Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Sabinho
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Sabinho » 13 maj 2016, 00:41

staragarda je napisao/la:dal je moguce da ste sve i jednu temu p o s r a l i....cccccccccccc
:lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 13 maj 2016, 00:46

Sta ce tek biti tamo u sedmom mjesecu.... :roll: :mrgreen:

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 13 maj 2016, 00:50

SlevinKelevra je napisao/la:Sta ce tek biti tamo u sedmom mjesecu.... :roll: :mrgreen:
slika

Pa jedan ovakav stream zeljinih pripremnih tekmi u Antaliji :mrgreen: :bih:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Rikimaru
Kontakt:

Post Postao/la Rikimaru » 13 maj 2016, 01:08

samirr je napisao/la:
Rikimaru je napisao/la:Pozdrav svima... E'o da i ja koju kazem. Pratim ovu temu dugo koliko. Nisam navijac niti jednog kluba u BiH a ni sa strane. Volim sve sto je iz BiH pa nebitno da li je to Zeljo, Sloboda, Zrinjski, Siroki, Radnik ili Borac.
Sad specijalan pozdrav za muhu, dzokera, high-, chinia, pastrmku, rigija i ove koji daju posebnu car ovoj temi a i onoj na Prepucavanjima
Jos jedan profil spreman kad sloboda odigra nerijeseno ili izgubi da pise na temi PL - prepucavanja.
Jaro moj mogu ti dati samo realnu analizu utakmice. Nemam ti ja sta brljati tu i dizati tebi pritisak kao ni ostalima.
Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 13 maj 2016, 11:33

Ovaj Hurtic je bas gospodin
Nad tobom sunce najljepše sja

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 maj 2016, 12:12

Dobar je Hurta
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

tamburica
Kontakt:

Post Postao/la tamburica » 13 maj 2016, 12:24

Bio je I Meho gospodin pa klan ga zaheba. Nama treba neki fakin pravi.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 13 maj 2016, 13:42

MortemHz je napisao/la:Dobar je Hurta
@Mortem, kako vidiš ovu odluku da vam Hurtić ostane trener ?
Za razliku od mnogih vaših "razmaženih" forumaša ja mislim da konačno imate viziju i da će ta vizija u konačnici donijeti dobre rezultate.Valjda su ljudi mogli vidjeti u zadnje dvije godine da bezglavo gomilanje potrošenih igrača ne donosi ništa dobroga klubu.Svi u ovoj ligi će se morati opredjeliti za rad sa mladima i uz par , ali samo par provjerenih igrača težiti napretku.
Nema šanse na drugi način parirati ligama u okruženju a kamo li u regionu i Evropi.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 maj 2016, 13:51

narodniheroj je napisao/la:
Za razliku od mnogih vaših "razmaženih" forumaša ja mislim da konačno imate viziju i da će ta vizija u konačnici donijeti dobre rezultate.Valjda su ljudi mogli vidjeti u zadnje dvije godine da bezglavo gomilanje potrošenih igrača ne donosi ništa dobroga klubu.Svi u ovoj ligi će se morati opredjeliti za rad sa mladima i uz par , ali samo par provjerenih igrača težiti napretku.
Nema šanse na drugi način parirati ligama u okruženju a kamo li u regionu i Evropi.
:clap:

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 13 maj 2016, 14:13

Juče ja @Sabinjo sa jednim momkom (teški pitar) pričam, on na prvu syeban.Tačno vidiš tu neku navijačku slijepu strast, možeš je nožem rezati majkemi. Teško je nerealnim ljudima objasniti da niko u ovoj ligi nema toliko love da se može fajtati sa iole ozbiljnijim i jačim klubovima iz regiona. Jedva sam čovjeka ubjedio da će Sarajevo, kakvo god da bude iduće sezone ponovo biti kandidat za Evropu pa možda i za trofeje.Jednostavno je to tako,samo što se če se forsiranjem mladih i perspektivnih igrača puno brže doći do konačnog cilja, a mislim da je to grupa Evrope rezultatski, te jaki i kvalitetni transferi koji će dugoročno omogućiti finansijsku stabilnost kluba i njegovu samoodrživost u svijetu profesionalnog fudbala.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 13 maj 2016, 14:17

narodniheroj je napisao/la:
Volio bih da je to tako, al oprostiti ces nam ako smo skepticni(po pitanju vizije ovih iz kluba naravno). Medjutim i za tu viziju treba strucnjak, a ja iskreno ne mislim da je to Hurtic. Uostalom ne vjerujem ni da posjeduje odgovarajucu licencu da bude sef strucnog staba, i samim tim po mom nekom misljenju ne smije obnasati tu funkciju taman da je Murinjo sto se tice znanja. Jer ako hoces da si ozbiljan, takve stvari sebi ne smijes dopustati, posalji ga na skolovanje pa mu daj da vodi, al nemoj ovog podvaljivanja tudjih papira to nekako na fuseraj sve lici taman da je sve dobio.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 13 maj 2016, 14:30

@pasica, Hurta je kolko znam bio šef akademije, znači najbolje poznaje tematiku, ne treba u startu stvarati tenziju.Ako ih je znao ustrojiti i dovesti do situacije da dominiraju reprezentativnim selekcijama, da igraju zapaženu ulogu u vašem prvom timu itd valjda če znati dovesti proces do kraja.To je moje mišljenje, a kao argumente mogu postaviti njegove rezultate ove sezone ( u 2 navrata), ništa lošiji nije od preskupih i izvikanih imena.
Ja kad vidim malog Čatakovića plako bih da djete sjedi i dodaje lopte bilo kom špicu lige.Daj mu šansu i daj mu vremena, poješće sve i jednog špica lige.Mogao bih puno sličnih primjera navesti ali znate vi bolje od mene.
Druga je stvar što smo svi navijači podložni euforisanju i očekujemo da nam neko ostvari snove, ali na terenu je to mnogo drugačije i teže.Kod nas bolji Blagoje za klasu nego i jedan dovedeni igrač a u isto vrijeme ima neuporedivo manju lovu.Bolji rezultat smo imali lani kad nam je većina igrača bila iz omladinskog pogona.Zato kažem, pusti šupljiranje i bacanje para na razne bjelosvjetske kloceve, neka naše djece garantujem da će nam ako iko , oni donijeti radost.Da ne idem u prošlost koja je njemi svjedok te moje teorije.Sve i jedan naš uspješni klub je najbolje rezultate pravio sa svojim kadrovima.Samo strpljenje i bit će dobro, vjeruj.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 maj 2016, 14:34

narodniheroj je napisao/la:Juče ja @Sabinjo sa jednim momkom (teški pitar) pričam, on na prvu syeban.Tačno vidiš tu neku navijačku slijepu strast, možeš je nožem rezati majkemi. Teško je nerealnim ljudima objasniti da niko u ovoj ligi nema toliko love da se može fajtati sa iole ozbiljnijim i jačim klubovima iz regiona. Jedva sam čovjeka ubjedio da će Sarajevo, kakvo god da bude iduće sezone ponovo biti kandidat za Evropu pa možda i za trofeje.Jednostavno je to tako,samo što se če se forsiranjem mladih i perspektivnih igrača puno brže doći do konačnog cilja, a mislim da je to grupa Evrope rezultatski, te jaki i kvalitetni transferi koji će dugoročno omogućiti finansijsku stabilnost kluba i njegovu samoodrživost u svijetu profesionalnog fudbala.
Ma raja navikla na jaka imena a od toga ovdje nema nista. Ja se nadam samo da nece biti prevelikih rotacija te da ce se dovesti dva bas dobra igraca, a Hurti svakako vjerujem. Sad su mu se pojedine lesine nakacile sa poturanjem price o korupciji u Adakemiji a najjednostavnije da se ustanovi da li je to istina je pogled na tabele kadeta i juniora, Kup te sto kazes stanje u reprezentativnim selekcijama.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 maj 2016, 14:42

tamburica je napisao/la:Bio je I Meho gospodin pa klan ga zaheba. Nama treba neki fakin pravi.
Niko Mehu nije zayeb'o nego sam on, isto kao i Jesic (koji je takoreci "rastjerao klan"). Meho je kod prve krize dozivio ovo: " Nakon što je FK Sarajevo večeras remijem završio utakmicu protiv Čelika, navijači su treneru Mehi Kodri poručili "Kodro odlazi"." Otisao je na isti nacin kao i Jesic.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 13 maj 2016, 14:42

Previše ljudi nemaju vjere u Hurtu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Trunko
Kontakt:

Post Postao/la Trunko » 13 maj 2016, 15:07

Previše se nije vjerovalo puncu.

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 13 maj 2016, 16:21

Ajde neko otvori temu ljetni prijelazni rok,vec neki igraci idu ,raskidaju se ugovori a od Pon ce bit jos zanimljivije !

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 maj 2016, 17:38

Bogdanovic zbriso iz Zelje.Steta odlican igrac.Za Bogija i Hodzuru Ramos.Kontam pa dobro mi nismo ispali djecijeg mi doplatka.Halo otisli Antolovic Djelmic Bajic Hadziahmetovic Bogdanovic nije ni igro halo 5 najacih igraca i mi sad lafo nismo zadovoljni nismo otisli u Evropu.Koju ba evropu treba da se nogom udarimo u zicagu sto smo ostali u ligi12.

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 13 maj 2016, 17:48

Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 13 maj 2016, 17:53

Zadnja izmjena: MMM, dana/u 13 maj 2016, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.