To je to...
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Bas tako ako J. Martinez kosta 45, onda je stvarna vijednost Ozila 150m!Deniro je napisao/la:jao politike, eto masno je dat 50 za ozila a nije 45 za javi martinezaproFCB je napisao/la:ali ako je istina da je 50miliona, onda ste ga i masno platili!
proFCB je napisao/la:Mogli bi mozda biti ravnopravni sa BvB-om u grupi lige prvakavan gall je napisao/la:Ajde topdzije jos jednog zadnjeg veznog dovedite (Felaini-Song) i napadaca (Ba) i titula je blizu
To ti bilo cudno??? Bilo ti cudno sto igrac ide iz slabijeg kluba u bolji? U klub sa boljom perspektivom, u klub koji mu nudi vecu platu, u klub u kojem je bilo pitanje vremena kada ce pocet titule osvajati???Gunner4 je napisao/la:Bilo je i meni cudno kada su Cole,Ture,Adebayor,Nasri,Clishy... svi redom isli u Chelsea i City pa nista... Arsenal konacno pokazuje ambiciju!proFCB je napisao/la:
Ja sam samo rekao da mi je cudno sto je otisao iz Reala u Arsenal, ali eto Boze moj,sigurno da zna bolje od mene sta mu je najbolje za buducnost"
Kao prvo nemoj pisati gluposti u koje nisi upucen!!! J. Martinez je placen 40miliona €,a ne 45kako vi kazete, a drugo je bilo to sto je Martinez imao toliku izlaznu klauzulu i klub se nije nista pitao, koliko ja ovdje citam vi ste direktno sa Realom pregovarali oko njegove cijene!!!muXmania je napisao/la:Bas tako ako J. Martinez kosta 45, onda je stvarna vijednost Ozila 150m!Deniro je napisao/la:jao politike, eto masno je dat 50 za ozila a nije 45 za javi martinezaproFCB je napisao/la:ali ako je istina da je 50miliona, onda ste ga i masno platili!
Sto bi ja bio isfrustriran??? Özil kad je trebao doci u Bayern nije dosao, a vi sigurno nemate pojma zasto nije dosao i ne mozete ulazit u raspravu povodom toga! A da se ne lazemo tesko da bi Özil imao mjesta u prvoj postavi Bayerna sad!ennis je napisao/la: pa ti si vise frustriran ovim transferom vise od navijaca Reala,iskuliraj ba drug opusti se
I ezil uopste nije skup,sreca pa smo bili najbrzi,bolje kupit jednog igraca extra klasu nego 3-4 polovnjaka
Arsenal agree £3m pay-off to get rid of BendtnerBigBigBang je napisao/la:Jesmo li sta dobili kesa za danskog bombardera? Bendy ce sa Chamakhom da dominira u Palacu
Ja sam rekao kad kakadu i Bale vrijede ovoliko novca Ozilcina vrijedi i vise od njih 50 miliona je puno za Arsenal sa obzirom na kakve nam je transfere Wenger u gene usadio ali je ovo super povoljno sa obzirom na kakvom trzistu i sa kim poslujemo i konkurisemo.
Pratis li ti mene u opste sta pisem?!proFCB je napisao/la:To ti bilo cudno??? Bilo ti cudno sto igrac ide iz slabijeg kluba u bolji? U klub sa boljom perspektivom, u klub koji mu nudi vecu platu, u klub u kojem je bilo pitanje vremena kada ce pocet titule osvajati???Gunner4 je napisao/la:Bilo je i meni cudno kada su Cole,Ture,Adebayor,Nasri,Clishy... svi redom isli u Chelsea i City pa nista... Arsenal konacno pokazuje ambiciju!proFCB je napisao/la:
Ja sam samo rekao da mi je cudno sto je otisao iz Reala u Arsenal, ali eto Boze moj,sigurno da zna bolje od mene sta mu je najbolje za buducnost"
E jbg onda, ak ti je to bilo cudno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.