Slicno razmisljam da bi jedan klub napravio uspjeh osim igrackog kadra mora biti i nekog reda u klubu, borac je izgurao nekako polusezonu bez para i to im se donekle obilo o glavu sad, malo su popravili situaciju ali dugorocno gledano lose stoje doduse oni ce se uvijek vaditi na razne nacine gurace ih grad i tako to ali za puno ozbiljnijeg konkurenta smatram siroki imaju ekipu koja je dugo zajedno sto je u nasoj ligi jako bitno na mjestu zadnjeg veznog su doveli veliko pojacanje a tu im je i najvise skripalo imaju sredjenu situaciju u klubu i sve uslove ali imaju i mane koje pametno treba iskoristiti, imaju losiju odbranu u odnosu na ostatak ekipe i posjetu na stadionu ima tu jos nekih stvari ali ono sto zaista raduje da mi slazemo kockice i igracki i u klubu nije to sad neki napredak ali je kostantan i desava se svakovremeno, jako zanimljiva polusezona nas ocekuje i borba ova tri kluba za prvo mijesto...Seyo_TM je napisao/la:Bice izuzetno zanimljivo proljece...najveceg konkurenta nama vidim siroki pa borac...siroki suti i pametno radi, a borac dovodi instant dobra pojacanja...
Punit ce se dolina
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
tekma protiv ci-balije
je pocela...

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- zeljovac87
- Kontakt:
Moramo i Borca gledati kao konkurenta. Ipak oni imaju 5 bodova više od nas. Ako se budemo ponašali u stilu da nam je ŠB veći konkurent od Borca, bojim se da se ne 'zagrcnemo'. ŠB, koliko ja znam, nema ambiciju biti prvak ove godine, tako da će prva utakmica Širokog sa Borcem puno toga reći. Mislim da je prednost Borca dostižna, ali isto tako nije mala. Mislim da smo igrački još jači ali vidim da se i u Banjaluci dovode dosta dobri igrači. ŠB ima konstantno dobro organizovanu i uigranu ekipu i mislim da će oni i ove godine lagano u Evropu.
Ako pogledamo prvake BiH od 2002/03 pa na ovamo: Leotar, Široki Brijeg, Zrinjski, Široki Brijeg, Sarajevo, Modriča, Zrinjski, Željezničar, a vjerujemo teoriji da je vrijeme za klub iz rs, onda će trka za prvaka biti još teža
Ako pogledamo prvake BiH od 2002/03 pa na ovamo: Leotar, Široki Brijeg, Zrinjski, Široki Brijeg, Sarajevo, Modriča, Zrinjski, Željezničar, a vjerujemo teoriji da je vrijeme za klub iz rs, onda će trka za prvaka biti još teža
Igrao sam X2 na nas u Lutriji Bih!!! Nadam se da ce biti kakvih info ovdje na forumu...Seyo_TM je napisao/la:tekma protiv ci-balijeje pocela...
Ma 5000 ima Zeba sigurno , tu je negdje i Mriso , dao bi im i po 10000 stare mi , samo da da igraju...Cibalija smjesna 

A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
Daleko od toga da se pravdam,svejedno je meni,Borac je svoje rupe popunio,i po mom misljenju jaci docekuje proljece,a vidjecemo na terenu ko je bolji.Nadam se da ce se titula odlucivati u predzadnjem kolu na Grbavici.To bi bilo bas ekstra.chanchi je napisao/la: Nije ni prešao a već opravdanja. Biće plača...
-
- Kontakt:
znaci sam si sebe pobio ovim...tako da ne mora biti bitno to je li iz rs ili hercegovine itdzeljovac87 je napisao/la:Moramo i Borca gledati kao konkurenta. Ipak oni imaju 5 bodova više od nas. Ako se budemo ponašali u stilu da nam je ŠB veći konkurent od Borca, bojim se da se ne 'zagrcnemo'. ŠB, koliko ja znam, nema ambiciju biti prvak ove godine, tako da će prva utakmica Širokog sa Borcem puno toga reći. Mislim da je prednost Borca dostižna, ali isto tako nije mala. Mislim da smo igrački još jači ali vidim da se i u Banjaluci dovode dosta dobri igrači. ŠB ima konstantno dobro organizovanu i uigranu ekipu i mislim da će oni i ove godine lagano u Evropu.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
-
- Kontakt:
Što se tiče Harisa Bešlije, ja sam ga danas oko 2 vidio na Grbavici, ulazio u prostorije kluba. Uzeo je neke papire koliko sam vidio. Sad da li su od kladionice ili nečega drugog, ne znam.
Uglavnom, Seyo, Pile, Stole znate li šta će biti s njim?

U mom svijetu važe moja pravila
Pa mislim da je gotova stvar oko Harisa? Jamak je uzeo broj 7, momak nije otiso na pripreme..sto znaci Adios Amigo haha

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Dobice slobodne papire...TheDinoRules je napisao/la:Što se tiče Harisa Bešlije, ja sam ga danas oko 2 vidio na Grbavici, ulazio u prostorije kluba. Uzeo je neke papire koliko sam vidio. Sad da li su od kladionice ili nečega drugog, ne znam.Uglavnom, Seyo, Pile, Stole znate li šta će biti s njim?
Zasluzio je da bude u nekom klubu u kojem ce igrati...propade ovako...zelim mu svu srecu i da konacno negdje dokaze da se radi o dobrom igracupile87 je napisao/la:Dobice slobodne papire...TheDinoRules je napisao/la:Što se tiče Harisa Bešlije, ja sam ga danas oko 2 vidio na Grbavici, ulazio u prostorije kluba. Uzeo je neke papire koliko sam vidio. Sad da li su od kladionice ili nečega drugog, ne znam.Uglavnom, Seyo, Pile, Stole znate li šta će biti s njim?
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
I ja mislim da je zaista dobar igrač. Ja mislim da je za njega najbolje da ode u Zvijezdu Gradačac.boccaccio je napisao/la:Zasluzio je da bude u nekom klubu u kojem ce igrati...propade ovako...zelim mu svu srecu i da konacno negdje dokaze da se radi o dobrom igracupile87 je napisao/la:Dobice slobodne papire...TheDinoRules je napisao/la:Što se tiče Harisa Bešlije, ja sam ga danas oko 2 vidio na Grbavici, ulazio u prostorije kluba. Uzeo je neke papire koliko sam vidio. Sad da li su od kladionice ili nečega drugog, ne znam.Uglavnom, Seyo, Pile, Stole znate li šta će biti s njim?

U mom svijetu važe moja pravila
Pa je li Vukelja slobodan igrac? iz Borca su prije desetak dana rekli da je slobodan ali navodno samo za klubove iz inostranstva,a ako predje u neki BH klub da on kosta 100 000 eura!? to mi nema logike,slobodan igrac je slobodan igrac gdje god da prelazi...ovi u Borcu su fakat izgubili kompas,steta smatrao sam da su ozbiljan klub!
Nama treba jedan napadac i Jese i proljece je nase!
Koliki je rezultat na poluvremenu protiv Cibalije? 

Izgleda nasi nisu dogovorili sa vukeljom nego sa ovim Veljovicem danas bi se trebao prikljuciti :lol:on jos nije nista potpisao a boji se da ga ne izrade ovi iz borca nesto ga zavlace...bosnas_ je napisao/la:Pa je li Vukelja slobodan igrac? iz Borca su prije desetak dana rekli da je slobodan ali navodno samo za klubove iz inostranstva,a ako predje u neki BH klub da on kosta 100 000 eura!? to mi nema logike,slobodan igrac je slobodan igrac gdje god da prelazi...ovi u Borcu su fakat izgubili kompas,steta smatrao sam da su ozbiljan klub!
- AmanijakzO
- Kontakt:
Ljubiša Vukelja je slobodan igrač i to 100 %. Evo dokaz: http://www.transfermarkt.co.uk/en/ljubi ... 28706.htmlbosnas_ je napisao/la:Pa je li Vukelja slobodan igrac? iz Borca su prije desetak dana rekli da je slobodan ali navodno samo za klubove iz inostranstva,a ako predje u neki BH klub da on kosta 100 000 eura!? to mi nema logike,slobodan igrac je slobodan igrac gdje god da prelazi...ovi u Borcu su fakat izgubili kompas,steta smatrao sam da su ozbiljan klub!
Treba mu poziv i to pod hitno!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Eh ako to bude, onda ce tek da bude plakanja.. Djaba su sastavljali formacije sa njim u napadu, a njima bi onda ostao taj Vukelja koji "nece" da se oznoji..pile87 je napisao/la:Izgleda nasi nisu dogovorili sa vukeljom nego sa ovim Veljovicem danas bi se trebao prikljuciti :lol:on jos nije nista potpisao a boji se da ga ne izrade ovi iz borca nesto ga zavlace...bosnas_ je napisao/la:Pa je li Vukelja slobodan igrac? iz Borca su prije desetak dana rekli da je slobodan ali navodno samo za klubove iz inostranstva,a ako predje u neki BH klub da on kosta 100 000 eura!? to mi nema logike,slobodan igrac je slobodan igrac gdje god da prelazi...ovi u Borcu su fakat izgubili kompas,steta smatrao sam da su ozbiljan klub!

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
slutim suze, mnogo suza, mora violeta povećat proizvodnju ako ovako nastavimopile87 je napisao/la: Izgleda nasi nisu dogovorili sa vukeljom nego sa ovim Veljovicem danas bi se trebao prikljuciti :lol:on jos nije nista potpisao a boji se da ga ne izrade ovi iz borca nesto ga zavlace...

nije valjdaarbitar je napisao/la:slutim suze, mnogo suza, mora violeta povećat proizvodnju ako ovako nastavimopile87 je napisao/la: Izgleda nasi nisu dogovorili sa vukeljom nego sa ovim Veljovicem danas bi se trebao prikljuciti :lol:on jos nije nista potpisao a boji se da ga ne izrade ovi iz borca nesto ga zavlace...

http://www.facebook.com/pages/Rade-Velo ... 422?v=wall
Pa kakav je taj igrac Veljovic? znaci na pragu je potpisa za Zelju!? hm zanimljivo,jako zanimljivo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.