Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

paulus
Kontakt:

Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post Postao/la paulus » 16 okt 2019, 10:11

Ja sam sokiran da on nakon Finske pa i Arrmenije nije uvidio da nema autoriteta , da ne mozes sa tri kvalitetna igraca igrat od halfa od noge do noge , da mu nije bilo jasno da imamo naprjed igrace koji u kontrama polukontrama mogu uvjek zabit i da bi prioritet bio da se igra jaka odbrana , da ne mozes uvjezbat 3-4 igraca da izadju u isto brjeme kad hoce napravit pritisak , da ne sankcionise igrace pored kojih poluigraci iz jos jednom ponavljam ja mislim najadnije grupe ikad protrcavaju , da on kao trener kad ganja rezultat uvodi Jajala ne drugog spica kojeg ni do kraja nije uveo , Da nije ni pokusao izgradit neku timsku atmosferu , da se obracunavao sa nekim igracima kad su u najvecoj formi bili , da jedan Visca igra dobro u Turskoj a u repci ne postoji upravo zbog tog od noge do noge kko da smo Spanija mjesto da lupa,o lpmtre i cuvamo gol. Da covjek ne zna da svojim izgedom bukvalno sabotira sam sebe . I jos ako sad ne ode , pa ja ne znam , Mozemo li se ikog rjesit poslije njihovih bruka i sramota , Armenija Finska i nikad gora Grcka svi nas razbili.Ja sam bez teksta , ja bi sam zakljucio da nit imamo dovoljno jake vezne nit dovoljno dobru odbranu da mi peljamo nake pasove. Gori je od Mese i to dosta, sta je on radio za svo ovo vrjeme , bio u Zagrebu , ja ne znam da je ikog iso gledat , da je bio ovdje osim kad je sjele oko zgrade , i kad su tekme , Nije mogo ni sa Dilaverom sjest. Uzas nisam odkad gledam repku a gledam je od nastanka vidio tri jadnija izdanja od ova tri i to protiv Armenije ( dali nam 5 komada u 2 tekme , ne mogu Lihenstajn dobit, Finska je nista repka samo sto imaju covjeka koji koristi ono sto ima na najbolji moguci nacin i taj poraz je bio sramota , ovo 2 pol protiv Grcke B je bičo bas ono tocka na i. On ce nes analizirat , idi covjece vise unistio si nas.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 16 okt 2019, 10:15

paulus je napisao/la:Ja sam sokiran da on nakon Finske pa i Arrmenije nije uvidio da nema autoriteta , da ne mozes sa tri kvalitetna igraca igrat od halfa od noge do noge , da mu nije bilo jasno da imamo naprjed igrace koji u kontrama polukontrama mogu uvjek zabit i da bi prioritet bio da se igra jaka odbrana , da ne mozes uvjezbat 3-4 igraca da izadju u isto brjeme kad hoce napravit pritisak , da ne sankcionise igrace pored kojih poluigraci iz jos jednom ponavljam ja mislim najadnije grupe ikad protrcavaju , da on kao trener kad ganja rezultat uvodi Jajala ne drugog spica kojeg ni do kraja nije uveo , Da nije ni pokusao izgradit neku timsku atmosferu , da se obracunavao sa nekim igracima kad su u najvecoj formi bili , da jedan Visca igra dobro u Turskoj a u repci ne postoji upravo zbog tog od noge do noge kko da smo Spanija mjesto da lupa,o lpmtre i cuvamo gol. Da covjek ne zna da svojim izgedom bukvalno sabotira sam sebe . I jos ako sad ne ode , pa ja ne znam , Mozemo li se ikog rjesit poslije njihovih bruka i sramota , Armenija Finska i nikad gora Grcka svi nas razbili.Ja sam bez teksta , ja bi sam zakljucio da nit imamo dovoljno jake vezne nit dovoljno dobru odbranu da mi peljamo nake pasove. Gori je od Mese i to dosta, sta je on radio za svo ovo vrjeme , bio u Zagrebu , ja ne znam da je ikog iso gledat , da je bio ovdje osim kad je sjele oko zgrade , i kad su tekme , Nije mogo ni sa Dilaverom sjest. Uzas nisam odkad gledam repku a gledam je od nastanka vidio tri jadnija izdanja od ova tri i to protiv Armenije ( dali nam 5 komada u 2 tekme , ne mogu Lihenstajn dobit, Finska je nista repka samo sto imaju covjeka koji koristi ono sto ima na najbolji moguci nacin i taj poraz je bio sramota , ovo 2 pol protiv Grcke B je bičo bas ono tocka na i. On ce nes analizirat , idi covjece vise unistio si nas.
Moras platiti selektora. Robert je odradio i vise nego korektan posao. Cinjenica je da je i baraz san za osrednju ekipu.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 16 okt 2019, 10:18

slika

slika

slika

:bih:
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 16 okt 2019, 10:24

Jeli moguce da narkoman Jos sjedi na klupi Bh ?? Halo kako moras biti bolestan i bezobrazan razbijen je od amaterske finske, razbijen od armenije amaterske, razbijen sinoc od C ekipe Grcke, da C ekipe ! Ljudi su igrali sa igracima iz mrtve Grcke lige gdje pola igraca ne dobija pare jer su u krizi sa Lovom . Igrali sa novim trenerom i razbili nas razbili, igrali se sa nama pred 1000 gledalaca svojih , imali vise motiva da nas razbiju i osramote ! I nikakvih konzekvenci nema ??? Ljudima nisu igrali daleko najbolji igraci kao fortounis, kao Sokratis iz arsenala, kao mitroglou, onaj iz Hamburga papadopoulos, manolas iz rome , i jos par jakih igraca, o cemu pricamo ??? Pricamo o amaterskom savezu najgorem u povijest Bh.fudbala , jer nerade nista i neznaju sta rade. Vec danas bi trebalo svi da dobiju otkaz nakon ovakve sramote za koju je culo danas pola evrope. Pakuj kofere narkomanu i sa sobom povedi ostale neznalice hasagica , rahimica(iznenadio me kao covjek), i te tvoje zagrebacke ublehe, koje nemaju veze o taktici, postavci....ovo sinoc Jos nemogu da vjerujem kako su se ljudi igrali sa nama, kao da se igralo Brazil- andora ! Novinari picici nesmiju da postave pitanja kako treba i nesmiju da napisu brutalnu istinu sa jakim tekstom o pravom stanju ove amaterske selekcije. Sve je ovo Fuj Fuj Fuj
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 16 okt 2019, 10:30

dubrovnik je napisao/la:I onda se ovdje nadju face koje ce napisati da je Robi menadzerski selektor koji poziva igrace da bi zaradio na njihovoj prodaji. Sportas koji nikad u svojoj karijeri nije znao na neposten nacin napraviti nesto za sebe. Igrac kome su se na kraju mnogi morali izvinjavati jer ih je kupio postenjem.
Od Cira Blazevica do Beogradskih Delija. Samo njegovo tvrdoglavo postenje ga je i zadrzalo van kombinacija u HNS-u i igrom slucaja ga dovelo u BiH nacionalni tim. Ucio je od Ivice Osima i Johana Cruyffa dvojice ponajboljih svjetskih nogometnih filozofa i trenera a izgleda i naucio ono najbitnije sto je obiljezilo njihove karijere. Pogotovu ovog koji je nase gore list. Najvaznije je napraviti tim a ne sastaviti tim. To je Ivica Osim cijelu svoju karijeru gurao kao svoj kredo. Izgleda da i Robi ide njegovim stazama. I zato mu vjerujem kada pozove Sarica i Civica umjesto nekih drugih igraca koje bih ja osobno radije vidio u ekipi.

Grobaru reprezentacije, nemoj fudbalske legende da stavljas u istu recenicu sa ovim propalitetom, pijancem, narkomanom, kockarom na kamati.

Smece jedno!
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 16 okt 2019, 10:37

Eto ti begicu roberta, yebo te on, a ti njega, klocina zesca. Amar bi ovima yebo nanu naninu nakon prve iole lose utakmice. Al jok, yebo Amara, gdje je on igrao, koga je trenirao? Prosinecki igraobu Realu, Barceloni, zna sve o lopti, yebala ga lopta da ga yebala.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 16 okt 2019, 10:39

Begicu je najveca satisfakcija se slikati sa Sukerom.

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 16 okt 2019, 10:41

Harrison je napisao/la:Eto ti begicu roberta, yebo te on, a ti njega, klocina zesca. Amar bi ovima yebo nanu naninu nakon prve iole lose utakmice. Al jok, yebo Amara, gdje je on igrao, koga je trenirao? Prosinecki igraobu Realu, Barceloni, zna sve o lopti, yebala ga lopta da ga yebala.
O tome da Prosinecki zna sve o lopti govore drugi. U BiH nije uspio vise od baraza jer to je realno. Ekipi kojoj trebaju tri boda, a Sehic igrac tekme, to je vec do igraca. Pjanic bio usran, lider ku.rton. Zar je Robi usro sve?
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 16 okt 2019, 10:43

Robi dobar ti je sastav od igraca,ne zna se ko pije a ko placa
U zadnjih 9 utakmica samo jedan clean sheet i to protiv lihtenstajna!
Hebem ti robi sestru odlazi i povedi i begica sa sobom
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 16 okt 2019, 10:52

crozla je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Eto ti begicu roberta, yebo te on, a ti njega, klocina zesca. Amar bi ovima yebo nanu naninu nakon prve iole lose utakmice. Al jok, yebo Amara, gdje je on igrao, koga je trenirao? Prosinecki igraobu Realu, Barceloni, zna sve o lopti, yebala ga lopta da ga yebala.
O tome da Prosinecki zna sve o lopti govore drugi. U BiH nije uspio vise od baraza jer to je realno. Ekipi kojoj trebaju tri boda, a Sehic igrac tekme, to je vec do igraca. Pjanic bio usran, lider ku.rton. Zar je Robi usro sve?
Usro je sve, usro je jer su tri objektivno slabije ekipe nalaze ispred njegove reprezntacije na tabeli. Jer je najgori selektor u neslavnoj istoriji.
Vodite ga kuci , da vas trenira umjesto Dalica. On je vasa i Zvezdina, a ne nasa legenda. :wave:

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 16 okt 2019, 10:57

Robi je trebao ostati pri odluci za otkaz jer ovo što se dešava i što se dešavalo je rezultat njegovog odnosa s igračima. Očito je da ga ne jebu ni dva posto.
Međutim, nepojmljivo je da je isti tim u petak izgledao kao Španija, a sinoć kao San Marino.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

mimmo79
Kontakt:

Post Postao/la mimmo79 » 16 okt 2019, 10:58

Nisam za Roberta, al eto koga ce onda dovesti eto koga? Pa nije samo Robert problem, ona igra sinoc, u Armeniji , sjeti te se Kipra i Irske, Izraela sa Papetom. Sta cemo dobiti kad dovedu novog Robija?
Nije trebao samo povlaciti ostavku, tu je pokazao lice.
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 16 okt 2019, 11:02

Nije do kvaliteta jer smo i sa grlicem, brunom kerkezom i ostalim amaterina izgledali bolje ali tu je bio Baka. Ovaj KOZOJEBAC je najgori selektor, i ako je to u bih vrlo tesko bit, jer ih je bilo masala. ODLAZIIIIII KRMMMMMEEEEE DEBELOOOOO. ODLAZIIII.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 16 okt 2019, 11:03

Dovedite nekog talijana za selektora, nadjite kakvog tamo kod njih sto je na birou, bilo kakvog... nek je vodio i Ascoli pa otjeran nakon 3 tekme, bolji bi bio od svih ovih do sad selektora, a ne vjerujem da bi nesto puno zino za platu.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 16 okt 2019, 11:05

mimmo79 je napisao/la:Nisam za Roberta, al eto koga ce onda dovesti eto koga? Pa nije samo Robert problem, ona igra sinoc, u Armeniji , sjeti te se Kipra i Irske, Izraela sa Papetom. Sta cemo dobiti kad dovedu novog Robija?
Nije trebao samo povlaciti ostavku, tu je pokazao lice.
Vodi ga kuci. Baka je majstor za ovoga, ovaj sto vodi u21 je isto tako majstor za ovog imbicila. Amar mu moze biti ucitelj itd.. ima bruku boljih od ovog KOZOJEBACA. U zivitu veceg amatera nisam vidio. Hej npr. protiv armenije na strani igra sa visokim sporim stoperima a svi znamo kako oni igraju... majkopp koji je to amater... ODLAZI KRME DEBELO ZALIZANO

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 16 okt 2019, 11:06

Ova prevara od trenera nema ni 2 % postovanja od strane igraca! Yebo me svak, ako svi prosli selektori zadnjih desetak godinu nisu imali vise postovanja od strane igraca od ovog krmka.
@igrajlopte 🐦

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 16 okt 2019, 11:09

Najjaci je argument kako nama ne treba strani trener, jer ne razumije nas mentalitet. :lol:
U tome se slazu i igraci , i savez i novinarsko dno.

Pa ne treba im jer ne razumije njihov kafanski, lopovski, mahalski, sitnosicardzijski i sponzorskokorupcijski pristup reprezentaciji.
Zamisli da ozbiljnom stranom treneru igraci kasne na okupljanja, da obavljaju privatne poslove, hodaju po kafanama, nece da treniraju, kolaci, familija, privatni sponzori... :crazy: :lol: Pa sve bi im na kamaru.
Oni ganjaju ove propalitete tipa Safet, Prosinecki, s kojima se lako dogovorit, ma sve moze onako jaranski.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 16 okt 2019, 11:11, ukupno mijenjano 1 put.

Sebulba
Kontakt:

Post Postao/la Sebulba » 16 okt 2019, 11:10

Sada je i najvećem optimisti kada je Prosinečki u pitanju valjda jasno da sa njim ne možemo više ništa. Trenutno ni Nikola Nikić ne bi bio gori. Gotivio sam ga i do sada nisam ništa napisao protiv njega ali brate nadmašio je i trio: Muzurović, Mušović, Smajlović.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 16 okt 2019, 11:11

Trebo il vratiti Suskavca ili Muslina staviti za selektora
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 16 okt 2019, 11:13

Nama treba neko sa cvrstom rukom koji ce ako se nezalazes poslati igraca da se hladi pa makar to bio i Pjanic. Koji ce traziti zalaganje od svih , a ne neki da idu i ceskaju i glade muda po 20 min pa potrce malp da se nebi smrzli. Neko ko ce reci javnosti ko sto jeste a ne umor bajke alisa u zemlji cuda itd.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.