FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SA1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SA1946 » 19 avg 2012, 00:10

Sarajlijc@ je napisao/la:Cini mi se da je Diatta zavrsio sa FKS, mada moram jos provjerit :cry: :cry: Ma nek bude i mongolac sto se mene tice samo da daje golove :mrgreen:

ebat mu mater,ne zna.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 avg 2012, 07:38

Svim našim navijačima koji danas obilježavaju ovaj mubrek dan od srca
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 19 avg 2012, 10:34

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN :)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 19 avg 2012, 11:20

Draqgi moji nek vam je sretan današnji praznikl BAJRAM-ŠERIF-MUBAREK-OLSUN! A svi ljudi dobre volje i dragi prijatelji ako ste u mogućnosti podijelite sa nama to slavlje bujrum-dobro došli na baklavu jer Bajram je praznik sreče-mira-blagostanja među ljudima bez obzira na vjeru,živili
Sarajevo ljubavi moja!

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 19 avg 2012, 13:10

Nije lose proti Gradine, vide se neki obrisi ideje Jovica ali daleko je to od uigranosti, idemo dalje, protiv Olimpika nam treba nova trica. Jako i hrabro !

Bajram Serif Mubarek Olsun mojoj bordo braci !

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 19 avg 2012, 13:23

Bajram Serif Mubarek Olsun bordo braco!

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 19 avg 2012, 13:39

slika

Svim Muslimanima, a posebno simpatizerima i navijačima Fudbalskog kluba Sarajevo, ovim putem želimo ugodne Bajramske blagdane...

Ramazanski Bajram je islamski praznik koji se obilježava za kraj Ramazana. Ramazan je jedan od posebnih mjeseci u Islamu. Jedna od pet temeljnih dužnosti svakog muslimana je i post koji se provodi u ovom mjesecu. Po isteku ovog mjeseca slijedi mjesec Ševal i prva tri dana tog mjeseca je jedan od dva praznika u Islamu, Ramazanski Bajram, kojim se obilježava kraj posta.

Želimo vam da dane Bajrama provedete u krugu porodice, prijatelja i vaših najmilijih.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

PS: Podsjetite sve da smo prvi na tabeli! ;)

:D
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 19 avg 2012, 13:41

Bajram Šerif Mubarek Olsun Bordo braćo :D
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 19 avg 2012, 15:26

Brajrambarcula ljudi!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 19 avg 2012, 15:27

Katastrofalno prvo poluvrijeme, sreća pa smo na vrijeme izjednačili.

Sarajevo nema bekove, nema adekvatne zamjene u napadu, igra je pročitana. Na kraju prvog polouvremena govorim izmjena Zlatković-Karamatić, već viđeno i jedino što Jović zna, kad gle čuda, tako i bi. :roll:

Šablonska igra, bez taktičkih i formacijskih promjena. Moramo mi svaku utakmicu gol primiti. :roll:

U drugom smo bili znatno bolji, ali prije svega jer je Gradina potpuno nespremna ekipa i njima će čudo trebati da ostanu u ligi. Husejinović spremniji od svakog njihovog igrača, što najbolje govori. Rano je još, nisam gledao ostale ekipe, ali po ovome, jedan od najozbiljnijih kandidata za ispadanje, sigurno.

Što se nas tiče, igra koja ne obećava.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

High

Post Postao/la High » 19 avg 2012, 17:00

BŠMO drugovi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 19 avg 2012, 18:05

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN svim komsijama Islamske vjeroispovijesti, i da zamolim ako neko moze da postavi pregled zadnjeg kola? (naravno, ako ima uopste) Hvala

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 avg 2012, 18:08

Bajram Šerif Mubarek Olsun braćo
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

High

Post Postao/la High » 20 avg 2012, 02:18

10 KM karta za utakmicu protiv Olimpica.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 20 avg 2012, 02:54

Ima arena hvala bogu, Nijaze ovim ti putem **** sve omiljeno

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 avg 2012, 03:43

High je napisao/la:10 KM karta za utakmicu protiv Olimpica.
**** li ti familiju igracicu.

Nasi ako ne pobjede treba im zestoko tih 10 km nabiti na nos, koje cemo dati ovom ciganinu **** li mu sve odvratno.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 20 avg 2012, 08:45

Zna li se ukoliko je sati tekma sa Olimpikom ?

Sent from my GT-S5570I using Tapatalk
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 avg 2012, 10:49

Sarajevo1946 je napisao/la:Katastrofalno prvo poluvrijeme, sreća pa smo na vrijeme izjednačili.

Sarajevo nema bekove, nema adekvatne zamjene u napadu, igra je pročitana. Na kraju prvog polouvremena govorim izmjena Zlatković-Karamatić, već viđeno i jedino što Jović zna, kad gle čuda, tako i bi. :roll:

Šablonska igra, bez taktičkih i formacijskih promjena. Moramo mi svaku utakmicu gol primiti. :roll:

U drugom smo bili znatno bolji, ali prije svega jer je Gradina potpuno nespremna ekipa i njima će čudo trebati da ostanu u ligi. Husejinović spremniji od svakog njihovog igrača, što najbolje govori. Rano je još, nisam gledao ostale ekipe, ali po ovome, jedan od najozbiljnijih kandidata za ispadanje, sigurno.

Što se nas tiče, igra koja ne obećava.
apsolutno se slazem sa tobom da bi jovic morao imati rezervne varijante a ne uvijek ove standardne,mislim da nam je i protiv zete toga nedostajalo.npr kad igramo kuci protiv slabijih ekipa koje igraju bunker mislim da tatomirovic nema sta traziti na beku treba neko ofanzivniji.on moze igrati kad igramo opreznije.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 20 avg 2012, 10:49

tarikhordas je napisao/la:Zna li se ukoliko je sati tekma sa Olimpikom ?

Sent from my GT-S5570I using Tapatalk
pa u 17:00 ;)
sto se tice cijene karata, stvarno su preskupe, ali to se moglo i ocekivati od gracica
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

payton

Post Postao/la payton » 20 avg 2012, 11:19

Ma nema veze..ima para od bajramluka tako da ce opet na otoci biti milja Hz i pitara. Ali sad nesto novo sto sam juce saznao od pravnika iz direkcije BH telecoma. Covjek je direktno bio involviran u pravljene a kasnije i potpisivanje ugovora izmedju BH telecoma i fudbalskog saveza. Uglavnom , nijedan klub ne dobija pare na svoj racun. Pare stoje na posebnom racunu sa kojom i inace bh telecom saradjuje i sluzi mu kao poslovna banka. Svaki klub u toj banci ima svoj pod-racun na koji je uplaceno 56 000 KM. Svaki karton (zuti, crveni..cini mi se da rece da je zuti 200 a crveni 400 KM) , svako delegiranje i sudjenje (dnevnice , putni troskovi koji su prilicno velika stavka za 3-cu sudija na svakoj tekmi) ....troskovi organizacije utakmice (samo domace tekme)..i sve ostalo u toku jednog prvenstva , cak i zimske pripreme do iznosa od 15 milja a ako klub hoce neke skuplje pripreme mora dodati razliku para....PLACA SE OD ONIH UPLACENIH 56 000 KM , na posebnom pod-racunu svakog premijer ligasa. Znaci , klub nema nikakvog doticaja sa tim parama ali NEMA ni troskova koji ga prate tokom jedne sezone. Koliko je ovo dobar ugovor , svako neka procjeni sam ali ono sto je ocigledno da su klubovi rijeseni nekih troskova koji su do sada bili kamen oko vrata (pored vec poznatih dugova za porez itd)...
Ugovor vazi do juna iduce god a produzenje zavisi od mnogo faktora. On mi kaze da su premijer ligasi mogli puno bolje proci(npr..fcs, zeljo, celik, siroki , zrinjski su mogli neke pare dobiti direktno na svoj racun) i da imaju svoje udruzenje ..a ne ovako da ih predstavlja savez.Uglavnom , savez je dobro izracunao koliko koji klub ima troskova tokom sezone u organizaciji domacih tekmi (plus-minus 5%) , ukljucujuci prosjecan broj zutih i crvenih kartona...pa je dao tu kalkulaciju BH telecomu . Ovi su pristali na tu cifru i potpisali ugovor sa savezom o generalnom sponzorstvu.
YES.WE.DID.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, JavierBosnia i 17 gostiju.