Neno,mislim da si malo kontradiktoran ovim postom...neno#4 je napisao/la:Ja iskreno mislim da Endi ne pravi tolike probleme kao sto se pise. Svjestan je on cinjenice da su Lakersi najbolji izbor za njega u svakom smislu. Borba za titulu i sve sto dolazi s tim. Naravno da ti nije drago kada zele da te zamijene sa covjekom sa kojim te stalno porede.
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: LA Lakers
Nisam. Ja stvarno ne mislim da on radi tolike probleme. A to sto sam napisao da ti nije drago kada te stalno porede sa nekim drugim igracem ti smeta. Mora da ti smeta. Ali sada da stalno pravi probleme, i da toliko silno zeli da napusti Lakerse, ja u to ne vjerujem. Vrlo vjerovatno je da cemo u to moci da se uvjerimo iduce sezone. Sve dok to ne vidim, ne vjerujem u to. Sumnjam ja da ce Endi tankirati.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa kako nisi kad si naveo sve razloge zbog kojih je njemu lijepo u LAL i kako su LAL veliki klub,a onda kazes da ne mislis da pravi probleme i da mu ne bi smetalo kad bi iz LAL presao u CLE npr.!?? Zdrav razum govori da mu ne pada na pamet da to uradi ako mu se LAL toliko svidjaju i da "upreze" svim sredstvima da ga ne trejduju...neno#4 je napisao/la:Nisam. Ja stvarno ne mislim da on radi tolike probleme. A to sto sam napisao da ti nije drago kada te stalno porede sa nekim drugim igracem ti smeta. Mora da ti smeta. Ali sada da stalno pravi probleme, i da toliko silno zeli da napusti Lakerse, ja u to ne vjerujem. Vrlo vjerovatno je da cemo u to moci da se uvjerimo iduce sezone. Sve dok to ne vidim, ne vjerujem u to. Sumnjam ja da ce Endi tankirati.
Nadji mi izjavu gdje on toliko kaze da zeli otici iz Lakersa? Da mu je lose?NEZALAGANJE je napisao/la:Pa kako nisi kad si naveo sve razloge zbog kojih je njemu lijepo u LAL i kako su LAL veliki klub,a onda kazes da ne mislis da pravi probleme i da mu ne bi smetalo kad bi iz LAL presao u CLE npr.!?? Zdrav razum govori da mu ne pada na pamet da to uradi ako mu se LAL toliko svidjaju i da "upreze" svim sredstvima da ga ne trejduju...neno#4 je napisao/la:Nisam. Ja stvarno ne mislim da on radi tolike probleme. A to sto sam napisao da ti nije drago kada te stalno porede sa nekim drugim igracem ti smeta. Mora da ti smeta. Ali sada da stalno pravi probleme, i da toliko silno zeli da napusti Lakerse, ja u to ne vjerujem. Vrlo vjerovatno je da cemo u to moci da se uvjerimo iduce sezone. Sve dok to ne vidim, ne vjerujem u to. Sumnjam ja da ce Endi tankirati.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ti mene bas ne razumijes...Ja i ne kazem da on govori da zeli iz LAL,vec da cini sve da se trade njega za Howarda ne ostvari i da zato pravi probleme tj. koci trede...neno#4 je napisao/la:Nadji mi izjavu gdje on toliko kaze da zeli otici iz Lakersa? Da mu je lose?NEZALAGANJE je napisao/la:Pa kako nisi kad si naveo sve razloge zbog kojih je njemu lijepo u LAL i kako su LAL veliki klub,a onda kazes da ne mislis da pravi probleme i da mu ne bi smetalo kad bi iz LAL presao u CLE npr.!?? Zdrav razum govori da mu ne pada na pamet da to uradi ako mu se LAL toliko svidjaju i da "upreze" svim sredstvima da ga ne trejduju...neno#4 je napisao/la:Nisam. Ja stvarno ne mislim da on radi tolike probleme. A to sto sam napisao da ti nije drago kada te stalno porede sa nekim drugim igracem ti smeta. Mora da ti smeta. Ali sada da stalno pravi probleme, i da toliko silno zeli da napusti Lakerse, ja u to ne vjerujem. Vrlo vjerovatno je da cemo u to moci da se uvjerimo iduce sezone. Sve dok to ne vidim, ne vjerujem u to. Sumnjam ja da ce Endi tankirati.
Kakav bilde ovaj Howard...definitivno bi volio da Bynum ostane,jos par solidnih igraca za rotaciju i imaju Lakersi odlican tim.
Nek' ostane u Orlandu pa nek' propadaju zajedno...ne zna se ko je gluplji,on ili ljudi iz Orlanda.
Nek' ostane u Orlandu pa nek' propadaju zajedno...ne zna se ko je gluplji,on ili ljudi iz Orlanda.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
adnan24 je napisao/la:Kakav bilde ovaj Howard...definitivno bi volio da Bynum ostane,jos par solidnih igraca za rotaciju i imaju Lakersi odlican tim.
mislim da bi sa Howardom lagano mogli u borbu za titulu, ali brate covjek nije normalan..Pa sutr akad Kobe ode i Nash on ce reci zeli trade ebes to...moje misljenje je da sa ovom sad ekipom bi trebali napraviti nesto..ne znam da li moze Odom potpisati za vas?..kad bi mozd ajos njega doveli da s klupe ulazi bila bi to fina ekipica
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Koliko znam Odom je vec potpisao za Clipperse ali svejedno sad sa Jamisonom on i nije potreban.
Treba nam vanjskih igraca...PG i SG.
Treba nam vanjskih igraca...PG i SG.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nisam znao nisma nesto pratio posebno kko se sve ovo odvijalo oko free agenata, ali cudi me da je otisao kod njih Odom hmmm
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Mene sapunica Howard pocinje sve vise nervirati. Nadam se da ce Kupchak konacno reci NE i okrenuti se ka pojacavanju klupe i produzenju ugovora sa Bynumom. Dovesti Westa i Pietrusa, zatim produziti ugovor sa Hillom i imas ekipu koja ima ogromne sanse da osvoji titulu.
1. Nash/West/Blake
2. Bryant/West/Goudelock
3. MWP/Pietrus/Ebanks
4. Gasol/Jamison/McRoberts
5. Bynum/Hill
Edit:
1. Nash/West/Blake
2. Bryant/West/Goudelock
3. MWP/Pietrus/Ebanks
4. Gasol/Jamison/McRoberts
5. Bynum/Hill
Edit:
Bravo Kupchaku. Sada jos dovedi jos ovu dvojcu iz moje postave i sezona moze poceti. Ne znam sta Vi mislite ali bi ja takodjer potpisao O`Neala za vet-minimum.@WojYahooNBA: Jordan Hill has reached agreement on a two-year, nearly $8 million deal with the Lakers, his agent Kevin Bradbury tells Y! Sports.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Treba nam jos jedan slesher i jedan suter , tj 2 iskusna veterana , da igraju uloge R. Fox-a i B. Shaw-a iz prve dinastije lakersa.
Slazem se amerosom za West-a , a umjesto Pietrus-a , doveo bih za MLE min. (3mil) CJ Miles-a ili Brandon Rush-a
Koliko mora proci vremena , da potpises nekoga koga si amnestirao , a koliko kad nekog otpustis ?
Kontam da se usmeno dogovore sa MWP za jednu od dvije opcije pa da ga ponovo potpisu za min, on bi cak i profitirao , a klub oslobodio poreza
Slazem se amerosom za West-a , a umjesto Pietrus-a , doveo bih za MLE min. (3mil) CJ Miles-a ili Brandon Rush-a
Koliko mora proci vremena , da potpises nekoga koga si amnestirao , a koliko kad nekog otpustis ?
Kontam da se usmeno dogovore sa MWP za jednu od dvije opcije pa da ga ponovo potpisu za min, on bi cak i profitirao , a klub oslobodio poreza
- Slatinash_7
- Kontakt:
Amnestiranog igraca mozes dovesti tek kad mu istekne ugovor,jer on ide na licitaciju i koja ekipa ponudi vise on njoj ide,nema pravo izbora,a onda kad mu istekne ugovor mozes ga dovesti...Odom je koliko ja znam trade-ovam u 3 team deal-u Mo williams u Jazz,Odom u Clipperse i meni se cini Okur da je negdje otisao,ili tako nesto...A kad otpustis igraca to nisam siguran,cak i ne znam kako se to moze uraditi,imal kakvih prepreka oko godina ugovora i tako?Znam da Odoma nebi ni mogli dovesti do decembra valjda jer ste ga trade-ovali tad nekad...Kobe Bryant je napisao/la:Treba nam jos jedan slesher i jedan suter , tj 2 iskusna veterana , da igraju uloge R. Fox-a i B. Shaw-a iz prve dinastije lakersa.
Slazem se amerosom za West-a , a umjesto Pietrus-a , doveo bih za MLE min. (3mil) CJ Miles-a ili Brandon Rush-a![]()
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
@amerosm, izgleda da Kupchak nije los kao sto si si mislio
Sigurno se nece stati na ovome, dovest ce jos 1-2 igraca bez obzira sta ce biti sa Howardom.
Sigurno se nece stati na ovome, dovest ce jos 1-2 igraca bez obzira sta ce biti sa Howardom.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Dobro je ovo, konacno imamo scorera sa klupe. Jos dovesti nekoga na dvici i to je to. Ova ekipa je znatno poboljsana u odnosu na proslu sezonu. Doveden prejak plej, klupa poboljsana Jamisonom i vjerovatno jos neko dolazi. I like it.
I slazem se sa amerom, i ja bi doveo O-Neal-a ali jedino za minimalac. On je veliki rizik ali u zdravom stanju je ipak stub u odbrani.
I slazem se sa amerom, i ja bi doveo O-Neal-a ali jedino za minimalac. On je veliki rizik ali u zdravom stanju je ipak stub u odbrani.
Poceo Kupchak citati ovaj forum.neno#4 je napisao/la:@amerosm, izgleda da Kupchak nije los kao sto si si mislio![]()
![]()
Ma nema sanse da sad potpisu i O'Neal-a...jedino ako misle igrati sa Jamisonom na trojci pa da O'Neal mijenja Gasola na poziciji 4.
Uostalom bolje da taj prostor iskoriste za nkeog vanjskog igraca i zamjenu za Bryanta.Bilo bi dobro ako nekako moze da se rijesimo i Blake-a.
Uostalom bolje da taj prostor iskoriste za nkeog vanjskog igraca i zamjenu za Bryanta.Bilo bi dobro ako nekako moze da se rijesimo i Blake-a.
Sto ce nam O'Neal? Nema potrebe uopce. Treba dovesti vani jos jednog solidnog igraca. FO Lakersa radi na tome sigurno, jer moraju dovesti solidnu zamjenu za Bryanta koji se ne smije puno potrositi do playoffa. Iskreno, ja bih doveo jednog dobrog sutera, a Ebanksu dao sansu na trojci i to jedno 20-tak minuta po mecu. Moze to Devin iznijeti u regularnom dijelu.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ne znam znas li, ali Ebanks nije jos zvanicno potpisao novi ugovor sa Lakersima. Ja sam misljenja da su nam potrebna jos dva igraca kako bi se podigao kvalitet klupe. Vecina navijaca zeli West-a i Rush-a, ali ce Rush-a biti tesko dovesti (no mozda Jerry pogura svoju ekipu sa S&T za McRobertsa).neno#4 je napisao/la:Sto ce nam O'Neal? Nema potrebe uopce. Treba dovesti vani jos jednog solidnog igraca. FO Lakersa radi na tome sigurno, jer moraju dovesti solidnu zamjenu za Bryanta koji se ne smije puno potrositi do playoffa. Iskreno, ja bih doveo jednog dobrog sutera, a Ebanksu dao sansu na trojci i to jedno 20-tak minuta po mecu. Moze to Devin iznijeti u regularnom dijelu.
Na otvaranju OI u Londonu zastavu Spanije ce nositi Pau Gasol, a Bryant je u interviju za Marcu izjavio da isti ne ide nigdje dok je on clan Lakersa i da zele u narednim godinima osvojiti jos titula.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Izbor mu izgleda nije bio nimalo tezak;
http://www.klix.ba/sport/kosarka/bryant ... /120721120" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.klix.ba/sport/kosarka/bryant ... /120721120" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Na forumima se spekulise da su Celticsi zainteresovani za Delfina za vet-minimum. Naravno ovo se nas ne tice, ali po svemu sudeci jos jedan FA ce sa trzista koji bi za nas bio ogromno pojacanje. Bojim se da cekujaci Howarda necemo iskoristiti kvalitetno FA trziste i dovesti jos dvojcu igraca na pozicijama koje nam skripe.Ionako se nalazimo u qurcu sto se SC-a tice i potpisivanje dva vet-minimum ugovora nece situaciju puno promjeniti.
Ne znam za Vas, ali ja sam sve vise protiv dovodjenja Howarda, jer mi ta sapunica pocinje ici na zivce.
Ne znam za Vas, ali ja sam sve vise protiv dovodjenja Howarda, jer mi ta sapunica pocinje ici na zivce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.