...na "demoliranju" mislis?!Principatus je napisao/la:Cestitke na demolaciji.
Izvini, sta mu dodje demolacija? Hvala
...na "demoliranju" mislis?!Principatus je napisao/la:Cestitke na demolaciji.
Sumnjam da ce nas podcijeniti nakon sto smo u 4 utakmice postigli 17 golova u evropi!Marin je napisao/la:Rezultat kao iz snova. Amateri/poluamateri ne mogu mjerilo ali ne postiže se ni na treningu lako 9 golova,a ne u europskim utakimicama. Što se tiče Europe, mi smo svoj cilj ostvarili. Zaradili smo lijepe pare,a i promovirali smo malo klub. Sve preko toga je neočekivani bonus. Igramo sa dancima, jača, skuplja urednija liga i oni su favoriti. BIo je i Allborg favorit protiv Slavije pa je polomio zube, istu sudbinu želim Odenseu i nadam se da će nas podcjeniti.
Ne, mislim demonstraciju, sorry, omaklo mi se.cole-ch je napisao/la:...na "demoliranju" mislis?!Principatus je napisao/la:Cestitke na demolaciji.
Izvini, sta mu dodje demolacija? Hvala
igrao na SP-u?pojačanje? nisam u tokuBabilon je napisao/la:Sad nek nas hsk svetinja obraduje sa dva tri nova imena i sa tim igracem sto je nastupao na SP-u ,pa da ovaj tjedan bude fenomenalan!
HSK svetinja je tako napisao prije par dana,a covjek je upuceniji nego itko od nas o zbivanjima u klubu te sto je god napisao i rekao pokazalo se tocnim stoga ne sumnjam u ovu informaciju!ronaldo9 je napisao/la:igrao na SP-u?pojačanje? nisam u tokuBabilon je napisao/la:Sad nek nas hsk svetinja obraduje sa dva tri nova imena i sa tim igracem sto je nastupao na SP-u ,pa da ovaj tjedan bude fenomenalan!
fino, a zna li se koja reprezentacijaBabilon je napisao/la:HSK svetinja je tako napisao prije par dana,a covjek je upuceniji nego itko od nas o zbivanjima u klubu te sto je god napisao i rekao pokazalo se tocnim stoga ne sumnjam u ovu informaciju!ronaldo9 je napisao/la:igrao na SP-u?pojačanje? nisam u tokuBabilon je napisao/la:Sad nek nas hsk svetinja obraduje sa dva tri nova imena i sa tim igracem sto je nastupao na SP-u ,pa da ovaj tjedan bude fenomenalan!
Ne može on dobiti vizu nikako.catatm87 je napisao/la:garant neki sjevernokorejac
ovo ono , ništa labavoBabilon je napisao/la:http://en.uefa.com/uefaeuropaleague/sta ... index.html
Ne preuzima se koeficijent nositelja. Ždrijeb je dan poslije uzvrata (petak, 6.8.), pa je sljedeća utakmica tek za dva tjedna - dakle prvi slobodni tjedan.silenT. je napisao/la:kad bi prošli Odense preuzeli bi njihov koeficijent i bili bi nositelji u 4om pretkolu i tako bi izbjegli mnogo jače timove...... ja nam protiv Danaca dajem 35% šansi.... ali vidit ćemo..
zasad uživajmo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.