Sarajlijc@ je napisao/la:Cini mi se da je Diatta zavrsio sa FKS, mada moram jos provjerit![]()
Ma nek bude i mongolac sto se mene tice samo da daje golove
ebat mu mater,ne zna.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sarajlijc@ je napisao/la:Cini mi se da je Diatta zavrsio sa FKS, mada moram jos provjerit![]()
Ma nek bude i mongolac sto se mene tice samo da daje golove
**** li ti familiju igracicu.High je napisao/la:10 KM karta za utakmicu protiv Olimpica.
apsolutno se slazem sa tobom da bi jovic morao imati rezervne varijante a ne uvijek ove standardne,mislim da nam je i protiv zete toga nedostajalo.npr kad igramo kuci protiv slabijih ekipa koje igraju bunker mislim da tatomirovic nema sta traziti na beku treba neko ofanzivniji.on moze igrati kad igramo opreznije.Sarajevo1946 je napisao/la:Katastrofalno prvo poluvrijeme, sreća pa smo na vrijeme izjednačili.
Sarajevo nema bekove, nema adekvatne zamjene u napadu, igra je pročitana. Na kraju prvog polouvremena govorim izmjena Zlatković-Karamatić, već viđeno i jedino što Jović zna, kad gle čuda, tako i bi.![]()
Šablonska igra, bez taktičkih i formacijskih promjena. Moramo mi svaku utakmicu gol primiti.![]()
U drugom smo bili znatno bolji, ali prije svega jer je Gradina potpuno nespremna ekipa i njima će čudo trebati da ostanu u ligi. Husejinović spremniji od svakog njihovog igrača, što najbolje govori. Rano je još, nisam gledao ostale ekipe, ali po ovome, jedan od najozbiljnijih kandidata za ispadanje, sigurno.
Što se nas tiče, igra koja ne obećava.
pa u 17:00tarikhordas je napisao/la:Zna li se ukoliko je sati tekma sa Olimpikom ?
Sent from my GT-S5570I using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, JavierBosnia i 17 gostiju.