samosarajvo je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:katzenbrummen je napisao/la:
Chinjenica je da je Zheljo par svjetlosnih godina ispred tvog tima, svidjelo se to tebi ili ne.. A, to shto vi zavidite, mrzite i josh veche komplekse u svojoj glavi stvarate je vash problem.. Ako nemash shta pametno rechi, bolje nishta ni ne govori..
Hahahaha haj da i ovo cujem de mi navedi majke ti po cemu to ?
Niko vam ne moze osporiti da ste od 2009/10 i 2010/11 ( ova sezona ) bolji od nas puno. (mislim u organizaciji kluba , igrakom kadru isl) iako se to ne vidi na tabeli puno(vidjecemo drugi dio sezone).
Samo me zanima gdje ste bili od 2004/5 do 2008/9 . U te cetri sezone dvapust ste bili 6,jednom 8 i jednom 9
DOk ste vi bili jaki u godinama 2000-2004 mi smo uvjek ostajali u top 3-4 na tabeli...

Kao prvo, uprava konachno pochela da radi kako treba.. Dovodimo kvalitetne igrache, slalbimo direktne konkurente za naslov.. Drugo, finansijski bolje stojimo o tvog kluba.. To nije nikakva tajna.. Ne omalazhavam nikoga, al' brate znamo svi koji je klub iz grada Sarajeva dotakao dno dna.. Dalje, Zheljina shkola nogometa je pet miliona puta bolja, proizvodili smo kvalitetne igrache i proizvodichemo ih.. Dok je Zhelje, biche i kvalitetnih reprezentativaca..
Kazhem ti kako jeste.. O tradiciji i da ne pricham..
Ah, svaki tim ima upone i padove.. Al' fazon je podichi se nakon shto padnesh.. Zhelji trebalo par godina.. Koliko che vama trebati, Bog zna.. Igrachi vam odlaze i dolaze kako im chuni chejf.. Eto, doveli ste ovog Odjechu, Obuchu il' kako vech.. Pa taj se lik svake druge godine vracha u vash tim.. Cc..
Ja samo govorim kako jeste, a to shto je istinu nekada teshko prihvatiti.. To je, prijatelju, vash problem..
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.