Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa sto se uopste raspravljate oko toga kada u Evropu ide finalista kupa .. 
Sta ti je? Pa ne vodi nas papak Siljak?PipiDugaCarapa je napisao/la:Bez obzira na to, vise bi me brinula buducnost kluba nego ono sto ce se desiti ove godine. Eto, primera radi, otici ce ove godine u Europu ali sta ako slijedece godine Kortrijk bude bolje plasiran na tabeli i mjesto njih ode. Pa onda za dvije godine isto.. Vise ne ovisis sam o sebi.wobly92 je napisao/la:Ne može vlasnik birati, piše vam fino, pravilo UEFA-e je da tim koji bolje kotira u svom prvenstvu ima prednost.
Mi smo ljudi biznismeni, milijarderi, kod nas Vinsent nije vlasnik kluba. Mozete samo da nam se sagnete.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Sto cemo se saginjati, da vas po treci put isprskamo odozgo? Ma mozemo mi i sa ove visine, biznismeni i milijarderi.RN87 je napisao/la:Sta ti je? Pa ne vodi nas papak Siljak?PipiDugaCarapa je napisao/la:Bez obzira na to, vise bi me brinula buducnost kluba nego ono sto ce se desiti ove godine. Eto, primera radi, otici ce ove godine u Europu ali sta ako slijedece godine Kortrijk bude bolje plasiran na tabeli i mjesto njih ode. Pa onda za dvije godine isto.. Vise ne ovisis sam o sebi.wobly92 je napisao/la:Ne može vlasnik birati, piše vam fino, pravilo UEFA-e je da tim koji bolje kotira u svom prvenstvu ima prednost.
Mi smo ljudi biznismeni, milijarderi, kod nas Vinsent nije vlasnik kluba. Mozete samo da nam se sagnete.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
sta vam je bolan... ovo je realno da se desi kao da asteroid udari na zemlju... nece zeljo u evropu kao petoplasirani nema te sanse... samo vas navlace pitari...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Club Brugge, Anderlecht, Gent, Standard, Genk...Teško da sa Tanom kojeg očigledno zaboli patka kakvi su mu klubovi (nemaju baš puno uspjeha, mislim na Kortrijk i Cardiff) belgijanci mogu završit ispred ove petorke...Sve što Sarajevo treba je završavat u prva 3, eventualno ako im se poklopi i 4. pozicija da ih vodi u Evropu kao sad...Teoretski je moguće da ostanu kratki i na taj način ali malo vjerovatno.PipiDugaCarapa je napisao/la:Bez obzira na to, vise bi me brinula buducnost kluba nego ono sto ce se desiti ove godine. Eto, primera radi, otici ce ove godine u Europu ali sta ako slijedece godine Kortrijk bude bolje plasiran na tabeli i mjesto njih ode. Pa onda za dvije godine isto.. Vise ne ovisis sam o sebi.wobly92 je napisao/la:Ne može vlasnik birati, piše vam fino, pravilo UEFA-e je da tim koji bolje kotira u svom prvenstvu ima prednost.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Mi smo ljudi Pitari sudbinom prokleti tn tn tn
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Realno je ako Kortrijk izbori Evropu, ali male su sanse da se to desi.jovanmaksimovic je napisao/la:sta vam je bolan... ovo je realno da se desi kao da asteroid udari na zemlju... nece zeljo u evropu kao petoplasirani nema te sanse... samo vas navlace pitari...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa Roman je Rus, jesi znao da su slican "problem" imali PSG i City?Virtu4l je napisao/la:A sta to zajednicko imaju CSKA i Chelsea? Samo mi nemoj reci da imaju istog vlasnika.Zip je napisao/la:Kako su onda Chelsea i CSK Moskva mogli igrati, a da mi ne igramo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Čitavo kolo pomjereno u nedjelju ?
Jbt, kad je uvedeno to pravilo o jednom klubu u Europi? Za takvo sto do sad nikad nisam cuo. I ako je to tek sad uvedeno vjerujem da je to UEFA uradila da bi zastitila one manje, jer bi uglavnom veci klub pokupio sve kvalitetne igrace od onih manjih. Ono sto zelim reci je to da ce UEFA na ovaj nacin sprijeciti kupovinu vise klubova jer je ocigledno da se nece isplatiti s obzirom da nece moci u Europu. Mozda sad Tan u svom vlasnistvu ostavi samo jedan klub, a vjerujem da bi taj izbor bio Cardiff.
I kako je uopce definiran vlasnik? Jel Sarajevo uopce sdd ili je Tan samo veliki sponzor? I jel ovo vrijedi samo za vecinskog vlasnika ili netko tko recimo ima 5% dionica Liverpoola i 5% dionica Hajduka takodjer pravi 'nered'? Moguce da vrijedi samo za vecinskog, a iz te igrice najzasticeniji izlaze njemacki klubovi koji po pravilniku ne mogu imati vecinskog vlasnika, 49% dionica u opticaju i 51% pod upravom grada bez mogucnosti prodaje.
I bit ce u svakom slucaju zanimljivo ako se desi da RB Leipzig i RB Salzburg izbore Europe jer su svabe kako rekoh 49% u vlasnistvu Red Bulla, a austrijanci su vecinski Red Bullovi. Sta po tom pitanju uciniti? Jel ima itko taj pravilnik, mislim da u njemu treba sto stavki da sve definiraju.
I kako je uopce definiran vlasnik? Jel Sarajevo uopce sdd ili je Tan samo veliki sponzor? I jel ovo vrijedi samo za vecinskog vlasnika ili netko tko recimo ima 5% dionica Liverpoola i 5% dionica Hajduka takodjer pravi 'nered'? Moguce da vrijedi samo za vecinskog, a iz te igrice najzasticeniji izlaze njemacki klubovi koji po pravilniku ne mogu imati vecinskog vlasnika, 49% dionica u opticaju i 51% pod upravom grada bez mogucnosti prodaje.
I bit ce u svakom slucaju zanimljivo ako se desi da RB Leipzig i RB Salzburg izbore Europe jer su svabe kako rekoh 49% u vlasnistvu Red Bulla, a austrijanci su vecinski Red Bullovi. Sta po tom pitanju uciniti? Jel ima itko taj pravilnik, mislim da u njemu treba sto stavki da sve definiraju.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
@signore
mozda bude potrebe da promjenis potpis...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- SamoTravnik
- Kontakt:
Da, radi protesta u BL.johnnyyK je napisao/la:Čitavo kolo pomjereno u nedjelju ?
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ne. Ne vidim razlog zasto Zeljo ne bi isao u Europu kad bude cetvrtijovanmaksimovic je napisao/la:@signore
I sta ce UEFA ako npr. Grad Split u isto vrijeme bude vecinski vlasnik Hajduka i RNK Splita koji su oba sdd? To znaci da jedan od njih gubi Europu.
Pravilo im je u svakom slucaju smijesno. Trebali su staviti pravilo da jedna osoba/kompanija jednostavno ne moze biti vlasnik dva kluba jer u tom slucaju oba gube licencu i zdravo. Ove kojima upravljaju gradovi ostaviti na miru i to je to.
I ja se nudio da idem na protest za dnevnicu kaze vec su sve poplacali ne treba vise protestanataSamoTravnik je napisao/la:Da, radi protesta u BL.johnnyyK je napisao/la:Čitavo kolo pomjereno u nedjelju ?
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
To i ja podjoh napisat, najezio sam se dok sam gledao snimke s Upton Parka...SlevinKelevra je napisao/la:Ljudi su ginuli na fudbalskim utakmicama radi huliganizma, i to po pravilu ljudi koji veze s tim nisu imali. Ne mozes biti previse rigorozan kada je u pitanju ljudski zivot.virtuoz je napisao/la: Ni Englezi ne bi trebali biti dobar primjer. Oni su prerigorozni. Navijace su otjerali sa stadiona koji su se pretvorili u kazalista za bogate.
Ako se dobro sjecam Chelsea je zabranio dolaske na stadion svom navijacu (i to pretplatniku !!!) jer je utakmice gledao stojeci![]()
Mora se naci neka zlatna sredina.
Pogledaj atmosferu sa Upton Parka sinoc. Nisu stolice krive, vec su se ljudi ulijenili.
edit:
oj, pitara![]()
(iako mislim da nema nista od toga)
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- SamoTravnik
- Kontakt:
Prijedor je napisao/la:I ja se nudio da idem na protest za dnevnicu kaze vec su sve poplacali ne treba vise protestanataSamoTravnik je napisao/la:Da, radi protesta u BL.johnnyyK je napisao/la:Čitavo kolo pomjereno u nedjelju ?
Evo zanimacije pseudoradnicima sa Grbavice (ne zaboraviti trafiku) koji će imati o čemu razglabati sad kad znaju da će teško u EL.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Poslat cemo vam po razglednicu iz Evrope pa prskajte po njoj, bijedo 
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Zasto bi nam ovo bila zanimacija kada ce Radnik osvojiti kup?High je napisao/la:Evo zanimacije pseudoradnicima sa Grbavice (ne zaboraviti trafiku) koji će imati o čemu razglabati sad kad znaju da će teško u EL.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.