Istok ne treba ni komentarisati.
Nemoj tako oni su nosioci europskih vrijednosti . Oni svi sjede na svom mjestu i šute . Ne napadaju članove kluba , ne razbijaju glave pomičnom treneru i osoblju , ne napadaju igrače po terenu , ne neeee to nisu oniBururetuglavi je napisao/la: ↑19 sep 2022, 22:11Ja ne znam jeli u pitara kratka memorija ali prije nekoliko godina je sekunda falila da im pod bb pregaze rukovodstvo kluba u lozi kada su proslavili pogodak
Za osudu je i ono danas i ovo sa klipa ali sasvim normalan folklor na nasim stadionima od davnina
Bururetuglavi je napisao/la: ↑19 sep 2022, 22:11Ja ne znam jeli u pitara kratka memorija ali prije nekoliko godina je sekunda falila da im pod bb pregaze rukovodstvo kluba u lozi kada su proslavili pogodak
Za osudu je i ono danas i ovo sa klipa ali sasvim normalan folklor na nasim stadionima od davnina
Amaterski odgovor na pitanje, tačno je uvijek u ulozi žrtve.LeonProfessional je napisao/la: ↑19 sep 2022, 22:06Au što neki iz Veleža postavi škakljivo pitanje Dudiću.
Ali zamucao je Fele. Na kraju kao neću ni da odgovorim.
Fele, ako se već vodiš politikom da si dao nešto Veležu, onda nisi trebao slaviti gol. Igrači sezonu budu u nekom klubu pa poslije ne slave gol protiv te ekipe.
Nadam se da i RA sad vidi zašto su zbog Feleta prestali biti "simpatičan" klub.![]()
LeonProfessional je napisao/la: ↑19 sep 2022, 22:06Au što neki iz Veleža postavi škakljivo pitanje Dudiću.
Ali zamucao je Fele. Na kraju kao neću ni da odgovorim.
Fele, ako se već vodiš politikom da si dao nešto Veležu, onda nisi trebao slaviti gol. Igrači sezonu budu u nekom klubu pa poslije ne slave gol protiv te ekipe.
Nadam se da i RA sad vidi zašto su zbog Feleta prestali biti "simpatičan" klub.![]()
Druze, stara poslovica kaze ..kroz Srbiju ne igraj , kroz Bosnu ne pjevaj, a u Hercegovini se ne pravi pametan.
O igri Sarajeva hoćete da pišemo? Ma hajte molim vas! Jarane, jesi ti vidio kako mi igramo pod Feđom, šta da pišem o tom Bog ti pamet dao?Espiritosanto je napisao/la: ↑19 sep 2022, 22:33Joker isti Argeta o svemu piše osim o igri tima za koji navija.
Malo Željo malo Velež a osam utakmica bez pobjede zaista gledamo neko novo Sarajevo sa Argetom
A doobro si, nisam se mogao sjetiti starog nicka onog mongoloida. Herero.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 22:37E ovo je vec strasna ekipa
Antipolitika
Killafrommanilla Vanja8 Sky9
Onlyleft22 Rigoletto
Beduin Herero Mamba Joker
Svrakino1921
Trener: Opalaopala
Naravno pomocni trener: BalordaBalorda je napisao/la: ↑19 sep 2022, 22:38A doobro si, nisam se mogao sjetiti starog nicka onog mongoloida. Herero.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 22:37E ovo je vec strasna ekipa
Antipolitika
Onlyleft22 Rigoletto
Svrakino1921
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 22:37E ovo je vec strasna ekipa
Antipolitika
Onlyleft22 Rigoletto
Beduin Herero Mamba Mostarskisin
Svrakino1921
A yebo mater i ja gledam poznat mi stil pisanja onog levata, kad herero famozniBalorda je napisao/la: ↑19 sep 2022, 22:38A doobro si, nisam se mogao sjetiti starog nicka onog mongoloida. Herero.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 22:37E ovo je vec strasna ekipa
Antipolitika
Onlyleft22 Rigoletto
Svrakino1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.