Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 04 sep 2013, 23:32

nedim1993 je napisao/la:Al nije to tema, tema je Bale od kojeg je ronaldo za 3 klase bolji fudbaler.
Kao i od svakog drugog na svijetu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 04 sep 2013, 23:34

nedim1993 je napisao/la:britance su precijenili njihovi mediji a sami britanci znaju da im je nacija u qurcu. Imaju britanci talenta dosta, samo što se forsiraju jedni te isti starosjedioci koji imaju više uticaja nego sam menadžer koji ruku na srce ne bi mogo' vodit ni ekipu iz druge federalne lige. Al nije to tema, tema je Bale od kojeg je ronaldo za 3 klase bolji fudbaler.

al neću da kvarim madristima uživanje u najboljem napadu na svijetu nije u redu :mrgreen:
Kakav crni najbolji napad? Dok ga ne vidim da igra biću relativno suzdržan, ali sam na nekih 90% da će on biti najveći flop koji je došao u Madrid, u oba Perezova mandata. :D

A ovo što su pustili Ozila ostaviće traga i na Ronalda sigurno. Teško će s nekim razviti onakav odnos na terenu, teško će neko razumjeti njegove kretnje kao što je to radio okati Turčin. Ono je genije. Imaće madridiste kad plakati za njim. Samo polako.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

AggerYNWA
Kontakt:

Post Postao/la AggerYNWA » 04 sep 2013, 23:34

LBJ MVP je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:Al nije to tema, tema je Bale od kojeg je ronaldo za 3 klase bolji fudbaler.
Kao i od svakog drugog na svijetu.
uhhhh sto mu ga spusti,dobro od nekog je i vise od 3 klase ;)
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 04 sep 2013, 23:35

nedim1993 je napisao/la: Bale od kojeg je ronaldo za 3 klase bolji fudbaler.
Ko da je to neka sramota. :kava:
Ali je tu odmah iza njega.

Jedva cekamo Garethov debi. Alba neka pripremi svoj anus :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 04 sep 2013, 23:36

111 je napisao/la:
Polo je napisao/la:Jochem Low nerazumije odlazak Ozila, Mourinho isto tako kao i C. Ronaldo je protiv odlaska bio i iznenadio se dali je samo novac u pitanju ili sta vise zasto je Mesut bas sad napustio Real?
Od Ozila ste uspjeli napraviti Messija jbt kralj :shock: ....svi se nešto cude, ne razumiju, zašto.... sad i Low se ne moze nacuditi, ko da ga je on placao tolike milione, a ne Pero....rekoh, da nije slucajno zabijao hat trickove redovno ili sam preskocio vidjeti te utakmice :mrgreen: ....isto ko da se Mesut ne smije prodati :mrgreen:
nije al sad neće moć ni Ronaldo :mrgreen: .

LBJ , sad će armija iz katalonije da krene zbog tog posta :mrgreen: .

agger yebo te i liverpool i arsenal, ne smaraj više molim te. što li mi je spustio da mi je znat
Vođa zna.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 sep 2013, 23:39

nedim1993 je napisao/la:
LBJ , sad će armija iz katalonije da krene zbog tog posta :mrgreen: .
Ne smiju oni ovdje ništa.A uostalom znaju i oni da sam u pravu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 sep 2013, 23:44

ja ne znam sta su se digli ljudi sad oko odlaska ozila, pa jednostavn i logican je to potez bio,dovedes isca koji igra tu poziciju i koji je vanserijski talenat imas takvu dvojicu na istoj poziciji, onda dobijes ponudu od 50 miliona i najlogicnija stvar da ces prodati ozila, sta je anceloti trebao, da ima nemire u svlacionici, a i uprava reala da odbije tako ogromnu ponudu, mnogo je real pogresaka napravio, al ova prodaja ozila je dobra i mudra, moze se desiti sad da isco ne ispuni ocekivanja, a da ozil briljira u arsenalu, al to je dio igre i to se ne moze znat, ovako kako je sad, to je normalan i pametan potez.

jedino sto mi nema logike u ovim potezima starog lisca ancelotija je to sto nije doveo klasicnog zadnjeg veznog nekog mocnog,takav je igrac realu neophodniji bio od bale-a, sve ove godine to je najveci realov problem, cudi me da anceloti to nije uvidio, kedira nije klasa ta, ovaj iz sociedada takodje vrlo upitan, xabi alonso je vise centralni vezni,nije visok i dovoljno snazan za tog klasicnog razbijaca koji zna i igrati, lukica isto nejak za te pozicije

isto tako sad gledajuci ovu ekipu reala,nesto slicno kao i barca, nema back-upova nekih na nekim pozicijama, spic napadac jedino benzema koji nije se nesto pokazao, a zamjena mu je tek onaj neki mladji morata il kako vec, sta ce taj morata u velikim utakmica veliko je pitanje, onda kako je poznato da alonsa nece biti dugo i veliko pitanje hoce li uopste biti sta od njega kad se vrati, ko je njegova zamjena,ima tu rupa jos u realu, cudi me da anceloti to nije rijesio

bale nije nista precijenjen, istina da englezi svoje precjenjuju, ja to stalno tvrdim, al bale nije taj tip, momak je azdaha, pitanje je samo dal ce ostatak ekipe s ronaldom dati priliku bale-u da nastavi kao u totenhamu

evo recimo sad se povrijedi isco,ko ce igrati mjesto njega, ako igra lukica,ko ce igrati onda kao CM, fali tu ljudi isto kao i kod nas na stoperima, bice zanimljivo,vidjecemo kako ce real protiv juveta, kako to ide protiv jacih ekipa, a i el clasico je za nesto vise od mjesec, vidjecemo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 04 sep 2013, 23:49

Jedino što u ovoj cijeloj priči nema logike je dovođenje Isca/Balea (jednog od njih). Sve ostalo je logično.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 sep 2013, 23:51

Pa dobro , Ozil je bio neodlucan lik koji nema suta , nema pluca i choka u velikim utakmicama
do toga da je najveci veznjak na svijetu :D

Nije nijedno tocno , al ono kad se krene pretjerivati.
Normalno da je logicna prodaja Ezela i uzimanje ogromnih 50 miliona za nega kad nije zelio ostati , kad imas dvije bolje opcije od njega na krilu..

Tanko jest , al vrijeme je doslo da se vjeruje canteri.

Precjenjen na osnovu cijene ? mozda , al valda smo svi gledali Garetha kako je sa 23 godine prekucao premiership
to ne moze precjenjen igrac
nit se od njega ocekuje da bude Ronaldo odma , nit se od Neymara ocekuje da bude Messi odma
prvo su tu da pomognu a vremenom da preuzmu konce..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 04 sep 2013, 23:52

Illarramendi, Khedira, Casemiro, Xabi Alonso, Isco, Modric. Minimalno trojica igraca za back-up.
I ne znam sto uporedjujete Real sa Barcom, Barcelona ima Songa i Fabregasa za back-up, posto ja Mascha racunam kao standardnog stopera. Real ima vecu sirinu od Barcelone, doduse, novi projekat, rizik jeste, ali mislim da je podloga i vise nego talentovana da se rizik isplati.
A u napadu, kao back-up imas talente, iako ih vi ne smatrate tako, ali jbg, drugacije misljenje je l' ...Jese i Morata, gdje ce obojica imati vise prostora za napredovanje i sigurno dosta sansi.
Ne strahujem za Real.
Namiku, 4-3-3 odgovara obojici; iako je Isco doveden prije Carla, ipak se savrseno uklapa. Bolje nego Ozil.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 sep 2013, 00:03

LBJ MVP je napisao/la:On nije ko ovi engleski Britanci.Keltska krv teče njegovim venama.
:kafa:
zamisli GIF :lol:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 sep 2013, 00:11

bparena je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:On nije ko ovi engleski Britanci.Keltska krv teče njegovim venama.
slika

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 sep 2013, 00:11

bparena je napisao/la:
slika
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 sep 2013, 00:23

slika
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 sep 2013, 00:25

Nail for Real je napisao/la:Illarramendi, Khedira, Casemiro, Xabi Alonso, Isco, Modric. Minimalno trojica igraca za back-up.
I ne znam sto uporedjujete Real sa Barcom, Barcelona ima Songa i Fabregasa za back-up, posto ja Mascha racunam kao standardnog stopera. Real ima vecu sirinu od Barcelone, doduse, novi projekat, rizik jeste, ali mislim da je podloga i vise nego talentovana da se rizik isplati.
A u napadu, kao back-up imas talente, iako ih vi ne smatrate tako, ali jbg, drugacije misljenje je l' ...Jese i Morata, gdje ce obojica imati vise prostora za napredovanje i sigurno dosta sansi.
Ne strahujem za Real.
Namiku, 4-3-3 odgovara obojici; iako je Isco doveden prije Carla, ipak se savrseno uklapa. Bolje nego Ozil.
alonsa odmah mozes izbaciti iz svih kombinacija jer covjeka nema, i vjerovatno ce tek pred kraj sezone tek uhvatiti neku kakvu takvu formu, pitanje hoce li ikad

taj vezni red vas bez alonsa i jest problematican, da je on tu onda je druga prica, al posto ga nema, sve se mijenja, isco je ofanzivni i on ce igrat ono sto je igro ozil, ostaju dvije pozicije iza njega, tandem modric kedira je preslab, nasi back-up-ovi fabregas i song bi u tom vasem redu imali vjerovatno odmah zacementirano mjesto, taj casemiro i iljarmendi da sad nose igru reala, to je vrlo upitno, vjerujem da jesu neki talenti, al takvi pregore u realu ko sijalice zacas, po meni mora tu biti jedna mrcina na zadnjem veznom tipa daniele de rossi ili tako neko namazan, a talenti polako da sazrijevaju, pitanje je i za lukicu, sad je on taj mozak u sredini terena, dal ce on moci u tako velikom klubu protiv velikih protivnika da opravda ulogu, ja mislim prije da nece nego da hoce, al ajd

taj vezni red,ta dvojica koji su zadnji vezni ili jedan centralni vezni, to je mozak ekipe, ako oni ne ispune zadacu, dzaba bale i ronaldo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 sep 2013, 00:27

A gledaj, drugaciji je ovo Real, imas ovdje samo jednog defanzivnog veznog; znaci ili do sada pitbull standardni Khedira ili Illarra, koji je imao odlicnu sezonu u Baskiji. Tako da fakticki, sa Alonsom, ostaju dva defanzivca kao back-up, s tim da u defanzivnijoj varijanti mogu pokriti i poziciju naprijed.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 05 sep 2013, 00:28

Ajd Fabregas, to još i razumijem. Ali Song??? :D De baa...budi bar malo ozbiljan. Ovakav Song bi se mučio da bude u prvih XI i u Arsenalu da se vrati. :D Kakav Song i Realov prvi tim? Odvadi malo. :mrgreen:
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 sep 2013, 00:42

ma song je beton,jak ko zemlja i tehnicki je sjajno potkovan, samo rijetko igra kod nas,al kad igra nema mu se sta reci, mocan je bio i u arsenalu, za kediru je redondo, a i za ove vase mladje casemira ilarmendija je klasa nad klasama trenutno, ne mora znaciti, mozda ilarmendi se pokaze kao igracina, al ako sad gledamo, song je tu igracina i real je mozda pogrijesio sto ga nije doveo kad smo mi, nama nije trebao toliko dobar igrac da grije klubu,kod vas bi sigurno briljirao, kod nas je znao ispasti smijesan kad je igrao neprirodnu poziciju kao stoper, al kao zadnji vezni je sjajan i takvog jednog da imate bili bi puno jaci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 sep 2013, 00:46

Romariooo je napisao/la:ma song je beton,jak ko zemlja i tehnicki je sjajno potkovan, samo rijetko igra kod nas,al kad igra nema mu se sta reci, mocan je bio i u arsenalu, za kediru je redondo, a i za ove vase mladje casemira ilarmendija je klasa nad klasama trenutno, ne mora znaciti, mozda ilarmendi se pokaze kao igracina, al ako sad gledamo, song je tu igracina i real je mozda pogrijesio sto ga nije doveo kad smo mi, nama nije trebao toliko dobar igrac da grije klubu,kod vas bi sigurno briljirao, kod nas je znao ispasti smijesan kad je igrao neprirodnu poziciju kao stoper, al kao zadnji vezni je sjajan i takvog jednog da imate bili bi puno jaci
A ono ne bih se mogao više slagati.
Ja sam optimističan što se tiče Illarre i vjerujem da će biti bolji od Songa.
ronweasley je napisao/la:Ajd Fabregas, to još i razumijem. Ali Song??? :D De baa...budi bar malo ozbiljan. Ovakav Song bi se mučio da bude u prvih XI i u Arsenalu da se vrati. :D Kakav Song i Realov prvi tim? Odvadi malo. :mrgreen:
Bio bi kapiten da se vrati u Arsenal.

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 05 sep 2013, 01:24

Jarane, kad je Song došao u Barcu? Početkom 2011/12 sezone? Eto ga onda već dvije sezone kako ne igra da valja. Kad uđe to bude dovoljno samo da omiriše travu i ajmo nazad na klupicu. :D Ono utakmica što je dobio pristojne minute odigrao je na štoperu. Ne kažem da je loš, svi mi znamo koja je to zvijer bila u Arsenalu ali da taman da je kombinacija Makelelea i Vieire, ovo neigranje je sigurno prepolovilo njegove mogućnosti. Ja sam prvi htio da iz Arsenala ode baš u Real jer cijenim tog irača nenormalno a Arsenal i Real su mi najdraži klubovi, svaki u svojoj ligi. :D

Prema tome, KAKO SADA STVARI STOJE Khedira ako nije bolji od Songa, nije vala ni lošiji. Momentalno su tu negdje.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.