Zanimljivo je kako ste realni donekle i onda odjednom prestanete biti. Rezultat koji smo ostvarili u Banovićima nije realan, ne da smo sretno pobijedili već možemo žaliti za ubjedljivijom pobjedom..Pa čini mi se da smo 2-3x pogodili okvir gola, uz još dosta dobrih šansi kad lopta jednostavno nije htjela u gol. Ostale utakmice više nego zasluženo i to uopšte nisu bile utakmice mnogo lakše nego vaše. Realno ove kući smo imali podjednako teške, tu mislim kod nas Rudar i Jedinstvo a vi ste imali Radnik i Goražde. Gostovanja isto, Budućnost i Stupčanica. S tim da smo mi čekali Gradinu a vi išli u goste najlošijoj ekipi lige. Ja uopšte ne upisujem bodove protiv Zvijezde ali vidjet ćemo. Otom potom, kao što si već rekao, tek je počela sezona, rano je za prognoze.BatistutA19 je napisao/la: ↑04 sep 2023, 19:13Kazem 4 boda taman ,Rahic nema kvalitetu neku vjerovatno ali bgm pun stadion galama izbij nabij isto kao Tosk jucer.,Kakanj je svakom nezgodan uvijek bio.Ne mora rostilj nigdje bit ali brate nemoj ni napadat nigdje nikog.Dodji navijaj uzivaj i kuci svojoj zdrav i ziv a zavisi od tabele,planova, nije neralno u Zenici 10 000 kad bi se borili za 1 mjesto a bice Celik jos jaci dok se Hrelja pravo oporavi predobar igrac,pa dok krene Bronja cekaju deblokadu ,pa Karic i on moze bit od koriste,Isakovic i dok se jos malo adaptiramo na ove lopovluke jer imas doktorskih ekipa za to.IceTea je napisao/la: ↑04 sep 2023, 16:58Ja bih rekao da možete do 6 bodova, Rahić mi je ni tamo ni vamo, Rudar jest potežak, al na krilima Robije možete bar do minimalne pobjede. Jer jbg, sad da se odvojimo od vas, malo bi derbi izgubio na naboju, sumnjam da će tako biti, ne možemo ni mi svaku dobit.BatistutA19 je napisao/la: ↑04 sep 2023, 16:02
Ostani takav mani gluposti ,od ova 2 gostovanja zadovoljan sa 4 boda bi bio mada nece bit lahko ni u Rahicu mada smo realno bolji a ni u Kaknju nece bit lahko ..Sto se tice Robije ne znam imaju slike nije neka brojka bas bila mada i twrmin ruzan bio.A za 11 kolo svi mi cekamo hajmo rec taj derbi sto naravno i jest nebitna liga.Ako ne pobjegnete puno ako budemo u par bodova tu ocekujem 10 000 da bi moglo bit a za rezultat treba uzivat u derbijima uvjek cak i nebitan rezultat a lige se osvajaju na tzv malim utakmicama .
Rano je sve nesto govorit tek je 4 kolo.
Šteta što se malo narušio odnos Robijaša i Fukara, prije je bila dobra organiizacija, druženje prije utakmice, roštilji i to, malo zajebancije ništa strašno. Vjerujem i da bi više Fukara došlo u Zenicu kad bi se to sve sredilo, ma da nešto kod njih ne štima i tjt.
Puno je 10.000 za derbi, 8000 je realnije nekako.![]()
Slobodu ce mo vidjet kad krenu teza malo gostovanja i sreca sto sad Zvijezdi idete na vreme jer od 4 tekme vi ste bili domacini i jedna goste komsiluk i vise sretno pobijedili ,glupi penal golmanov i one sanse njihove u zadnjim minutama..Kazem rano je sve mada Sloboda po meni ce uci bez problema e jedino ak budemo u par bodova na polusezoni sta Fudi moze naumpast bog zna .Kakva je budala moze dat i milion onaj sto je reko.
Računaj da će protiv nas utakmica vjerovatno biti u prohladno vrijeme, 11.kolo, čini se prekasno. Što se mene tiče nek bude ispunjen stadion do posljednjeg mjesta, Tuzlaci će doći to je sigurno.Truhlo je napisao/la: ↑04 sep 2023, 19:18Protiv Sarajeva, Radnika i Klisa je bilo po 9000, tako da nema sumnje da ce biti preko 10000 pod uslovom da budemo tu u vrhu sa max 5 bodova razlike.IceTea je napisao/la: ↑04 sep 2023, 16:58Ja bih rekao da možete do 6 bodova, Rahić mi je ni tamo ni vamo, Rudar jest potežak, al na krilima Robije možete bar do minimalne pobjede. Jer jbg, sad da se odvojimo od vas, malo bi derbi izgubio na naboju, sumnjam da će tako biti, ne možemo ni mi svaku dobit.BatistutA19 je napisao/la: ↑04 sep 2023, 16:02
Ostani takav mani gluposti ,od ova 2 gostovanja zadovoljan sa 4 boda bi bio mada nece bit lahko ni u Rahicu mada smo realno bolji a ni u Kaknju nece bit lahko ..Sto se tice Robije ne znam imaju slike nije neka brojka bas bila mada i twrmin ruzan bio.A za 11 kolo svi mi cekamo hajmo rec taj derbi sto naravno i jest nebitna liga.Ako ne pobjegnete puno ako budemo u par bodova tu ocekujem 10 000 da bi moglo bit a za rezultat treba uzivat u derbijima uvjek cak i nebitan rezultat a lige se osvajaju na tzv malim utakmicama .
Rano je sve nesto govorit tek je 4 kolo.
Šteta što se malo narušio odnos Robijaša i Fukara, prije je bila dobra organiizacija, druženje prije utakmice, roštilji i to, malo zajebancije ništa strašno. Vjerujem i da bi više Fukara došlo u Zenicu kad bi se to sve sredilo, ma da nešto kod njih ne štima i tjt.
Puno je 10.000 za derbi, 8000 je realnije nekako.![]()
Fukare su najveca sramota navijacke scene, samo iz reketaskih razloga. Pa ljudi to u ruandi ne rade. Drugo, navijanje i psovanje, time su isto otjerali ljude. Ne provociram, nego iskreno komentarisem. Nije mi jasno da nema kriticna masa od 100njak momaka da se obracuna sa placenicima i agentima. Fukare mogu imati minimum 150 do 200 ljudi u kopu kuci i na strani, da to lici na pravu pricu. Ovako, cak i uz dobre rezultate, da uvezete 10 pobjeda, oni nece prebaciti 50 ljudi iz gore navedenih razloga.
Ovo oko Fukara se ne vrijedi raspravljati. Sve i da ne pokušavaš provocirati, ne znam kako ti nije ušlo već jednom u glavu ono što ti se piše mjesecima, Fukare nisu kompletne i ovaj broj što dolazi uopšte ne oslikava sliku ni svih Fukara kao grupe i onih Tuzlaka koje vole Slobodu i dolaze na utakmicu. Pored toga, uopšte nisi povezan ni na koji način ni sa upravom, ni sa grupom, ni sa nekim iz Tuzle da bi mogao znati ko koga reketira i da li je to istina uopšte. Nikad nećeš od naših čuti Robijaši ovo Robijaši ono, ne znamo pravo stanje nit nas interesuje tuđe dvorište. Tako da svaka dalja rasprava oko toga nema smisla. I da, ovo za psovke da prokomentarišem. Gledao sam vas protiv Radnika ono pred kraj kad ste psovali mrtvu familiju gostima i šta sve ne. Niste ni vi ništa bolji. A ove što su psovali na Tušnju, oštro osuđujem. I opet kažem to nije prava i realna slika ni naših navijača ni našeg grada.