Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Tobako kladioničar se vec predao pred vecerasnju utakmicu.Legendica.
Evo i Mo Salah cestitao Romi. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sretno Realu i od srca im zelim da uzmu Ligu prvaka ove godine, pa nek se popisaju po ovim Barcinim balerinama. Da Penaldo da jos 10 golova do kraja Lige prvaka i popisa se po Messiju, **** im staru obojici.
Derdiyok je napisao/la:Najlakše je bilo kad je dva puta SAF krv pišao u finalima zbog njegaPoliceman je napisao/la: Sad mu je lakse sigurno

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Koga ti ismijavaš jadan ne bio, od Seville ispali

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ono kad od Messija i ne ocekujes nesto u ovoj utakmici jer je covjek vec 6-7 godina u LP faktor ko Lukas Vaskez.

- Nail for Real
- Kontakt:
Lucas Vasquez barem upise asistenciju.geoxx je napisao/la:Ono kad od Messija i ne ocekujes nesto u ovoj utakmici jer je covjek vec 6-7 godina u LP faktor ko Lukas Vaskez.![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
To je onaj lik što će odvesti Barcu do titule u Primeri sa starcem Iniestom, Andre Gomesom, Rakitićem, propalim Suarezom, Alcaserom?geoxx je napisao/la:Ono kad od Messija i ne ocekujes nesto u ovoj utakmici jer je covjek vec 6-7 godina u LP faktor ko Lukas Vaskez.![]()
Evo ga pocinje 
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Govorim o duelima protiv italijanskih ekipa.wobly92 je napisao/la:Zabio je na ovom stadionu. Finale 2009.-te protiv MančestaPuma je napisao/la:Je li Messi ikad zabio gol na tlu Italije?
Sa Interom je igrao dosta puta cini mi se da nikad nije zabio nama
Sto znaci da njegova igra u Serie A ne bi prolazila. Mislim na to da mu statistika ne bi bila ovako napucana.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Pa Ronaldo bi onda u Italiji 3 gola po meci zabijao.Puma je napisao/la:Govorim o duelima protiv italijanskih ekipa.wobly92 je napisao/la:Zabio je na ovom stadionu. Finale 2009.-te protiv MančestaPuma je napisao/la:Je li Messi ikad zabio gol na tlu Italije?
Sa Interom je igrao dosta puta cini mi se da nikad nije zabio nama
Sto znaci da njegova igra u Serie A ne bi prolazila. Mislim na to da mu statistika ne bi bila ovako napucana.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- muhamedhulk
- Kontakt:
Propali Suarez?
To na Denisa ili kako se vec zove mislis? 
One man team.
One man team.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
To niko ne spori. Spori se LP, s razlogom. Svaki put kad je Barca ispala, on je bio igrac manje na terenu, nista. A to je vec ozbiljan broj KO fazi. Ja bih podero koljena, pa ako ispadnem nema problema. Ovaj napuca La ligu i dodje Juve, Roma, Atleticu njemu se ne zivi a kamoli igra lopta.Petardaa je napisao/la:To je onaj lik što će odvesti Barcu do titule u Primeri sa starcem Iniestom, Andre Gomesom, Rakitićem, propalim Suarezom, Alcaserom?geoxx je napisao/la:Ono kad od Messija i ne ocekujes nesto u ovoj utakmici jer je covjek vec 6-7 godina u LP faktor ko Lukas Vaskez.![]()
Prije početka sezone neki "stručnjaci" su pisali da će Barcelona na kraju sezone imati zaostatak -20 za Realom, a ono
Juve je dobar, bolja su ekipa.od Rome ali nemaju nikakve sanse da okrenu vcrs, moraju pobijedit sa 3 gola razlike u gostima a to nikome nije poslo za rukom
plus madrid nije bezmuda ekipa ko slasticari iz katalonije.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Pa ako Barcelona ispada svaki puta kada je Messi igrac manje na terenu sta ti to govori?geoxx je napisao/la:To niko ne spori. Spori se LP, s razlogom. Svaki put kad je Barca ispala, on je bio igrac manje na terenu, nista. A to je vec ozbiljan broj KO fazi. Ja bih podero koljena, pa ako ispadnem nema problema. Ovaj napuca La ligu i dodje Juve, Roma, Atleticu njemu se ne zivi a kamoli igra lopta.Petardaa je napisao/la:To je onaj lik što će odvesti Barcu do titule u Primeri sa starcem Iniestom, Andre Gomesom, Rakitićem, propalim Suarezom, Alcaserom?geoxx je napisao/la:Ono kad od Messija i ne ocekujes nesto u ovoj utakmici jer je covjek vec 6-7 godina u LP faktor ko Lukas Vaskez.![]()
Prije početka sezone neki "stručnjaci" su pisali da će Barcelona na kraju sezone imati zaostatak -20 za Realom, a ono
P.S. Svaki puta od 2008 godine kada Messi nije postigao nijedan gol u dvomeču Barcelona je ispala iz LP ali baš svaki puta.
Kud ukidose kup pobjednika kupova.
Pokido bi
Pokido bi
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Pa Messi bolje igra u vaznijem takmicenju. Tako bi svi trebali raditi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Inovator se opet izblamirao protiv prvog ozbiljnijeg protivnika...
Barca opet ispala u 1/4, Messi igrac manje (klasika
)...
Izgleda da ce opet brat Ramo paradirati Madridom sa klempom u rukama
Barca opet ispala u 1/4, Messi igrac manje (klasika
Izgleda da ce opet brat Ramo paradirati Madridom sa klempom u rukama
Kada je Ronaldova ekipa gubila u LŠ, zabio je 22 gola.
Kada je Messijeva ekipa gubila u LŠ, zabio je 4 gola.

Kada je Messijeva ekipa gubila u LŠ, zabio je 4 gola.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.