Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Heller
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Heller » 03 jan 2012, 17:47

Devil je napisao/la:Ajmo jedan blic odgovor,sutra krecem za Sarajevo pa me zanima da li je lepo ociscen put gore Han Pesak-Romanija. :?
Nemam pojma, nadam se da sam pomogao :) :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jan 2012, 17:50

LudLo 4 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ajmo jedan blic odgovor,sutra krecem za Sarajevo pa me zanima da li je lepo ociscen put gore Han Pesak-Romanija. :?
Pijesak * :mrgreen:
Dobro PIjesak,aj' sad budi od koristi pa mi bar nadji kakav link ako niko ne zna. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 03 jan 2012, 17:53

Mislim da ce bit ocisceno sutra.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 03 jan 2012, 17:54

Devil je napisao/la: Dobro PIjesak,aj' sad budi od koristi pa mi bar nadji kakav link ako niko ne zna. :mrgreen:
LudLo 4 je napisao/la:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 03 jan 2012, 17:57

Uhhh gore je znalo biti belaja kume, put je i sada los koliko sam ja cuo, nisam isao ali znam da su neki moji isli za Beograd i Srbiju pa su isli kroz nekakav tunel. Kazu evo sada da se tim putem moze i iz Beograda doci u Sarajevo pa uzmi taj put, nekakac tunel ime mu pocinje sa C, Celigovac - tako nekako, ne mogu nikako da se sjetim tacnog naziva. Kako god, ja ti nebih preporucio Han Pijesak-Romanija, kazu da je katastrofa.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jan 2012, 18:01

Rooney88 je napisao/la:
Uhhh gore je znalo biti belaja kume, put je i sada los koliko sam ja cuo, nisam isao ali znam da su neki moji isli za Beograd i Srbiju pa su isli kroz nekakav tunel. Kazu evo sada da se tim putem moze i iz Beograda doci u Sarajevo pa uzmi taj put, nekakac tunel ime mu pocinje sa C, Celigovac - tako nekako, ne mogu nikako da se sjetim tacnog naziva. Kako god, ja ti nebih preporucio Han Pijesak-Romanija, kazu da je katastrofa.
Ma kroz svakakve sam ja uslove prosao do sada,nije to toliko strasno koliko se prica,zanima me da li ce se kazaljka morati zakucati na 60 ako bude snega,ili ce moci klasicno proletanje tuda sa 80-90-100. ;)
Tunel Celjigovici ti je u Sarajevu nabijem te,cim izadjes na tranzit,i zaobilazis ga kroz neko selo i taman sidjes u Han Derventu,ali je napravljen sada. ;)
Zato sam ja letos isao novim putem Sarajevo-Jahorina koji ne preporucujem nikome kada je ovakvo vreme. ;)

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 03 jan 2012, 18:05

@Devil

AAaaa to je taj tunel znaci. Pa majku mu njegovu prosao sam brat bratu bar 10 puta tuda a eto nisam znao tacan naziv. :oops: Nema prolijetanja nikakvog i onoga:"..deco, jel` volite brzu voznju?" :mrgreen: . Dakle samo lagano buraz i polako ako ti kazes da si i prije gore prolazio pod raznim vremenskim uslovima. Jel` to poslovno dolazis ili opet skaces familiji po glavi onako iz zajebancije? :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jan 2012, 18:10

Rooney88 je napisao/la:@Devil

AAaaa to je taj tunel znaci. Pa majku mu njegovu prosao sam brat bratu bar 10 puta tuda a eto nisam znao tacan naziv. :oops: Nema prolijetanja nikakvog i onoga:"..deco, jel` volite brzu voznju?" :mrgreen: . Dakle samo lagano buraz i polako ako ti kazes da si i prije gore prolazio pod raznim vremenskim uslovima. Jel` to poslovno dolazis ili opet skaces familiji po glavi onako iz zajebancije? :mrgreen: :mrgreen:
Nisam ja poslovno nikada u Sarajevo dolazio. :mrgreen:
Ovde se uvek dolazi sa namerom kod rodbine,ovaj put dolazimo za Bozic da ga svi zajedno proslavimo.Ja i brat cemo sutra krenuti,a cale i keva u petak rano ujutru jer ima cale nekih obaveza sutra i prekosutra.
Inace nema nista lepse nego u toplim junskim nocima ici iz Beograda ka Sarajevu ili obrnuto,skoro pa prazna cesta,nije vruce,nije hladno,ma prelepo.
Ovako cu sutra taman isprobati masinu kako se ponasa u ekstremno zimskim uslovima,nisam jos nikako. :lol:

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 03 jan 2012, 18:14

Emir ZENICA je napisao/la:
Devil je napisao/la: Dobro PIjesak,aj' sad budi od koristi pa mi bar nadji kakav link ako niko ne zna. :mrgreen:
LudLo 4 je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hoce on po svom i tacka :D

P.s. Sejtane,moji su na Jahorini,i nisu imali nikakve frke u putu,sve sredjeno,ako je u pitanju isti put :mrgreen:
Zadnja izmjena: LudLo 4, dana/u 03 jan 2012, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 jan 2012, 18:15

Onda cemo Bg zvati Bijeligrad :D Devile nacionalisto , razocar'o si me :mrgreen: :lol: :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jan 2012, 18:19

Pa sta sam sad kriv jbt,eto ispravio sam ali mi ostao Shift i na I slovo.

Han Pijesak,Han Pijesak,Han Pijesak,Han Pijesak,Han Pijesak,Han Pijesak,Han Pijesak,Han Pijesak... :mrgreen:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 jan 2012, 18:20

Devil je napisao/la:Pa sta sam sad kriv jbt,eto ispravio sam ali mi ostao Shift i na I slovo.

Han Pijesak,Han Pijesak,Han Pijesak,Han Pijesak,Han Pijesak,Han Pijesak,Han Pijesak,Han Pijesak... :mrgreen:
De mi reci prepoznajel ti browser zelene smajlije :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 03 jan 2012, 18:20

Ono je bilo namjerno uradjeno.
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jan 2012, 18:22

Emir ZENICA je napisao/la:Ono je bilo namjerno uradjeno.
Da ti nisi mislio da se baklje jedu pa ih gutao umesto da ih drzis u ruci pa si malo zabudalio ovih dana. :lol: :roll:
Ili je to ipak samo utorkom. :mrgreen:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 jan 2012, 18:23

Devil k'o Hamilton :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 03 jan 2012, 18:28

Devil je napisao/la: Da ti nisi mislio da se baklje jedu pa ih gutao umesto da ih drzis u ruci pa si malo zabudalio ovih dana. :lol: :roll:
Ili je to ipak samo utorkom. :mrgreen:
Ne znam,mozda se i to desilo.Ali da sam namjerno uradio kao ti sad,nisam.A mislim da je samo utorkom,ako vec jesam :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 jan 2012, 18:28

Emir ZENICA je napisao/la:Ono je bilo namjerno uradjeno.
:lol: :lol: :lol: Ako ovog Emira ne bih za kuma uzeo ne bi nikog :lol: Ovakvog coveka ne upoznajes svaki dan, u vase gramaticke raspravke ne ulazim,ali da je lik kralj, kralj je. :lol: Prava maskota ovog naseg zapadnog balkana. Oboleo od paranoje i zavere isto ko i ja :lol: Nije lako ziveti ovde. Za mog jarane Emira jedan klip :mrgreen:

[youtube][/youtube]
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 03 jan 2012, 18:35

Tribalian je napisao/la: :lol: :lol: :lol: Ako ovog Emira ne bih za kuma uzeo ne bi nikog :lol: Ovakvog coveka ne upoznajes svaki dan, u vase gramaticke raspravke ne ulazim,ali da je lik kralj, kralj je. :lol: Prava maskota ovog naseg zapadnog balkana. Oboleo od paranoje i zavere isto ko i ja :lol: Nije lako ziveti ovde. Za mog jarane Emira jedan klip :mrgreen:
Ma brate moj rado bi ja,ali nemam para :mrgreen: Sto brate moj,jel nesto lose ili ? :lol:
Gdje ce brate biti lahko zivjeti.Mada u Srbiji i jeste,ali u Bosni hahahah :lol:

hahah joj gdje mi postavi :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 jan 2012, 18:39

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma brate ja znam da Stefan tipka brzo i da nije namerno pisao ,nego slucajno,nego me ti odusevljavas jer me podseti na jednog mog prijatelja koji je aktivan na Delije.net :lol: neki stariji lik se reg. na taj forum i napisao na temi "Mi smo bezali od grobara na tom i tom basketu 70-neke" a ovaj moj momentalno upada u diskusiju i pise " Molim moderaciju da reaguje ,imamo ubacenog grobara ovde" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahahahahahahahahaaaa Ko nas ne zna ,skupo bi nas platio. :lol: :lol: :lol: :lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 jan 2012, 18:46

Marko kakav si to komp nabavio ? Kaze mi papuca isto auto :lol: :lol: :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 57 gostiju.