a vi opet.
- IlProfessore
- Kontakt:
Ja sam postavio Čehe a igrom slučaja su braća sa Torcom 
Tvoj moze proci al ovaj ispod tebe nikakoIlProfessore je napisao/la:Ja sam postavio Čehe a igrom slučaja su braća sa Torcom
da ponovim jer nekako sam ubijedjen da bi Stevie koji prati poljake i nijemce, mogao znat' da li imaju i gdje naci titlove za
66_67 Fair Play war Gestern - Eintracht Braunschweig BTSV
Skrzydlate Swinie 2010
Skrzydlate Swinie 2010
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
jedino da pokusas skinut film preko torrenta, tu bi trebali biti titlovibrazzo je napisao/la:da ponovim jer nekako sam ubijedjen da bi Stevie koji prati poljake i nijemce, mogao znat' da li imaju i gdje naci titlove za
Skrzydlate Swinie 2010
veceras englezi odlicni u baselu, bilo ih je oko 3.500+.
Pokusaj otvoriti preko bs playera i on automatski trazi titlove na netu.....brazzo je napisao/la:da ponovim jer nekako sam ubijedjen da bi Stevie koji prati poljake i nijemce, mogao znat' da li imaju i gdje naci titlove za
Skrzydlate Swinie 2010
I navijacu Austrije su bili dobri vcr, pjesna cijelo vrijeme....
Sreca pa je Ojler mlad umro...
jok, nema titlova ni na jednoj stranici koju izbaci preko googl-a.. mislio sam mozda ima negdje u steku na kojekavim 'underground' sajtovima ali izgleda od tog nema nista
a skinuta su oba filma stoje godinama na racunaru
It was turned around so that right looked wrong
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.