Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Evolve
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Evolve » 11 maj 2016, 12:25

"Umjesto u subotu, 14. svibnja, sve utakmice 30. kola Premier lige BiH igrat će se u nedjelju, 15. svibnja od 17.00 sati.

Natjecateljsko povjerenstvo Nogometnog saveza BiH donijelo je odluku o promjeni termina zadnjeg kola uvažavajući zahtjev MUP-a Republike Srpske koji zbog najavljenog održavanja dva velika javna skupa u subotu u Banja Luci nije bio u mogućnosti istoga dana osigurati angažman policijskih službenika na utakmicama 30. kola Premijer lige BiH u Banja Luci, Prijedoru i Istočnom Sarajevu."

:)
NK Široki Brijeg

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 11 maj 2016, 12:25

Odgodjeno kolo za nedelju!?

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 11 maj 2016, 12:26

Evo evo evrope, za sve ti hvala Vicente :D

Ma nema nista od tog
1921 !
05.06.1998

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 maj 2016, 12:26

Ev sta sad se desi.. Sarajevo igra LP, prodje do Play offa i ispadne, a taj Kortrijak igra u EL i prodje u grupe, sta ce sad Uefa da odluci da izbaci jednu od ekipa iz grupa EL, koja je zasluzila da se tu i nadje samo zato sto imaju istog vlasnika?

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 11 maj 2016, 12:26

Sabinho je napisao/la:
Zip je napisao/la:Kako su onda Chelsea i CSK Moskva mogli igrati, a da mi ne igramo.
Al dobro je malo zagolicati mastu komsijama, iako ni nasa nije sigurna :lol:
Najvise me brine izjava njihovog predsjednika koji ovo nije demantovao i koji kaze da vjeruje da ce Tan izabrati Kortrijk zbog veceg koeficijenta belgijske lige.
Ma glupost, ali neka vas je malo dohvatilo. :lol:
Strepe komsije, valja saznati kakva im je buducnost. :D
Zip je napisao/la:Ev sta sad se desi.. Sarajevo igra LP, prodje do Play offa i ispadne, a taj Kortrijak igra u EL i prodje u grupe, sta ce sad Uefa da odluci da izbaci jednu od ekipa iz grupa EL, koja je zasluzila da se tu i nadje samo zato sto imaju istog vlasnika?
Zato bi, logicno, prije odigravanja pretkola LP ili EL, morao Tan odluciti ko ce uopste igrati.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 11 maj 2016, 12:29

Pitanje je da li UEFA dozvoljava vlasniku da izabere koji ce klub izaci u Europu ili je to pravilo da to MORA biti bolje plasirani klub cvrsto i nije ga moguce zaobici.

Ako vlasnik moze birati klub onda je Sarajevo u velikim g*vnima ukoliko Kotrljik ojaca jer bi Tan gotovo sigurno izabrao njih jer mu zasigurno donose veci profit.
Ako vlasnik ne moze birati klub i o tome odlucuje iskljucivo pozicija u ligi onda za Sarajevo nema problema jer je sansa da ce Kotrljik biti bolje plasiran dosta mala.

tamburica
Kontakt:

Post Postao/la tamburica » 11 maj 2016, 12:30

Sta cmizdrite svakako nismo zasluzili da igramo EL.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 maj 2016, 12:31

Ne može vlasnik birati, piše vam fino, pravilo UEFA-e je da tim koji bolje kotira u svom prvenstvu ima prednost.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 11 maj 2016, 12:35

wobly92 je napisao/la:Ne može vlasnik birati, piše vam fino, pravilo UEFA-e je da tim koji bolje kotira u svom prvenstvu ima prednost.
Bez obzira na to, vise bi me brinula buducnost kluba nego ono sto ce se desiti ove godine. Eto, primera radi, otici ce ove godine u Europu ali sta ako slijedece godine Kortrijk bude bolje plasiran na tabeli i mjesto njih ode. Pa onda za dvije godine isto.. Vise ne ovisis sam o sebi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 maj 2016, 12:37

Zip je napisao/la:Kako su onda Chelsea i CSK Moskva mogli igrati, a da mi ne igramo.
A sta to zajednicko imaju CSKA i Chelsea? Samo mi nemoj reci da imaju istog vlasnika.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 11 maj 2016, 12:37

virtuoz je napisao/la: Ni Englezi ne bi trebali biti dobar primjer. Oni su prerigorozni. Navijace su otjerali sa stadiona koji su se pretvorili u kazalista za bogate.
Ako se dobro sjecam Chelsea je zabranio dolaske na stadion svom navijacu (i to pretplatniku !!!) jer je utakmice gledao stojeci :crazy:

Mora se naci neka zlatna sredina.
Ljudi su ginuli na fudbalskim utakmicama radi huliganizma, i to po pravilu ljudi koji veze s tim nisu imali. Ne mozes biti previse rigorozan kada je u pitanju ljudski zivot.
Pogledaj atmosferu sa Upton Parka sinoc. Nisu stolice krive, vec su se ljudi ulijenili. ;)

edit:

oj, pitara :rol:
(iako mislim da nema nista od toga)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 maj 2016, 12:37

Pa sto se uopste raspravljate oko toga kada u Evropu ide finalista kupa .. :crazy:

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 11 maj 2016, 12:38

PipiDugaCarapa je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Ne može vlasnik birati, piše vam fino, pravilo UEFA-e je da tim koji bolje kotira u svom prvenstvu ima prednost.
Bez obzira na to, vise bi me brinula buducnost kluba nego ono sto ce se desiti ove godine. Eto, primera radi, otici ce ove godine u Europu ali sta ako slijedece godine Kortrijk bude bolje plasiran na tabeli i mjesto njih ode. Pa onda za dvije godine isto.. Vise ne ovisis sam o sebi.
Sta ti je? Pa ne vodi nas papak Siljak?

Mi smo ljudi biznismeni, milijarderi, kod nas Vinsent nije vlasnik kluba. Mozete samo da nam se sagnete. :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 11 maj 2016, 12:39

RN87 je napisao/la:
Sta ti je? Pa ne vodi nas papak Siljak?

Mi smo ljudi biznismeni, milijarderi, kod nas Vinsent nije vlasnik kluba. Mozete samo da nam se sagnete. :mrgreen:
Sto cemo se saginjati, da vas po treci put isprskamo odozgo? Ma mozemo mi i sa ove visine, biznismeni i milijarderi.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 11 maj 2016, 12:42

sta vam je bolan... ovo je realno da se desi kao da asteroid udari na zemlju... nece zeljo u evropu kao petoplasirani nema te sanse... samo vas navlace pitari...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 maj 2016, 12:43

Club Brugge, Anderlecht, Gent, Standard, Genk...Teško da sa Tanom kojeg očigledno zaboli patka kakvi su mu klubovi (nemaju baš puno uspjeha, mislim na Kortrijk i Cardiff) belgijanci mogu završit ispred ove petorke...Sve što Sarajevo treba je završavat u prva 3, eventualno ako im se poklopi i 4. pozicija da ih vodi u Evropu kao sad...Teoretski je moguće da ostanu kratki i na taj način ali malo vjerovatno.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 maj 2016, 12:44

Mi smo ljudi Pitari sudbinom prokleti tn tn tn
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 maj 2016, 12:44

jovanmaksimovic je napisao/la:sta vam je bolan... ovo je realno da se desi kao da asteroid udari na zemlju... nece zeljo u evropu kao petoplasirani nema te sanse... samo vas navlace pitari...
Realno je ako Kortrijk izbori Evropu, ali male su sanse da se to desi.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 maj 2016, 12:44

Virtu4l je napisao/la:
A sta to zajednicko imaju CSKA i Chelsea? Samo mi nemoj reci da imaju istog vlasnika.
Pa Roman je Rus, jesi znao da su slican "problem" imali PSG i City? :rol:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 11 maj 2016, 12:45

Čitavo kolo pomjereno u nedjelju ?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []