nisam siguran...moguce je da je neko imao dvojno drzavljanstvosoko je napisao/la: Da li u dokumentima Banjalucana ili Zenicanina stoji ikakva poveznica sa Srbijom ili Hrvatskom.

ovaj zakljucak je posljedica tvoje primitivne percepcije,a ne djela texta koji si ti mogao izvuci iz teksta..imas komplekssoko je napisao/la: Znaci ovi iz Bosne se ne osjecaju Bosancima/Hercegovcima a ni u kom slucaju da se jedan musliman iz Srbije osjecas Bosnjakom.
ja mislim da ja znam kako se on osjeca i sta ce izabrati ...smio bih pare na to staviti ..da nije ovih desavanja od nedavno u srbiji,smio bih i svu nepokretnu imovinu i bubregsoko je napisao/la: Uostalom, odkud ti ili neko od nas zna kako se osjeca Adem. Ograniceni, ja sam agnosticar i uvijek kazem da sa iz BiH. Meni ne smeta druga religija.

agnostik(mozda si to htio reci)

"meni ne smeta tudja religija"
sada hoces i aplauz sto si izjavio da nisi fasit,nacist,ludjak i cistokrvna budala u jednom ?

naravno da tvoje iskustvo,koliko god ono bilo,ne moze nama reci nista o tome kako se vecina sandzaklija osjeca...soko je napisao/la:Upoznao sam dosta Sandzaklija u svom zivotu i iz mog iskustva svi su bili uz BiH. Naravno to nemora znaciti da tako svi misle.
uostalom,repliciras mi postom u kojem si ponovio isto sto sam ja rekao evo boldacu