City tv brate, teferic u reziji gej populacije najavljenstaragarda je napisao/la:Kakav senad1922VFC1981 je napisao/la:Senade odlazi,uprava napoljestaragarda je napisao/la:Hoće li gdje biti prenos ovog ludila....neki stream,nesto...svakako nema PL...mislis Azmire odlazi
...nego,ne odgovori za prenos....ne bi bilo lose ovaj teferič pogledat
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Zasto bi Horde napadale Red Army,de objasni ljudima ovdje??koka je napisao/la:kada dobiju batina od manijaka, hordi i policije i ostanu bez transeva, bice i da nisu bili taj dan uopste u Sarajevu kako su krenuli sa pricom
Ne znam zasto ih potpucavas na te stvari,ljudi se opravdano boje namjestanja i raznih malverzacija kao sto je i ovo oko karata,a ti im podbacujes neke smisljene napade od strane prijateljske navijacke grupe...
De mani se ti Hordi, jer ti izgleda bas KOKE nedostaje pa kriziras veceras...
zasto druze izmisljas pišem samo sa ovog profila kao da modovi nebi mogli vidjeti da koristim vise profilaFSB je napisao/la:Ovaj put sa ovog nicka ponavljaš istu glupost kao sa KongrateUK nicka, vezano za Horde Zla.koka je napisao/la:Daj bola dijabola nije niko budala nalozili ste se maksimalno igrate u Sarajevu protiv Olimpika za ulazak u pl, hastra hordi zla i manijaka da vam se ne nadju na putu, ne znate hocete li svi moci uci, kakva ce policija biti prema vama i ti napises gostovanje kao svo drugo
ovo vam je utakmica desetljeća
Je li ta tvoja mala glava može da shvati da RA i HZ gaju bratske odnose retardu?
imamo okej odnose ali nismo pobratimljeni ne uvlaci nam se u pakaš molit cu te, haj ti mladjoj raji objasni neke stvari jesu vas prije par godina manijaci odradili na stupu a horde na skenderiji bez cega ste ono ostali
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Posto iz olimpića najavljuju utakmicu velikog rizika izgleda mup hnk ide u pratnju na otoku i nazad sa navijacima koji ce ici organizovano iz mostara. Mancini, kongrateuk ne sekirajte se nece bit problema nece vas niko dirat 
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
ma ne mozes ti mladjima bilo sta objasniti imam ja malog od sestre redovan na sjeveru eno ga napuco se za nedelju ko da Sarajvo igraVanja8 je napisao/la:Zasto bi Horde napadale Red Army,de objasni ljudima ovdje??koka je napisao/la:kada dobiju batina od manijaka, hordi i policije i ostanu bez transeva, bice i da nisu bili taj dan uopste u Sarajevu kako su krenuli sa pricom
Ne znam zasto ih potpucavas na te stvari,ljudi se opravdano boje namjestanja i raznih malverzacija kao sto je i ovo oko karata,a ti im podbacujes neke smisljene napade od strane prijateljske navijacke grupe...
manijaci na stadionu a nasi juniori oko stadiona tako sam skontao
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
@koka haj raspitaj se malo ko je u subotu bio u Mostaru, pa kad saznas javi mi na ppkoka je napisao/la:zasto druze izmisljas pišem samo sa ovog profila kao da modovi nebi mogli vidjeti da koristim vise profilaFSB je napisao/la:Ovaj put sa ovog nicka ponavljaš istu glupost kao sa KongrateUK nicka, vezano za Horde Zla.koka je napisao/la:Daj bola dijabola nije niko budala nalozili ste se maksimalno igrate u Sarajevu protiv Olimpika za ulazak u pl, hastra hordi zla i manijaka da vam se ne nadju na putu, ne znate hocete li svi moci uci, kakva ce policija biti prema vama i ti napises gostovanje kao svo drugo
Je li ta tvoja mala glava može da shvati da RA i HZ gaju bratske odnose retardu?![]()
imamo okej odnose ali nismo pobratimljeni ne uvlaci nam se u pakaš molit cu te, haj ti mladjoj raji objasni neke stvari jesu vas prije par godina manijaci odradili na stupu a horde na skenderiji bez cega ste ono ostali
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Tefericstaragarda je napisao/la:Kakav senad1922VFC1981 je napisao/la:Senade odlazi,uprava napoljestaragarda je napisao/la:Hoće li gdje biti prenos ovog ludila....neki stream,nesto...svakako nema PL...mislis Azmire odlazi
...nego,ne odgovori za prenos....ne bi bilo lose ovaj teferič pogledat
Podrinjci i Tuzlaci proslavili ulazak Sloge u Premijer ligu BiH uz veliki iftar, vatromet i koncert Enesa Begovića
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- KongrateUK
- Kontakt:
FSB je napisao/la:Ovaj put sa ovog nicka ponavljaš istu glupost kao sa KongrateUK nicka, vezano za Horde Zla.koka je napisao/la:Daj bola dijabola nije niko budala nalozili ste se maksimalno igrate u Sarajevu protiv Olimpika za ulazak u pl, hastra hordi zla i manijaka da vam se ne nadju na putu, ne znate hocete li svi moci uci, kakva ce policija biti prema vama i ti napises gostovanje kao svo drugo
Je li ta tvoja mala glava može da shvati da RA i HZ gaju bratske odnose retardu?
Jeli to nemoć ili neznanje?
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Dadni im prijedlog ko sto si i upravi Olimpika, mozda te i poslusaju. glavni organizator svih desavanja u SarajevuKongrateUK je napisao/la:Ne lupaj, cuj par nikova na forumuFSB je napisao/la:Ponavljam opet. Jedini koji najavljuje nasilje si ti, sa svojih par nickova na forumu.KongrateUK je napisao/la:Huligani iz vrapčićana najavljuju rusilacki pohod na Otoku (ne smijem ni napisati na Sarajevo), a ni polovicu svog grada ne mogu kontrolisati, da im nije bilo Manijaka da zajedno odrade PUB Ultrasima nigdje ih nebi bilo![]()
![]()
Rođeni dolaze da pogledaju utakmicu Veleža i provedu lijep dan u Sarajevu.
Ovo dalje što bulazniš nije vrijedno odgovora jer RA nema ništa s tim.![]()
Ja se iskreno nadam da ce sve biti kako treba, i da ce policija u svakom smislu biti korak ispred vas, jer ono sto pišete na forumu rodjenih i djelimicno ovdje, dovoljno je da vam se zabrani dolazak uopšte
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Hajde ne pisi gluposti vise zamolicu te i ne trolaj ljude ovdje...koka je napisao/la:ma ne mozes ti mladjima bilo sta objasniti imam ja malog od sestre redovan na sjeveru eno ga napuco se za nedelju ko da Sarajvo igraVanja8 je napisao/la:Zasto bi Horde napadale Red Army,de objasni ljudima ovdje??koka je napisao/la:kada dobiju batina od manijaka, hordi i policije i ostanu bez transeva, bice i da nisu bili taj dan uopste u Sarajevu kako su krenuli sa pricom
manijaci na stadionu a nasi juniori oko stadiona tako sam skontao
- KongrateUK
- Kontakt:
a jesu se usraliiiiiiiii

Trebao bi ja izgleda i prijedlog MUP-u poslati, ko zna mozda upali
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Kakve gluposti, bas nevjerovatno. pisemo se nakon utakmice opet, nema smisla s ovakvim bolidima diskutovati
nisu vas horde namarale na skenderiji nego ko je onda druze bola dijabola mozda manijaci premaskirani u hordeFSB je napisao/la:Incidenti koji su dosad bili u SA su bili sa Manijacima. Horde nemaju ništa s tim.koka je napisao/la:zasto druze izmisljas pišem samo sa ovog profila kao da modovi nebi mogli vidjeti da koristim vise profila![]()
Pojma nemaš, lupetaš bezveze samo da bi se dopisivao. Pokušavaš jeftinim provokacijama da natjeraš ljude da ti odgovaraju.
Idi radi to negdje drugo. Okani se Veležove teme. Ćao.
ja znam da ce vas manijaci nagaziti samo tako pogotovo zbog tog od prije zivi bili pa vidjeli, cujemo se u ponedjeljak, ćao i tebi
- KongrateUK
- Kontakt:
Ne vjerujem da HZ imaju veze sa njima i napadima na vrapčićane, naši ih redovno skidaju po Sarajevu to je opste poznato 
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Et daj ljudima ideju da nas zaustave da dodemo u Sarajevo, ali nek odmah pocnu, jer je crvena armija vec pocelagore da dolazi. Obiljezja su vec u Sarajevu na sigurnom, a nama bez obiljezja ne mozete nista. Otoka je nasa.KongrateUK je napisao/la:a jesu se usraliiiiiiiii![]()
All-Time First Yugoslav League table
@ Koka nije navijac Sarajeva,ovo je novi nick koji smisljeno pokusava unijeti nemir kod vas,pustite ovakve trolere i nasjedajte na provokacije,jer ovo sve ide iz iste kuhinje od onih ljudi koji ne daju karte da se prodaju...FSB je napisao/la:Incidenti koji su dosad bili u SA su bili sa Manijacima. Horde nemaju ništa s tim.koka je napisao/la:zasto druze izmisljas pišem samo sa ovog profila kao da modovi nebi mogli vidjeti da koristim vise profila![]()
Pojma nemaš, lupetaš bezveze samo da bi se dopisivao. Pokušavaš jeftinim provokacijama da natjeraš ljude da ti odgovaraju.
Niko vam nista ne može samo igrajte svoju igru pa se vidimo na jesen u PL aBgda...
- KongrateUK
- Kontakt:
važinećuništapoduzimatinemaproblemanekoIzMostara je napisao/la:Et daj ljudima ideju da nas zaustave da dodemo u Sarajevo, ali nek odmah pocnu, jer je crvena armija vec pocelagore da dolazi. Obiljezja su vec u Sarajevu na sigurnom, a nama bez obiljezja ne mozete nista. Otoka je nasa.KongrateUK je napisao/la:a jesu se usraliiiiiiiii![]()
Ma nije brate, ovo ti je novi radnik za smjenu. Nece nikad vise isprintat karata i poljepit plakata, pa osim mancinija, trebao im jos jedan. Kongrate je malo napredniji, studira ekonomiju pa ce karte prodavat, radit s parama i toVanja8 je napisao/la:@ Koka nije navijac Sarajeva,ovo je novi nick koji smisljeno pokusava unijeti nemir kod vas,pustite ovakve trolere i nasjedajte na provokacije,jer ovo sve ide iz iste kuhinje od onih ljudi koji ne daju karte da se prodaju...FSB je napisao/la:Incidenti koji su dosad bili u SA su bili sa Manijacima. Horde nemaju ništa s tim.koka je napisao/la:zasto druze izmisljas pišem samo sa ovog profila kao da modovi nebi mogli vidjeti da koristim vise profila![]()
Niko vam nista ne može samo igrajte svoju igru pa se vidimo na jesen u PL aBgda...
ne valja ti to brate da ti govoris ko je ko, ako si iz Sarajeva i sam znas sta im se sprema prvo od Manijaka ako si imalo sa njima okej priznat ces da je takoVanja8 je napisao/la:@ Koka nije navijac Sarajeva,ovo je novi nick koji smisljeno pokusava unijeti nemir kod vas,pustite ovakve trolere i nasjedajte na provokacije,jer ovo sve ide iz iste kuhinje od onih ljudi koji ne daju karte da se prodaju...FSB je napisao/la:Incidenti koji su dosad bili u SA su bili sa Manijacima. Horde nemaju ništa s tim.koka je napisao/la:zasto druze izmisljas pišem samo sa ovog profila kao da modovi nebi mogli vidjeti da koristim vise profila![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.